SATURN RETROGRAD IN SAGETATOR/SCORPION:14 MARTIE 2015 – 2 AUGUST 2015

OMRAAM MIKHAEL AIVANHOV

 “Nu incercati sa scapati de greutati

Cel care incearca sa scape de efort si  greutati va intalni obligatoriu dificultati si mai mari. In loc sa incerce sa fuga de probleme , trebuie sa incerce sa le rezolve, daca nu, a doua situatie va fi mai rea decat prima. O schimbare nu poate fi posibila decat daca ati stiut mai intai sa rezolvati problema in fata caruia ati fost pus. Daca vreti sa va abandonati datoria pentru a gasi o situatie mai agreabila, inseamna ca nu cunoasteti legile severe care comanda destinul. Lumea invizibila va va spune :” Nu trebuie deci sa fugim de responsabilitati, ci sa cautam sa le intelegem bine sensul si sa facem ceea ce este necesar. Cand vom simti ca am implinit totul, vom putea merge indiferent unde, chiar in Infern, in toata linistea, pentru ca ingerii pregatesc drumul pentru care au implinit totul. “

Saturn intra in miscare aparent retrograda pe 14 martie 2015 de pe gradul 4:56 Sagetator iar timp de 4 luni si jumatate  va strabate “ aparent inapoi “ gradele din Sagetator si Scorpion ajungand pe 2 august 2015 pe gradul 28:17 Scorpion, grad de pe care isi va relua miscarea in mers direct. Saturn a trecut pentru prima data peste gradul 28:17 Scorpion in jurul datei de 8 decembrie 2014, putem spune ca aceasta miscare retrograda face o referire la perioada decembrie 2014 –martie 2015. In astrologie, Saturn este arhitectul si constructorul tuturor formelor din viata noastra, inclusiv corpul nostru fizic( piele , oase , dinti ). El induce reguli, limite, disciplina, capacitate de a munci din greu, tarie de caracter care sa ne ajute sa trecem prin furtuni. Saturn pretuieste foarte mult forta interioara iar pentru a obtine acest cadou este chiar necesar sa respectam regulile lui. Atunci cand Saturn devine retrograd , este timpul sa reexaminam toate lucrurile din viata noastra , sa examinam vietile noastre si sa gasim cele mai bune solutii pentru a le imbunatati.

Daca Saturn retrograd in Sagetator ne va pune sa re-analizam limitele unei credinte, a unei idei, a unui curs, a unei legaturi cu strainatatea, cu legea, cu adevarul tuturor lucrurilor din viata noastra, in Scorpion, Saturn retrograd ne testeaza limitele noastre personale prin  fuziunea cu altcineva, prin ceea ce dam si primim intr-un mod profund intr-un parteneriat. Toate lucrurile care nu sunt in ordine in domeniul condus de Saturn in Sagetator/Scorpion trebuie sa fie reverificate , rearanjate, remodelate inainte de 2 august 2015.
Acesta nu este un timp sa incepeti proiecte noi, relatii noi sau sa luatii decizii pripite.Saturn retrograd chiar nu iubeste noul cand el de fapt are in agenda corectarea unor structuri gresit sau grabit executate. Saturn stie sa limiteze orice iar acuma trebuie sa ne supunem acestei cerinte, ne va forta sa ne analizam cu adevarat  crezurile, ideile, sentimentele noastre profunde, cat de maturi emotional suntem. Saturn este zeul timpului, ne spune ca timpul este trecator si ca trebuie sa luam in serios vietile noastre. El cere sa fim responsabili, sa respectam structurile si regulile societatii. In tranzit, Saturn ne cere sa fim sinceri cu noi si sa admitem realitatea unei situatii de viata impreuna cu intelegerea a ceea ce putem face pentru a o schimba cu rabdare , acceptare. Daca Saturn in mers direct este restrictiv, in mers aparent retrograd, Saturn amplifica restrictia dar ofera in schimb tenacitatea necesara rezolvarii unor probleme importante pentru evolutia noastra.

Influenta majora a lui Saturn retrograd in Sagetator/Scorpion va fi asupra semnelor mutabile: Sagetator, Gemeni, Pesti, Fecioare( nascuti in primele zile ale zodiei) si asupra semnelor fixe Taur, Leu, Scorpion, Varsator (cei nascuti in ultimile cinci zile din semnul zodiacal).

In mare, fiecare semn ar trebui sa fie atent in urmatoarele domenii cheie:

Berbec: calatorii, strainatate, studii superioae, credinta, lege, datorii, investitii, finante comune, mosteniri, taxe

Taur: dormitor, finante comune, mosteniri, taxe, pensii alimentare, parteneriate, casnicie, legaturi romantice.

Gemeni: partener de viata, parteneriate, casnicie, legaturi romantice, sanatate, rutina de zi cu zi, loc de mnca, program de lucru, colegi.

Rac : sanatate, colegi, loc de munca, program de lucru, rutine zilnice, creativitate, iubire, copii, maretie.

Leu : creativitate, iubire, copii, maretie, casa, angajamente de familie, parinti.

Fecioara : casa, angajamente de familie, parinti, comunicare, auto-exprimare, studiu, scris,comert, calatorii scurte, rude, frati.

Balanta : comunicare, auto-exprimare, studiu, scris,comert, calatorii scurte, rude, frati, bani, planuri de economii, proprietati, valori  native

Scorpion : bani, planuri de economii, proprietati, valori  native, crestere personala, relatii, auto-intelegere

Sagetator: crestere personala, relatii, auto-intelegere, spiritualitate,compasiune, sanatate

Capricorn : spiritualitate,compasiune, sanatate, prieteni, retele sociale, angajamente de grup, astrologie

Varsator : prieteni, retele sociale, angajamente de grup, sperante, cariera, viata publica

Pesti : Cariera, viata sociala, calatorii, strainatate, credinta, studii superioare, lege.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.