MARTE IN CONJUNCTIE CU URANUS -SAPTAMANA 13 -19 APRILIE 2009 –“CINE SEAMANA VANT VA CULEGE FURTUNA “

furtuna

In astrologie , conjunctia reprezinta o fuziune intre energiile planetelor aflate in acest aspect,  este un aspect astrologic puternic , nota dominanta este “actiune , proiectia de sine, acccentuare “.

Conjunctia Marte –Uranus este un aspect de fuziune intre doua tipuri de energii asemanatoare , este o asociere intre un Marte cu calitatile cald in exces si uscat si elementul foc si un Uranus cu calitatile  uscat si usor cald si acelasi element focul.

Putem privi aceasta conjunctie intre Marte si Uranus ca o fuziune disonanta ce creaza excese extrem de periculoase si cu efecte nefavorabile .Este un aspect al schimbarilor bruste de situatie , mari schimbari in existenta , viata imbraca aspecte explozive ce permit actionari in forta , totul se intampla mai repede , pe neasteptate mai ales in luptele politice , este viata care are un ritm mai rapid dar si pericolele sunt la fel de rapide.

Energia acestui aspect de conjunctie intre Marte si Uranus poate aduce schimbari dar si directii periculoase , lipsa de intelegere , de indulgenta fata de semeni , este amplificat neprevazutul in plan social , in asocieri, in parteneriate, in afaceri, in natura. Este o energie ce pune in miscare totul, este o energie ce stie sa miste strazi, copaci, oameni , sa miste fapte , actiuni, hotarari , neprevazutul , dar  intr-un ritm alert, este o energie asemanatoare unui fulger ce poate rupe totul in cale , de aceea va recomand multa prudenta in aceasta saptamana , cutivati calmul , iertarea doar suntem in Saptamana Patimilor , temperati-va si nu actionati in forta , forta va da nastere la o alta forta ( exact ca si in fizica) , este bine sa stim ca aceasta perioada este caracterizata foarte bine de : “cine seamana vant va culege furtuna “.

Este o perioada in care atentia trebuie sa fie amplificata , ganditi-va ca traversati o apa furioasa pe o punte foarte ingusta iar pentru a ajunge pe celalalt mal trebuie sa o parcurgeti cu pasi marunti si sa fiti atenti pentru a nu cadea in apa , cam asa trebuie parcursa aceasta saptamana , cu atentie marita la tot ce este in jurul nostru , doar asa putem lucra cu aceste energii in exces puse la dispozitia noastra de Marte si Uranus.

Este un aspect ce conduce la lipsa de rabdare , neputinta de a incetini ritmul , vointa poate capata forme fanatice , tot ce-i brutal devine de nestavilit , este o energie ce poate face ca unii oameni sa actioneze fara sa tina cont de nimic indiferent de costuri , dorinta de libertate si completa ignorare a oricaror tipuri de restrictii sunt puternice putand conduce la mari necazuri in parteneriate , in casnicii. Ganditi-va la un scurtcircuit ce poate provoca pagube foarte mari daca nu este controlat si indepartat de o camera de stingere capabila sa faca acest lucru, in cazul nostru , trebuie sa ne controlam noi pentru a nu ne scurtcircuita pe noi dar si pe altii . Este o energie cu un impact deoasebit asupra armatei , politiei , pompierilor , radiatiilor ,electricitatii , poate provoca accidente grave auto , de tren , accidente de munca , defectari de echipamente , electrocutari , accidente vasculare cerebrale , furtuni , catastrofe naturale , revolte , atacuri , violenta , socuri in pietele comerciale si financiare .

Acest aspect poate fi privit ca o incercare cu tensiune marita (Uranus ) a energiei lui Marte , de fapt putem vorbi de o supratensiune , o energie dinamica , puternica ce ne incearca viata , ambitiile , anturajul, familia , parteneriatele , locul de munca , totul in jurul nostru este incercat cu tensiune marita ceea ce ne poate face impulsivi , violenti in comunicare , violenti in familie , in afaceri, la locul de munca. Devenim nestapaniti , vigurosi , energici in a ne atinge obiectivele , ne facem reguli proprii , nu vrem sa stim de nici o restrictie .

Pozitiv, aceasta energie ajuta in acele ocupatii ce necesita indrazneala si curaj , este ideea geniala ce poate conduce la noi descoperiri stiintifice, este intuitia folosita in interesul personal dar si in interesul celorlati. Vorbim de o energie dinamica ce stie atat de bine sa dea viata actiunilor imediate , reformelor, progresului stiintific.

Este o energie ce ne grabeste pe noi dar si noi la randul nostru vom grabi lucrurile , vom rupe prietenii, aliante, casnicii , toleranta nu este un puternic atu al nostru in aceasta perioada .

In matematica n! este 1x2x3 …xn , in cazul conjunctiei Marte –Uranus ( doua planete de actiune ) putem vorbi de o energie factoriala , adica energie x energie …..n energie , toata folosita in directia actiunii , de aceea va recomand prudenta , sa incercam sa incetinim ritmul, sa fim rabdatori , sa iertam , sa abordam ca atitudine de viata iertarea, compasiunea , iubirea , este o cale ce cu siguranta poate aduce rezultate bune , poate imblanzi chiar si aceasta energie .

Marte in conjunctie cu Uranus poate amplifica neprevazutul, brututalitatea chiar si in semnul Pestilor , un semn al blandeti, pasivitatii, ganditi-va la oceanul calm ce se poate transforma in cateva secunde intr-un uragan de neoprit de nimeni si de nimic.

Influenta majora a acestei conjunctii este asupra semnelor mutabile:Pesti, Fecioare, Sagetatori, Gemeni, dar si pentru cei care au planete personale, axe importante, Nodul Nord sau Nodul Sud al Lunii in jurul gradului 25.

Incercati sa dirajati voi aceasta imensa energia in directia realizarii unor lucruri benefice pentru voi , acest lucru il puteti face daca veti actiona fara brutalitate , daca veti cultiva calmul , iertarea , si chiar ca este cel mai bun timp in care sa invatam din NOU DESPRE IERTARE ::“CINE NU IARTA DISTRUGE PUNTEA PE CARE TREBUIE SA TREACA CHIAR EL INSUSI “.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. Cred ca aceasta conjunctie are menirea de a ne testa pe noi insine in aceasta mare saptamana: sa punem, atunci, in fata iertarea, toleranta, empatia, bunatatea si veti vedea ce usori ne vom simti la sfarsitul saptamanii, si cu cata bucurie in suflet vom canta sambata noaptea:”hristos a inviat din morti, cu moartea pre moarte calcand”.
    Adriana, Paste fericit si viata o vesnica sarbatoare sa-ti fie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.