ECLIPSA PARTIALA DE SOARE IN VARSATOR SI ZODIILE -15 FEBRUARIE 2018

Eclipsele aduc in general schimbari importante in vietile noastre, nimic din ce se intampla in timpul unei eclipse, in zilele premergatoare si, mai ales dupa eclipsa, nu poate fi prea usor. Eclipsele au in general un ton uranian, socant, surprinzator si neasteptat. Eclipsele sunt imprevizibile. Eclipsa partiala in Varsator sustinata de Mercur, Junona si Uranus accelereaza ritmul zilnic, vesteste din toate partile lucruri socante,  secretele sunt dezvaluite intr-un mod inedit.

Daca Eclipsa face conjunctie cu ascendentul natal mare atentie la sanatate, in conjunctie cu descendentul natal pot aparea teste legate de parteneriate, sot, afaceri, in conjunctie cu casa carierei (MC) natale pot aparea teste legate de orice fel de pozitie sociala, functie, cariera , destin, in conjunctie cu FC –casa familiei, eclipsa poate arata unele schimbari legate de casa, familie, afaceri, parinti.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Soarele natal, adesea poate prevesti anumite schimbari radicale pentru barbat, sot, tata, functii detinute.
Daca eclipsa este in conjunctie cu Luna natala, de cele mai multe ori sunt afectate femeile, mama , chiar persoana in cauza.

O Eclipsa de Soare face lumina in “partile intunecate “ dintr-un domeniu  cheie din viata noastra punandu-ne sa descoprim un alt mod de a aborda acel domeniu (asta in functie de casa astrologica din harta natala activata dar si de existenta unei planete in apropierea gradului Eclipsei).

Aceasta Eclipsa de Soare este importanta pentru cei nascuti in jurul datei de 15 februarie, 18 mai, 20 august, 19 noiembrie ( semnele fixe, Varsator, Taur, Leu, Scorpion).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului. Daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Pentru voi, Eclipsa partiala de Soare face lumina in “partile intunecate “ din prietenii, organizatii non-profit, diferite grupuri, cluburi, activitati umanitare si alegerile facute pentru bunastarea unei echipe. Aceasta forta cosmica va forteaza sa va gasiti locul potrivit intr-un grup, sa schimbati radical modul de colaborare cu cei din echipa voastra, cu prietenii vostri, sa utilizati darurile voastre pentru a-i ajuta pe ceilalti, sa luptati pentru o cauza mai mare si in folosul celor multi. Aceasta Eclipsa este aici pentru voi si va poate recompensa toate eforturile trecute din cariera si tot ccea ce ati facut in scopul de a evolua si a deveni o persoana mai buna. Vantul schimbarii va da deoparte toate dorintele, idealurile, prieteniile, care nu sunt in acord cu dezvoltarea voastra viitoare. Energia Eclipsei in Varsator va cere sa vedeti relatiile sociale, prieteniile voastre, colaborarea intr-un grup, intr-un mod complet nou. Sau poate ca a venit timpul sa primiti in dar acea idee, acel mentor, acel ghid spiritual care sa va ajute sa gasiti legatura voastra cu gandul universal. Cu Mercur in Varsator , asistentul acestei Eclipse, vestile pot fi mari si ar trebui sa fiti foarte atenti la cuvintele voastre. Cu Uranus care calatoreste inca prin semnul vostru, planurile pot fi date peste cap, asa ca, asteptati-va la surprize. Marte , ghidul vostru astral se bate cu Neptun si ar fi bine sa fiti mai atenti in legatura cu ceea ce construiti in spatele scenei. Actiunile voatre pot fi destul de confuze acuma, ca si cum ati vrea sa castigati o batalie dar inaintand prin nisipuri miscatoare. Cultivati iertarea, este ancora voastra in aceste zile.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Viata profesionala, statutul social, ambitiile si obiectivele profesionale sunt in plina inspectie pe 15 februarie 2018 si in urmatoarele sase luni. Eclipsa inseamna de fapt blocarea luminii soarelui iar in umbrele voastre trebuie sa gasiti ceva care sa inoveze cariera voastra. Casa X este si casa antenei voastre in lume, este steagul pe care il pastrati tot timpul ancorat pe capul vostru pentru a arata tuturor ceea ce sunteti, aparitii publice si modul in care va vad ceilalti, statutul si renumele castigat de-a lungul timpului. Cum Eclipsa de Soare se conjuga cu Nodul Sud in Varsator, poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul carierei, este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si pedepsiti pentru faptele rele. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Familia, unul din parinti, pot necesita o ingrijire speciala in timpul eclipsei. Mercur, mesagerul zeilor, sustine aceasta eclipsa iar vestile pot soca in bine sau in rau. Uranus sprijina aceasta Eclipsa si poate aduce provocari imprevizibile legate de statutul vostru social, reputatia si cariera voastra. Cu Uranus prezent in timpul acestei eclipse, evenimentele pot fi bruste, neprevazute si contorizeaza actiunile anterioare care i-au afectat pe ceilalti. Informatiile ascunse pot fi descoperite brusc. De fapt, Uranus vrea sa va elibereze de toate restrictiile impuse de faptele voastre si sa va binecuvanteze cu un nou inceput. Cei nascuti in preajma zilei de 18 mai, pot simti aceasta eclipsa ca o palma peste obraz( sau poate mai multe, din fel de fel de directii).

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Educatia, calatoriile, perspectivele voastre, relatia cu strainii, chestiunile legii si eticii, tot ceea ce va ajuta sa cresteti, sa evoluati, sunt verificate si etichetate intr-un mod imprevizibil de aceasta eclipsa. Cum Eclipsa inseamna de fapt blocarea stralucirii soarelui, in umbrele voastre ( unde exista umbra, pe aproape este si lumina) trebuie sa gasiti adevarul care deblocheaza o situatie din viata voastra. Nu puteti avea o perspectiva ampla, o intelegere reala a unei situatii, a sinelui vostru nobil, daca va este frica. Sunt favorizate calatoriile lungi,  “visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, de intelegerea legilor divine. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere, va vor atrage foarte mult. Mercur, ghidul vostru astral dar si mesagerul zeilor se aliniaza cu aceasta eclipsa si va ofera o mare oportunitate de a va reorganiza viata, de a va asuma anumite riscuri, de a intelege imaginea de ansambul a unui grup, de a vedea posibilitatile viioare de dezvoltare, de a lua hotarari legate de familie, neam. Stirile acestor zile pot fi socante. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Varsator poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul cunoasterii, strainatatii, lege si moralitate sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si sanctionati pentru faptele rele.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa partiala de Soare face inspectie in toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, viata intima, afaceri, lupte ascunse pentru putere. Schimbul de putere, toate lucrurile ascunse, sunt teme importante acuma. Eclipsele ating tot timpul stralucirea soarelui iar in umbrele umbrelor voastre trebuie sa cautati acele lucruri, obiceiuri, dureri, lucrurile murdare, mania voastra, emotiile si relatiile toxice, toate lucrurile ascunse sub covor, sa le eliberati, sa faceti o transformare majora in viata voastra, sa reinventati definitia pasarii Phoenix. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile partenerului de viata si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Mercur in Varsator se aliniaza cu aceasta eclipsa si devine mesagerul, comunicatorul divinitatii. Stirile pot fi socante in bine sau in rau, puteti primi o propunere de afaceri, o propunere pentru un contract nou de munca, o oportunitate de a va reorganiza bugetul comun. Aceasta eclipsa se ocupa si de relatiile profunde care merg dincolo de juramintele casatoriei, de relatiile tabu, de relatiile greu de inteles si pe care le tineti ascunse. Frumusetea acestei eclipse vine din capacitatea voastra de a va transforma conducandu-va intr-un mod fortat pe calea umbrelor voastre si aratandu-va ce trebuie sa faceti pentru a creste, pentru a ierta, schimba sau accepta ceva asa cum este. Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Varsator  poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul vietii intime, secrete de viata, bani, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si taxati pentru faptele rele.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Temele Eclipsei de Soare in Varsator sunt foarte importante pentru voi si tin de relatii, sot, sotie, asociati, echilibrul vostru relational, cum va conectati cu ceilalti, atitudinea voastra in relatii, parteneri de afaceri, dusmanii pe fata. Eclipsele reduc tot timpul stralucirea soarelui si pun accentul pe ceea ce oamenii tin ascuns, pe ceea ce sta cumva in umbra si nu este folosit. Aceasta eclipsa este de fapt un test major al scopului unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce se asteapta de la aceasta. In plus, Soarele eclipsat arata umbrele partenerului, asociatului vostru, va conecteaza cu dusmanii cunoscuti sau cu concurentii vostri. Chestiunile juridice, hotararile judecatoresti, sunt si ele in atentia acestei eclipse. Mercur in Varsator sustine aceasta eclipsa iar vestile pot fi mari, destul de imprevizibile si legate de bani, valoare personala, grupuri de care sunteti legati, prieteni. Uranus sustine aceasta eclipsa iar ritmul zilnic devine alert in special in relatiile voastre. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Varsator  poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul relatiilor, casniciei, asocierilor voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celorlalti, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si taxati pentru faptele rele.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsele de Soare sunt cunoscute ca energii ce “strica linistea aparenta “ intr-un anumit domeniu de viata. Pentru voi, aceasta Eclipsa in Varsator, “strica linistea aparenta “ de la locul de munca, proiecte la locul de munca, relatia cu colegii si sefii, sanatatea voastra, obiceiurile voastre zilnice. Acuma stirile pot fi socante in bine sau in rau. In urmatoarele sase luni, sunteti ajutati sa faceti schimbarile necesare la locul de munca, poate fi sfarsitul unui contract de munca, poate fi un nou loc de munca sau o problema de sanatate va poate tine departe de munca. Mercur, ghidul vostru astral sustine aceasta Eclipsa si poate fi mesagerul si indrumatorul vostru in urmatoarele luni pentru a face schimbarile necesare renasterii voastre. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre zilnice, a modului in care va ingrijiti corpul fizic, mintea si spiritul vostru. “O minte sanatoasa intr-un corp sanatos” este una din cerintele acestei eclipse. Uranus sustine aceasta eclipsa dar chiar si in aspecte bune, aceasta energie este destul de imprevizibila si scoate la suprafata lupta pentru putere, planurile secrete, afacerile voastre, relatiile voastre secrete. Combinatia Eclipsei de Soare cu Nodul Sud in Varsator poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul muncii, rutinei zilnice, sanatatii voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voastre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si taxati  pentru faptele rele.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Evenimentele care au loc in apropiere unei eclipse va pot aferi un indiciu despre problemele de care veti fi preocupati in lunile ce vor urma. Pentru voi, temele inspectate de eclipsa tin de iubire, creativitate, convietuirea cu copii vostri, mandrie excesiva, placerile voastre, ceea ce va face sa fiti asemeni unui copil. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti relatiile de iubire, copiii, dragostea, prietenia, creativitatea, placerea, sperantele voastre. Aceasta Eclipsa poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ care nu face parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Mercur in Varsator aliniat cu aceasta eclipsa anunta ca urmeaza o perioada in care comunicarea, calatoriile scurte, rudele mai tinere, iubirea, copiii, devin o parte importanta in viata voastra, in bine sau in rau. Uranus sprijina aceasta eclipsa si ar trebui sa va asteptati la neasteptat, surprize, in relatiile voastre, in tot ce tine de lege si aplicarea legii, in relatia cu dusmanii vostri. Aceasta Eclipsa combinata cuNodul Sud in Varsator aduce finalul unei situatii si inceputul unui nou drum in viata. Este un mesaj astral care va cere sa dati o definitie noua iubirii, sa aveti mai multa grija de sanatatea voastra , de inima voastra, chiar ar fi bine sa va analizati inima din punct de vedere medical. A veniti timpul sa gasiti acele lucruri care va fac inima sa cante, de acolo puteti crea cea mai mare magie in viata voastra. Stati departe acuma de speculatii, dieta voastra necesita atentie si ar fi bine sa urmati un program corespunzator. Un hobby poate lua o turnara neasteptata. Aceasta Eclipsa este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

O eclipsa solara arata tot timpul un domeniu de viata care necesita schimbari importante iar noile evolutii necesita o atentie deosebita in urmatoarele sase luni. Pentru voi, domeniul de viata care necesita o atentie deosebita include familia, relatia cu parintii, radacinile voastre, casa voastra, traditii, patriotism. Poate fi un timp excelent pentru a curata o rana veche in familie, pentru a repara o lupta domestica. Problemele familiei pot deveni mai complicate si imprevizibile si ar trebui sa investiti mai mult timp pentru a le aborda si rezolva cat mai eficient posibil. O femeie importanta sau mama pot fi implicate in schimbarile aduse de aceasta eclipsa in special pentru cei nascuti in jurul datei de 19 noiembrie. Unii Scorpioni pot primi vesti surpriza legate de un membru al familiei, de o afacere imobiliara, mostenirea unei case, de locul de munca, o lege ( Jupiter este in scorpion si este asociat si cu legea sau partea ascunsa a unei legi), de vanzarea unei case. Ar fi bine sa fiti mai atenti si sa aveti mai multa grija de sanatatea mamei voastre, evitati orice discutie contradictorie cu mama, cu rudele materne. Sunteti  ghidati sa va reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara voastra. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Varsator poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul familiei, caminului, tarii voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Varsator aduce finalul unei situatii si inceputul unui nou drum in viata voastra. Este un mesaj astral care va cere sa dati deoparte tot ceea ce este invechit, obisnuit in modul de comunicare, in relatia cu rudele, fratii si surorile voastre, in ideile si cuvintele propagate de voi. Gata cu vorbaria goala, cu barfa, cu pierderea energiei mentale pe lucruri inutile, a venit timpul sa va imbunatatiti stilul de comunicare, sa intelegeti ca un cuvant este de fapt o energie ce poate face bine sau rau si care se intoarce inapoi la cel care ii da viata. Opiniile voastre trebuie sa detina date reale, sa fiti bine informati. Universul va sustine pe masura ce intelegeti ca abilitatile voastre de comunicare trebuiesc schimbate, imbunatatite. In urmatoarele sase luni, eforturile voastre facute pentru  o comunicare mai sanatoasa vor fi recomepensate indiferent daca lucrati in domeniul relatiilor sociale, mass-media, comert, agentii guvernamentale, invatamant. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti comunicarea, evolutia personala si cresterea spirituala.Mercur in Varsator sustine aceasta eclipsa si poate fi mesagerul unor vesti deosebite pentru voi, poate fi ceva legat de o ruda, un partener, o hotarare judecatoreasca, cariera voastra. Cu Uranus in aspect benefic cu eclipsa de soare, ritmul evenimentelor cotidiene este accelerat, vestile pot fi originale, magice si aproape de necrezut. Este un timp bun pentru negocieri inedite, pentru povesti romantice incredibile, pentru bucurii din partea copiilor vostri. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Varsator  poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul comunicarii, fratilor, rudelor sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Intr-un fel, eclipsa tulbura ordinea existenta a lucrurilor aducand oportunitati de crestere si evolutie personala. Pentru voi, experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale si spirituale. Fie ca este vorba de banii unei afaceri personale, de banii care vin prin munca, valorificarea unui talent personal, fie prin fel de fel de speculatii, trebuie sa faceti schimbari indraznete, sa credeti in simturile voastre care va pot conduce catre oferte de munca mai bine platite. Mercur in Varsator sustine aceasta eclipsa si poate fi mesagerul unor idei novatoare care pot fi valorificate in urmatoarele sase luni. Toate schimbarile facute acuma vor aduce roade substantiale in preajma eclipsei de luna in varsator din 27 iulie 2018. Ar putea fi si un moment in care puteti sa va ingrijorati in privinta finantelor sau in legatura cu unele vesti, stiri ce tin de veniturile financiare, de munca voastra, de sanatate, colegi, strainatate, justitie dreapta. Cu Uranus in aspect benefic cu eclipsa de soare, ritmul evenimentelor cotidiene este accelerat, vorbele construiesc povesti de necrezut, problemele trecute legate de familie, casa, camin, pot fi reinviate si rezolvate. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Varsator poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele financiare in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cu Eclipsa de Soare in semnul vostru, sunteti in centrul atentiei. Aceasta Eclipsa stinge lumina in casa I, o casa ce va defineste ca persoana, vorbeste despre aspectul si natura voastra instinctiva, despre puterea voastra fizica, despre sanatate, forma, corp si energie, despre modul cum relationati si cum va vad ceilalti. In umbrele voastre trebuie sa revitalizari acele parti din voi care au nevoie de trezire, sa le folositi in viitor.” Acesta sunt eu”  dar eclipsa vine cu posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, in relatiile voastre. Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective  personale. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala. Convingerile de baza, modelele relationale, rostogolite in timp, invechite, ar putea fi modificate radical, orice este posibil, important este sa salutati ajutorul primit. Mercur in Varsator sustine aceasta eclipsa si poate fi mesagerul unor modificari in personalitatea voastra ce deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a vietii. Uranus, ghidul vostru astral, sustine aceasta eclipsa iar ritmul evenimentelor cotidiene este accelerat, vorbele construiesc povesti de necrezut, problemele trecute legate de rudele voastre sunt aduse in lumina si trebuiesc rezolvate. Este posibil sa apara niste dezamagiri in viata personala, pot aparea neintelegeri cu sotul/sotia sau puteti rupe o relatie care a adunat de-a lungul timpului prea multe compromisuri. Fiti mai atenti la felul cum va prezentati in lume, nu actionati impulsiv. Este cel mai bun timp pentru reinventarea voastra, pentru a incepe un program de dezvoltare personala. Semintele plantate acuma vor aduce roade, se vor manifesta pe deplin odata cu eclipsa de luna in varsator din 27 iulie 2018. Indrazniti, credeti in voi si in idealurile voastre, lasati trecutul in pace, viitorul este calea. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Varsator poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele personale in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa partiala de Soare face inspectie in toate activitatile si experientele trecute, in tot ceea ce ati dezvoltat in secret, planuri facute in spatele usilor inchise, relatii tinute departe de ochii lumii, sacrificiile voastre, compasiune si sprijin neconditionat, credinta.  Eclipsele ating tot timpul stralucirea soarelui iar in umbra umbrelor voastre trebuie sa va intelegeti viata voastra dar din punct de vedere spiritual. Acest joc de umbra este lent si lung si adesea plin de frica, durere, conditionari karmice, secrete. Cu o eclipsa de soare in acest domeniu din viata voastra, a sosit timpul sa faceti pace cu trecutul vostru, cu tot ceea ce este adunt acolo de la oameni la fapte si sa credeti in inceputurile indraznete, sa dati drumul la tot ceea ce este demodat in scopul unui nou inceput. Aceasta eclipsa poate aduce un mesaj important, o revelatie, anumite semne de care trebuie sa tineti seama, o indrumare printr-un vis ( fiti atenti la vise, dormiti cu un creion si un caiet langa voi), un sfat intelept care se poate dovedi a fi un adevarat colac de salvare, ingerii pot fi deghizati civili acuma pentru voi. Cu Mercur in Varsator care sustine aceasta eclipsa, nu stiti niciodata de unde pot veni cuvintele, vestile necesare deblocarii unei situatii de viata. Acuma, pot iesi la iveala anumite informatii ascunse, acestea pot fi legate de cineva din familie, de partenerul de viata, de concurentii vostri, un avocat, o hotarare judecatoreasca, o afacere. Uranus sustine benefic aceasta Eclipsa si totul are un ritm mai rapid in aceste zile. Uranus poate aduce oportunitati financiare, un job mai bine platit sau cheltuieli neprevazute, calatorii neasteptate. Fiti mai atenti la sanatate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit si pe dezvoltarea spirituala.”Nu judecati ca sa nu fii judecati” reprezinta unul dintre postulatele biblice de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Jupiter in Scorpion este provocatorul acestui moment si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu cariera voastra, cu o persoana din strainatate.

Adriana Tudosa

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.