PLUTO IN CAPRICORN SI ZODIILE

Schimbarile generate pentru fiecare semn zodiacal sunt descrise de casa astrologica din harta natala tranzitata de Pluto, este un domeniu din viata noastra in care Pluto cere o regenerare completa, o transformare.

BERBEC / ASCENDENT IN BERBEC
Pluto in Capricorn tranziteaza casa X, o casa a puterii, a carierii, a imaginii in societate , de aceea Pluto va aduce oportunitati de crestere in cariera , dar si confruntari legate de modul de folosire a puterii personale, confruntari ce cer transformarea atitudinii de sef, de cel care detine puterea, autoritatea dar si ideea de reputatie . Provacarile in acest domeniu din viata voastra au rol de transformare, crizele profesionale, repunerea in discutie a carierei , reputatiei, pierderea unei situatii. Pluto in aceasta casa promite schimbari majore legate de cariera, reputatie.

TAUR / ASCENDENT IN TAUR
Pluto in Capricorn tranziteaza casa IX o casa ce are legatura directa cu “ studiile superioare”, calatoriile , strainatatea, poate aduce experiente profunde care ajuta in reorientarea atitudinii fata de Dumnezeu, adevar, valoare a vietii umane. Experintele aduse de tranzitul lui Pluto prin aceasta casa sunt legate de filozofie, religie, aspecte legale, legatura cu alte culturi, cu strainii, cu “ visele mari”. Este un timp al viziunilor, profetiilor, experientelor divine, toate acestea au rolul de transforma si intelege mesajul “ cunoasterea este puterea sau un mod de a obtine puterea”. Aici calatoriile pot fi privite si ca mari experiente de viata, imbogatire spirituala, intalnirea cuiva de departe care poate ajuta in dezvoltarea voastra spirituala, aveti acces la cunostinte inalte,superioare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Pluto in Capricorn tranziteaza casa VIII generand transformari legate de modul de folosire a puterii personale, mentale, emotionale , sexuale, spirituale. Experientele din domeniul sexual pot fi extrem de dureroase, cu perioade mari de abstinenta , tot ce are legatura cu finantele in comun ofera lectii dar si transformari esentiale, vor fi perioade de cresteri financiare urmate de caderi spectaculoase, cumpararea unei case, pierderea unei case, divort cu problemele ivite din modul de partajare a resurselor commune, probleme de sanatate..

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Pluto in Capricorn tranziteaza casa VII, este o influenta majora asupra voastra datorita aspectului de opozitie pe care soarele vostru natal il face cu Pluto, este o accentuare puternica a casei VII, o casa ce promite mari transformari legate de orice fel de parteneriat, casatorie, partener, relatii de cuplu, probleme emotionale dureroase in viata intima.. Este o perioada in care casatoria, parteneriatele sunt marcate de diverse experiente nascute din tegiversarea problemelor ivite la nivel de cuplu, partener, asociere, aceste experiente sunt insotite de tensiuni destul de mari ce va vor face sa luati unele masuri ce pot aduce rupturi intre parteneri sau un nou mod de abordare a parteneriatelor.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Pluto in Capricorn tranziteaza casa VI ceea ce poate arata transformari legate de modul de abordare a muncii de zi cu zi, a rutinei, a sanatatii. Pot aparea probleme de sanatate esentiale pentru producerea unor mari schimbari in atitudinea voastra, deasemenea va puteti descoperi un anumit talent in domeniul artelor vindecatoare. Problemele de sanatate care apar au o legatura cu subconstientul , tumultul interior, emotiile toxice care trebuiesc elimitate. Planificarea, organizarea, atentia la propria sanatate , obiceiurile, devin foarte importante in aceasta perioada, toate acestea vor suferi transformari, important este sa nu va opuneti acestora.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA
Pluto in Capricorn tranziteaza casa V ceea ce poate arata transformari legate de modul de abordare a talentelor creative, relatiile emotionale cu copiii , cu partenerii. Este o mare energie transformatoare ce trebuie folosita in a face ceva special., pot aparea diverse experiente legate de copii care va vor schimba.Tot ce are legatura cu copiii , cu talentele creative personale, cu modul de abordare a iubirii sunt cai de transformare pentru voi. Proiectele personale , creatiile proprii va pot oferi un nou mod de a va trai viata.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA
Pluto in Capricorn tranziteaza casa IV ceea ce poate arata transformari profunde nascute din provocarile ivite in domeniul familial, a vietii emotionale, a sigurantei. Conflictele ivite in familie indica necesitatea unei orientari complet diferite a modului de abordare a ceea ce inseamna securitate personala, pace interioara. Tot ce are legatura cu familia, casa, domiciliu, parinti este supus unui vast program de transformare, este o perioada in care veti experimenta efectele directe ale eforturilor si relatiilor de cuplu din trecut , efecte ce vor forta transformarea voastra in tot ce inseamna familie, redefinire a conceptului caminului, schimbsrea domiciliului, a resedintei, a tarii. .

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION
Pluto in Capricorn tranziteaza casa III ceea ce poate arata transformari legate de modul de comunicare, cum va folositi aceste calitati de comunicare fie in scris, fie verbal. Atentie mare in aceasta perioada, cuvintele vor avea destula forta, important este sa stii in ce directie sa le folositi. Este o perioada in care relatiile cu fratii, surorile, vecinii, sunt supuse unor mari transformari, de fapt se cere o noua abordare a modului de comunicare cu cei apropiati voua, cu cei din mediul apropiat in care traiti. Pluto in aceasta casa va poate ajuta in descoperirea unui anumit talent de scriitor sau castiguri financiare prin folosirea acestui talent.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Pluto in Capricorn tranziteaza casa II o casa a banilor munciti, a resurselor proprii. Este o perioada in care transformarea are legatura directa cu modul de abordare a banilor, a felului in care faceti acesti bani, ce talente proprii folositi in castigarea banilor de toate zilele. Orice metoda “ discutabila” de a face bani poate aduce riscuri de pierdere a norocului si dificultati financiare severe .Atitudinea interioara fata de posesiuni trebuie schimbata in totalitate , risipa inutila si lipsa unui control in domeniul financiar pot fi sursa unor dificultati, este necesar sa va cultivati autodisciplina in acest domeniu din viata voastra.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Pluto in Capricorn tranziteaza casa I o casa a personalitatii, individualitatii. Este o perioada de mari transformari pentru oamenii acestui semn zodiacal, transformari necesare consolidarii puterii personale care sa va permita sa va traiti destinul cat mai complet. Pluto in casa personalitatii aduce un potential urias, agresivitate creatoare si inteligenta muscatoare , toate acestea generand dinamism, aventura, dorinta de experiente, viata va fi traversata de experiente nete, transante necesare asigurarii unui echilibru. Este un timp in care simtul identitatii voastre este supus schimbarii in totalitate.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR
Pluto in Capricorn tranziteaza casa XII o casa a secretelor, frustrarilor, negarilor vietii. Este o perioada in care trebuie sa va schimbati calitatea vietii emotionale prin aderarea la un sistem de convingeri sau la un adevar transcendent care sa va elibereze de emotiile confuse. Aceasta reorientare este adesea insotita de perioade mari de singuratate, retragere din lumea interactiunilor sociale in scopul aderarii la o atitudine spirituala bine definita fata de intraga viata. Sunt posibile probleme de sanatate , frica, acutizarea simtului vinovatiei, remuscari, cosmaruri , toate acestea sunt necesare transformarii si vor disparea odata cu abordarea intelegerii si compasiunii fata de anumite rezultate negative din trecut. Cultivati compasiunea si iertarea atat fata de cei din jur cat si fata de voi., este singura metoda de a trece cat de cat mai usor prin acest tranzit.a lui pluto in casa XII.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI
Pluto in Capricorn tranziteaza casa XI o casa a prietenilor, sperantelor. Este un timp in care prieteniile voastre vor fi supuse transformarii si eliminarii oamenilor negativi din viata voastra, din anturajul vostru, sunteti ajutati in definirea unui nou concept a relatiilor de prietenie, de anturaj, deasemenea sunteti ajutati in stabilirea adevarului legat de sperantele, visele voastre, de idealurile voastre. . Este timpul in care trebuie sa renuntati la anumite idei fixe, sa invatati sa va bazati mai mult pe voi si mai putin pe ceilalti, sa intelegeti ca sperantele voastre cele mai arzatoare legate de viitor nu se vor indeplini dacat daca va transformati complet si daca va clarificati scopurile creatoare , adaptandu-le la nevoile sociale.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.