HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN GEMENI DIN 6 DECEMBRIE 2014

gemeni 2014

Luna Plina  din 6 decembrie 2014 are loc cu Luna pe gradul 14:18 Gemeni  si Soarele pe gradul 14:18 Sagetator cu un maxim in jurul orei 14:21, ora Romaniei.
Aceasta Luna Plina in semne mutabile aduce transformare, schimbare si adaptare prin informatie, cuvant, gand,  comunicare,  este necesar sa incercam sa gasim un echilibru intre speculatiile nesfarsite induse de semnul Gemenilor si tendintele profetice, comunicarea cu intelegere, compasiune  si nevoia de adevar induse de semnul Sagetatorului.
Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Gemeni din 28 mai 2014.

Cu Luna Plina in Gemeni pe gradul 14:18 , cei nascuti in jurul datei de 6 martie, 6 iunie, 6 septembrie, 6 decembrie ( plus, minus 3 zile) vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradelor  14:18 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare, probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin. Aceasta Luna Plina poate  aduce o conversatie sau o stire interesanta ce va lumineaza sufletul, acest lucru poate avea legatura cu data de 28 mai 2014, cu ceva ce ati inceput atunci cand a fost Luna Noua in Gemeni. Puterea voastra de convingere este foarte mare, deveniti maestri in manuirea cuvintelor, deci daca vreti sa propuneti cuiva un proiect, daca vreti sa sustineti o cauza, atunci, aceasta zi va ajuta foarte mult.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

LunaPlina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor, poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare, fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Aeasta Luna Plina poate fi un spot luminous asupra imaginii voastre financiare , a buzunarului vostru, a portofelului voastru  si are legatura cu semintele plantate din 28 mai 2014 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Cum Luna Plina este in Gemeni, cuvantul , mintea voastra cladesc bogatia pentru voi, poate fi un triumf profesional, puteti obtine bani pe valorificarea unui talent nativ.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii, parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili,  apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate din 28 mai 2014 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele muncii voastre dar puteti fi mandri si plini de satisfactie in aceasta perioada. Reflectoarele astrale sunt pe voi, culegeti ce ati semanat.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare, dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre.  Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit  si are legatura cu semintele plantate din 28 mai 2014 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca un secret de-al vostru poate fi luminat dar in acelasi timp puteti  descoperi un lucru ascuns, un secret legat de o problema veche ce va macina sufletul.

 LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre   si are legatura cu semintele plantate din 28 mai 2014 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in relatia cu un prieten, un grup de oameni dar puteti avea success, faima prin efortul, munca in echipa la un  proiect.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa a familiei si carierei, poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatia cu familia si cariera voastra, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare. Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera.  Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera si viata voastra sociala  si are legatura cu semintele plantate in 28 mai 2014 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in cariera dar puteti avea success, faima prin activitatile voastre profesionale, va vede lumea in aceasta perioada .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa III-IX, o axa a gandirii, poate energiza  anumite probleme in  comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu strainatatea. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp puteti dori sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orizonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre , pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate in 28 mai 2014 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea voastra dar puteti avea valuri de inspiratie, viziuni.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor, poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute, probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele, probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei . Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  banii si resursele in comun cu un partener de viata, cu un asociat si are legatura cu semintele plantate din 28 mai 2014 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea  unei afaceri in comun, a unei tranzactii imobiliare dar puteti primi aprobarea unor noi angajamente financiare.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

LunaPlina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline  in casa VII, o casa a parteneriatelor, arata destul de clar o sensibilitate excesiva, relatii afective instabile, probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizaia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet si are legatura cu semintele plantate din 28 mai 2014 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea  unei relatii, a unei afaceri, a unui angajament dar puteti constientiza necesitatea acestora in viata voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara  o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri  si are legatura cu semintele plantate din 28 mai 2014 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul muncii dar puteti primi anumite bonusuri financiare .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe  apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri si are legatura cu semintele plantate din 28 mai 2014 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul iubirii, a relatiei voastre cu copii dar puteti avea realizari importante prin fel de fel de speculatii.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

LunaPlina activeaza axa X-IV, o axa a familiei si carierei, poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie, schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia. Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate din 28 mai 2014 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul familiei  dar puteti avea realizari importante prin parinti, afaceri imobiliare.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Multumim frumos,Adriana!E un cadou pe cinste ptr.noi toti.Imi era tare dor de acest tip de horoscop si de toate previziunile tale.Multumesc!O zi minunata ca sufletul tau:*:*:)

  2. Multumim frumos!
    Asteptam cu nerabdare acest horoscop al zodiilor. Multa sanatate si implinire sufleteasca!

  3. A-ti putea scrie citeva cuvinte despre importanta Centrului Galactic intr-o astrograma sidaca are vreo relevanta sau nu cojunctia la grad perfect cu o planeta personala. Va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.