HOROSCOPUL PENTRU LUNA NOUA IN CAPRICORN -24 DECEMBRIE 2011 , ORA 20:06


Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Luna Noua in Capricorn favorizeaza trezirea la realitate , este o energie de pamant cardinala ce ne canta in acorduri reci dar clare despre responsabilitate, consecventa, munca grea , strategii sigure, reguli corecte in afaceri, parteneriate, fermitate in actiunile necesare atingerii scopurilor.  Ambitia, apropierea lenta si constanta de obiectivele alese sunt esentiale in urmatoarea perioada. Este o Luna Noua a carei energie ne poate ajuta in reformularea ideilor legate de responsabilitate ,rabdare , ambitie , munca , corectitudine . Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor cardinale: Capricorn, Rac, Berbec,  Balanta  dar si  pentru cei nascuti in apropierea datei de 24 (plus, minus patru zile ) pentru fiecare luna in parte.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC
Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Aceasta energie noua  poate promite o avansare , o  promovare sau oportunitatea inceperii  unei afaceri, va pot fi recunoscute meritele prin fel de fel de prime , bonusuri financiare sau de alta natura . Jupiter sprijina aceasta Luna  Noua , asta arata ca este un timp  al sanselor in cariera , puteti primi anumite favoruri in acest domeniu, puteti intalni succesul in cariera. Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 24 martie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani extinderea orizonturilor voastre , puteti calatori pe distante lungi , puteti intalni oameni straini , puteti primi in vizita oameni din strainatate , puteti invata lucruri noi si interesante . Jupiter  sprijina aceasta Luna Noua , asta arata cadouri din strainatate, pot aparea beneficii importante prin anumite rude.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 aprilie ,  aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual, poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii.  Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani castiguri financiare , cadouri  si recompense , aportul  financiar prin casatorie , asociere este amplificat . Puteti intelege instinctiv nevoile si dorintele celorlalti . Jupiter  sprijina aceasta Luna Noua , asta arata castiguri financiare de la o persoana iubita , puteti sa fiti atrasi de o noua iubire “ plina de bani  .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Luna Noua in casa VII indica o perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul verificarii legaturii voastre cu partenerulde viata .  Poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune  in  afaceri. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani  oportunitati pentru o casatorie , un parteneriat de afaceri, este posibil sa intalniti pe cineva nou pentru care sa simtiti o conexiune puternica ce va determina o relatie pe termen lung .  Este cel mai bun timp pentru a va rezolva problemele cu un partener, sot , iubit . Jupiter sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca sunteti dispusi sa faceti anumite compromisuri  de dragul unei relatii , unui partener , sunt favorizate realizarile in problemele juridice , conflictele sunt “ indulcite “ , puteti sa va impacati cu un partener prin gasirea unor solutii amiabile , marile pasiuni pot fi legalizate . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 iunie , opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Luna Noua in casa VI  poate indica un moment bun de a  imbunatati relatiile la locul de munca, de a aborda noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca . Este cel mai bun moment de a analiza tot ceea ce va nemultuimeste in relatiile cu colegii, cu sefii, cu locul de munca , cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra . Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Jupiter  sprijina aceasta Luna Noua in casa muncii, asta inseamna ca sunteti magnetici la locul de munca , puteti primi o prima ,o recompense pentru munca voastra ,puteti face o impresie foarte buna asupra sefilor, colegilor . Puteti munci din greu dar veti vedea ca efortul va fi rasplatit , puteti primi o noua oferta la un contract de munca , poate sa va creasca salariul.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 iulie  , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Luna Noua in casa V este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Activitatile legate de copii si de folosirea creativiatii personale dar si povestile de dragoste sunt energizate de acest moment de Luna Noua . Daca sunteti in cautarea unei iubiri, urmatoarele doua saptamani  sunt favorabile pentru a va gasi un partener care poate fi benefic pentru voi deoarece Jupiter  sprijina aceasta luna noua . Puteti sa va bucurati de copii vostri , de realizarile acestora , puteti concepe un copil,  puteti sa petreci mai mult timp in fel de fel de activitati recreative .  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 august, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Luna Noua in casa IV – este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. In urmatoarele doua saptamani pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Puteti achizitiona mobilier nou , puteti sa va dati o alta valoare estetica locului in care traiti . Jupiter  sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca puteti obtine anumite daruri sau sprijin de la parinti , puteti cunoaste o persoana speciala prin intermediul familiei voastre , puteti sa cumparati o  casa , pot aparea anumite beneficii prin casa voastra . Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un process si incepe alt proces iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare , parinti , casa . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 decembrie  , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua . Daca vreti sa va plimbati ,sa faci calatorii scurte , urmatoarele doua saptamani sunt benefice pentru voi, comunicarea prin telefon, mail poate creste , puteti achizitiona un nou autovehicol, calculator, telefon . Jupiter  sprijina aceasta Luna Noua , asta inseamna ca puteti avea anumite beneficii prin rude , calatorii scurte, frati,  puteti sa calatoriti pentru a vizita pe cineva special  sau puteti primi vizita cuiva special in viata voastra . Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 24 octombrie , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale , este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Este cel mai bun timp da a reflecta la anumite investitii fiind ajutati sa intelegeti  modul corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani. In urmatoarele doua saptamani puteti face mai multi bani , puteti primi o oferta pentru un loc de munca mai bine platit, exista o oportunitate in domeniul finantelor de care trebuie sa profitati . Jupiter  sprijina aceasta Luna Noua , inclin sa cred ca aceasta luna noua va ofera o mare oportunitate de a face mai  multi bani , atentie , fara munca , nu puteti primi  nimic . Este o energie pozitiva aceasta Luna noua in viata voastra , puteti acuma sa profitati de oportunitatile  ce va pot asigura un confort financiar .Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 noiembrie , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Luna noua in semnul vostru in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste , demararea de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . In urmatoarele doua saptamani veti fi in centrul atentiei , este cel mai bun timp sa va extindeti orizonturile , sa cunoasteti oameni  noi , sa iesiti “ in lume “. Jupiter  sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca farmecul vostru , frumusetea , bucuria de a trai sunt amplificate , puteti fi invitati la evenimente speciale , petreceri,  unde  puteti fi in centrul atentiei .  Aceasta energie noua este o oportunitate pentru voi  pentru a  castiga o recunoastere a valorii voastre , profitati de acest timp, mergeti la interviuri , socializati mai mult . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 decembrie , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila..

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Luna noua in casa XII , o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil , aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Aceasta energie noua  ofera in urmatoarele doua saptamani posibilitatea de a scapa de ceea ce nu mai aveti nevoie in viata voastra , va puteti elibera dintr-o relatie frustranta , puteti avea nevoie de o vacanta in singuratate pentru a va reincarca bateriile . Jupiter sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca sunteti plini de compasiune pentru cei din jur , exista o protectie astrala contra incercarilor la care viata va supune .  Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 23 ianuarie , aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani oportunitati pentru a intalni prieteni noi , sa va alaturati unui grup ,organizatie sau unui eveniment special , este un timp pentru a va extinde orizonturile . Jupiter sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca apar protectii , ajutoare sau intalnirea norocului  in mediile amicale , puteti beneficia de pe urma asocierilor cu  oamenii , atat social cat si financiar . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 februarie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Wow… ne-ai rasfatat luna aceasta!:)

    Ne-ai daruit multe cadouri astrale, asa ca, eu, o cititoare fidela a articolelor tale, iti urez, din inima, sarbatori pline de iubire!

    Mercur

  2. Intr-adevar cum sa spus si mai sus, ne-ai rasfatat luna asta. I-ti doresc Sarbatori Fericite si un an nou cu multe impliniri si multe realizari. Cu respect Antonia

  3. Craciun Fericit! Vreau sa va urez un praznic luminos, plin de bucurie si de binecuvantare. Multumesc, pentru toata munca Dvs. Dragostea sa va inconjoare!Cu respectsi prietenie, Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.