LUNA NOUA IN SCORPION PE 13 NOIEMBRIE 2023, ORA 11:27, ORA ROMANIEI

“Cel ce este in voi este mai mare decat cel ce este în lume.” (1Ioan 4.4)

Fiecare luna noua vorbeste despre noi inceputuri, noi oportunitati,  renastere si transformare. Este un moment excelent pentru a incepe proiecte noi, pentru a stabili noi obiective si pentru a le revizui pe cele existente. Acuma,  Soarele este de mana cu Luna pe gradul 20:44 Scorpion si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 13 din orice semn zodiacal.

Luna Noua in  Scorpion vorbeste despre transformare, schimbare, pasiuni, emotii profunde, dorinte obsesive, tabu-uri. Scorpionul este o energie ce activeaza atat pericolele, tradarile, nemultumirea, teama dar si eliberarea, transformarea majora, ruperea legaturilor karmice. Aceasta Luna Noua in Scorpion este despre curatarea si eliberarea modelelor mentale, emotionale, fizice si spirituale care nu ne mai servesc. Cand facem acest lucru ne vindecam pe noi insine. Pentru a beneficia la maxim de aceasta Luna Noua in Scorpion, trebuie sa ne axam mai mult pe obiectivele care se invart in jurul purificarii emotionale profunde. Este cel mai bun moment pentru a intelege cauza dezechilibrelor emotionale, a problemele financiare, a problemelor de putere si control. Marea schimbare pe care o putem face acuma este sa intelegem ca foarte putine lucruri le putem controla noi si sa cerem in permanenta ghidare de la subconstientul nostru care cunoaste si stie totul.

Scorpionul reprezinta pana la urma energia mortii si a renasterii iar “ naste un om nou din tine” este sinonim cu pasarea phoenix (simbolul scorpionului) care renaste din propria cenusa, sau cu sarpele care isi varsa pielea veche pentru una noua. Procesul mortii sugerat de semnul Scorpion nu este neaparat legat de moartea fizica ci de moartea sinelui inferior si invierea sinelui superior, de capacitatea de a ierta neconditionat si de a recunoaste originea divina a tuturor oamenilor. Este timpul sa ascultam vocea intuitiei noastre deoarece Scorpionul ne intensifica atat emotiile, cat si cunoasterea intuitiva a lucrurilor. A venit timpul sa invatam ca “ tot ce avem nevoie este deja in noi”, este un adevar spiritual profund.

“Cel ce este in voi este mai mare decat cel ce este în lume.” (1Ioan 4.4).

Uranus retrograd pe gradul pe gradul 21:05 Taur este vocea cosmica inedita a acestei lunatii scorpionice prin aspectul de opozitie perfect care se formeaza acuma.

Uranus retrograd in Taur vorbeste despre redefinirea unor fapte si actiuni din trecut. Pot aparea multe surprize in aceasta perioada, problemele vechi ( Uranus retrograd)  se cer rezolvate intr-un mod inedit. Aceasta Luna Noua se va simti destul de tensionata prin evenimentele neasteptate si bruste, stiri socante, schimbari imprevizibile. De asemenea, aceasta lunatie poate aduce lectii importante despre banii unor contracte, banii altora, manipulari din umbra, lupte ascunse pentru putere, manipulari.

Luna Noua in Scorpion este de mana cu Marte in Scorpion, conducatorul traditional al Scorpionului. Marte adauga si mai multa intensitate acestei lunatii. Este posibil sa fim mai nelinistiti, furiosi dar si indrazneti. Chiar daca situatiile par provocatoare, exista o lumina la capatul tunelului. Perseverenta si rezistenta sunt cheia. Trebuie sa ne bazam pe instinctele noastre ca o forma de indrumare si protectie.

Legatura pozitiva dintre Luna Noua in Scorpion si Neptun in Pesti creeaza un pod luminous peste ape (emotii, sensibilitate, frici, spaime) iar negativitatile, durerile, pot fi depasite prin puterea sufletului. Cu incredere si credinta, intunericul si frica vor disparea. Trebuie sa avem mai multa incredere in noi, in zeul din noi, in divinitatea din nou, asa ne bucuram de gigantica forta a subconstientului nostru. Chiar este foarte bine sa repetam continuu:” Gigantica forta a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice problema cu calm si cu rabdare”. Asa, inventatorul din noi renaste asemeni pasarii Phoenix,  ne asumam riscuri, functionam in afara cutiei, evoluam, gasim raspunsuri….

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe: Scorpion, Taur , Leu, Varsator, mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 13 plus minus trei zile dar si pentru cei care au planete personale, ascendentul, casa carierei, casa partenerului  pe gradul 21 ( plus, minus 3 grade ).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin afaceri, finante, partener de viata, asocieri secrete, contracte avantajoase. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Luna noua aici poate indica o oportunitate financiara. De asemenea, poate indica o schimbare sau un eveniment neasteptat care are loc in viata cuiva cu care sunteti conectati. Nu aveti nici un control asupra casei a opta. Este un loc in care va impletiti in lucrurile altcuiva. Ca atare, poate prezenta temele din jurul transformarilor, schimbarilor si evenimentelor bruste. Este un loc de vulnerabilitate, intimitate, incredere, adevar, secrete, frica si traume. Este un moment in care puteti deveni constienti  de bagajul pe care il purtati cu voi ca urmare a altor persoane. Puteti descoperi adevarul din spatele unui lucru care pare neplacut sau suspect. Este timpul sa aveti incredere in instintele voastre.Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua iar actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta afacerile, contractele, relatiile. Pot fi surprize in tot ce tine de finante, bunuri, venituri si cheluieli.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin sot, amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier, concurent, rival, dusmani, lucru in echipa. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Este o perioada benefica semnarii sau negocierii unor contracte. Veti fi mai empatici si receptivi la nevoile celorlalti si veti avea dorinta de a avea grija de ei. Cu toate acestea, daca sunt probleme relationale, exista riscul de confruntare. Daca aveti dusmani, exista riscul de escaladare emotionala a situatiei sau, pe de alta parte, puteti face compromisurile necesare. Aceasta lunatie poate initia noi relatii; prietenii, parteneri de afaceri, clienti si acorduri contractuale. Ar putea aduce o noua relate cu totul, ar putea prezenta o situatie noua sau importanta care are loc in vietile celor mai apropiati voua. Provocarea acestui moment astral vine prin Uranus care va tine de mana si care poate veni cu surprize, neasteptat in relatiile voastre, in planurile personale, familie, parinti. Puteti sparge anumite tipare construite de-a lungul timpului si sa va urmati calea. Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin munca, proiecte de munca, crize existentiale, colegi, sefi. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Puteti fi obsedati de detaliile unui proiect ce tine de munca voastra, colegi, sanatate. Este si un moment bun pentru a scapa de obiceiurile proaste si pentru a descoperi ceea ce va face cu adevarat fericiti. Aceste energii cosmice sunt foarte utile si pentru a va imbunatati sanatatea, poate fi de exemplu, o energie buna pentru a incepe o noua dieta, pentru a va revizui alimentatia. Uranus din Taur provoaca aceasta Luna Noua. asta inseamna ca puteti clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului. Sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra. Pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin iubire, proiecte creative, copii. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Aceasta energie este utila pentru a spori un proiect, pentru a avea o creativitate reinnoita, indrazneala, combativitate. Uranus provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca veti da deoparte oamenii care va pun restrictii, care nu va inteleg ideile noi si neobisnuite. Este un timp incitant, poate aparea in viata voastra un ghid care va ajuta sa intelegeti intr-un mod inedit interesele voastre dar si pe ale celor din jur. Poate aparea un sentiment de revolta impotriva prietenilor, puteti fi provocati de prieteni.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Acesta nu este chiar un moment dinamic sau un moment pentru a va proiecta asupra celorlalti, ci mai mult pentru a va concentra pe ceea ce simtiti, pe cele mai profunde motivatii ale voastre.Din punct de vedere mai material, aceasta poate insoti si o mutare, niste lucrari, o afacere in familie. Uranus provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca ceva imprevizibil legat de cariera voastra va ofera o cale noua benefica evolutiei voastre. Puteti sa va schimbati locul de munca, poate fi o oportunitate in cariera voastra, asta poate veni intr-un mod neasteptat, deasemenea puteti pierde un loc de munca. Este un timp in care sunteti ghidati catre vocatia sufletului vostru.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a vorbi despre ceva care va deranjeaza dar in acelasi timp, trebuie sa fiti mai atenti la modul in care faceti acest lucru. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, nu uitati ca un cuvant poate darama un imperiu. Relatia cu rudele, cu fratii, cu cei din comunitatea in care traiti, poate fi si ea subliniata, asta poate duce la discutii importante. Energiile cosmice sunt pentru voi foarte sociale, poate permite intalniri sau contacte interesante, noi descoperiri, mici calatorii. Uranus provoaca aceasta Luna Noua si va poate baga in fel de fel de necazuri. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice dar si in calatorii, studii inalte, credinta, diplome universitare, straini, afaceri cu strainii, justitie inalta, relatiile de munca, colegi, sanatate.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin intelegerea profunda a valorilor materiale si spirituale, a rolului acestora in viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Aceasta lunatie sporeste aspectul material al existentei, evidentiaza aspectele senzoriale, perceptiile, nevoia de a va simti in siguranta. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare, resurse comune, impozite, pensii alimentare, credite, lupte ascunse pentru putere, mosteniri, prieteni, Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in modul de a vedea o afacere, un acord semnat, o colaborare cu un partener, asociat.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in semnul vostru anunta oportunitati de transformare si regenerare a voastra prin intelegerea profunda a vietii voastre, prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Aceasta luna noua este foarte importanta pentru voi, reprezinta simbolic inceputul „anului vostru astrologic”. Ca atare, poate fi considerat cel mai util timp pentru a incepe noi proiecte, pentru a va recrea, pentru a deschide o noua pagina in dezvoltarea personala. Este un moment perfect pentru a incerca  un nou look. Rasfatati-va cu putina iubire de sine. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in proiectele voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire pentru voi. Este cel mai bun timp pentru a va gandi la ce va doriti cu adevarat si sa va folositi intreaga energie pentru a ajunge acolo. Fiti mai increzatori in voi, in ceea ce va doriti cu adevarat, asa faceti lucrurile sa se intample cu adevarat. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua si actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta cariera, relatia cu cei din familie, cu mama, cu un asociat, relatia cu strainii. Aveti oportunitatea  de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in familia voastra, in cariera voastra, in relatiile voastre.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna noua in Scorpion anunta transformarea si regenerareaa voastra printr-o slujba in folosul celor multi, prin compasiune, credinta. Nu trebuie sa va mire complicatiile, intarzierile, frustrarile legate de faptele trecutului, secretele dezvaluite. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un secret, o fapta din trecut, o poveste de viata impartasita voua) pentru a depasi o problema. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Mare atentie la sanatate, intr-un fel, imbolnavirea voastra poate fi privita ca o protectie a voastra, va tine departe de fel de fel de situatii care va pot face mai mult rau. Sunt energii care sunt utile pentru introspectie, pentru pensionare, pentru a face o anumita pauza, fie ca este fizica, emotionala sau psihologica. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu rudele, comunicarea, calatoriile scurte, locul de munca, proiectele de munca, sanatatea. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in munca voastra, in credinta voastra.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin  prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Obiectivele care implica crearea de retele, realizarea de conexiuni cu ceilalti, proiectele si activitatile de grup , cultivarea bunei vointe, studiile esoterice, sunt accentuate de aceasta lunatie. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu persoana iubita, cu copii, banii unei afaceri, bani obtinuti prin fel de fel de contracte.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, parinti, cariera, casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatia cu familia voastra, in munca voastra.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin studii, strainatate, calatorii mari, credinta, Dumnezeu. Puteti avea oportunitati noi legate de un curs in strainatate, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti calatori mai mult. Oportunitatile acestui moment tin de gandire, credinta, cunoastere inalta. Poate fi o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii mentale sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii, la locul de munca, deci atentie. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.