LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE- 9 SEPTEMBRIE 2018

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Fecioara, semnul ce imbraca acest moment astral, ofera o perspectiva realista asupra a ceea ce trebuie analizat, ordonat si organizat intr-un mod nou in viata noastra. Neptun retrograd in Pesti este oglinda acestui moment astral ( Neptun in opozitie cu Luna Noua) si ne poate face sa credem ca alta este realitatea, ne ofera niste ochelari magici care coloreaza alt fel noile inceputuri. Avem nevoie de planuri clare daca vrem rezultate tangibile, altfel…..Apa ( Neptun in Pesti, Jupiter in Scorpion) se amesteca cu pamantul ( Luna Noua in Fecioara, Pluto in Capricorn) si pot modela pentru noi caramizile unui nou inceput solid. Vocea divina din noi vine cu reteta acestui amestec astral, doar trebuie sa o auzim.

Cu Luna Noua in Fecioara pe gradul 17, cei nascuti in jurul datei de 9 din semnele mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetator ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , casa partenerului-descendentul , casa carierei-MC, casa familiei-casa IV sau orice planeta personala in jurul gradului 17 din orice semn zodiacal.

Simbolul sabian al gradului 17 Fecioara, gradul Lunii Noi este:” O eruptie vulcanica transmite puternice energii telurice”. Eruptia vulcanica are rolul de a elima tensiunile interioare, se face adesea fara pagube majore sau poate veni cu mari probleme daca sunt adunate prea multe negativitati in interior. Aceasta Luna Noua ne spune ca este cel mai bun moment pentru destramarea complexelor, fricilor, pentru ruperea catuselor interioare, pentru eliminarea emotiilor toxice, pentru curatarea karmei, pentru eliberarea spiritului de energiile inferioare. Aceasta lunatie are un efect de chatarsis fizic, mental si spiritual. Din punct de vedere spiritual, este o expulzare, o eliberare si o evacuare a impuritatilor din interiorul nostru pentru a ne purifica si pentru a ne reuni cu Divinul.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Este cel mai bun moment pentru analiza nemultumirilor voastre legate de munca, colegi, sefi, sanatate corp fizic.
Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, fantezii, amagiri  din trecut ce tin de asocieri si planuri secrete, compasiune, iubirea aproapelui. Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si favorizeaza proiectele care implica transformarea personala, afacerile, mostenirile.  Un alt sustinator al acestei lunatii este Pluto in Capricorn ce arata oportunitati in cariera.Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 9 aprilie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale, pentru inceputuri pline de speranta pentru copiii vostrii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.
Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, fantezii, amagiri din trecut ce tin de prieteni, grupuri, conexiuni sociale, protectii,veniturile carierei.
Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si favorizeaza relatiile, avantaje prin relatiile voastre. Daca sunteti singuri, puteti intalni partenerul de viata mult asteptat.
Un alt sustinator al acestei lunatii este Pluto in Capricorn ce arata oportunitati prin studiile superioare, strainatate, calatorii, credinta.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 9 mai, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Acesta este cel mai bun moment pentru a face un plan deosebit pentru familia voastra, pentru cumpararea unei case, pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile.
Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, amagiri, fantezii din trecut ce tin de cariera, proiecte profesionale, imagine publica. Visele neraliste legate de cariera se pot destrama.
Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si favorizeaza noi proiecte la locul de munca, calatorii legate de munca voastra, oportunitati romantice la locul de munca, imbunatatirea sanatatii voastre.
Un alt sustinator al acestei lunatii este Pluto in Capricorn ce va ajuta sa intelegeti ca nu puteti controla oamenii, faptele celuilalt, relatiile ci doar comportamentul vostru, gandirea voastra. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a planurilor voastre secrete.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 9 iunie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra, comert, activitati mentale, calatorii scurte, studii. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Este un moment minunat pentru a va sorta ideile si sa va ocupati doar de cele importante. Notati fiecare idee stralucita care va trece prin minte.
Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, fantezii din trecut ce tin de straini, credinta, studii superioare, comert pe internet.
Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si favorizeaza iubirea, relatia cu copiii vostri, proiectele creative, oportunitati pentru investitii, speculatii diverse.
Pluto (transformarea) se conecteaza cu Luna Noua si da putere intentiilor, actiunilor si relatiilor voastre. Daca sunteti singuri, puteti intalni un partener de suflet.
Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 9 iulie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de success.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, de modul de a va valorifica talentele personale.
Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, fantezii, amagiri din trecut ce tin de contracte semnate pentru bani, planuri secrete, banii partenerului de viata, relatii intime.
Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si favorizeaza familia, beneficii prin familie, afaceri de familie, afaceri imobiliare.
Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere proiectelor noi legate de munca, casa, familie.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 9 august, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in semnul vostru vine cu  “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre, pe sortarea proiectelor personale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Aveti posibilitatea de a examina, a analiza si de a gasi raspunsuri. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat. Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, fantezii, amagiri din trecut ce tin de relatii, dreptate, lege, concurenti, rivali.
Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si favorizeaza ideile realiste, o afacere in comunitatea in care traiti, beneficii prin rudele voastre, prin studii, comert, calatorii scurte.
Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere proiectelor personale.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 9 septembrie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” pentru  reincarcarea bateriilor voastre spirituale si fizice. Este o pozitie mai sensibila a Lunii Noi si ar fi bine sa depuneti eforturile necesare instalarii pacii in suflet.” Sunt calma si perfect echilibrata” este mantra acestei luni noi. Aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Noutatile sunt conditionate de trecutul vostru, de ceea ce este adunat acolo si care de multe ori va tine intr-o vraja greu de descris. Puteti incepe un proces de detoxifiere fizica, mentala, este un moment minunat pentru a va analiza trecutul si pentru a ierta totul.
Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, fantezii, amagiri din trecut ce tin de munca, colegi, obiceiuri, sanatate.
Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si favorizeaza chestiunile financiare, un mod realist de valorificare a unui talent nativ, o intelegere realista a banilor, a valorilor materiale.
Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere eliminarii problemelor si relatiilor toxice. Curatarea karmei voastre( datorii) devine un proces eliberator.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 9 octombrie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in prieteniile voastre, in relatiile ciudate, grupuri sociale, idealuri, sperante. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale. Sunteti ajutati sa va sortati prietenii, sperantele, ideile ciudate.
Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, fantezii, amagiri din trecut ce tin de iubire, proiecte creative, functii importante, copii.
Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si favorizeaza proiectele si afacerile personale, calatoriile indepartate, credinta.
Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere ideilor voastre. O veste poate aduce o opotunitate pentru imbunatatirea vietii voastre, pentru dezvoltarea voastra spirituala.
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 9 noiembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti, astrologie, ghizi spirituali.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in cariera voastra, in imaginea publica, in ambitiile voastre profesionale.
Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Este cel mai bun moment pentru a analiza doar ceea ce credeti ca este important pentru dezvoltarea voastra.  Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment.
Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, fantezii, amagiri din trecut ce tin de familie, neam, casa, tara, afaceri de familie.
Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si ofera un fel de protectie spirituala, poate fi ajutorul pe care il primiti atunci cand este nevoie. Dusmanii din umbra se pot impiedica, nu prea reusesc cu manevrele lor. Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si arata ca este cel mai bun timp pentru a avea grija de valorile voastre interioare, puteti descoperi ce este cu adevarat valoros in viata voastra.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 9 decembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele..

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu.Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, munca in strainatate.
Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, fantezii, amagiri din trecut ce tin de rude, comunicare, o afacere in comunitatea in care traiti.
Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si ofera oportunitati prin prieteni, protectii deosebite, proiecte sociale.
Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere proiectelor voastre de grup.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 9 ianuarie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a unor planuri de afaceri, a problemelor relationale.
Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, fantezii, amagiri din trecut ce tin de bani, talente native, afaceri, relatii intime, banii partenerului de viata.
Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si ofera oportunitati pentru dezvoltarea carierei voastre.
Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere proiectelor profesionale, dezvoltarii spirituale.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 februarie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti.Acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada.
Provocarea acestui moment astral vine prin Neptun retrograd in Pesti care aduce in atentia voastra unele probleme, fantezii, amagiri din trecut ce tin de proiectele personale, partener de viata, de afaceri.
Jupiter in Scorpion sprijina aceasta lunatie si ofera oportunitati prin strainatate, munca in strainatate.
Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere proiectelor sociale.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 9 martie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

 1. 9.9.9.

  Apoi

  Simbolul sabian al gradului 17 Fecioara, gradul Lunii Noi este:” O eruptie vulcanica transmite puternice energii telurice”

  Peste un Pluto natal retrograd….

  Si o ” viziune ” in aceasta zi de 9….

  Ce sa mai spun mai mult decat

  Multumesc frumos Adriana pentru felul in care exprimi mesajele Universului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.