LUNA NOUA IN BALANTA SI ZODIILE – 27 SEPTEMBRIE 2011

Luna Noua in Balanta pe gradul 4 este o energie cardinala ,  de actiune , ce va stimula si activa  necesitatea transformarii noastre , a mediului din imediata vecinatate a noastra , a relatiei cu rudele ,  a modului cum interactionam cu ceilalti, a modului cum ne prezentam in lume , cum ne deschidem catre noi orizonturi , catre necunoscut . Este  accentuata nevoia de evadare din obisnuit si plonjarea in noi ambiente , noi culturi, tari straine , scoli inalte , calatorii lungi, pasiuni spirituale , idealuri superioare . Indecizia este factorul dominant al urmatoarelor zile, dificultatea de a alege intre 2 idei,  solutii,  este un timp al compromisurilor si concesiilor, este un timp al implinirii prin schimbare, dar schimbarea este generata de altii. Aceasta Luna Noua in Balanta prin aspectul provocator cu Pluto in Capricorn ( putere,transformare ,regenerare )  ofera din plin energia necesara abordarii tuturor domeniilor tabu din viata noastra , tabuurile trebuiesc intotdeauna infruntate iar acum avem la dispozitie energia necesara infruntarii lor doar asa temerile , atasamentele si traumele interioare pot fi transformate , este ca si cum am auzi “ actioneaza tu, fa ceva tu ca daca nu te voi obliga sa actionezi , sa faci ceva”. Uranus retrograd in Berbec  (nou , soc ,neasteptat ) in aspect provocator cu Luna Noua in Balanta , ne indeamna sa analizam schimbarile bune sau rele din trecut , acest conflict astral poate fi resimtit ca o nemultumire imensa fata de alegerile trecute , suntem ajutati sa recuperam intr-un mod neasteptat si inedit ceva ce a fost respins in trecut .

Cu Luna Noua in Balanta pe gradul 4 , cei  nascuti in jurul datei de 27 ( plus,minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 4.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

 

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VII indica o perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu.Poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 martie , opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Uranus se opune acestei Luni Noi , asta poate sa induca un sentiment de revolta impotriva partenerului , puteti cauta ceva diferit si interesant ,deveniti spontani si aventurosi , puteti fi atrasi de cinreva diferit ,din strainatate , de o alta cultura . Pluto din casa carierei provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea unele dificultati in cariera voastra din cauza partenerului sau dificultatile in relatiile voastre personale va poate tine pe loc in cariera voastra . Marte ,Mercur,Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca puteti construi o relatie mai puternica cu cineva special in viata voastra , poate fi o relatie pe termen lumg , puteti sa va casatoriti.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa VI  poate indica un moment bun de a  imunatati relatiile la locul de munca, de a aborda noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca . Este cel mai bun moment de a analiza tot ceea ce va nemultuimeste in relatiile cu colegii, cu sefii, cu locul de munca , cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra . Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 aprilie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Marte ,Mercur, Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca rezultate foarte bune la locul de munca , imbunatatirea sanatatii , aprecieri pentru munca grea , oferte pentru un loc de munca , noi sarcini la servici care va cere mai multa atentie si disciplina .

 

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale, posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Activitatile legate de copii si de folosirea creativiatii personale dar si povestile de dragoste sunt energizate de acest moment de Luna Noua . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 mai , aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase. Marte , Mercur, Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca noroc in relatiile de iubire , in activitatile sociale , intensificarea activitatilor creative , artistice , muzica ,  arta . Uranus se opune acestei Luni Noi , asta poate sa induca un sentiment de revolta impotriva prietenilor ,  puteti fi provocati de prieteni. Pluto din casa banilor care vin din alta parte ,de la partener provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea unele dificultati in chestiunile financiare , in relatia cu o banca , in legatura cu un credit ,acestea va pot provoca emotii intense .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un process si incepe alt process iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare , parinti , casa . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 iunie  , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Marte , Mercur, Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca avantaje legate de o casa , profituri din vanzarea unei case , inchirierea unei case. Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera voastra dar si legate de familie, parinti , deci atentie .Puteti sa va schimbati locul de munca , poate fi o oportunitate in cariera voastra ,asta poate veni intr-un mod neasteptat , deasemenea puteti pierde un loc de munca . Pluto din casa partenerului provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatiile voastre parteneriale, in asocieri.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu si abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor.Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua . Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 27 iulie , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de success. Marte , Mercur, Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca vizita cuiva special, o excursie speciala unde puteti cunoaste pe cineva special, o iubire noua ,o  conexiune cu cineva deosebit , puteti gasi dragostea pe internet  sau prin intermediul unui site matrimonial .  Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice  cu un partener , un membru al familiei, un frate dar si in calatorii, studii inalte . Pluto din casa muncii, sanatatii  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatiia cu un sef, un loc de munca, un coleg , de sanatate , deci mare atentie .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale , este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale.Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense.. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de  27 august , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Marte , Mercur, Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca oportunitati financiare .  Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare , resurse comune , impozite , pensii alimentare , credite . Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatia cu o iubire, un copil, creativitatea personala , obligatii financiare fata de un copil, deziluzii sentimentale . Atentie la speculatii

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in semnul vostru in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste , demararea de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Schimbarile semnificative se produc la un nivel extrem de personal, personalizarea exagerata a tot ceea ce se petrece in jurul vostru poate conduce la confruntari cu ceilalti. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 septembrie ( plus, minus trei zile ) , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.. Marte , Mercur, Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca oportunitati  de a face ceea ce doriti pentru voi  iar altii vor fi dispusi sa va ajute ,sa va sprijine . Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni parteneriale ,in procese , in asociatii. Partenerul de viata isi poate dori libertate,independenta iar aceste dispozitii schimbatoare va poate induce o stare de tensiune ,deci atentie . Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatiia cu familia , parintii , caminul vostru.

 

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in casa XII o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil,  aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat  cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 octombrie , aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Marte , Mercur, Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca oportunitati legate de sanatatea voastra , puteti reflecta la trecutul vostru in scopul intelegerii problemelor care va tin pe loc , puteti fi mai singuratici , mai concentrati pe munca in singuratate, pe un proiect care va cere eforturi mari. Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de locul de munca ,sanatate , colegi, sefi . Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatiia cu fratii, vecinii , rudele , in calatorii, in comunicare , deci atentie .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 27 noiembrie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni.importanti . Marte , Mercur, Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca oportunitati legate prieteni, activitati sociale , sperantele voastre . Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de un iubit , un prieten se poate transforma in iubit , necazuri de la copii, pierderi prin speculatii . Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatia cu prietenii din cauza unor chestiuni financiare , dificultati financiare severe , cautarea unor modalitati discultabile de a face bani ce vor conduce la irosirea mijloacelor, deci atentie .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 27 decembrie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Marte , Mercur, Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca o promovare , o avansare , un nou loc de munca , puteti incepe o afacere , puteti primi recunoasterea unei munci grele depuse in cariera . Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie , parinti, cariera ,va puteti muta datorita schimbarii locului de munca .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste poate fi o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 ianuarie e aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Marte , Mercur, Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca o excursie, altii de departe vor veni in vizita la voi,  puteti merge la universitate , puteti simti nevoia sa mergeti la scoala din nou . Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate comunicarea cu rudele , cu masina , cu vecinii , deci atentie .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei atrasi mai mult de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 26 februarie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor . Marte , Mercur, Venus si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca castiguri financiare  prin intermediul unui partener ,unui asociat, unei iubiri. Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate castigurile financiare personale ,fluctuatii sau pierderi surprinzatoare datorate unei politici financiare dezordonate . Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatia cu prietenii din cauza unor chestiuni financiare ,deci atentie .

Adriana Tudosa

 

You may also like

14 Comments

 1. Buna dimineata Adriana.Multumesc mult pentru articol.Il asteptam de cateva zile.E foarte adevarat ce ai scris, exact de astea am parte acum.Mult Respect pentru munca pe care o faci. Sa ai o zi cat mai frumoasa.

  Antonia

 2. Buna Adriana, multumesc pentru informatiile interesante.

  Luna Noua in Balanta in casa IX pentru Varsator poate aduce sansa de a ma stabili in strainatate (Anglia)? Luna mea natala este in Balanta, iar la momentul actual este in conjunctie cu Saturn.

  Trigonul dintre Luna Noua si Soarele natal va avea o influenta benefica asupra mea? (nascuta pe 1 Februarie 1975, ora 15, Arad).

 3. Dragà Adriana,iti scriu ca sà-ti spun cà datorità tie am reusit sà inteleg multe din consecintele comportamentului meu din ultima vreme,in special ultimii ani.Asa cum ti-am mai scris,era o vreme cind nu tineam cont de nimeni si de nimic,nici chiar de Dumnezeu.Mà credeam imbatibilà,controlam in orice actiune si in orice cuvint toate persoanele din viata mea,intr-un singur cuvint toate ràspunsurile pe care mi le-ai dat in ultimul timp,analizele pe care le-ai fàcut pe harta mea natalà au corespuns 100% cu felul meu de a mà comporta,chiar dacà nu voiam sà recunosc cà fac totul impotriva menirii si naturii mele,celei “scrisà in stele” si de aceea Dumnezeu mi-a luat totul.Copii,bàrbat,pàrinti…totul!!!M-a lovit asa de ràu cà am inceput sà meditez de ce toate astea.Am inceput sà-mi pun intrebarea:unde gresesc?Pt cà era clar cà undeva eu greseam.Tu,Adriana,m-ai luminat,la primele ràspunsuri,multe nu reuseam sà le inteleg nici chiar dacà tu imi ràspundeai foarte detaliat si precis,motiv pentru care iti multumesc.Trebuie sà spun ca desi in viata mea nu m-am rugat niciodatà,aproape,sau o fàceam superficial,cit timp a fost Pluton retrograd,asa cum este si in harta mea natalà o fortà nevàzutà,iti jur,nici eu nu stiu cum,dintr-o datà am inceput sà mà rog,sà citesc multe despre credinta in Dumnezeu,in sfirsit am avut o perioadà de “pustnicie”ca sà spun asa.Am fost foarte tristà si necàjità in tot acest timp,am avut chiar ginduri sinucigase,am crezut cà mor,la fine am inteles putin cite putin,datorità si tie,Adriana,cà trebuie sà trec prin asta.Am inteles cà,comportamentul meu possesiv,atasamentul de afectiunea celorlalti venea din faptul cà incà din copilàrie mi-a lipsit,cà fàceam absolut orice ca sà tin oamenii lingà mine,fapt care ducea mereu la alungarea tuturor de lingà mine.In mai,a murit tatàl meu,mama deja murise acum 7 ani si de atunci am inteles cà trebuia sà respect libertatea celorlalti,sà mà controlez,am inteles de fapt cà “compromisul” nu e o chestie “rea” ci cà de fapt,a face un compromis inseamnà sà mai lasi de la tine,sà admiti cà si cel din fata ta are dreptul la opinie,la libertate,la viata lui.Iar dacà vreau sà nu mai fiu singurà,trebuia sà invàt “sà iubesc”,sà dau incondizionat,sà stiu sà fac “compromisuri”.Eu pentru tot iti multumesc.
  Acum,stiu cà am asc.Pesti si cam la ce sà mà astept.Dacà ai plàcerea sà mai adaugi ceva care sà mà ajute m-ar face fericità,dacà nu,oricum eu te admir pentru tot ceea ce m-ai “luminat”,si sà dea Dumnezeu sà te ajute sà poti lumina si in continuare drumul ràtàcitorilor prin viatà.
  Cu multà admiratie si spontaneitate,
  Daniela,11/02/71-8.15-Tirgu-Ocna.
  Multumesc.

 4. ps:intr-unul din postàrile anterioare ai scris la un moment dat cà as putea pierde chiar un pàrinte….si asa a fost!Influienta planetelor la acel moment prevedea asta,si eu mai apoi am inteles cà moartea tatàlui meu era “scrisà in stele” pentru mine ca o lectie de viatà.A fost “picàtura” care a umplut paharul.In acel moment am inteles de ce am intilnit anumiti oameni,de ce am suferit,si cred cu tàrie de atunci,cà nimic pe lumea asta nu vine din intimplare!Scriai despre Euridice.Asa cum sti,eu frecventez Giacomo-08/11/1967-Bari.Mi se pare cà i-l vàd foarte ingindurat,el nu-mi spune nimic,dar acum cà am citit horoscopul lui “scorpion”parcà parcà cred cà nu stà prea bine.Pàcat ca nu-i stiu ora de nastere.Tu poti sà mà luminezi cu privire la Euridice?Eu am inteles,cà dacà vreau aceastà”relatie”,trebuie sà am in vedere cà nu trebuie sà fortez nimic,cà trebuie sà o las sà “curgà”,Si mi-ai mai spus cà trebuie sà am ràbdare,cà trebuie sà respect “reguli”,asa cum e scris in harta mea natalà.Deci am inteles cà dacà vreau sà am o relatie,trebuie sà fac “compromisul” de a accepta aceastà relatie asa cum este,respectind “conditiile” puse de destin.
  Poate sint ignorantà,scuzati-mà,incerc doar in ultimul timp sà inteleg mai mult despre mine si poate confirmarea ta,mà poate ajuta.
  Multumesc din nou.
  Daniela-11/02/2011

 5. danieala
  acuma sunt ocupata cu copilul meu ,merge la facultate si trebuie sa il pregatesc,
  saptamana viitoare poate iti fac harta natala, asa vei intelege ce poti face in aceasta viata , ce energii te sustin si care iti cer anumite lectii pana la a putea sa le ai de partea ta ,
  cu drag ,adriana

 6. buna seara Adriana! te rog sa-mi zici si mie eu unde ar trebui sa citesc ptr ca la mine luna noua se formeaza tot in casa a VII-a si nu in casa a VIII-a cum scrie la pesti, desi am ascendentul in pesti. ce scrie la berbec este valabil si ptr mine? multumesc mult.

 7. Scuzà-mà mult Adriana.Esti intelegàtoare si cred cà ai observat cà nu vreau ca sà spun asa,nu vreau sà abuzez de bunàvointa ta.Crede-mà din suflet si pe cuvint iti spun cà de vreo citeva luni tot citesc si devorez articole de astrologie,de religie de tot,asa dintr-o datà….parcà zici cà-s alta!!!Am analizat cam toate tràirile si intimplàrile din viata mea de cind eram copil si pinà azi,multe le-am intetes oarecum,dar te rog sà mò crezi cà de multe ori sint formulàri scrise care pe mine mà depàsesc,nu reusesc sà le inteleg sensul.Tu Adriana,m-ai ajutat mult sà inteleg.(Si cind te gindesti cà mà credeam inteligentà…deh…asa spune lumea)In orice caz,tu,m-ai “luminat” ca sà zic asa.E adevàrat cà pun o multime de intrebàri,cà poate deranjez,dar crede-mà cà eu nu sint o pasionatà de “horoscoape”,eu chiar mà studiez serios,si chiar eram o “càpcàunà”,si pe cuvint cà mi se intimplà sà vreau sà fiu cine sint,dar nu stiu cum sà fac.
  Sà ai parte numai de bine.
  Cu sinceritate.
  Daniela.11/02/1971-8.15-tirgu-ocna.
  ps:de mai mult de 10 ani locuiesc in Italia,dar trebuie sà-ti spun cà din absolut toate punctele de vedere stàteam de mii de ori mai bine acasà.De cind am ajuns aici,mi se pare cà aici e “casa” mea.Cum sà-ti spun,Italia e locul in care imi ispàsesc pedeapsa….De aceea iti spun…cind aveam vreo 14 ani,o femeie bàtrinà mi-a spus cà soarta mea(si pe atunci,cred cà la bàrbat se referea,o gàsesc “peste nouà màri si nouà tàri”.Dacà ti-as povesti despre cite “coincidentze”mi s-au intimplat in Italia,te-ai cruci.Pinà acum citeva luni,asa cum ti-am spus,eu nu credeam ,desi stiam cà”nu am ceva in regulà”,chiar fiica mea,mama,prietenii,mà chemau “vràjitoare”,in sensul cà aveam viziuni,imagini,care mai apoi le vedeam….mah.
  Esti fenomenalà tu,ce bine cà sti sà interpretezi toate astea.
  Dacà Dumnezeu ti-a dat harul àsta,poate si faptul cà te-am descoperit si cà tu mà iei in considerare de fiecare datà,nu e chiar intimplàtor.
  Stiu cà povestind viata mea aici “ca in piata”,multi ar spune cà e hazardat,dar pe mine mà intereseazà doar atentia ta,pt care iti multumesc.

 8. Buna Adriana ,am dat intamplator peste acest site cautand despre astrologie,sa vad cum imi va merge avand destule probleme in familie,imi place mult ceea ce scrii si sper sa ma inteleg si eu mai bine pe mine ca sa imi pot face o viata linistita.Ma poti ajuta in vre-un fel cu harta natala?
  14/04/1968/constanta/ora 00.15
  multumesc din inima

 9. draga Adriana te rog tare frumos sa-mi spui daca se poate,de unde se procura acesti asteroizi si stelele fixe explicatii mitologice atit de frumoase cum le explici atit de minunat in articolele speciale care numai tu stii sa le explici atit de frumos si pentru care te felicit cu un giuvaer din cele mai minunate stelute care sa-ti lumineze pasii si calea vietii .iti multumesc frumos.Bunul Dumnezeu sa te binecuvinteze la fel si pe familia ta.

 10. mari
  iti recomand sa folosesti situl serennu.com ,cand ridici harta , acest program de astrologie iti da si aspectele cu asteroizii care se incadreaza in orbul de 1 grad .In aspectele cu asteroizii,chiar trebuie respectat acest orb ,doar asa putem fi siguri ca energia asteroidul vorbeste .
  http://serennu.com/ , introduci datele la “charts ” si mergi apoi la “View aspects for this date and time” ,
  adriana

 11. Draga Adriana vreau sa specific inca o data ,deci am intrebat de unde sa pot avea explicatiile MITOLOGICE atit de speciale si frumoase?.Iti multumesc frumos si te felicit pentru tot ce faci pentru noi draga mea.cu stima,respect si inca o data mii de multumiri. Maria

 12. Buna Adriana,

  Iti multumesc pentu pentru toate materialele pe care ni le pui la dispozitie. De o buna perioada de timp as putea spune ca viata mea a luat o intorsatura urata cam pe toate planurile. Te-as ruga, daca ai putea, sa-ti arunci o privire pe harta mea si sa-mi dai cateva sfaturi. N: 20.07.1982, H:08:15, Bucuresti. Cu stima, Iulian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.