LUNA NOUA IN VARSATOR SI ANUL TIGRULUI DE METAL -14 FEBRUARIE 2010

LUNA NOUA IN VARSATOR SI ANUL TIGRULUI -14 FEBRUARIE 2010
anul tigrului

31 ianuarie  1938 – 18 februarie 1939 – PAMANT
17 februarie  1950 – 5 februarie  1951 – METAL
5 februarie  1962 – 24 ianuarie 1963 – APA
23 ianuarie  1974 – 10 februarie  1975 – LEMN
9 februarie 1986 – 28 ianuarie1987 – FOC
28 ianuarie 1998 – 15 februarie 1999 – PAMANT
14 februarie 2010 – 2 februarie 2011 – METAL

Echivalent: zodia Varsatorului

Piatra norocoasa-Safirul

Cele mai bune ore :3-5 am

Sezon :Iarna

Culori norocoase : verde, albastru.galben

Luna Noua in Varsator coincide cu inceperea Anului Tigrului de metal ,un an ce poate fi definit ca un  an plin de energie, agresivitate ,impulsivitate , noroc providential. Anului Tigrului se poate remarca prin capacitate de lupta,  imaginatie foarte bogata ,curaj care nu are limita , excentricitate , ajutor din partea instictelor . Marile defecte ale acestei energii sunt : lipsa rabdarii, agitatie, risipire, lipsa chibzuintei.Sinceritatea , modul direct de abordarea a oricaror probleme atrag stima si aprecirea celor din jur , este un an care guverneaza liberalismul, modernismul,  cochetaria., optimismul. In relatii, este nevoie de daruire fara margini,orice sentiment inselat este taxat fara nici o mila , nu se va tine cont de nici o regula , gelozia si posesivitatea fac parte din aceasta energie . Anul tigrului aduce optimism, capacitatea de a face fata obstacolelor ,  curaj incredibil , noroc viu, magnetism si pasiune. Anii Tigrului sunt asociati cu instabilitate politica si sociala , metalul  nu este un element  foarte compatibil cu Tigru care prefera lemnul si focul , asadar , anul 2010  poate fi un an plin de provocari,turbulente ,schimbare , imprevizibil ( Tigrul este corespondent cu semnul Varsatorului) , progrese tehnologice ,inovatii.
Influenta energiei anului Tigrului de metal  asupra fiecarui semn zodiacal chinezesc depinde de compatibilitatea Tigrului cu celelalte semne . Tigrul este cel mai compatibil cu Cainele si Calul ( legea afinitatii care grupeaza in triunghiuri de afinitate animalele zodiacului chinezesc ),  este un triunghi caracterizat prin agitatie , risipa de energie ,  forta si impetuozitate .  Aceste trei semne sunt vedetele acestui an,  pot beneficia din plin de energia anului 2010. Intr-o oarecare masura , anului tigrului poate fi benefic si pentru Dragoni si Sobolani . Tigrul este total incompatibil cu Maimuta ( semnul opus lor ), cu Serpii  si Porcii , asta poate arata ca aceste semne pot intalni destule provocari in acest an. Un alt aspect de care trebuie sa tinem seama , este elementul anului , anul 2010 este un an de Metal-Yang . Se stie ca Metalul este compatibil cu Pamantul si Apa, Focul topeste Metalul  ,Metalul taie Lemnul, deci, daca elementul anul nasterii este Foc sau Lemn , se poate vorbi de un an mai dificil cu suisuri si coborasuri.

Daca sunteti Metal prin anul nasterii,  2010  poate fi un an important in viata voastra plin de favoruri si reusite . Daca sunteti Apa ( Apa este nascuta din Metal)prin anul nasterii ,  anul  2010 este un an favorabil, daca sunteti Pamant ( Metalul se naste din Pamant )prin anul nasterii , este de asteptat ca anul 2010 sa va aduca in general  lucruri bune . Anul Tigrului favorizeaza dragostea ,  placerea , varietatea in dragoste . Tigrul este destul de onorabil si cinstit in relatii.
Anul 2010 este  un an al curajului, actiunii, imprevizibilului,  instinctelor marete, increderii,sinceritatii. Elementul de Metal al anului 2010 aduce claritate in actiune si viteza in gandire , comportament competitiv, inspiratie ,modificari de dispozitie , temperament isterical. Anul Tigrului poate amplifica actiunile in forta fara a sta prea mult pe ganduri ,  acest lucru poate duce la piederi de tot felul. Acesta este un defect al anului Tigrului  trebuind sa invatam sa ne infranam pornirile necontrolate . Tigrul este semnul al treilea din zodiacul chinezesc ceea ce arata ca are capacitatea de a ridica spiritele chiar si  pe cele mai deprimate ,pentru un tigru nu este nici o problema in a-si face prieteni , se simte confortabil inconjurat de prieteni si de familie. Ca prieteni , sunt generosi cu timpul lor,cu atentia lor,cu banii lor . Anul Tigrului favorizeaza dragostea ,  placerea , varietatea in dragoste . Tigrul este destul de onorabil si cinstit in relatii(  deci mare atentie,  nu trisati,veti fi pedepsiti).
Anul Tigrului de Metal 2010 este un an al provocarilor.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. buna adriana! poate vei scrie si despre influenta acestui an al tigrului asupra celorlalte zodii sau ma rog semne din zodiacul chinezesc. m-ar interesa de asemenea si din punct de vedere numerologic adica cum se manifesta fiecare vibratie in parte intr-un an de 3 (sper ca spun bine).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.