MARTE IN PESTI – 15 MARTIE 2009 ORA 05:20 – 22 APRILIE 2009 ORA 16:45–“UN TREMUR EMOTIONAL”

mars2jpg

In astrologie , planeta Marte este un simbol al agresivitatii si virilitatii, este o energie calda si uscata mai mult uscata decat calda ce induce dinamism, initiativa, dorinta, guverneaza instinctele noastre animalice : agresivitatea, mania, supravietuirea, este o energie ce imprima actiunea bruta.

In semnul Pestilor, aceasta energie “ rosie” este destul de mult stinsa, devine o energie temperata si blanda ce induce emotii, sensibilitate, modestie . Cu Marte intr-un semn de apa , actiunea este guvernata de intuitie, este o canalizare a energiei in mintea subconstienta devenind introspectivi, alegand retragerea din valtoarea vietii. Este o energie ce ne induce pasivitate, neajutorare, vom aborda de cele mai multe ori o atitudine de “ stai sa vezi” , ne intoarce spre trecut , existenta , memorie si devotiune, in acest fel , lipsa actiunii se va manifesta prin stocari de energie ce cu siguranta ne pot provoca oboseala. In perioada cat planeta Marte va strabate acest semn de apa , este posibil sa devenim mai calmi, seriosi, modesti , prudenti, putem dezvolta dorinta de a-i ajuta pe altii , vom fi atrasi de lucrurile pozitive in toate imprejurarile. Este o perioada in care atat energiile fizice cat si cele practice pot fi scazute, in schimb vom dispune de multa intuitie , imaginatie , dorinta de a ajuta., devenim sensibili la culoare, ton si ritm, pictura, fotografii, dans , muzica si poezie.

Marte in Pesti este o energie destul de greu de gestionat , de condus( ganditi-va la apa care curge si nu o poate opri nimeni ), pe o nota pozitiva , putem aborda iertarea, devenim buni ascultatori, sfiosi, influentati usor de altii, vom aborda o atitudine de viata schimbatoare , emotiile sunt aproape intotdeauna imprevizibile , destul de usor se face trecerea de la extaz la depresie.

Lipsa vitalitatii naturale, o rezistenta scazuta la boli poate arata ca urmeaza o perioada in care vom avea nevoie de mai mult somn, de mai multa odihna iar pentru a deveni mai rezistenti trebuie sa practicam in aceasta perioada exercitiile fizice, sa mergem mai mult pe jos, sa facem mai multe plimbari .

Marte intr-un semn zodiacal ne arata modul in care ne exprimam energia , in care ne autoevaluam si modul in care ne satisfacem dorintele si nevoile . In Pesti, energia lui Marte aduce nevoie de implicare in relatia cu un partener, cu o idee sau o pasiune, este o implicare mai subtila , poate sustine puterea emotionala in unele cazuri si se poate exprima in directia realizarii dorintelor dar de cele mai multe ori intr-un mod care nu este pe deplin constient. Pentru a obtine ceea ce dorim vom folosi de cele mai multe ori siretenia , intuitia si o persevarenta de neoprit.

Marte in Pesti este o energie ce ofera rezistenta spirituala, inspiratie pentru artisti si muzicieni.Femeile vor fi atrase de barbatii care sunt blanzi, romantici si care stiu sa-si arate sensibilitatea , este o perioada in care sufletul unei femei este rascolit de un barbat neajutorat pe care doreste sa-l ajute , sa se sacrifice pentru el , sa aiba grija de el.

Putem aborda in urmatoarea perioada o atitudine pasiva ” se intampla , asta este ” in loc sa incercam sa controlam directia de viata, dorintele sunt variabile si cu toane, cu greu se poate sti exact ceea ce dorim sa facem, orice problema ce apare in aceasta perioada o vom trata cu mai multa blandete .

Cu Marte in Pesti putem vorbi de o perioada plina de intuitie , sensibilitate, romantism dar si destula confuzie ce poate crea necazuri in dragoste .

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.