HOROSCOP IULIE 2018

Luna iulie vine cu doua eclipse, una de soare si una de luna iar numarul planetelor retrograde ajunge la cinci cand Mercur intra in retrogradare pe 26 iulie. Trecutul este numele jocului acestei luni astrale, chiar nu este cea mai buna luna pentru planuri mari, pentru schimbari importante, incercati sa va armonizati cu cerintele astrale si nu cu pornirile voastre. Cea mai buna modalitate de a merge inainte este sa ne lasam ghidati de divinitate. Este o luna benefica vacantelor, odihnei, sa ne reincarcam bateriile uzate, sa verificam mai atent ceea ce trecutul aduce in atentia noastra. Nu accelerati acuma ca va puteti rasturna. Dinamismul trebuie temperat deoarece cincizeci la suta din planete sunt retrograde iar acest lucru duce la indecizii, impasuri si amanari. Fiti toleranti si acceptati intarzierile ca parte a vietii in luna iulie 2018. Probleme, persoane si teme din trecut prind viata acuma. Aceasta luna este o oportunitate de a reface, reorganiza, curata, vindeca, ierta, restructura si indrepta viata noastra interioara dar si exterioara.

Si toate au timpul lor….iar luna iulie 2018 este despre re-facere, re-organizate…..regandirea este in aer, in apa, in foc dar si pe pamant…

Partea pozitiva a acestor planete retrograde esta ca readuc probleme trecutului in atentia noastra si ne spun : aici ai gresit – repara, aici ai uitat ceva – completeaza, aici nu ai terminat ceva-pune mana si finalizeaza, aici te-ai purtat necorespunzator- cere iertare…etc.

Si toate au timpul lor….

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC-IULIE 2018

Eclipsa  de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati mai mult pe familie, parinti( mama), camin. Poate fi finalul unei cariere ce va indeamna sa va legati mai mult de casa,  sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru.Pot  aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Iar Eclipsa de Luna in Varsator  activeaza viata sociala, munca in echipa, un grup de care apartineti . O initiativa sociala, un proiect social, va avea un punct culminant acuma. Aceasta Eclipsa este destul de tensionata de Marte si Uranus si se poate ca un comportament al unui prieten sa va rupa inima.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR –IULIE 2018

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi abilitati in comunicare, sa invatati sa va controlati in permanenta gandirea, sa cultivati gandirea pozitiva, sa va sustineti rudele cu un gand si un sfat bun. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atunci cand Eclipsa totala de Luna in Varsator va intuneca casa carierei, este posibil sa fiti ajutati prin fel de fel de provocari sa deveniti constienti ca sunteti in conflict cu obiectivele sufletului vostru, o usa se inchide, o alta se deschide. Aceasta eclipsa este impulsiva si transformatoare, modificarile neasteptate va afecteaza cariera dar si familia. Orice slabiciune in cariera voastra va fi expusa, este timpul culesului, culegeti ce ati semanat.Provocarile in cariera vor avea propriul lor timp de rezolvare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI-IULIE 2018

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi surse de venit. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Chestiunile legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, sunt stimulate. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Atunci cand Eclipsa totala de Luna in Varsator va intuneca casa cunoasterii inalte, credinta, straini, decizii judecatoresti, lege divina, este posibil sa fiti ajutati prin fel de fel de provocari sa lasati in urma gandirea si ideile rigide, sa depasiti barierele mentale, sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte. Aceasta Eclipsa este destul de tensionata de Marte si Uranus si se poate ca modificarile neasteptate sa tina de nevoile voastre educationale si spirituale, de respectarea unor decizii judecatorestti, de lege, rude, calatorii scurte.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC-IULIE 2018

Energia Eclipsei de Soare chiar in semnul vostru va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale.  Este timpul reinnoirii voastre, este timpul sa va spalati ( Rac-apa) viata de toxicitate, de obiceiuri negative, este timpul sa iesiti din carapace si sa va intindeti aripile. Aceasta este una dintre cele mai bune luni pentru voi, acordati o importanta egala atat intereselor proprii cat si intereselor celorlalti. Atunci cand Eclipsa totala de Luna in Varsator va intuneca casa afacerilor, bani multi, viata intima, este posibil sa fiti ajutati prin fel de fel de provocari sa lasati in urma temerile si fricile voastre, sa va ridicati din umbrele voastre, sa puneti stop unei afaceri. Aceasta Eclipsa este destul de tensionata de Marte si Uranus si se poate ca modificarile neasteptate sa tina de un conflict financiar sau emotional, de o mostenire, un plan secret care iese in lumina. Se poate intampla un eveniment neasteptat, neplanificat.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU-IULIE 2018

Eclipsa  de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea, sa intelegeti ca faceti parte dintr-un plan divin iar de multe ori planurile voastre sunt deranjate din cauza ca sunt in dezacord cu planul universului. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singuratate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu. Intitiati un proiect confidential care sa va ajute in dezvoltarea carierei voastre. Atunci cand Eclipsa totala de Luna in Varsator va intuneca casa relatiilor, avocat, partener, concurent, rival, este posibil sa fiti ajutati prin fel de fel de provocari sa puneti capat unei relatii. Partenerul de casatorie poate fi extrem de solicitant sau sanatatea acestuia poate fi o problema pentru voi. Aceasta Eclipsa este destul de tensionata de Marte si Uranus si se poate ca modificarile neasteptate sa tina de un partener sau un rival, strainatate, familie. Nu fortati lucrurile acuma, trebuie sa invatati ca mandria merge tot timpul in fata caderii. Asteptati sa treaca aceste perioade tensionate iar dupa 26 august puteti lua o decizie mai buna.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA-IULIE 2018

Eclipsa  de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi relatii sociale care va pot ajuta si sustine. Conectati-va cu fete noi, faceti noi prietenii, cereti ghidului vostru sa va arate calea. Concentrati-va pe un vis de-al vostru, chiar sunteti ajutati sa-i dati viata. Atunci cand Eclipsa totala de Luna in Varsator va intuneca casa muncii si sanatatii, este posibil ca unele provocari sa va faca sa renuntati la un loc de munca sau sanatatea va poate crea probleme si veti sta departe de munca. Aceasta Eclipsa este destul de tensionata de Marte si Uranus si se poate ca modificarile neasteptate sa tina de munca, rude, comunicare acida si critica, dusmanii grele. Poate aparea o problema de sanatate sau o ruda poate avea probleme de sanatate. Conduceti cu grija.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA-IULIE 2018

Eclipsa  de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Atunci cand Eclipsa totala de Luna in Varsator va intuneca casa iubirii, creativitate personala, copii, este posibil  ca unele provocari sa va faca sa fiti mai atenti la copiii vostri, la povestile romantice. Aceasta Eclipsa este destul de tensionata de Marte si Uranus si se poate ca modificarile neasteptate sa tina de copii, iubire, un proiect creativ, bani, relatii. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu unele probleme. Un adevar neasteptat poate aparea in legatura cu dragostea voastra. Evitati sa fiti impulsivi, urmati-va indemnurile inimii.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION-IULIE 2018

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Descoperirea rolului spiritualitatii in viata de zi cu zi  poate fi un obiectiv cheie pentru unii. A venit timpul sa deveniti constienti de rugaciune, pace, meditatie, de Dumnezeu. Atunci cand Eclipsa totala de Luna in Varsator va intuneca casa familiei, camin, radacinile voastre, este posibil ca unele provocari sa va faca sa deveniti mai constienti de rolul familiei in viata voastra. Aceasta Eclipsa este destul de tensionata de Marte si Uranus si se poate ca modificarile neasteptate sa tina de  familie, afaceri imobiliare, sanatatea mamei, o proprietate, o intoarcere acasa. Se poate sa fiti fortati sa schimbati actualul loc de trai, relatia cu un membru al familiei se poate schimba. Nu trebuie sa uitati ca aparentul rau ascunde adesea cel mai mare bine pentru voi.

SAGETATOR /ASCENDENTUL IN SAGETATOR-IULIE 2018

Eclipsa  de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va dezvoltati puterea personala, sa deveniti constienti de responsabilitatile fata de altii atat la nivel fizic cat si emotional. Este un accent deosebit pe ceea ce este cu adevart al vostru si ceea ce este al partenerului, asociatului. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testament,sunt puternic energizate acuma. Atunci cand Eclipsa totala de Luna in Varsator va intuneca casa gandirii practice, rude, comunicare, este posibil ca unele provocari sa va conduca catre un adevar, catre o conversatie, un document, care schimba radical  lucrurile. Aceasta Eclipsa este destul de tensionata de Marte si Uranus si se poate ca modificarile neasteptate sa tina de comunicare, idei, strainatate, probleme juridice, lege divina. Raspunsurile pot veni aparent de nicaieri. O ruda, un vecin, ar putea avea nevioie de ajutor. Aveti grija la cuvintele voastre.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN-IULIE 2018

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati  mai mult pe relatia cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, sa invatati ca “ este nevoie de doi” intr-o relatie”. Este un indemn astral catre acele relatii, colaborari valoroase pentru sufletul vostru. A venit timpul sa invatati ca nimic nu poate fi obtinut fara sprijinul colegilor, partenerilor sau chiar al concurentilor. Atunci cand Eclipsa totala de Luna in Varsator va intuneca casa talentelor native, valoare personala, bani, este posibil ca unele provocari sa va conduca catre anumite pierderi finaciare. Aceasta Eclipsa este destul de tensionata de Marte si Uranus si se poate ca modificarile neasteptate sa tina de bani, valoare personala, relatii, planuri secrete, acorduri semnate, povesti romantice, copii.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR-IULIE 2018

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe munca si sanatatea voastra. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte, crestere personala prin transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Atunci cand Eclipsa totala de Luna in Varsator va intuneca casa personalitatii, este posibil ca unele provocari sa va conduca catre eliminarea atitudinilor egoiste, catre intelegerea relatiilor voastre pe un alt nivel. Este timpul sa culegeti roade bune sau rele si asta in functie de ce ati dezvoltat pana acuma in afirmarea personalitatii voastre, in proiectele personale, in proiectele relationale. Aceasta Eclipsa este destul de tensionata de Marte si Uranus si se poate ca modificarile neasteptate sa tina de proiectele voastre, familie, partener, rude. Atentie la sanatate.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI-IULIE 2018

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe proiectele voastre creative, iubire, copii. A venit timpul sa va schimbati, corectati atitudinea fata de iubire, o persoana iubita, copii vostri, mandrie exagerata. Incepeti intai cu voi, “ ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” este cerinta acestei eclipse. Atunci cand Eclipsa totala de Luna in Varsator va intuneca casa karmei, secretelor voastre, este posibil ca unele provocari sa ajute sa constientizati ca adevaratul vostru dusman sunteti chiar voi. Este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut afecta pe altii sau chiar pe voi insiva. Fiti buni cu voi, iertarea, credinta, rugaciunea sunt chei care va ajuta sa iesiti la lumina. Aceasta Eclipsa este destul de tensionata de Marte si Uranus si se poate ca modificarile neasteptate sa tina de secretele si mania voastra, rude, munca, sanatate.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.