TRANZITUL SOARELUI IN FECIOARA-23 AUGUST 2023, ORA 12:02, ORA ROMANIEI-23 SEPTEMBRIE 2023

23 august 2023, ora 12:02, ora Romaniei anunta intrarea Soarelui in semnul de pamant si mutabil al Fecioarei.
Tranzitul Soarelui prin casa Fecioarei se concentreaza asupra lumii materiale si ne poate ajuta sa vedem toate detaliile, sa vedem unde gresim si ce trebuie “etichetat, aranjat, planificat, curatat, vindecat” intr-un mod benefic noua. Desi acest tranzit se invarte in jurul muncii, rutinelor, obiceiuri sanatoase, detalii, ordine, ar putea fi mai greu sa ne ocupam in mod clar de acestea din cauza lui Mercur retrograd in Fecioara. Pana pe 15 septembrie poate fi dificil sa vedem cu claritate toate micile detalii ale vietii. Sa avem rabdare cu noi si cu ceilalti. Comunicarea gresita, intarzierile in trafic, sunt de asteptat acuma. Cel mai bun sfat este sa verificam de trei ori detaliile planurilor noastre pentru a trece mai usor prin aceasta perioada.  O perspectiva mai clara poate aparea atunci cand Soarele in Fecioara se intalneste cu Mercur retrograd in Fecioara 6 septembrie.

Pe 8 septembrie, Soarele din Fecioara va forma un trigon benefic cu Jupiter din Taur, accentuand calitatile norocului. Poate aduce vesti bune despre o promovare, crestere sau succes in afaceri.
O schimbare cosmica va fi posibila atunci cand este Luna Noua pe gradul 22 Fecioara in data de 15 septembrie.
Soarele din Fecioara se va opune lui Neptun retrograd din Pesti pe 19 septembrie si poate stimula o perspectiva distorsionata si auto-amagitoare a realitatii, care tinde sa creeze probleme si obstacole suplimentare in viata noastra si in luarea deciziilor. Tranzitul Soarelei in semnul Fecioara se termina printr-un trigon benefic cu Pluto retrograd in Capricorn, un moment benefic pentru a depasi obstacolele care ne-au ingreunat viata. Este un moment ideal pentru chestiuni financiare si pentru a explora lucrurile in profunzime.

Incepand tranzitul prin semnul fecioarei, Soarele se intalneste cu steaua fixa Regulus, o stea regala asociata cu bogatia, faima, succesul si onorurile. Regulus detine energia oportunitatilor, asa ca ar fi foarte bine sa ne concentram pe ceea ce ne dorim sa atragem in viata noastra.Acesta este un portal fantastic, de inalta energie, pe care il putem folosi  pentru a aduce mai multa bucurie, fericire si sanatate in viata noastra. Steaua fixa Regulus este una dintre cele patru stele regale, pe care astrologii antici le considerau gardienii sacri pentru cele patru por?i cosmice situate in colturile de nord, sud, est si vest ale cerului. Regulus este gardianul portii cosmice nordice si contine vibratii despre care se spune ca ne activeaza cele mai inalte chakre. In aceste cateva zile, conectarea la sinele nostru superior, la intuitie si la ghizii spirituali se poate simti mai usoara si mai fluida. Putem recunoaste cu mai multa usurinta conexiunea noastra cu cosmosul si cu tot ce este in el. Pe langa activarea chakrelor superioare, Regulus este, de asemenea, considerata vedeta regalitatii, succesului si bogatiei. Poate sustine cele mai inalte vise si ambitii ale noastre. In astrologie, toate cele patru stele regale pot oferi succes, desi exista intotdeauna o incercare pe care trebuie sa o trecem, in caz contrar. rezultatul va fi caderea din gratie, adesea intr-o maniera brusca si neasteptata. Pentru Regulus, acest proces se poate prezenta ca o alegere cruciala in care trebuie sa alegem intre razbunare si iertare; razbunarea duce la cadere, iertarea duce la vindecare si maretie.

Fiecare semn solar din zodiac va experimenta tranzitul Soarelui in Fecioara usor diferit. Influenta Soarelui asupra fiecarui semn zodiacal in parte nu face decat sa lumineze un domeniu de viata, este ca si cum se aprinde lumina si vezi ce ai, ce poti sa imbunatatesti, la ce sa renunti si ce sa adaugi.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Soarele in Fecioara va energizeaza si vitalizeaza prin munca pe care o faceti, prin ingrijirea celorlalti, prin imbunatatirea starii voastre de sanatate, prin fel de fel de animale de companie. Este cea mai buna perioada din an cand sunteti ajutati sa va organizati mai bine, sa imbunatatiti rutinele obisnuite, sa faceti ordine in viata voastra concentrandu-va in primul rand pe lucrurile mici, aparent banale dar care construiesc intregul. Aceasta perioada ofera oportunitatea de a scapa de ceea ce nu functioneaza bine in viata voastra, puteti trece prin cateva crize existentiale care au rolul de a va arata unde gresiti si ce trebuie sa faceti. Aceasta este perioada perfecta pentru a imbunatati rutinele zilnice, sanatatea.  Facand acest lucru, va imbunatatiti productivitatea si, de asemenea, veti fi mai fericiti si mai impliniti. Concentrati-va pe ceea ce este chiar in fata voastra iar cand Soarele din Fecioara se intalneste cu Mercur retrograd din Fecioara(6 septembrie), veti avea o mai mare claritate asupra a ceea ce ar trebui sa faceti.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Soarele in Fecioara va energizeaza si vitalizeaza prin iubire, copii, distractii, vacante placute, hobby-uri. Sunteti mai spontani si dispusi sa va asumati riscuri dar nu exagerati ca puteti pierde mult. Este perioada din an buna pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Mai mult decat oricand, aceasta perioada va ajuta sa va concentrati pe tot ceea ce va place, pe iubire, pe copii, pe copilul din voi. Viata merita absolut traita, chiar si atunci cand este grea. Concentrandu-va pe activitati distractive si creative, solutiile la problemele voastre pot veni in mod natural, cu putin efort.  Este unul din momentele speciale ale acestui an care va ofera o noua poveste de dragoste sau sa schimbati ceva intr-o poveste deja existenta. Este un moment bun pentru cei care creeaza ceva. Puteti petrece mai mult timp cu copii vostri. Asteptati pana cand Soarele din Fecioara se intalneste cu Mercur retrograd din Fecioara(6 septembrie) daca aveti nevoie de claritate asupra a ceea ce ar trebui sa faceti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Soarele in Fecioara va energizeaza si vitalizeaza prin focalizarea voastra pe familie, casa, traditii, parinti. Este cea mai buna perioada din an cand va puteti axa pe schimbarile si proiectele legate de casa. Va puteti muta sau puteti schimba, repara ceva din casa. Puteti cumpara sau puteti vinde o casa. Comunicarea gresita, intarzierile in planurile voastre sunt de asteptat acuma din cauza lui Mercur retrograd. Cel mai bun sfat este sa verificati de trei ori detaliile planurilor voastre. Ati putea petrece mai mult timp cu cei din familia voastra sau puteti fi ingrijorati in privinta sanatatii unui parinte( mama). Familia, casa, preocuparile legate de proprietati, radacinile si legaturile de familie devin mai evidente acuma. Pot aparea si unele confruntari cu membrii familiei voastre dar cea mai buna modalitate de a face fata acestei energii este de a face tot posibilul pentru a imbunatati relatia voastra cu cei din familie.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Soarele in Fecioara va energizeaza si vitalizeaza prin focalizarea voastra pe comunicare, rude, calatori scurte, schimbarea unui model mental. Puteti face conexiunile necesare cu cei din mediul vostru imediat. Curiozitatea creste si ati putea fi ocupati cu fel de fel de comisioane, documente, studii, telefoane. Este cea mai buna perioada din an in care puteti vedea cum functioneaza puterea cuvantului deoarece acuma, veti culege exact masura cuvantului rostit. Vecinii, rudele apropiate, prietenii si colegii pot juca un rol mai important decat de obicei in viata voastra. Stati departe de barfe, zvonuri, va pot destabiliza mentalul. Puteti primi o veste importanta, puteti sa calatoriti. Desi pot aparea si provocari in comunicarile voastre, veti fi incredibili de clari atunci cand Soarele din Fecioara se intalneste cu Mercur retrograd din Fecioara(6 septembrie).

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Soarele in Fecioara va energizeaza si vitalizeaza prin focalizarea voastra pe chestiunile legate de bani, securitate finaciara si emotionala. Este perioada din an in care finantele si posesiunile personale primesc atentia maxima. Talentele voastre, munca voastra, va pot aduce mai multi bani in cont. Puteti gai un loc de munca mai bine platit, puteti sa valorificati mai bine un talent de-al vostru dar trebuie sa fiti atenti si la cheltuieli.Cum semnul Fecioarei este un semn mutabil, cu doua fete, aveti grija sa nu visati doar la bani uitand ca trebuie sa faceti ceva concret pentru asta. Va puteti folosi mintea pentru a va ajuta financiar. Definitia voastra pentru bogatie este analizata la microscop sub influenta energiei soarelui in fecioara. Avand in vedere ca Mercur retrograd ar putea activa unele inconsecvente financiare, asteptati pana cand Soarele din Fecioara se intalneste cu Mercur retrograd in Fecioara(6 septembrie) daca aveti nevoie de claritate asupra finantelor voastre.

FECIOARA /ASCENDENTUL IN FECIOARA

Soarele in Fecioara este in casa voastra, va tine de mana, lumina este pe voi si pe ceea ce faceti voi. Este perioada din an care deschide un nou ciclu personal, sunteti in pozitia de a-i impresiona pe ceilalti si de a va afirma influenta personala dincolo de limitele normale, punand in prim plan problemele legate de identitatea personala, aspectul vostru, auto-exprimarea, modul de a va compora in relatii. Aceasta energie va da un sentiment reinnoit de incredere in voi, este un moment pentru a incepe ceva nou, mai ales pentru a merge pe o cale noua(dupa 15 septembrie cand se finalizeaza mercur retrograd, vei avea mai multa claritate si intelegere). Nu este cel mai bun moment pentru munca in echipa sau pentru eforturi in proiecte de echipa. Negativ, puteti deveni prea aroganti, excesivi de mandri ceea ce ar putea aduce probleme cu cei din jurul vostru. Incercati sa va axati pe proiectele voastre personale, este cea mai sigura cale. Este timpul sa va reinventati, concentrati-va pe transformarea  obiceiurilor personale astfel incat sa aveti mai multa incredere in voi, in autenticitatea voastra. Este cel mai bun timp sa exersati iubirea de sine. Repetati cat de des puteti:”incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami”. Pe masura ce va ajustati atitudinea fata de  aspectul, personalitatea si identitatea voastra, relatiile voastre se vor imbunatati.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA

Soarele in Fecioara poate sa va faca mai sensibili si mai emotionali. Puteti avea nevoie de mai multa odihna, deveniti mai intuitivi, mai plini de compasiune si dornici sa ajutati oamenii care nu se pot ajuta singuri. Ganditi-va la atasamentele pe care le aveti( de la oameni, la fel de fel de lucruri, emotii, rutine ) si cum puteti sa le purificati. Nu este cel mai bun timp pentru competitii, actiune, lupta pe fata, pentru proiecte noi. Acesta este un moment in care energiile competitive si egoul se afla intr-o pauza si este cel mai bun timp pentru reflectie, proiecte incepute, reincarcarea bateriilor voastre. Problemele vechi pot aparea si trebuie sa va confruntati cu ele, sa le rezolvati sau sa le eliminati din viata voastra. Acesta este un moment bun pentru a scapa de bagajele toxice care va limiteaza viata fizica, mentala, emotionala sau spirituala. Sunteti ajutati sa sortati gandurile, proiectele, obiceiurile, relatiile voastre, in scopul de a porni la drum iarasi dar mai usori odata cu intrarea Soarelui in Balanta pe 23 septembrie 2023.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Soarele in Fecioara va vitalizeaza prin increderea si dezvoltarea independentei voastre, prin prieteni, proiecte in grup, stiinte esoterice, astrologie, ganduri universale, eforturi umanitare. Chiar daca deveniti mai sociabili, veti sti totusi sa pastrati o anumita distanta fata de oameni si sa nu va legati prea mult de dramele lor emotionale. Va puteti concentra mai mult pe viitorul vostru, pe ceea ce va doriti cu adevarat, pe sperantele voastre unice. Poate fi o perioada destul de buna pentru voi, relatiile pot avea un ton distractiv, chiar impersonal, asteptati-va la surprize si fel de fel de modificari pe care nu le puteti controla. Vitalitatea voastra este stimulata de tot ceea ce este neconventional, de idei originale, de prieteni care pot hrani visele voastre progresiste. Energia Fecioarei este extraordinara pentru a va ajuta sa invatati lectii practice si sa va ajustati obiectivele si prioritatile. Soarele din Fecioara se intalneste cu Mercur retrograd in Fecioara pe 6 septembrie si veti vedea mai clar prioritatile voastre.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Soarele in Fecioara va vitalizeaza prin axarea voastra pe cariera, ambitii profesionale, parinti, mentori. Este cea mai buna perioada din an in care puteti lucra la obiectivele care pot fi finalizate si vazute si de ceilalti dar nu fara efort, atentie si rabdare. Mai mult decat in orice alt moment al anului, accentul se pune pe reputatia voastra, pe obiectivele voastre importante, pe competentele voastra. Acuma, va vede lumea, lumina Soarelui este pe voi si poate lumina si ceea ce voi nu vreti sa fie vazut de ceilalti. Dar nu aveti incotro, trebuie sa faceti ceea ce simtiti ca este drept, este recunoscuta munca pe care ati facut-o, puteti fi laudati sau pedepsiti daca nu v-ati comportat corect sau inteligent. Cultivati o atitudine mai respectuoasa si o abordare mai practica a carierei voastre.Nu uitati ca succesul este in detalii acuma. Si poate ar trebui sa asteptati pana pe 6 septembrie cand Soarele din Fecioara se intalneste cu Mercur retrograd in Fecioara. Asa vedeti mai clar obiectivele voastre profesionale.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Soarele in Fecioara va vitalizeaza prin extinderea lumii voastre, prin calatorii mari, cunoastere inalta, intelegerea celor zece porunci si a legilor divine. Experientele acestei perioade va pot oferi o perspectiva mai mare asupra vietii, asupra influentei si locului vostru in univers. Puteti petrece timp cu persoane care provin din alte tari, alte culturi sau medii diferite de ale voastre. Este cel mai bun moment pentru studiu, sa invatati ceva nou, sa va intoarceti intr-un fel la scoala si asta din cauza ca sunteti mai deschisi si dispusi sa va ridicati deasupra detaliilor lumesti ale vietii de zi cu zi. Mai mult decat in orice alta perioada a anului, va simtiti mai aventurosi  si dispusi sa faceti un salt de credinta. Puteti gasi pacea prin increderea in instinctele voastre, in credinta, in magia divina. Puteti gasi rugaciunea, mantra, cuvantul, adevarul, mentorul, ghidul spiritual, care sa va apropie de Dumnezeu. Credeti cu tarie in viziunile voastre, in sprijinul divin, in semnele care va vorbesc. Cu toate acestea, Mercur este retrograd in acest timp si se poate sa intampinati mai multe obstacole atunci cand calatoriti sau cand incercati noi  experiente. Veti fi mai norocosi atunci ca Soarele din Fecioara face un aspect benefic cu Jupiter in Taur pe 8 septembrie. Veti ajunge exact acolo unde trebuie sa fiti.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Soarele in Fecioara va energizeaza si ilumineaza domeniul vietii ce tine de afaceri, transformare majora, sexualitate, crestere personala, regenerare, banii si resursele celorlalti,  dependente si impozite.Acuma, sunteti mai dispusi decat oricand sa explorati secretele vietii, sa faceti fel de fel de scheme in spatele usilor inchise, sa va concentrati pe relatia cu partenerul de viata sau pe o relatie care merge dincolo de juramintele unei casnicii. Nu este cea mai stralucitoare perioada pentru voi, asa ca, retrageti-va un pic din ritmul agitat al vietii. Este cel mai bun timp pentru planuri bugetare si financiare sau pentru a scapa de obiceiurile negative care va submineaza puterea personala. La un nivel mai practic, este posibil sa aveti de-a face cu fel de fel de obligatii financiare comune cu partenrul de viata, cu un asociat. Puteti deveni mai singuratici, mai emotionali, secretosi. Puteti, de asemenea, sa va ocupati de finantele comune cu partenerul de viata, de datorii, imprumuturi, impozite si mosteniri. Acesta este un moment in care secretele ies la iveala -oricat de mult v-ati  dori sa nu fie asa.
Raspunsul pe care il tot cautati il puteti primi in jurul datei de 6 septembrie cand Soarele se intalneste cu Mercur retrograd. Veti avea o idee mai buna despre ceea ce va doriti cu adevarat de la o relatie, un parteneriat de afaceri.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Soarele in Fecioara va energizeaza si vitalizeaza prin partenerul de viata, accentul se pune pe alti oameni si pe relatiile voastre. E mai putin despre voi  si mai multe despre ei. Este un moment cosmic ce aduce schimbari importante in relatiile voastre, trebuie sa invatati sa apreciati nevoile si obiectivele partenerilor vostri la fel de mult ca pe cele proprii. Puteti intra intr-o relatie importanta, puteti gasi partenerul mult asteptat, relatiile sunt in centrul atentiei acuma. Aceasta este o perioada de testare a planurilor si obiectivelor relationale. Circumstantele sunt de asa natura incat va fi necesar sa va folositi darul diplomatiei, sa cultivati adevarul, sa fiti corecti. Daca va simtiti neimpliniti, folositi acest timp pentru a va descoperi adevarata identitate – nu ceea ce ar trebui sa fiti, ci cine sunteti cu adevarat. Fiti o lumina pentru altii, exprimand ceea ce este in inima voastra. Cu toate acestea, Mercur este retrograd in acest timp si se poate sa intampinati mai multe obstacole in toate relatiile voastre. Lucrurile devin mai clare atunci  cand Soarele in Fecioara creeaza o conjunctie cu Mercur retrograd pe 6 septembrie.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.