HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BERBEC DIN 14 OCTOMBRIE 2019


Luna Plina din 14 octombrie 2019 are loc cu Luna pe gradul 21(20:14) Berbec in opozitie cu Soarele pe gradul 21 Balanta. Cum Berbecul se arunca tot timpul in experiente fara a sta prea mult pe ganduri, aceasta Luna Plina ne spune ca putem culege roadele actiunilor noastre nesabuite uitand de multe ori ca si “noul” trebuie mai intai cercetat, analizat si apoi imbratisat. Nerabdarea costa de multe ori iar aceasta Luna Plina in Berbec vine cu nota de plata. Luna Plina in Berbec provocata de Pluto in Capricorn arata ca exista posibilitatea ca o lupta cu un membru al familiei sau cu un partener, un rival, un concurent, sa ajunga la apogeu cu efecte distructive in toate partile. Jupiter in Sagetator in aspect benefic cu aceasta luna plina ne spune ca fiecare criza existentiala este de fapt o oportunitate de transformare, de crestere si evolutie. Oricare ar fi problemele acestei perioade, trebuie sa ne implicam personal, trebuie sa actionam(Berbec) dar cu mare atentie. Aceasta Luna Plina in Berbec ne cere sa depasim izbucnirile temperamente, sa canalizam furia in cai constructive de exprimare, sa cooperam cu ceilalti. Prin compasiune, mila si bunavointa, reproducerea tiparelor distructive se opreste(cand ii blamam pe altii, ura continua.)

Simbolul sabian al gradului 21 Berbec, gradul Lunii Pline este :” Un pugilist intra in ring”. Este fabulos acest mesaj si ne spune sa fim foarte atenti in ce lupte(Berbec) ne bagam, cu cine vrem sa luptam. Acuma, luptele pentru putere, pentru suprematie, pentru faima, pentru putere sociala, sunt in lumina reflectoarelor. A venit timpul sa invatam ca cel mai mare adversar al nostru nu este celalalt ci noi insine. Putem vorbi metaforic despre luptatori – dar trebuie mai intai sa ne ocupam si sa rezolvam propriile noastre lupte interne. Crestem cand luptam cu greutatile vietii. Avem nevoie de curaj si credinta in noi insine(Berbec).

Influenta majora a acestei Luni Pline in Berbec va fi asupra semnelor cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, in special asupra celor nascuti in jurul datei de  14 dar si asupra celor care au planete in jurul gradului 21 Rac, Capricorn, Balanta , Berbec.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face multa lumina in planurile personale, in modul in care actionati in viata de zi cu zi, in imaginea personala, in relatiile voastre. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri, apogeul unei situatii de viata ( pozitive sau negative), acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc  si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina). Cu Pluto in casa carierei, un sef sau o anumita autoritate pot fi destul de solicitanti, ordinele lor le puteti simti suparatoare sau abuzive sau voi deveniti avizi de putere, legea o faceti voi dar poate fi un bumerang acuma. Din acest motiv, ar fi bine totusi sa incercati sa fiti mai diplomati, sa nu va pierdeti capul. Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine din cunoastere inalta, credinta, strainatate, moralitate, respectarea legilor. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca. Deci, “ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe voi, pe modul vostru de manifestare, corpul fizic, potentialul vostru, temperamentul vostru, cariera, imagine profesionala, ambitiile lumesti si au legatura cu semintele plantate in aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina destul de tensionata va cere sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in relatiile voastre, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre dar si a credintei voastre. Puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc  si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina). Pluto in Capricorn in casa IX arata ca obstacolele acestui moment tin si de cursurile universitare, profesori universitari, cunoastere inalta, straini, strainatate, partener, asociat, dusman stiut, concurent, credinta, lege si aplicarea legii, hotarari judecatoresti. Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.”Mana intinsa” a acestui moment astral este marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit la momentul potrivit, autotransformare, stapanire de sine, un nivel mai mare de intelegere,  compasiune, intelepciune. Acesta este un moment in care puteti descoperi adevaruri neplacute si totusi sa dezvoltati o atitudine toleranta si filozofica fata de ceilalti. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca. Deci, “ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe trecut, secrete, dusmanii, karma, rude, familie, si au legatura cu semintele plantate in aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face si mai multa lumina in prieteniile voastre, in proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc  si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina). Cu Pluto in Capricorn in casa VIII,  obstacolele acestui moment tin si de dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, bani negri, partener de viata, relatii intime secrete, munca, sanatate, proiecte la locul de munca.  Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin relatiile voastre. Este foarte probabil ca veti gasi o resursa importanta, un ajutor neasteptat, un fel de sprijin miraculos, ceva sau pe cineva care sa va tina departe de necazuri. Cea mai buna expresie a lui Jupiter in casa VII este “ cere si ti se va da “, altii vor veni in mod natural in ajutorul vostru, puteti primi sprijin mai mult decat va asteptati. Dar trebuie sa stati departe de tot ce este ilegal, imoral. Deci, “ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe prieteniile voastre, pe aliantele voastre, pe dorintele voastre, planuri secrete, dorinta de putere, idealurile voastre, relatiile voastre, si au legatura cu semintele plantate in  aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face si multa lumina in casa carierei voastre, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, camin. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru ordonarea scopurilor si ambitiilor profesionale. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Sunt posibile schimbari in statutul social, pot fi mai accentuate dificultatile profesionale. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc  si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina). Pluto in Capricorn din casa VII arata ca obstacolele acestui moment tin si de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat, iubire, copii, speculatii diverse. Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. Ajutorul  acestui moment astral vine prin diversitatea activitatilor legate de locul de munca, colegi, credinta, strainatate. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera voastra, ambitii profesionale, relatii, concurenti, rivali, munca, si au legatura cu semintele plantate in  aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face si mai multa lumina in proiectele voastre cu strainatatea, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, moralitate, rude, cunostinte apropiate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi un sfat divin care va ajuta sa intelegeti rolul vostru aici pe pamant. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina). Pluto in Capricorn din casa VI arata ca obstacolele acestui moment tin si de munca, colegi, sefi, proiecte la locul de munca, sanatate, familie, parinti, camin. Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. Ajutorul  acestui moment astral vine proiectele voastre creative, copii, iubire, investitii, speculatii diverse, asociati, afaceri. Atentie totusi la excese. Nu uitati ca Jupiter salveaza dar si judeca. “Ochii cosmici “ ai acestui moment sunt pe studiile voastre, credinta, cunoastere inalta, relatia cu strainii, moralitate, corectitudine, munca, proiecte de munca, si au legatura cu semintele plantate in  aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face si mai multa lumina in afacerile voastre, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, afaceri, investitii, planuri secrete pentru putere, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina). Cu Pluto in Capricorn in casa V, obstacolele acestui moment tin si de iubire, copii, mandrie exagerata, speculatii, comunicare acida, rude, calatorii. Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin familie, parinti, neam, patriotism, relatii, uniuni, asociati. Atentie la intelegerile pe care le faceti ( puteti intra in asocieri cu oameni prin care de fapt veti pierde). Nu uitati ca Jupiter salveaza dar si judeca.“Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe  jocurile ascunse ale puterii, bani prin fel de fel de parteneriate, viata intima, dorinta de putere, copii, si au legatura cu semintele plantate in aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in relatiile voastre, fel de fel de acorduri semnate, partener de viata, asociat, rival, chestiuni juridice. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri, apogeuri, vin prin ceilalti. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina). Cu Pluto in Capricorn din casa IV, obstacolele acestui moment tin si de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, agresivitate in camin, bani, valoare personala, bunuri materiale. Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin comunicare, intelegerea puterii gandului si cuvantului, rude, propagarea adevarului, gandire pozitiva, cultivarea binelui.  “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe relatiile voastre, casnicie, partener de viata, actiuni judecatoresti  si au legatura cu semintele plantate in  aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face si mai multa lumina in rutinele voastre, in activitatea profesionala, in relatia cu colegii, in biroul vostru, obiceiuri zilnice, sanatatea fizica, emotionala si mentala.  Crizele existentiale nu pot fi depasite acuma prin actiuni necugetate ci prin liniste si intelepciune. Fiti atenti la sanatate, dieta, ganduri. Acuma, un proiect profesional poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti constientiza ce trebuie sa schimbati in munca voastra, in gandirea voastra. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina).Cu Pluto in Capricorn in casa III, obstacolele acestui moment tin si de rude, sora, frate, comunicare acida, cuvinte care destabilizeaza o situatie de viata, calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate. Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin valoarea proprie, prin stimularea stimei de sine, prin stabilirea unor radacini- un nou loc de munca, renuntarea la notiunile autodistructive, o noua iubire, un proiect creative, un copil. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe munca voastra, colegi, rutine zilnice, crize existentiale, sanatate, comunicare,  si au legatura cu semintele plantate in  aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face si mai multa lumina in iubirile voastre, in proiectele voastre creative, in placerile voastre, in relatia voastra cu copiii. Acest moment magic va poate pune in lumina fie prin finalizarea unui proiect creativ fie prin mandria care merge tot timpul inintea caderii. O relatie de iubire poate cunoaste multa agitatie, posibile certuri cu copii. Fiti foarte atenti la speculatii, la cuvinte, la egoul vostru activat care poate bloca fulxul natural al fortei vitale cosmice. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc  si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina). Pluto in Capricorn in casa II arata ca obstacolele acestui moment tin si de bani, valoare personala, bunuri materiale, dificultati financiare, tradarile din trecut, lipsa compasiunii si iertarii. Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin reinventarea completa a voastra, prin credinta, cultivarea adevarului. Incercati sa va cunoasteti mai bine abilitatile si punctele slabe si ce pute?i realiza, nu exagerati propria voastra importanta, renuntati la gandirea ingusta. Este un moment bun pentru a lucra la imbunatatirea voastra spirituala si la un mod de viata mai constructiv. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe iubire, copii, creativitate personala, mandrie exagerata, relatii, prieteni, grupuri de care apartineti, neasteptat, si au legatura cu semintele plantate in aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face si mai multa lumina in casa voastra, in relatia cu parintii vostri, in camin, afaceri imobiliare, stabilitate emotionala, patriotism. O problema legata de originea voastra, de familie, proprietati, mosteniri de familie, ar putea sa va tina atenti in acest moment. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc  si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina). Pluto in Capricorn din casa I  arata ca obstacolele acestui moment tin si de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, prieteni, grupuri de care apartineti, vesti surpriza. Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin ghidari  spirituale, vise, meditatie, compasiune, iertare. Acuma, legea karmei lucreaza ore suplimentare pentru a va arata ca toate sunt legate intre ele. Daca dati manie, aceasta se va intoarce de zece ori. Daca oferiti dragoste, aceasta va fi returnata de zece ori.Totul tine de legea de a da si a primi inapoi, nu uitati asta. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe familie, parinti, tara, camin, relatii, asocieri, si au legatura cu semintele plantate in  aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face si mai multa lumina in mediul in care traiti, cum comunicati,  in idei, in idealuri, in domeniul religios. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Un document important ar putea sa apara si sa va dezechilibreze viata. O calatorie scurta ar putea face parte din magia acestui moment sau puteti culege roadele unor activitati in comunicare, studii, comert. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc  si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina). Pluto in Capricorn din casa XII arata ca obstacolele acestui moment tin si de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, dusmanii ascunse, cariera. Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin prieteni, oameni care va pot ghida spre un ideal de-al vostru, spiritualitate, astrologie, incredere in valoarea voastra. Nu este momentul sa refuzati ceea ce va ofera altii, primiti ceea ce este oferit. Fiti generosi si voi, tot ceea ce dati va fi returnat. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe rude, frati si surori, comunicare, comert, tineri, munca voastra, colaboratori in munca, sanatate, si au legatura cu semintele plantate in  aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in domeniul financiar, relatii intime, valoarea si talentele voastre, banii partenerului.  Aceasta luna plina este despre echilibrarea valorilor materiale cu cele spirituale, despre putere, despre ceea ce este al vostru si ceea ce este al celorlalti, despre pierderi sufletesti care va pot schimba perceptia asupra bunurilor materiale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani, talente native, planuri secrete, manipulari. Starea de tensiune este dublata de Pluto in Capricorn ce arata ca apogeurile acestui moment lunar sunt agravate, aduc  si mai multa schimbare, iar acest lucru nu va fi neaparat usor (Pluto patrat Luna Plina).Pluto in Capricorn din casa XI arata ca obstacolele acestui moment tin si de prieteni, protectii pierdute, probleme cu copiii, rivalitati, straini, strainatate, credinta, calatorii, respectarea legilor. Deoarece Jupiter in Sagetator vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina, rezultatul pe termen lung al acestui moment, desi initial grav, greu, surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin cariera, sefi, autoritati. Mare atentie la aroganta, poate lucra ca un boomerang.“Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe activitatile voastre financiare, valoarea si talentele voastre , iubire, copii, proiecte de grup, si au legatura cu semintele plantate in  aprilie 2019 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

 

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.