LUNA NOUA IN BERBEC SI ZODIILE -30 MARTIE 2014

imagine

O Luna Noua in Berbec ofera o energie de foc necesara abordarii noilor experiente dar  mesajele acestei energii sunt extrem de contradictorii datorita fuziunii ei cu Uranus ( imprevizibil, nou, soc)  si  asteroidul 171 Ophelia( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat) . Marte retrograd guverneaza energia Lunii Noi in Berbec  asta inseamna ca apare o contradictie intre nou si vechi. Nu este cel mai bun timp pentru initierea unor activitati noi , rareori, un proiect inceput in aceasta perioada merge spre succes, spre excelenta.

Simbolul Sabian al gradului 10 Berbec –gradul Lunii Noi :
“Un invatat  creeaza noi forme pentru simbolurile ancestrale”
“Simbolurile ancestrale “ pot fi credinte, idei, obiecte, icoane vechi. Un invatat creeaza lucruri noi este in acord deplin cu energia de pionerat a Berbecului dar combinata cu simbolurile ancestrale, ne da capacitatea, puterea, energia de a reinterpreta trecutul, reatiile intr-o lumina total diferita si in acord cu cerintele actuale. In articolul “Luna Noua in Berbec” am scris ca “aceasta Luna Noua in Berbec  in fuziune cu Uranus ( soc, imprevizibil) si Ophelia  dar guvernata de Marte retrograd  ne da o sansa sa tinem seama de greselile trecutului care pot deveni un prag pentru ceva nou in acord cu sufletul nostru, cu “ a fi ceva” in numele puritatii sufletului, iubirii, creatiei.”  Important este sa fim asemeni firului de iarba care  se ridica ca un vis frumos deasupra  trecutului, dezordinii, conditiilor vitrege  si cauta cu frenezie razele prezente ale soarelui datator de viata. “Viata  trebuie traita azi” iar “ieri” scrie deja istorie ce aduce invataminte, sfaturi, crezuri.
Aceasta Luna Noua ne da forta, vitalitate si libertatea “ firului de iarba “ de a renaste chiar si dupa cele mai teribile pierderi.

Cu Luna Noua in Berbec gradul 10, cei nascuti in jurul datei de 30 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei (MC ) sau orice planeta personala in jurul gradului 10 din aceste semne zodiacale.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna noua in Berbec in semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi sau puteti reinvia o relatie trecuta. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti in in jurul datei de 30 martie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila. Aceasta Luna Noua in Berbec de mana cu Uranus ( imprevizibil, nou, soc)  si  asteroidul Ophelia ( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat) are o multime  de mesaje contradictorii iar datorita faptului ca este guvernata de Marte retrograd , noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul parteneriatelor, in modul vostru de a relationa, in modul vostru de a va prezenta lumii.  Noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de lectiile pe care trebuie sa le invatati in relatia cu un partener, in relatia cu voi insiva  iar aceste lectii restante va pot tine pe loc. Dificultatile in exprimarea  personalitatii, identitatii, emotiilor  voastre in raport cu celalalt ( Marte retrograd in casa VII ) nu sunt intamplatoare, totul trebuie redefinit intr-un sistem de valori cat mai corect. Este o perioada tensionata in  acest domeniu din viata voastra , chiar si parteneriatele linistite “ pot fi cuprinse de foc “, important este sa fiti intelegatori unul cu celalalt, sa nu luati decizii importante in acest moment ci sa va asculti inima. Tot ce tine de imaginea voastra, relatiile voastre,  ia “foc” dar un foc  aprins in trecut care trebuie remodelat, imbunatatit in acord cu sufletul vostru.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna noua in Berbec  in casa XII , o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri. Consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat  cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului. Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Este cea mai buna perioada pentru a primi mesaje prin vis, ghizi spirituali, legate de o problema karmica ce nu va da pace, aceasta problema poate fi legata de un iubit, un partener, o relatie, un copil, un loc de munca ,etc. Este cel mai bun timp  pentru a lucra in singuratate, fara prea multi “spectatori “, nu este cel mai bun timp pentru a vorbi de afacerile voastre private, chiar nu-i  bine sa spuneti nimic nimanui despre planurile voastre, nici chiar celui mai bun prieten . Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii ei cu Uranus ( imprevizibil, nou , soc)  si  asteroidul Ophelia (pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat ), este un timp in care noul nu se poate instala datorita unor restante in domeniul  relatiilor, in casa muncii, in modul in care “ trageti de trecut” . Poate aparea in aceasta perioada o scadere a vitalitatii datorita eforturilor imense de la locul de munca, datorita activitatilor zilnice( vreti sa faceti prea multe)  dar poate aparea si o scadere a interesului fata de munca, fata de proiectele in care nu mai aveti incredere. Tot ce tine de trecut, relatii, partener de suflet, munca, colegi, rutine,  ia “foc” dar acest foc trebuie remodelat, imbunatatit in acord cu sufletul vostru.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Berbec in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar, caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Pentru persoanele nascute in jurul datei de 30 mai, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni importanti.
Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii  prin amestecul ei cu Uranus ( imprevizibil, nou, soc)  si  asteroidul Ophelia ( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat) iar datorita faptului ca este guvernata de Marte retrograd, noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul iubirii, copiilor, munca, activitati de rutina ( ceva din trecut are nevoie de o haina noua).Este posibil sa apara provocari legate de o relatie de iubire din trecut, totul se reduce la “afaceri karmice “ din trecut ce reapar in aceasta perioada. Tot ce tine de prieteni, grupuri, iubire, creativitate, copii, ia “foc” dar acest foc trebuie remodelat, imbunatatit in acord cu sufletul vostru.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in Berbec  in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional. Poate fi o schimbare mare, neasteptata in cariera voastra, rolurile voastre se pot modifica neprevazut, este posibil sa apara probleme cu cineva de la locul de munca. Fiti pregatiti pentru orice, o problema cu o persoana cu care colaborati la locul de munca, poate lua foc. Cariera, locul de munca cunosc evolutii neasteptate.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 30 iunie,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii prin amestecul ei cu Uranus ( imprevizibil, nou, soc)  si  asteroidul Ophelia ( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat) iar datorita faptului ca este guvernata de Marte retrograd, noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de lectiile pe care trebuie sa le invatati in relatia cu cariera, colegii, sefii, familia, responsabilitatea si securitatea familiei. Cariera voastra “ ia foc “  dar acest foc are legaturi cu ceva peste care ati sarit in trecut.Viata ofera posibilitatea sa sariti anumite trepte dar aceasta Luna Noua va atentioneaza prin fel de fel de socuri ca treptele sarite trebuiesc urcate cu grija.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in Berbec  in casa IX vorbeste despre invatamant superior, credinta, calatorii pe distante lungi, probleme juridice, publicatii, internet. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, sa mergeti la scoala, sa calatoriti , sa invatati o limba straina, afacerile cu strainii, iubirea de departe. Pentru cei nascuti in jurul datei de 30 iulie, aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Cu Luna Noua in Berbec puteti decide ca trebuie sa mai invatati, sa calatoriti, sa va puneti in lumina cunoasterea, crezurile fara a ma tine cont de dorintele celuilalt.
Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii prin amestecul ei cu Uranus ( imprevizibil, nou , soc)  si  asteroidul Ophelia ( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat) iar datorita faptului ca este guvernata de Marte retrograd, noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de restantele ce tin de rude, scoala, profesori, vecini, minte practica. Tot ce tine de  invatamant, cunoastere ia “foc” dar un foc  a carui scanteie traieste in trecut. Puteti primi o veste socanta ce are legatura cu o calatorie, o problema juridica , invatamant superior.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in Berbec  in casa VIII energizeaza tot ce tone de impozite, banii celuilalt, afaceri, banii partenerului, credite, viata intima, divorturi iar surprizele sunt pe val.
Pot aparea si castiguri financiare prin diverse parteneriate. Pentru cei nascuti in jurul datei de 30 august , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Cum casa  VIII se refera la banii celuilalt, la credite, impozite , mosteniri,  o Luna Noua in amestec cu Uranus ( imprevizibil, nou , soc)  si  asteroidul Ophelia ( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat)  poade aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, schimbari bruste in finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica. Puteti primi  o mostenire, poate veni de unde nici nu visati, relatiile intime pot trece printr-o transformare majora sau pot aparea probleme de sanatate. Datorita faptului ca aceasta Luna Noua este guvernata de Marte retrograd , noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de restantele ce tin de  afaceri, credite, banii partenerului, rude, studii.
Ceva “ se reaprinde  “ in acest domeniu din viata voastra si pot spune ca in trecut ati facut anumite greseli sau ati uitat ceva important care in aceasta perioada va pune la treaba.
Aceasta Luna Noua pune un accent deosebit pe  “ inceputurile “ din trecut legate de banii unei afaceri, ai partenerului de viata, credite.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in Berbec  in casa VII energizeaza relatiile voastre, capacitatea de colaborare , crize in viata de cuplu.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 30 septembrie , opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII, axa eu-tu poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii  prin amestecul ei cu Uranus ( imprevizibil, nou, soc)  si  asteroidul Ophelia ( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat) iar datorita faptului ca este guvernata de Marte retrograd, noul vine din casa partenerului dar cu multe reanalizari, retusari , reeditari. Dificultatile in exprimarea  personalitatii, identitatii , emotiilor  voastre in raport cu celalalt ( casa VII ) nu sunt intamplatoare, totul trebuie redefinit intr-un sistem de valori cat mai correct si in accord cu sufletul vostru. Este o perioada tensionata in  acest domeniu din viata voastra , chiar si parteneriatele linistite “ pot fi cuprinse de foc “ , important este sa fiti intelegatori unul cu celalalt , sa nu luati decizii importante in acest moment. Tot ce tine de  relatii, valori, posesiuni, imaginea voastra , ia “foc” dar un foc  a carui scanteie traieste in trecut, ea trebuie remodelata in acord cu sufletul vostru fara a mai tine cont de dorintele celorlalti.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in Berbec in casa VI energizeaza activitatile legate de  serviciu, sanatate, colegi ,relatii de munca. Este un timp al concentrarii pe munca, proiecte, de fapt tot ce este legat de locul de munca, de sanatate este amplificat, de aceea este foarte bine sa dati o mai mare atentie acestor lucruri. Pentru cei nascuti in jurul datei de 30 octombrie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.
Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii prin amestecul ei cu Uranus ( imprevizibil, nou, soc)  si  asteroidul Ophelia ( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat) iar datorita faptului ca este guvernata de Marte retrograd, posibilitatile sunt multiple dar cu repetitii, reeditari in munca voastra, proiectele voastre, colegi, sanatate.
Marte retrograde in Balanta pune un accent deosebit pe  valoarea legaturilor cu afacerile neterminate ale trecutului, daca ati facut rau celor din jur intr-un mod voit , puteti plati prin diferite moduri pentru raul facut. Fiti atenti la sanatatea voastra si ramaneti flexibili deoarece lucrurile se pot schimba intr-un ritm rapid, de necontrolat. Cand Uranus face parte din mesajul astral, nimic nu poate fi anticipat .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Berbec  in casa V energizeaza iubirea, placerile, copiii,  potentialul creator. Este o energie ce amplifica viata sentimentala, posibila o noua relatie sentimentala,  o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Pentru cei nascuti in jurul datei de 30 noiembrie,  aspectul de trigon dintre Luna Noua in Berbec  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii prin amestecul ei cu Uranus ( imprevizibil, nou, soc)  si  asteroidul Ophelia ( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat) iar datorita faptului ca este guvernata de Marte retrograd, apar repetitii , reeditari in casa  iubirii, copiilor , creativitatii personale. Aceasta Luna Noua poate trezi “gusturile bizare,neobisnuite “ din voi, puteti atrage parteneri neobisnuiti ( diferenta de varsta, de cultura, de pozitie sociala ), iubirea capata un aer nonconformist. Creativitatea voastra devine mai inovatoare,veti tinde sa faceti lucrurile in aceasta directie intr-un mod diferit. Tot ce tine de  iubire, placeri, copii, creativitate, ia “foc” dar un foc  aprins in trecut care trebuie remodelat, imbunatatit in accord cu sufletul vostru.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in Berbec in casa IV energizeaza familia, caminul, parintii vostri.Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile, imprevizibilul au legatura cu casa voastra , cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti in acord cu cerintele sufletului vostru.
Casa si familia voastra fac parte din cartea de vizita a Lunii Noi, deci tot ce tine de inchiriere, sa vindeti, sa cumparati o casa, sa faceti afaceri imobiliare, sunt oportunitati pentru voi. Pentru cei nascuti in jurul datei de 30 decembrie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii prin amestecul ei cu Uranus ( imprevizibil, nou, soc)  si  asteroidul Ophelia ( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat) iar datorita faptului ca este guvernata de Marte retrograd, apar repetitii , reeditari in casa familiei, parintilor, caminului, afaceri imobiliare dar si in toate activitatile ce tin de cariera, viata sociala. Tot ce tine de  familie, parinti, casa, cariera,  ia “foc” dar un foc  aprins in trecut care trebuie remodelat, imbunatatit in acord cu sufletul vostru.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in Berbec  in casa III energizeaza tot ce tine de rude, calatorii scurte, studii,frati, surori.  Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Pentru cei nascuti in jurul datei de 30 ianuarie,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii prin amestecul ei cu Uranus ( imprevizibil, nou, soc)  si  asteroidul Ophelia ( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat) iar datorita faptului ca este guvernata de Marte retrograde, apar o multime de reeditari , reparari  in casa mintii practice , calatoriilor scurte , rudelor, fratilor  dar si  in proiectele legate de strainatate, activitati juridice. Comunicarea cu fratii, cu rudele, cu cei apropiati voua, calatoriile scurte pot cunoaste destule obstacole, certuri, cumparaturile pot provoca pagube, deci atentie. Cum Uranus este guvernatorul vostru astral, aceasta Luna Noua  este importanta pentru voi dar trebuie sa va pregatiti pentru evenimente complet neprevazute. Tot ce tine de rude, studii, strainatate, calatorii, ia “foc” dar un foc  aprins in trecut care trebuie remodelat, imbunatatit in acord cu sufletul vostru.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in Berbec in casa II  energizeaza tot ce tine de bani, valori native si materiale. Este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, sa gasiti noi mijloace materiale. Puteti primi o oferta de lucru, puteti face mai multi bani, puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ intr-un mod care sa raspunda sufletului vostru si nu dorintelor celorlalti.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 28 februarie,  aspectul de semisextil dintre Luna Noua in Berbec si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii prin amestecul ei cu Uranus ( imprevizibil, nou, soc)  si  asteroidul Ophelia ( pierderi sufletesti, dezamagiri, nostalgie, usor de influentat) iar datorita faptului ca este guvernata de Marte retrograde, apar o multime  de reeditari, reparari  in casa banilor, valorilor personale, strainatate, calatorii mari, activitati juridice, studii. Asteptati-va la “ neasteptat” in tot ce tine de bani, valori, fiti vigilenti. Tot ce tine de bani, valori ( native, relationale, materiale), ia “foc” dar un foc  aprins in trecut care trebuie remodelat, imbunatatit in acord cu sufletul vostru.

Adriana Tudosa

You may also like

7 Comments

 1. Mii de multumiri!!! Aflu si inteleg tot mai mult.Ne faci mereu surprize frumoase. Toate cele bune iti doresc+multe ganduri bune cu drag:*:*:)

 2. Buna Adriana,

  Daca ai timp poti sa imi spui cateva previziuni pentru anul acesta, mai exact din harta revolutiei solare? Sunt nascuta in 4.04.1979 ora 23:37 Focsani dar stau in Brasov.

  O zi frumoasa!

 3. Buna seara!
  Cautam prin multele articole publicate aici si intamplator am gasit editatarea unui subiect interesant inca din anul 2011, ceea ce imi este util pentru a intelege intr-o oarecare masura ce se intampla in tranzitul lui uranus in casa VII, cea a berbecului. Incerc sa leg firul lucrurile pt a putea pricepe si mai bine ce aduce urmatoarea perioada pt mine,insa cu parere de rau constat ca am nevoie si de un mic ajutor din partea dvs., caci nu am inteles cum e cand o fecioara cu ascendent in balanta si acel tranzit al lui uranus in casa 7, cu soare si juno in casa 7 poate sa aduca schimbari majore. Si aici, am nevoie de un pic de ajutor, ceea ce sper ca mi l veti acorda, chiar daca asta inseamna sa va precizez datele personale.
  Cu alte cuvinte, rog din tot sufletul, atunci cand aveti un pic de timp liber, sa mi puteti spune la ce sa ma astept intr un viitor oarecum apropriat, cu un uranus, soare, juno, toate acestea in casa 7, casa parteneriatului.
  03.09.1983, 9.15, tg. frumos, iasi
  Va multumesc frumos! Oana

 4. Maria
  La Multi Ani! cu intarziere.
  Am lucrat la articolul pentru Eclipsa de Luna si in cursul acestei saptamani sper sa ma uit si pe revolutia ta solara.
  adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.