14 FEBRUARIE 2018 SI VALENTINE –ASTEROIDUL 447 –O DRAGOSTE CARE IARTA

” Va dau o porunca noua: sa va iubiti unii pe altii; cum v-am iubit Eu, asa sa va iubiti si voi unii pe altii.” Ioan 13-34

Potrivit unei legende, imparatul Claudius al II-lea al Imperiului Roman a scos in afara legii casatoria pentru barbatii tineri si a permis doar celor in varsta sa se casatoreasca. In acea perioada traia la Roma un preot pe nume Valentin (iubitor si bun la suflet ) care a sfidat aceasta lege si a continuat in secret sa-i casatoreasca pe cei tineri. Acest lucru a ajuns la urechea lui Claudius al  II-lea, acesta l-a condamnat la moarte pe Valentin. Intr-o alta legenda, se spune ca in timp ce era la inchisoare, asteptand executia la moarte,Valentin era vizitat zilnic de  fata temnicerului de care s-a indragostit. Inainte ca el sa fie executat pe 14 februarie anul 249 DH,  el a trimis fetei o scrisoare de ramas bun semnand “de la Valentine al tau “. De atunci, numele Valentin a devenit cuvantul cel mai des asociat cu diferite forme de erotism si romantism, cu iubirea profunda, pura, iertatoare si invingatoare. In onoarea lui, Papa Gelasius a declarat ziua de 14 februarie –Ziua Indragostitilor, o zi in care dragostea pluteste in aer, o zi plina de romantism in care Valentin isi face simtita prezenta. Ziua de 14 februarie  a devenit o zi in care povestile de iubire sunt protejate de Sf.Valentin, intreg universul se hraneste cu iubire si revarsa iubire asupra noastra .

Astrologic, asteroidul  447 Valentine are o legatura puternica cu casa VII –partener sortit, cu iubirea care iarta, cu iubirea plina de compasiune, cu “sufletul pereche”, sacrificiul  de dragul  iubirii, cu iubirea care trece cu vederea defectele partenerului. In sinastrii ( astrologia unei relatii) ,  asteroidul 447 Valentine este uimitor, este “ dragostea  adevarata “ care tine legati doi oameni datorita faptului ca se pot ierta usor unul pe altul. De multe ori, acest asteroid poate arata si sacrificiile pe care trebuie sa le faci pentru a fi cu persoana iubita. Casa astrologica in care apare Valentine poate indica locul in care poti face anumite sacrificii de dragul unei relatii, asta nu inseamna doar relatii de dragoste si casatorie , poate fi un parteneriat de afaceri, o relatie avocat-client sau orice alt fel de relatie care implica doua persoane. Valentine poate indica de asemenea si modul in care trimiti ceva la o alta persoana ;  acest lucru poate fi o scrisoare, un document legal , etc.

Pe 14 februarie 2018 , asteroidul 447 Valentine este pe gradul 20 Pesti si ne indeamna sa fim atenti la ce ne dorim intr-o iubire, sa iertam si sa aspiram la acea iubire de care sufletul nostru are nevoie. Valentine in Pesti este un fel de dragoste pura ce sacrifica totul, iubeste neconditionat, iarta, ajuta, invata, ghideaza prin bunatatea lui.

Ziua de 14 februarie 2018 si asteroidul 447 Valentine:

Berbeci /Ascendentul in Berbec– Valentine este in casa XII si puteti simti in aceasta zi o legatura psihica deosebita cu iubirea, cu persoana iubita, intr-un fel va izolati de restul oamenilor pentru a putea cinsi iubirea asa cum se cuvine, doar in doi.

Taur /Ascendentul in Taur – Valentine in casa XI vorbeste despre daruirea totala pentru astrologie, prieteni, ganduri universale, neobisnuit. Intr-un fel, iubirea are nevoie de o relatie de prietenie, de apreciere reciproca, de egalitate si fraternitate.

Gemeni /Ascendentul in Gemeni-Valentine in casa X vorbeste despre daruirea totala pentru o dragoste matura, de durata.

Rac/Ascendentul in Rac– Valentine in casa IX vorbeste despre dragostea care va ajuta sa cresteti, dragostea care va inspira. Puteti sacrifica planurile si asteptarile voastre pentru iubirea voastra, pentru o calatorie cu persoana iubita.

Leu /Ascendentul in Leu-Valentine in casa VIII vorbeste despre dragostea care sacrifica totul, despre o atentie deosebita fata de partener, cerintele partenerului. Este o zi in care va puteti concentra pe persoana iubita.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara – Valentine in casa VII vorbeste despre daruirea totala pentru partenerul de viata, despre dragostea adevarata care va echilibreaza, despre credinta in dragoste care da deoparte totul.

Balanta/Ascendentul in Balanta –Valentine  in casa VI vorbeste despre dragostea care vindeca sufleul, mintea si corpul fizic. Aici dragostea devine reteta de vindecare a sufletului.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion– Valentine in casa V vorbeste despre daruirea totala intr-o dragoste care nu leaga dar hraneste inima. Vreti ca iubirea sa straluceasca si sa zambeasca. Copiii va ajuta sa intelegeti limbajul dragostei neconditionate.Vreti sa-i faceti fericiti pe cei dragi, pe copii.

Sagetator /Ascendentul in Sagetator –Valentine in casa IV vorbeste despre daruirea totala pentru familie, copii, parinti. Este o zi frumoasa in care iubirea voastra purifica, hraneste, ingrijeste membrii familiei voastre.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn -Valentine in casa IV vorbeste despre daruirea totala pentru o relatie de iubire care are o si o conexiune mentala adevarata. Este o zi in care vorbele voastre pot sarbatori cu adevarat iubirea, intelegerea neconditionata a partenerului. Legatura mentala cu partenerul poate fluiera multa fericire.

Varsator/Ascendentul in Varsator –Valentine in Pesti si in casa II este o plasare senzuala care face fel de fel de daruri persoanei iubire. Puteti cheltui multi bani pentru a va vedea dragostea inflorita, fericita. Aveti nevoie de siguranta si bunastare materiala pentru a va dovedi dragostea.

Pesti/Ascendentul in Pesti- Valentine in Pesti si in casa I poate muta si muntii din loc pentru a fi cu dragostea lui. Dragostea adevarata poate fi mai indrazneata , puteti face sacrificii imense pentru dragoste, daca este necesar.

 

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

 1. Well… Nu reuseam sa adorm… Si zic sa vad cat o fi ceasul? Si vad 2:22!

  Caut “222. – Ideile voastre “nou sadite” incep s? devina realitate.”

  Chestiunea este ca descifrasem un vis. Dar nu cu final placut.

  In plus in vis s-a repetat cifra 4,dintr-un alt vis,alaturi de 14-15,ziceam aprilie.

  Poate fi ora 2:22 vazuta ca o confirmare a gandului avut?

  Multumesc mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.