SELENE 580 –O PROTECTIE SACRA -CONTINUARE

Selene 2

Selena (Luna alba) in Balanta  
Aceasta pozitie indica de obicei un spirit drept care va fi tot timpul sensibil la nedreptatile din mediul inconjurator. Deseori, Selene aici, indica karma pozitiva a  unui judecator, a modului corect de implementare a legilor, justitia pe pamant nu s-a abatut de la justitia divina. Aveti un simt innascut al elegantei, bunului gust, echilibrarii  situatiilor de viata, intelegerii partenerului de viata, asociatului. Veti fi sensibili tot timpul la actiunile nedrepte, veti incerca sa evaluati toate argumentele pro si contra alegand o cale de mijloc. Simtiti si respectati ierarhiile. Karma voastra pozitiva este legata de cooperare, justitie, putere. Se poate intampla ca istoria sufletului vostru sa includa contributia la dezvoltarea justitiei, a pacii, ati fost cei care ati negociat sfarsitul unui razboi, ati fost cei care ati mediat in bine un conflict. Sufletul vostru urmareste armonia, pacea, frumusetea, urati vulgaritatea, agresivitatea, conflictele. Puteti sacrifica multe lucruri in scopul protejarii si restabilirii dreptatii.
Urmatoarele domenii de activitate va aduc succes: aplicarea  legii, institutii guvernamentale, relatii sociale, asisten?? social?, activitatea politic?, diplomatica. Selena în Balanta sprijina, de asemenea, toate activitatile legate de frumusete, cosmetice, arte (design ?i publicitate), accesorii, parfumuri. Selena in Balanta mai arata de asemenea, un mare interes  fata de istorie ?i arheologie, precum si o karma pozitiva ce va aduce recompense prin aceste lucruri.
Balanta este un element de aer, prin urmare, viata voastra si munca voastra trebuie sa fie intotdeauna intr-un loc cu aer curat.
Este posibil sa fiti dispusi sa traiti undeva la mare, unde puteti  sa va bucurati de frumusetea peisajelor, de aerul curat. Aerul este element care reflecta partea pozitiva a karmei voastre, a puterii voastre. Tot ce tine de societate, dreptate, justitie,  pot sa-si dezvaluie partea buna prin voi.
In ultima viata, omul cu Selene in Balanta a fost un judecator drept, nimeni nu a fost condamnat pe nedrept.Prin urmare, la primul nivel al lui Selene, el va primi o recompensa sub forma unui mediu armonios, familie buna, un partener bun, sprijin important de la ceilalti. La al doilea nivel, daca continua sa sa se miste in aceeasi directie, va putea deveni un judecator drept, un etalon in lumea frumosului, artei, design.
La al treilea nivel, acest om poate deveni un  judecator suprem, pe cea mai inalta treapta a societatii.

Selene (Luna Alba) in Scorpion
Aceasta pozitie arata ca sufletul vostru a avut o multime de batalii, provocari extreme din care ati iesit invingatori. In ciuda aspectului vostru, va treziti cand va confruntati cu situatii extreme, acestea nu va distrug ci va fac mai puternici. Veti descoperi un mare potential in voi atunci cand sunteti implicati in situatii periculoase.
Deseori, aceast pozitie a lui Selene este o karma pozitiva a unui magician alb , a unui razboinic spiritual care a perceput importanta lumii spirituale.
Daca alegeti o cale spirituala, cuvantul vostru magic se transforma in lumina. Artele martiale ar putea sa va inspire, deseori sunteti dornici sa alegeti o cale spirituala diferita, dificila cu multe provocari. Intelegeti intr-un mod profund viata spirituala si deveniti mai puternici odata ce va confruntati cu transformarile voastre interioare prin aducerea spiritualitatii in viata voastra.
Succesul va insoteste în domeniile legate de finan?e, activit??i bancare, comert cu metale, resursele pamantului,  industria chimica, constructii, vanzarea de titluri de valoare, sau pur ?i simplu o afacere mare. Banii nu ar trebui sa devina motivul principal al vietii voastre ci invataturile spirituale. Altfel veti pierde protectia lui Selene. Daca Selene este bine aspectata,  puteti constata ca banii vin la voi tot timpul, parca vin de nicaieri dar totusi vin. Acest lucru reflecta o recompensa pentru faptele voastre din vietile trecute. Scorpionul este guvernat de Marte si de Pluto, deci Selene va protejeaza in toate actele voastre curajoase, in transformarea voastra profunda. Uranus este exaltat in Scorpion, in consecinta, veti nutri tot timpul libertatea voastra, a prietenilor vostri , a sufletului vostru.
Ii puteti influenta cu usurinta pe ceilalti prin profunzimea voastra, prin spiritul cautator de cunoastere ascunsa, prin farmecul misterios, secretos, prin increderea in voi si in actiunile iesite din comun.Trebuie sa va pastrati  integritatea, curatenia spiritului, increderea in voi.
Selena in Scorpion este o protectie a unei persoane care intr-o viata  anterioar a putut fi un magician de culoare alba, care a fost constient de lipsurile naturii umane, care s-a luptat cu propriile neajunsuri, care a trecut prin purificare, prin mari suferinte. Primul nivel a Lunii albe  este o dezvoltare inconstienta a calitatilor  bune din voi, sunteti protejati de tot ce este ascuns, magie neagra, sadism, perversi, violatori.
La al doilea nivel, Selene in Scorpion va ajuta sa luptati cu tot ce este rau in jurul vostru, sa va purificati, sa deveniti constienti de puterea fortelor ascunse din voi.  Selena in Scorpion va pune in situatii periculoase pentru a va readuce instinctul in forma din viata anterioara, sa va folositi de acest instinct pentru a trece prin situatiile pericolase, prin riscuri de orice natura.
La al treilea nivel, acest om este condus de lumina spirituala ascunsa in el, este o ini?iere magica, devine un magician care lupta impotriva  raului din lume, are contact cu lumea superioara, isi intelege initiativele sale , primeste ajutor de la sufletele plecate  si are o protectie magica.

Selena (Luna Alba) in Sagetator
Aceasta persoana are o karma pozitiva legata de viata trecuta cand a fost un preot, un functionar religios, un maestru spiritual, un profesor de exceptie, un sportiv desavarsit. Sufletul lui este indreptat catre spiritualitate, catre descoperirea unor noi orizonturi culturale, tari si locuri noi.
Se poate ca aceasta persoana sa fi lasat o amprenta pozitiva in toate institutiile de invatamant superior, cultura, spiritualitate, construirea unor temple.
Credinta profunda ii ajuta sa reziste si sa treaca peste orice dificulltate. El este deschis catre lume, univers, cunoastere inalta, tari straine. Optimismul lui, iertarea, sinceritatea, bunatatea  si bucuria ii sunt tovarasi buni in aceasta viata. El este intotdeauna dornic sa descopere noi orizonturi si sa se confrunte cu noi provocari. Succesul il va insoti in domeniile legate de institutiile de invatamant superior, spiritualitate, religie, turism, afaceri externe, legi, edituri, turism. Selena va sprijina in tot ce tine de  sporturi, calatorii mari, concursuri. Puteti trezi usor spiritul de echipa in oameni, energia, dinamismul si bucuria voastra fac bine la cei din jur. Este deosebit de important sa aveti o sursa de foc acasa ( poate fi si o lumanare) deoarece Selene in Sagetator este o Luna Alba de foc. Ar fi ideal sa aveti acasa un semineu sau cel putin sa ardeti o lumanare . Sportul si miscarea va tin intr-o forma buna, va dau rezistenta, putere.
Este necesar sa va interesati de orice realizare stiintifica si spirituala si sa deveniti surse de inspiratie pentru ceilalti.
Jupiter, cea mai mare planeta din sistemul solar, este guvernatorul lui Selene in Sagetator. Aceasta energie este legata de generozitate, de posibilit??i de dezvoltare, bunatate,  autoritate. Lumina lui Selena devine ca o baterie inepuizabila pentru voi, aceasta va sustine energetic, fizic, mental pana la adanci batranete.
Cu aceasta pozitie a lui Selene, inseamna ca intr-o viata anterioara, omul a fost un tata spiritual, un misionar, o autoritate care a suferit multe teste pe calea ascensiunii spirituale, un om care a putut fi separat de locul lui de bastina, de patria lui. La primul nivel, drept recompensa pentru faptele din trecut, acest om poate primi o pozitie importanta, o familie cu autoritate, suport pentru toate problemele sociale. Daca incercati sa folositi mijloace necurate pentru a castiga putere si influenta, Selene nu va protejeaza, dimpotriva , deveniti cei care au ghinionul langa ei, apar piedici in cariera voastra sau in dezvoltarea spirituala.
La al doilea nivel, acest om poate continua sa se miste in aceeasi directie  care a fost si intr-o viata anterioara cand a fost educator, profesor, misionar, ghid spiritual, cautator spiritual.
La al treilea nivel, acest om devine un distribuitor  de traditii spirituale, devine un invatator spiritual, un profesor adevarat ghidat de Dumnezeu.

Selena (Luna Alba)in Capricorn  
Cei ce au Selene in Capricorn au dezvoltat  virtutile lui Saturn: disciplina, echilibru, auto-control, rabdare, tenacitate.  Aceasta pozitie a lui Selene poate vorbi si de virtutile unui ascet, monah, yoghin care a renuntat la placerile vietii si s-a dedicat unor mari valori spirituale.
Acest om va avea succes daca va mentine si dezvolta in continuare aceste calitati sacre din el. Muntii  ii  aduc bucurie, va putea sa se purifice si sa mediteze in singuratate, va fi usor pentru el sa se concentreze pe sarcini spirituale. Stie sa respecte persoanele mai in varsta iar acest lucru devine o protectie pentru el. Selena se va trezi destul de tarziu in viata voastra, prin urmare, cea de-a doua parte a vietii ar trebui s? fie mai luminoasa decât prima. Probabil aveti capacitatea de a va purifica de obiceiurile rele (fumat, alcool, depravare). Ar trebui sa invatati sa va formulati clar obiectivele deoarece Selena în Capricorn va ajuta sa va atingeti doar acele obiective clare, le puteti realiza indiferent cat de dificile sunt doar daca invatati sa le formulati si percepeti in mod clar.
Puteti avea o legatura exceptionala cu lumea mineralelor, puteti dezvalui secretele pamantului, puteti avea succes in activitati legate de istorie, geologie, arheologie, precum si diferite antichitati.
Casa este un loc sacru pentru voi si va  trebuie sa fie stabila si puternica. Va sunt favorabile casele din piatra sau cel putin acele case care au un puternic fundament din piatra. Pamantul este elementul cel mai pur in karma voastra.
Daca nu aveti acest tip de casa, cel putin aduceti pietre si faceti o gradina  japonez? “gradina de piatra” in  preajma casei. Daca locuiti intr-un apartament, puteti decora mici obiecte din casa cu pietre aduse de pe unde calatoriti. Trebuie sa  invatati sa stati si singuri, doar asa, in singuratate , puteti medita,  puteti sa intelegeti greselile karmice gasind modalitati eficiente de purificare spirituala  si sa va dezvoltati spiritul. Daca deveniti superficiali, veti pierde puterea si protectia lui Selene in Capricorn.
Selena în Capricorn va da putere  si sprijin important in realizarea unor  obiective importante. Aceste obiective ar trebui sa fie interesante, nu numai pentru a va dezvolta  personalitatea, dar de asemenea, si sufletul si spiritul.
Fiti responsabili, nu pierdeti pe drum aceasta calitate importanta a voastra. Cu Selena in Capricorn inseamna ca intr-o viata anterioara, o persoana si-a asumat in mod voluntar o karma ciudata, cautand un scop mai mare, a fost un ascet care a devenit in mod voluntar un tap ispasitor .
La primul nivel, primeste unele compensatii  pentru atingerea obiectivelor vietii prezente, o mare compensatie poate veni la sfarsitul vietii.
La al doilea nivel, el continua sa faca ceea ce a facut si intr-o viata trecuta, adica, ia contact cu karma altuia ce nu-si îndepline?te scopul.
Si pe al treilea nivel, persoana  devine un conductor de forte de lumina prin care legile cosmice isi spun cuvantul, intreaga lui viata este dedicata pentru  atingerea obiectivului final. El poate face in mod voluntar sacrificii pentru a atinge acest obiectiv, poate prelua karma multor oameni, poate lua karma intregii natiuni.

Selena (Luna Alba) in Varsator
Cu Selene in Varsator, ati dezvoltat libetatea in gandire si in actiuni iar in aceasta viata sunteti protejati in modul vostru unic de manifestare. Atat Uranus cat si Varsatorul dau libertate in gandire si in actiuni, deci aveti o carte de vizita de exceptie in care sunt scrise inventii stiintifice, descoperiri legate de energii noi, tot ce tine de inedit si original. Aceasta pozitie poate vorbi si de o karma pozitiva nascuta din lupta  impotriva sclaviei, eliberarea sufletelor unui grup de oameni. Aceasta karma poate sa reflecte inventii, ati ajutat oamenii sa-si faca viata mai usoara.
Selene in Varsator este legata de realizari in urmatoarele sfere de activitate: computere, mijloace de comunicare mobila, automobile, astronautica, televiziuune, energie nucleara. Nu e nimic ciudat daca va atrag  calculatoarele, informatica, programarea, internetul, realitatea virtuala , noutatile, surprizele, astrologia.
Puteti fi cei care inspira o miscare sociala, care mentine spiritul amical intr-un grup, nu tradati aceste valori.
Ar trebui sa incercati sa va dezvoltati legatura cu spiritul vostru, sa credeti in  indrumarea si binecuvantare  spiritului. Varsatorul se refera nu numai la libertatea  personalitatii voastre ci si la eliberarea spiritual? (iluminare ?i depasirea platilor karmice) .
Impersonalitatea este calitatea voastra puternica. Aveti posibilitatea de a observa greselile altora. Aveti posibilitatea de a ramane neatasati de ceilalti. Cu toate acestea, trebuie sa va pastrati caldura umana si dragostea pentru oameni, sa va mentineti sensibilitatea si sa fiti deschisi catre oameni.
Aerul  curat este foarte important pentru voi. Este posibil sa va bucurati de libertate si destindere la mare dar si la munte. Selena (Luna Alba ) in Varsator inseamna ca intr-o  viata anterioara, omul a fost un altruist, a crezut intr-o stare de libertate totala,  a stiut sa faca o distinctie clara intre bine si rau, a fost un reformator, un  inspirat , a iluminat oamenii, a luptat pentru libertatea oamenilor si animalelor.
La primul nivel, el isi intelege independenta ce o primeste drept recompensa a unei karme bune din vietile trecute, primeste prieteni buni, noroc in toate situatiile noi si usurinta in alegerea intre bine si rau.
La al doilea nivel, o persoana care se deplaseaza in aceeasi directie ca la nivelul unu, devine  un reformator, inspirat, altruist.
La al treilea nivel, acest om devine un conductor de lumina  ce poate modifica karma celorlalti dar si karma lui. Poate descoperi noi cai de intelegere a enegiilor universului.

Selena (Luna Alba) in Pesti
Aceasta persoana are o karma pozitiva legata de sensibilitate, sacrificiu, indurare, mila, compasiune, medicina, spiritualitate. Sufletul lui este luminat de faptele bune din trecut. Aceasta persoana stie cum sa se sacrifice pentru binele altora, iubirea sa este altruista. Aceasta pozi?ie a Selenei indica adesea si o viata trecuta in care ati fost un calugar, un preot, un medic, o persoana care a simtit intens lumea spirituala. Dezvoltarea spiritualitatii, clarviziunii, perceptia adevarurilor spirituale sunt cai mai usoare pentru voi in aceasta viata, este un cod pe care l-ati invatat in vietile trecute iar acuma trebuie sa il accesati din nou. Puteti simti mesajul divinitatii iar rugaciunea voastra devine vie, puternica si ascultata.
Percepeti in mod profund frumusetea, aveti un bun gust artistic si puteti reusi in toate sferele artistice  cu talentul inedit de a armoniza culorile, sunetele. Puteti deveni un bun specialist sau un critic de arta, poezie, muzica, moda. Suntet protejati in tot ce tine de descoperirea  unor secrete mistice , esoterism, clarviziune, adevaruri spirituale. Sensibilitatea voastra va da o mare putere spiritual?.  Trebuie sa evitati sa deveniti o victima a exploatarii celorlalti, nu trebuie sa incurajati lichelele. Aveti o legatura profunda cu copii, cu persoanele in varsta, cu animalele.
Chiar daca nu faceti nimic legat de aceste lucruri, o multime de oameni vor veni la voi pentru a-si  marturisi greutatile si pentru a-i ajuta.
Sunteti o persoana  protejata in aceasta viata, vei simti tot timpul ca ingerul pazitor este cu voi indiferent de cat de complicata este situatia. Daca in harta natala aveti o Selena puternica iar Venus si Jupiter sunt in Pesti sau in aspecte benefice, veti  avea destui bani, puteti avea experiente fericite in dragoste. Toate acestea pot veni la voi doar daca va pastrati credinta , creativitatea, capacitatea de a iubi, auto-sacrificiu. Apa , natura sunt relaxante pentru voi. Rugaciunea, mantrele, meditatia sunt cele mai puternice instrumente pentru purificare, recuperare, vindecare. Casa voastra ar trebui sa fie construita din lemn iar apa este elementul cel mai pur in karma voastra. Cu Selena in Pesti, inseamna ca intr-o viata anterioara, aceasta persoana a fost un om umil, a trait o viata solitara, a fost un pustnic care a ajutat in secret  alte persoane, a ingrijit cu multa compasiune bolnavii. Prin urmare, la primul nivel, el primeste o recompensa sub forma unui mediu armonios, compasiune si grija din partea celorlalti, parinti buni, protectie divina.
La al doilea nivel, el continua sa faca ceea ce a facut si intr-o viata trecuta, adica, sa ajute oamenii , sa ia contact cu lumea spirituala, sa devina un maestru spiritual, sa fie preot, ghid.
Foarte des, aceasta persoana poate avea vise profetice, gaseste inconstient o  cale de iesire din impas, are capacitatea de a citi semnele si are premonitii.
Si pe al treilea nivel, persoana  devine un conductor de forte de lumina, vindeca oamenii, comunica cu lumea de dincolo, fuzioneaza cu natura si cosmosul. Devine un mistic in adevaratul sens al cuvantului.

Adriana Tudosa

You may also like

94 Comments

 1. Draga Adriana, felicitari pentru cele doua articole! Vroiam sa iti scriu de aseara, de cand l-ai postat pe primul, insa te intreb acum: pe ce site pot intra (de preferat fara a-mi face cont) pentru a gasit asteroidul acesta? Sunt cateva site-uri care ma ajuta pentru calcule, insa niciunul nu indica acest asteroid.
  Foarte inspirata postarea ta, te imbratisez!

 2. De abia acum am observat ca s-a discutat deja in privinta metodei de calcul pentru asteroid….scuze, nu am citit postarile de la articolul anterior.

 3. Ce ma fac?
  Dupa astrogarama 1.0 am Selene in Sagetator, iar dupa Astrodienst in Capricorn…
  Omul cu doua ceasuri nu stie niciodata cat e ceasul!

  Multumiri pentru blog!

 4. iti recomand sa folosesti astro.com, cred ca in celalalt program nu ai trecut ora de nastere cum trebuie .
  adriana

 5. Buna seara! Am incercat sa-mi gasesc si eu acest asteroid si cred ca m-am cam pierdut…
  Va rog din suflet sa-mi calculati si mie!
  02.11.1966 ora 22:30.
  Multumesc si succes in continuare.

  Adriana Alexis

 6. buna seara!

  Daca mai aveti rabdare va rog sa imi spuneti si mie unde se afla Selene in harta mea. Eu sunt nascuta pe 22.04.1979, ora 01.30

  sunteti mai mult decat minutata…

  multumesc!

 7. Buna seara! Nici eu nu reusesc sa gasesc pozitia acestui asteroid in harta mea. Nu ma descurc deloc pe astro.com
  Daca mai aveti timp/dispozitie sa-mi spuneti si mie 🙂
  Datele sunt 11 iulie 1974, in jurul orelor 16.
  Va multumesc pentru tot!

 8. Buna seara!

  Daca se poate, unde se afla Selene in harta mea?
  Datele 03.03.1965 , ora 07.00
  Multumesc mult si mult succes in activitatea astrologica!
  Totul este la superlativ. Felicitari

 9. doamna
  Ai Selene pe gradul 12 Balanta dar este in mers aparent retrograd.Selena “nu se va aprinde in tine “pana nu iti vei plati greselile legate de partener, asociat, folosirea legilor, diplomatie, intelegerea frumusetii.
  adriana astro

 10. buna seara! va urmaresc de vreo 2 ani…de cand v-am “descoperit”.astept cu nerabdare articolele si le gasesc ffff interesante.nu reusesc sa aflu nici eu unde se afla selene in harta mea…13.08.1971…ora 21.va multumesc…doar daca aveti timp si pt mine…imi imaginez ca nu puteti raspunde tuturor…

 11. Buna seara, va rog frumos sa-mi calculati si mie unde se afla Selene in harta mea natala – 21/03/1966, ora 14:30, Oltenita. Multumesc!

 12. Buna dimineata
  ma puteti ajuta cu pozitia asteroidului? 4 august 1982 ora 11:30 dimineata in bucuresti
  nu am reusit sa calculez pe siteul mentionat.Multumesc!

 13. Buna,
  sunt fascinata de ceea ce descopar aici
  sunt nascuta pe 19 .04.1985 ,pe la ora 10.30 am.
  Care este pozitia asteroidului in harta mea?
  Multumesc!

 14. Buna dimineata,
  Minunat scrii si ma fascineaza sa citesc toate postarile, dar nu ma descurc deloc cu pozitionarea pe harta mea…..Te rog sa ma luminezi sa stiu unde anume ma incadrez. 11.11.1971 seara tarziu(nu stiu ora exacta si nu pot sti ascendentul) in Barlad
  Multumesc ca ne infrumusetezi ziua. Succes!

 15. Buna Adria, as dori te rog sa ma ajuti si pe mine cu identificarea Selene – sunt nascuta pe 08.06.1979, ora 3pm, multumesc tare mult

 16. Adriana,eu am Luna in Pesti (24.04.1949,ora 5,45 in Mizil),as fi inclinata fara calcul sa cred ca si Selene este in Pesti(dupa vise profetice si intuitia de 80% ).te imbratisez si voi cotiza in curand.Voica

 17. Adriana,eu am Luna in Pesti(24.04 1949,ora 5,45,Mizil)si as inclina sa cred dupa vise profetice si intuitia de 80% sa cred ca si Selene e tot in Pesti.Multumesc mult daca poti confirma.te imbratisez.

 18. Buna Ziua, am incercat si azi dimineata sa intreb, dar probabil eram prea emotionata si undeva am gresit. Revin cu rugamintea de a-mi spune unde e pozitionata Selene in harta mea, sunt nascuta la 10 august 1970 intre doisprezece jumate si treisprezece.
  De-a lungul anilor ati fost ca un jalon in viata mea. Va multumesc pentru Gratia cu care scrieti
  Catrinel

 19. adrian
  Ai Selene retrograd in Pesti gradul 18:07.
  O planeta, un asteroid retrograd arataca ai dezvoltat aceasta energie la un nivel destul de mare dar si greselile au fost pe masura . In aceasta viata, este foarte important pentru tine sa respecti ceea ce iti cere Selene in Rac daca vrei sa ai acces la aceasta protectie sacra.
  adriana astro

 20. voica
  Ai Selene in Capricorn gradul 7:21 in casa IX, ar trebui sa combini glasul lui Selene in Capricorn cu cel exprimat de Selene in Sagetator .
  adriana astro

 21. Buna seara, imi puteti spune si mie va rog unde am Selene in harta natala? sunt nascuta pe 22.06.1985 la 20:10 in Slatina.
  Va multumesc mult!

 22. Adriana, recunosc nu ma prea pricep la astrologie, desi ma fascineaza,iti multumesc tie pentru tot ce postezi, si te rog imi poti spune unde am eu Selene pe harta mea natala si ce ar trebui sa stiu in mod deosebit pentru a schimba ceea ce este necesar in viata mea.cu multa consideratie, 31.08. 1962, mizil, ora 15.30 – 16.00.multumesc.

 23. Buna seara!imi puteti spune si mie unde am selene in harta mea natala? sunt nascuta pe 15 septembrie 1977 la ora 17 aproximativ. multumesc mult de tot!toate cele bune!doamne ajuta!

 24. daniela
  ai Selene retrograd in Berbecpe gradul 29 in casa familiei. Cu Selene retrograd poti simti ca viata merge adesea in hopuri si asta datorita unor greseli facute in ultima viata legate de gestionarea energiei tale, impulsivitate, egoism, greseli legate de familie, parinti( Selene este in casa IV).
  adriana astro

 25. Buna dimineata,
  Te rog mult sa-mi spui unde se afla Selene in tema mea natala; 31.08.1967, ora 0.15 Campulung Moldovenesc; iti multumesc mult si sa primesti toata binecuvantarea divina pentru munca imensa pe care o depui.

 26. Buna ziua,
  nici eu nu reusesc sa vad unde am Selene,va rog ma ajutati?22.07.1974 ora 11.40

  Multumesc

 27. Buna Adriana.
  As dori si eu sa aflu pozitia Selenei . Sunt nascuta pe 16 Feb 1980 , ora 5 a.m. Nu i-am dat de capat pe astro.com
  Multumesc!

 28. Buna ziua!
  Imi puteti spune va rog unde am Selena in harta natala? Sunt nascuta pe 16.01.1989 intre 6.30 -7.00, Bucuresti. Multumesc! Sa aveti o zi minunata! Imbratisari!

 29. Multumesc din inima , Adriana. Deci nusunt prea avantajata cu Selene retrograd in Berbec,asa ca indraznesc sa te rog sa imi dai un sfat, am mare nevoie, de unde si cum sa incep sa indrept aceste greseli facute in viata anterioara?Pot spera in schimbari benefice in viata mea acum?Si inca ceva f important… Ce se intampla cu dragostea in viata mea, acest suflet chinuit al meu va avea vreodata parte de ea? Cu mult drag, o viata frumoasa iti doresc.

 30. sunt nascuta pe 26.07.1967 ora 1.42
  Va rog din inima sa-mi spuneti unde am Selene in harta mea natlala si daca este de bine???
  Va multumim pentru tot ce faceti!!!

 31. alma
  ai Selene in Varsator dar este retrograda, asta inseamna ca ai dezvoltat foarte mult energia lui Selene dar ai facut si greseli mari:prieteni, grupuri de oameni, unicitate, noutate, stiinte esoterice dar si banii partenerului, afaceri, viata intima, secrete (selena este in casa VIII).In aceasta viata trebuie sa folosesti pozitiv eergia lui Selene daca vrei sa atragi de partea ta aceasta energie
  adriana astro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.