MERCUR RETROGRAD IN SCORPION / BALANTA SI ZODIILE – 4 -25 OCTOMBRIE 2014

imagine

Perioada de retrogradare ofera o sansa unica de a incetini anumite parti din viata noastra pentru a examina si pregati o schimbare care pare inevitabila. Perioadele de reflectie, meditatie, contemplare permit o pauza de la inertia instalata intr-un anumit domeniu de viata. Acuma, Mercur retrograd in functie de domeniul de viata energizat ne obliga prin anumite blocaje sa ne oprim asupra acestor lucruri care trebuiesc re-analizate sau schimbate. De multe ori trecem destul de usor peste informatiile utile nestiind de ce anumite lucruri nu-si gasesc rezolvarea, acuma, Mercur retrograd ofera piesa lipsa in puzzle-ul unui domeniu de viata.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Mercur retrograd este mai  précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Mercur retrograd in Scorpion poate sa va dea de lucru in orice initiativa financiara legata de un plan de afaceri, se poate vorbi de intarzieri legate de calatorii, transport, sprijin financiar, imprumuturi. Mercur retrograd in Balanta poate aduce  un timp al confuziilor in parteneriate, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, diverse parteneriate pot fi energizate de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese. Este o perioada buna pentru regandirea unui aranjament partenerial dar nu si pentru hotarari legate de ruperea unui parteneriat sau intrarea intr-o noua relatie parteneriala, cel mai bine ar fi sa fiti mai atenti in comunicarea cu partenerul de viata, sa reexaminati problemele cuplului vostru.  Puteti descoperi un secret legat de casnicia voastra, de un partener de viata sau de un partener pierdut pe drum, trecutul poate reinvia ajutandu-va sa gasiti acea piesa care sa va echilibreze viata din nou.
Deoarece Mercur va guverneaza casa muncii, sanatatii, colegilor dar si domeniul mintii practice, vecini, frati, si in aceste domenii de viata puteti intalni destule incurcaturi, dupa cum am spus , Mercur retrograd stie atat de bine sa amestece intr-un mod destul de original lucrurile in aceasta perioada, deci atentie.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Mercur retrograd in Scorpion  poate aduce  un timp al confuziilor in parteneriate, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica.
Puteti descoperi un secret legat de casnicia voastra, de un partener de viata sau de un partener pierdut pe drum, trecutul poate reinvia ajutandu-va sa gasiti acea piesa care sa va echilibreze viata din nou. Cu Mercur retrograd in Balanta, pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie, instabilitate in munca . Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii, comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada . Regandirea unui  angajament la locul de munca,  a modului de colaborarea cu sefii, cu colegii, sunt posibile in aceasta perioada, nu este un timp bun de a lua hotarari decisive in aceste directii. Abordati cu multa intelepciune comunicarea cu colegii, cu sefii, reexaminati problemele avute in trecut cu acestia.
Deoarece Mercur guverneaza domeniul banilor obtinuti prin talente personale dar si domeniul iubirii, speculatii, copii, si aici puteti descoperi anumite detalii peste care ati sarit in trecut, puteti sa descoperiti adevarata fata a unei iubiri, a unui iubit, puteti descoperi un secret legat de un iubit din trecut, de un copil.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cu Mercur retrograd in Scorpion, pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie , instabilitate in munca. Cu Mercur retrograd  in Balanta, se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copii. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale. Regandirea modului de comunicare cu iubitul, cu copii sunt posibile in aceasta perioada  dar trebuie evitate hotararile in aceste domenii din viata voastra. Abordati cu intelepciune orice comunicare cu  iubitii, copii, reexaminati problemele de comunicare cu acestia deoarece este un timp in care puteti vedea destul de clar unde sunt problemele si ce trebuie sa faceti. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada.
Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati.
Mercur guverneaza casa I –casa corpului fizic, a personalitatii dar si casa familiei, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra, puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de familia voastra.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Mercur retrograd  in Scorpion, se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copii. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative , a modului de folosire a energiei mentale. Cu Mercur retrograd in Balanta, se poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara . Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp sa gasiti cea mai buna  solutie, sa gasiti o cale de impacare. Este un timp bun pentru a face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei, aceste planuri le puteti pune in practica  dupa perioada lui Mercur retrograd. Abordati cu intelepciune comunicarea cu membri familiei, cu parintii.
Deoarece Mercur guverneaza casa fratilor, rudelor, calatoriilor scurte dar si casa secretelor, karmei, puteti intalni in urmatoarea perioada destula confuzie, ganduri amare legate de aceste directii, pot iesi in lumina anumite secrete, pot aparea in prim plan  probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Cu Mercur retrograd in Scorpion, se poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara. Abordati cu intelepciune comunicarea cu membri familiei, cu parintii. Cu Mercur retrograd in  Balanta, se pot reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin, este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente, puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie.  Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, la ce cumparati , trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina, cu condusul masinii. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei.
Mercur  guverneaza casa valorilor personale, a banilor castigati prin forte proprii dar si casa prietenilor, sperantelor voastre, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra, orice problema aparuta trebuie redefinita, reajustata pentru a fi pe placul acestei energii retrograde . Mercur retrograd poate aduce in prim plan probleme legate de banii personali, de folosirea inadecvata a valorii personale, a anumitor talente in castigarea sigurantei materiale dar  pot aparea anumiti prieteni din trecut, puteti constata ca un prieten nu este nici pe departe asa cum credeati, puteti fi inselati de prieteni.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Cu Mercur retrograd in  Scorpion, se pot reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin, este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente, puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie. Cu Mercur retrograd  in Balanta, sunteti ajutati in repararea unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Este cel mai bun timp da a reflecta la anumite investitii fiind ajutati in revizuirea unui plan de afaceri, in revizuirea valorilor personale, in intelegerea modului corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani. Ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Poate iesi in lumina un secret legat de modul vostru de a face bani.
Mercur guverneaza casa I –casa corpului fizic, a personalitatii dar si casa carierei, vietii sociale. in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra, puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de cariera voastra, de viata voastra sociala. Poate fi un timp al provocarilor in domeniul carierei,  imagine publica,  viata sociala, confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea, va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Cu Mercur retrograd  in Scorpion,  sunteti ajutati in repararea unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Poate iesi in lumina un secret legat de modul vostru de a face bani. Cu Mercur retrograd in Balanta se poate vorbi de punerea in prim plan a unor greseli privind relatiile voastre, modul in care va folositi propria individualitate. Nu este cel mai bun timp de a face investitii, de a cumpara lucruri “ valoroase”, in schimb sunteti ajutati in descoperirea unor investitii proaste, in descoperirea unor greseli in unele hotarari luate in legatura cu banii  unei afaceri.  Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul, aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe, atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate. Poate fi un timp in care neintelegerile cu partenerul de viata se pot ivi dintr-o dorinta de a fi singuri, de a va pune in evidenta propria individualitate si de a se tine seama de ea. Abordati cu intelepciune comunicarea cu partenerul de viata, cu cei din jur.
Mercur guverneaza casa IX –casa studiiilor mari, calatorii credinta, lege, strainatate dar si casa secretelor, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Atentie in calatorii, pot aparea in lumina unele secrete legate de trecutul vostru care pot cauza greutati destul de mari. Poate fi un timp al provocarilor legate de aspectele juridice, invatamant, legi, drumuri, calatorii lungi, relatiile cu strainatatea, cu strainii dar  se poate vorbi si de  confuzie , nevoie de singuratate, de izolare.
Puteti rezolva anumite probleme din trecutul vostru, pot aparea in prim plan probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni, secrete.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Mercur retrograd in Scorpion se poate vorbi de punerea in prim plan a unor greseli privind relatiile voastre, modul in care va folositi propria individualitate. Nu este cel mai bun timp de a face investitii, de a cumpara lucruri “ valoroase”, in schimb sunteti ajutati in descoperirea unor investitii proaste, in descoperirea unor greseli in unele hotarari luate in legatura cu banii unei afaceri. Cu Mercur retrograd in Balanta se poate vorbi de o perioada mai tulbure in care puteti simti nevoia de singuratate, de izolare , subtilitatea, intuitia, imaginatia sunt armele voastre in aceasta perioada, arme pe care le puteti folosi in favoarea voastra, in rezolvarea unor probleme in afaceri, in rezolvarea unor probleme din trecutul vostru , pot aparea in prim plan probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni, secrete.
Mercur guverneaza casa VIII–casa transformarii, banilor  veniti din alta parte, creditelor, mostenirilor dar si casa prietenilor, sperantelor, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra, atentie la sanatate, la banii veniti din alta parte, este un timp in care va puteti da seama ca nu va puteti baza pe banii unui partener, puteti fi inselat de un partener, puteti rupe o relatie de afacere, pot aparea anumiti prieteni din trecut, puteti constata ca un prieten nu este nici pe departe asa cum credeati, puteti fi inselati de prieteni.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Cu Mercur retrograd in Scorpion se poate vorbi de o perioada mai tulbure  in care puteti  simti nevoia de singuratate, de izolare, subtilitatea, intuitia, imaginatia sunt armele voastre in aceasta perioada, arme pe care le puteti folosi in favoarea voastra, in rezolvarea unor probleme in afaceri, in rezolvarea unor probleme din trecutul vostru , pot aparea in prim plan probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni, secrete. Cu Mercur retrograd in Balanta, se poate vorbi de neintelegeri cu un prieten, cu un grup de prieteni, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu, pe cine puteti conta. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni, puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme. Atentie la modul de comunicare cu prietenii
Mercur guverneaza casa VII–casa partenerului  dar si casa carierei, vietii sociale, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra .Confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu copii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, deci atentie. Pot iesi in lumina anumite secrete legate de partener, asociat, avocat, cariera, seful vostru.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Mercur retrograd in Scorpion se poate vorbi de neintelegeri  cu un prieten, cu un grup de prieteni, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu , pe cine puteti conta. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri , pot aparea in viata voastra prieteni din trecut. Mercur retrograd in Balanta poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, puteti constata ca in aceasta perioada , comunicarea cu sefii, cu colegii  este destul de confuza, aici pot aparea destule necazuri. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia, cu parintii.
Mercur  guverneaza casa VI – casa muncii, colegilor, sanatatii  dar si casa studiilor mari, calatorii, strainatate, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, puteti fi  nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel  instabilitate in munca. Este cel mai bun timp sa va rezolvati anumite probleme legate de locul de munca, scoala, strainatate, puteti descoperi anumite secrete in aceste domenii, secrete care fac bine sufletului vostru.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Mercur retrograd in  Scorpion  poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, puteti constata ca in aceasta perioada , comunicarea cu sefii, cu colegii  este destul de confuza, aici pot aparea destule necazuri. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia, cu parintii. Mercur retrograd in Balanta poate incurca drumurile voastre, planurile de calatorie, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Nu este cel mai bun timp sa luati decizii referitoare la intreruperea unui curs, la ruperea unui parteneriat cu strainatatea, a unei relatii de iubire din strainatate . Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina.
Mercur  guverneaza casa V –casa iubirii, copiilor, creativitatii personale dar si casa VIII –casa transformarii, banilor primiti prin diverse parteneriate , credite, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copii, poate aparea un iubit/ iubita din trecut. Este cel mai bun timp sa va rezolvati anumite probleme legate de un iubit, bani obtinuti prin diverse acorduri semnate , puteti descoperi anumite secrete in aceste domenii, secrete care fac bine sufletului vostru.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Mercur retrograd in Scorpion  poate incurca drumurile voastre, planurile de calatorie, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Nu este cel mai bun timp sa luati decizii referitoare  la intreruperea unui curs, la ruperea unui parteneriat cu strainatatea, a unei relatii de iubire din strainatate. Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina. Mercur retrograd in Balanta poate sa va dea de lucru in orice initiativa financiara legata de un plan de afaceri, se poate vorbi de intarzieri legate de calatorii, transport, sprijin financiar, imprumuturi. Este un timp in care va puteti da seama ca nu va puteti baza pe banii unui partener, puteti fi inselat de un partener, puteti rupe o relatie de afacere , puteti descoperi ca partenerul de afaceri nu este chiar asa de “ sfant”. Simtul afacerilor este destul de confuz, putem vorbi de necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite. Nu este cel mai bun timp de a lua hotarari legate de un partener de afaceri, de a face diverse imprumuturi, atentie mare in comunicarea cu partenerii de afaceri, cu persoana iubita, atentie la drumuri.
Mercur guverneaza casa IV–casa familiei, parintilor dar si casa VII –casa partenerului, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Putem  vorbi de un timp al confuziilor in parteneriate, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, frustrarile in casatorie si in relatia cu familia sunt energizate de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese. Problemele nerezolvate in trecut legate de familie , de partener  pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie , de a gasi o cale de impacare .
Puteti fi pusi in situatia de a regandi detaliile unui parteneriat esuat, puteti sa va ganditi la refacerea unei relatii rupte, pot iesi in lumina secrete ale unui partener, asociat.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.