LUNA PLINA IN BALANTA SI ZODIILE–19 APRILIE 2019

Luna Plina in Balanta formata de opozitia dintre Soarele in Berbec si Luna in Balanta gradul 29 degaja o energie dinamica, propice unor mari realizari sau unor mari deziluzii. Angajamentele, promisiunile, semnaturile, uniunile, legaturile, intelegerile, procesele si in general afacerile in legatura cu legile, intregesc cartea de vizita a aceste lunatii in seemnul Balanta. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Balanta din octombrie 2018.
Cu Luna plina in Balanta gradul 29, cei nascuti in jurul datei de 19 aprilie, iulie, septembrie, ianuarie ( semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII-descendentul, casa X-cariera, casa IV-familie sau orice planeta personala in apropierea gradului 29 Berbec, Balanta, Rac, Capricorn.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC
Luna Plina aprinde lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o uniune, intr-o rivalitate, intr-o casnicie. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, sa refaceti o legatura subreda cu partenerul de viata. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa carierei si arata ca un sef sau o anumita autoritate pot fi destul de solicitanti, ordinele lor le puteti simti suparatoare sau abuzive sau voi deveniti avizi de putere, legea o faceti voi dar poate fi un bumerang acuma. Din acest motiv, ar fi bine totusi sa incercati sa fiti mai diplomati, sa nu va pierdeti capul. Uranus se opune acestei Luni Pline, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de castigurile financiare personale, de partenerul de viata, asociat, de cei cu care aveti un acord semnat, de aspectele legate de lupta pentru putere, secretele ies in lumina. Pproblemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de valoarea voastra, de ceea ce faceti pentru a obtine bani, de planurile facute in spatele usilor inchise, secrete, manipulari din umbra, iluzii, actiuni sub acoperire, dusmanii karmice. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandria extrema, de “eu sunt cel mai bun strateg, eu stiu tot, eu lupt indiferent de ce aduce aceasta lupta. Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada. Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR
Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, in cazul vostru, acest apogeu este legat de munca, colegi, proiecte de munca, sa fiti in slujba celorlalti, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile si anumite venituri suplimentare la locul de munca. Orice “lucru” pe care v-ati concentrat in ultimile sase luni poate beneficia de un final benefic, puteti culege roade frumoase. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa IX si arata ca obstacolele acestui moment tin si de cursurile universitare, profesori universitari, credinta, cunoastere inalta, straini, strainatate, partener, asociat, dusman stiut, lege si aplicarea legii, hotarari judecatoresti. Uranus se opune acestei Luni Pline in Balanta, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de relatiile voastre, fiti foarte atenti la comportamentul vostru. Acuma, Uranus in aspect provocator cu aceasta luna plina este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata noastra, in imaginea voastra, in relatiile voastre, in gandirea voastra, este o sansa unica de a fura focul de la zei fara a fi pedepsiti iarasi. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandrie extrema in relatiile voastre, la locul de munca, in familie, in relatia cu rudele, cu persoanele mai tinere, in anturajul imediat. Iar Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada.Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. Pentru voi, aceste plati kamice tin de relatii, parteneri, rivali, concurenti.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI
Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, acest apogeu este legat de un proiect personal de creatie, o iubire, o vacanta, o poveste de dragoste. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa VIII si arata ca obstacolele acestui moment tin si de dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, bani negri, partener de viata, relatii intime secrete, munca, sanatate, proiecte la locul de munca. Uranus se opune acestei Luni Pline in Balanta, asta poate sa induca un sentiment de revolta fata de ceva din trecut, pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta din trecut. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandria extrema in relatiile voastre, in relatia cu copiii vostri, in relatia cu rudele voastre. Iar Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada.Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. In cazul vostru, acestea tin de munca, colegi, proiecte de munca.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC
Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, acest apogeu este legat de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar , un contract de inchiriere, un contract de leasing.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa VII si arata ca obstacolele acestui moment tin si de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat, iubire, copii, speculatii diverse. Uranus se opune acestei Luni Pline in Balanta, asta poate sa induca un sentiment de revolta impotriva prietenilor, puteti fi provocati de prieteni. Problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de aliante, functii inalte, prieteni, protectii, sperante nefondate. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandrie extrema in relatiile voastre, in familie, in relatia cu parintii vostri. Iar Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada. Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. In cazul vostru, acestea tin de iubire, creatie personala, copiii, placerile voastre, mandrie exagerata.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU
Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, acest apogeu este legat de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Puteti simti ca gandurile voastre sunt confuze sau ca sunteti intelesi gresit, sinceritatea voastra este mereu pusa la indoiala, toate acestea va pot rani sufletul.Tot ce tine de transport, autoturisme, calculatoare, telefoane , frati, negocieri, comunicare, contracte, acoduri, sunt accentuate acuma. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa VI si arata ca obstacolele acestui moment tin si de munca, colegi, sefi, proiecte la locul de munca, sanatate, familie, parinti, camin. Uranus se opune acestei Luni Pline, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera voastra dar si legate de familie, parinti, deci atentie. Puteti sa va schimbati locul de munca, poate fi o oportunitate in cariera voastra, asta poate veni intr-un mod neasteptat, deasemenea puteti pierde un loc de munca. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandrie extrema in modul vostru de comunicare, in relatia cu rudele voastre, poate fi ceva legat de si un proiect personal. Iar Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada. Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. In cazul vostru, acestea tin de familie, camin, radacinile voastre, o afacere imobiliara.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA
Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, acest apogeu este legat de valoarea voastra si de ceea ce ati construit de-a lungul timpului prin talentele voastre personale. Aceasta Luna Plina va dezvalui acuma adevarata voastra valoare, nu puteti sa ascundeti asta. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Este cu siguranta un moment in care lucrurile materiale au o mare importanta pentru voi, puteti constientiza anumite lectii in privinta banilor, posesiunilor, valorilor personale. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa V si arata ca obstacolele acestui moment tin si de iubire, copii, mandrie exagerata, speculatii, comunicare acida, rude, calatorii. Uranus se opune acestei Luni Pline, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice cu un partener, un membru al familiei, un frate dar si in calatorii, studii inalte, credinta, diplome universitare, straini, afaceri cu strainii, justitie inalta. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandria extrema in relatiile voastre, intr-un proiect de grup, in prieteniile voastre. Iar Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada. Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. In cazul vostru, acestea tin de rude, comunicare, tineri, comert.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA
Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, acest apogeu este legat de anumite planuri personale, de nevoile si ambitiile voastre. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Apar probleme in asocierile voastre ce pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmanii care se pot manifesta deschis. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa IV si arata ca obstacolele acestui moment tin si de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, agresivitate in camin, bani, valoare personala, bunuri material. Uranus se opune acestei Luni Pline, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare, resurse comune, impozite, pensii alimentare, credite, lupte ascunse pentru putere. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in modul de a vedea o afacere, un acord semnat, o colaborare cu un partener, asociat. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandria extrema in relatiile voastre, cariera, viata sociala. Iar Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada. Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. In cazul vostru, acestea tin de bani, valoare personala, ceea ce faceti pentru a obtine bani.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION
Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, acest apogeu este legat de iluziile voastre, de renuntarea la un proiect care v-a vulnerabilizat in timp, de credulitatea voastra, de anumite plati karmice. Puteti primi in vis raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa III si arata ca obstacolele acestui moment tin si de rude, sora, frate, comunicare acida, cuvinte care destabilizeaza o situatie de viata, calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate. Uranus se opune acestei Luni Pline, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni parteneriale, in procese, in asociatii. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatiile voastre. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandria extrema in relatiile voastre, cariera, munca, colegi, critica excesiva, idea voasta de perfectiune. Iar Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada. Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. In cazul vostru, acestea tin de imaginea voastra, poiecte si planuri personale.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, acest apogeu este legat de relatiile voastre, de prietenii si sperantele voastre, de protectiile voastre, de banii unei afaceri, strainatate si straini.Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa II si arata ca obstacolele acestui moment tin si de bani, valoare personala, bunuri materiale, procedee discutabile de a obtine bani, dificultati financiare, trecut si fapte din trecut. Uranus se opune acestei Luni Pline, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de locul de munca, sanatate, colegi, sefi, proiecte profesionale. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in munca voastra, in familia voastra. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandria extrema in relatiile voastre, prieteni, proiecte inedite. Iar Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada. Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. In cazul vostru, acestea tin de planurile secrete, de lipsa compasiunii, de bani nemeritati.

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, acest apogeu este legat de ambitiile si imaginea profesionala, cariera, viata publica, partener, asociat, concurent, rival. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa I si arata ca obstacolele acestui moment tin si de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, prieteni, grupuri de care apartineti, vesti surpriza. Uranus se opune acestei Luni Pline, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de un iubit, un prieten se poate transforma in iubit, necazuri de la copii, pierderi prin speculatii. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatia voastra cu copiii, cu rudele. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandria extrema in relatiile voastre,cariera, proiecte profesionale. Iar Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada. Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. In cazul vostru, acestea tin de prieteni, relatii ciudate, cariera.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR
Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, acest apogeu este legat de relatiile cu strainatatea, internet, studii inalte, afaceri in mediul in care traiti. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa XII si arata ca obstacolele acestui moment tin si de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, dusmanii ascunse, cariera. Uranus se opune acestei Luni Pline, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, parinti, cariera ,casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatia cu familia voastra, in cariera voastra. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandria extrema in relatiile voastre, comunicare, munca, partener, asociat, rival. Iar Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada. Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. In cazul vostru, acestea tin de cariera, ambitii profesionale.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI
Luna Plina aprinde lumina in casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, acest apogeu este legat relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Casa opta este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si pierderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Pot aparea noi surse de venit, puteti primi o mostenire chiar si o noua dragoste. Egoismul, lacomia sau excesul de putere sunt contorizate de aceasta luna plina si poate deveni pentru voi un condiment al dezamagirii si pierderii. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri. Problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa XI si arata ca obstacolele acestui moment tin si de prieteni, munca intr-un grup, protectii pierdute, probleme cu copiii, rivalitati, straini, strainatate, credinta, calatorii, respectarea legilor. Uranus se opune acestei Luni Pline, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii, deci atentie. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra. Asteroidul Hybris de mana cu Luna Plina in Balanta vorbeste despre plati legate de aroganta si mandria extrema in relatiile voastre, in comunicare, de partenerul de viata, afaceri, bani multi. Iar Radhamantus amplifica platile karmice in aceasta perioada. Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. In cazul vostru, acestea tin de strainatate, straini, iubire, copii.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.