HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BALANTA DIN 8 APRILIE 2020

“Sa ne apropiem, dar, cu deplina incredere de scaunul harului, ca sa capatam indurare si sa gasim har, pentru ca sa fim ajutati la vreme de nevoie. ” Evrei 4:15,16

Luna Plina din 8 aprilie 2020 are loc cu Luna pe gradul 18:44  Balanta si Soarele pe gradul 18:44 Berbec  cu un maxim in jurul orei 5:36, ora Romaniei. In general, o Luna Plina ne arata, expune, ilumineaza problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare. Este o Luna Plina destul de tensionata, toate relatiile ( Balanta) vor fi supuse unor teste destul de grele.

Simbolul Sabian pentru gradul 19 Balanta, gradul Lunii Pline este: “O banda de talhari intr-o ascunzatoare”.  Este fabulos acest simbol al lunii pline, este in acord deplin cu ceea ce se intampla in lume, in viata noastra. Tot ceea ce am facut in defavoarea celorlalti, lacomia, mandria, avantaje neloiale, folosirea justitiei dupa bunul plac, nedreptatea, conflictele, agresivitatea, incalcarea normelor sociale, tot ceea ce am facut impotriva legilor lui Dumnezeu, ne-au bagat intr-o ascunzatoare. Toate dezechilibrele(Balanta) din viata noastra, din societatea in care traim, ne-au condus intr-o ascunzatoare. Cum Balanta este un semn de aer, acest simbol poate face referire si la mintea noastra care este o ascunzatoare buna pentru “ gandurile rele” care ne “ talharesc” vitalitatea, la atitudini mentale care saboteaza, restrictioneaza sau controleaza, la stari mentale dezechilibrate, neincredere. Si cine ne scoate de aici, cine ne da cheia la ascunzatoare?

Stim ca Luna nu are lumina ei proprie iar in faza de Luna Plina, ea este lumina in totalitate de Soarele pe gradul 19 Berbec si care prin simbolul sabian ne spune clar ca avem nevoie de o magie, de credinta, de speranta, de rugaciune, de indurare, de mila lui Dumnezeu:” Un covoras magic plutind peste o suburbie industriala urata.”  Este necesar sa gasim o cale legala de iesire din “ ascunzatoare”, din situatiile dificile care ne tin pe loc. Solutiile corecte apar in mod neasteptat si in afara legilor pamantesti( covor magic) prin credinta, echilibrare, pace, armonie, iubire si acceptare. Multi dintre noi au fost fascinati in copilarie de  una din povestile din “ O mie si una de nopti” in care eroul sau eroina, odata asezati pe un covor magic sunt transportati in mod instantaneu oriunde isi doresc. Simbolic, un Covor este un spatiu sigur, restrans, special si sacru, care ne separa de pamantul sau podeaua de sub noi; ofera, de asemenea, confort si sprijin. Prin urmare, “un covoras magic ce pluteste..” arata clar ca suntem sustinuti astral sa depasim obstacolele, Dumnezeu nu ne paraseste, dar pentru asta trebuie sa fim atenti la ceea ce gandim cand ne urcam pe acest covoras, sa fim pozitivi si plini de speranta, sa credem ca putem depasi necazurile acestei lumi brutale si superficiale. Nu uitati ca Speranta este zidita in om si trebuie sa ne legam tot timpul de ea, este o arma puternica care ne ajuta sa supravietuim oricarui dezastru.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Balanta din septembrie 2019. Luna Plina pe gradul 19 Balanta influenteaza puternic semnele cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, in special pe cei nascuti in jurul datei de 8 aprilie, iulie, octombrie, ianuarie.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC/ ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, ies in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) modului vostru de a relationa, de a cultiva adevarul in relatiile voastre, de a accepta oamenii asa cum sunt si nu cum ati vrea voi sa fie. Este timpul sa faceti pace, sa gasiti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celuilalt. Este vremea compromisului, tolerantei, negocierii, “ sa va incaltati cu pantofii celuilalt si sa vedeti cat puteti merge”.  In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii, concurentii, partenerii vostri. Acuma, se pot rupe relatii, contracte care va dezechilibreaza viata. Cum luna conduce casa familiei, pot aparea unele tensiuni cu cei din familia voastra, poate fi ceva legat de o casa, o afacere imobiliara, un parinte, tara natala. Daca sunteti atenti, poate fi mai usor acuma sa vedeti o relatie personala sau profesionala in haina ei adevarata, sa va definiti nevoile si sa rezolvati intr-un mod diplomatic problemele sensibile cu ceilalti. Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de familie, relatii, partener, contract de munca semnat, credinta, strainatate, calatorii mari, scoala superioara, diplome universitare. Este timpul sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, munca pentru unele plati karmice. Acuma, un proiect profesional poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti constientiza ce trebuie sa schimbati in munca voastra, in gandirea voastra. Nu fortati lucrurile acuma, evitati sa gasiti vinovati in cei din jurul vostru, opriti-va si va analizati nemultumirile. In acelasi timp, puteti intelege mai bine relatia cu munca voastra, cu colegii si sefii, cu mintea voastra, obiceiurile voastre si puteti face schimbari pozitive. Lumina este vindecatoare, “ o tu lumina, hraneste-mi inima si mintea” este un medicament magic. Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de munca, asociatii si grupuri profesionale, banii care vin din cariera, idealuri, prieteni, ceea ce vreti sa realizati in continuare, latura voastra filantropica, cauze umanitare, rude, calatorii scurte, masina, transport.

GEMENI /ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, grupuri ciudate, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Marea lectie a acestei luni pline va poate invata ca “mandria exagerata merge inaintea caderii”. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor generate de iubire, prietenii, grupuri ciudate, comportament imprevizibil, aventura, initiative artistice sau financiare. Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de cariera, viata sociala, ambitii profesionale, de modul in care va folositi puterea si controlul asupra celorlalti. Este timpul unor alegeri intelepte, sa fiti adevarati mentori pentru ceilalti oameni si sa ii ghidati cu intelepciune. Cum Neptun este in casa lui Saturn, controlat-va mandria, altfel, puteti intalni multe probleme daca pozitia voastra ii afecteaza negativ pe cei pe care incercati sa-i controlati.

RAC /ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, cariera, ambitii profesionale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionala, afaceri personale. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, planuri personale. Casa IV este o casa spirituala, karmica, astfel incat, obstacolele si sfarsiturile aduse de acest moment cosmic pot induce un sentiment de destin sau de karma ( datorii). Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…), acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre personale, afaceri, familie, munca, credinta, calatorii mari, strainatate, scoala superioara, vacanta in strainatate, legatura cu divinitatea.

LEU / ASCENDENTUL  IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat, sunteti programati sa primiti informatii importante. Piesa lipsa a unui plan detaliat poate aparea si veti vedea mai bine potentialul strategiei voastre.Utilizati aceasta energie lunara pentru a intelege dezechilibrele generate de comunicarea voastra, de strainatate si straini, de cineva apropiat voua, de comunitatea in care traiti, de un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara. Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de afaceri, contractele voastre semnate, mintea voastra, relatia cu partenerul de viata, modul in care priviti viata si ceea ce ascunde de fapt viata, control si manipulare, bani multi, credite.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Aceasta luna plina este despre echilibrarea valorilor materiale cu cele spirituale, despre putere, despre ceea ce este al vostru si ceea ce este al celorlalti, despre pierderi sufletesti care va pot schimba perceptia asupra bunurilor materiale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani, talente native, planuri secrete, manipulari. Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…), acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de relatii, asocieri, contracte de munca semnate, familie, camin.

BALANTA  / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri, apogeul unei situatii de viata ( pozitive sau negative), acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Incercati sa va stapaniti emotiile, fiti atenti la cuvintele voastre. Din moment ce Luna Plina este despre sfarsituri, poate fi cel mai bun moment pentru a termina anumite lucruri, pentru a gasi concluzia necesara unei activitati, unei relatii, unui acord care va dezechilibreaza. Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de munca, proiecte de munca, loc de munca, documente, colegi, sefi, viata sociala, imagine profesionala.

 SCORPION /ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre, a deciziilor legate de munca, proiecte de munca, colegi. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor generate de critica excesiva, de credintele voastre rigide. Acuma, este momentul sa va eliberati de orice credinta care nu va serveste iar tot ceea ce nu intra in contact cu noile convingeri pe care le aveti despre voi insiva, va fi dat deoparte. In acest scop, poate fi util sa stati mai mult singuri, sa va odihniti mai mult, sa va ganditi mai mult la modificarile pe care vreti sa le faceti.  Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii. Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de proiectele creative, iubire, copii, vacante, placere, dragoste si divertisment; toate acele mici momente, lucruri si circumstante stralucitoare care fac realitatea voastra, un hobby, mandrie exagerata, obsesii, sarbatori.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Cum Cum luna este si planeta guvernatoare a casei VIII, pot aparea unele tensiuni legate de o afacere, un plan secret, o mostenire, banii partenerului de viata. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un grup, o munca in echipa, o relatie de iubire, copii, speculatii diverse, mandrie exagerata. Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de familie, radacinile si stramosii vostri, legaturile de familie, resedinta, mama si relatia cu ea, tot ce va da siguranta si stabilitate emotionala.

CAPRICORN /ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut,  acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, in familia voastra, in relatiile si rivalitatile voastre. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma.. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de o relatie, o uniune, un partener, un concurent, o decizie judecatoreasca. Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de rude, calatorii scurte, comunitatea in care traiti, comert, micile plimbari, comunicare, invatamant.

VARSATOR /ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, rude, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Cum Luna este planeta muncii si sanatatii voastre, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect profesional. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de bani, valori, proprietati, munca, proiecte de munca, venituri si cheltuieli, dorintele legate de castiguri financiare.

PESTI/ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate de bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea cantarite si rasplatite acuma. Unii ar putea deveni constienti de pretul greu platit al datoriilor de suflet, bani, angajamente toxice. Alte posibilitati tin de sfarsitul unor situatii care produc durere in suflet, de fel de fel de obsesii de putere, de ura. Lasati ura deoparte, nu va aduce nici un beneficiu, dimpotriva , creeaza datorii karmice si mai grele. Iertarea este mantra voastra de capatai, cultivati-o din tot sufletul, este magia ce va dezleaga de conditionarile din trecut. Cu Neptun in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea, va place, nu va place dar asta este…),  acest aspect vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari in planurile voastre legate de aspectul vostru si natura instinctiva, sanatate, corpul si energia voastra, iubire, copii, placer, vacanta, sarbatori, cariera, ambitii profesionale.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.