HOROSCOPUL LUI MARTE RETROGRAD IN BERBEC: 10 SEPTEMBRIE, ORA 1:23, ORA ROMANIEI-14 NOIEMBRIE 2020

Prin rabdare ne ferim sufletul de pacate asa cum ne spune Evanghelia lui  Luca 21:19-” Prin rabdarea voastra, va veti castiga sufletele voastre.”

Marte este asociat cu Berbecul si plin de vitalitate pleaca sa lupte pentru orice. Acuma, cu Marte retrograd, ne putem astepta sa avem mai putina energie decat de obicei, putem deveni mai lenesi. Planurile si proiectele noi par sa se opreasca. Cu cat fortam mai mult noutatile cu atat devenim mai furiosi ca lucrurile nu se indeplinesc. Putem vedea mai clar diferenta dintre atentie si neatentie, dintre actiunile impulsive si actiunile atent pregatite, toate acestea ne pot oferi o perspectiva sanatoasa pentru viitor. Unele probleme vechi, dezacordurile trecutului, actiunile necugetate, luptele personale, pot reveni acuma si poate fi cea mai buna perioada pentru a le privi dintr-o perspectiva noua, poate cu mai putina furie.
De asemenea, este mai bine sa nu ne angajam sa facem ceva important, mai ales ca putem descoperi ca acestea se pot schimba de mai multe ori.
Este o perioada ce ne cere un ritm mai lent in tot ceea ce facem, este necesar sa monitorizam in permanenta viteza noastra si sa nu acceleram. “Graba strica treaba” este o zicala in acord deplin cu vocea lui Marte retrograd si ar trebui sa dezvoltam rabdarea. Actiunile si obiectivele noastre pot fi intarziate sau inversate dar trebuie sa acceptam acest lucru, sa nu opunem rezistenta acestui model cosmic care in cele din urma ne vrea binele. Cultivati rabdarea  in gand si fapta, fiti extra atenti pentru a evita accidentele, nu riscati, odihniti-va mai mult, faceti mai mult sport.
De ce sa va grabiti?
Toata lumea este afectata intr-un fel sau altul de retrogradarea lui Marte dar cei nascuti in Berbec si Scorpion sau care au ascendentul si planete personale in aceste semne, vor simti aceasta perioada destul de puternic.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Marte in Berbec  este mai pentru precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Marte retrograd in Berbec poate aduce multe incurcaturi dar si solutii in modul in care va afirmati, imagine personala, actiuni personale, locul in care va aflati, cu cine vreti sa va confruntati. Acuma, tot ce tine de construirea unei stabilitati, de actiunile personale, pot cunoaste destule frustrari. Oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia, deveniti irascibili, nerabdatori, ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile sunt de evitat in aceasta perioada, va pot consuma energia fara a obtine rezultatele dorite, de aceea, cel mai bine ar fi sa invatati ca actiunile minutios planificate, rabdarea si atentia marita, ofera siguranta. Nerabdarea, activitatile ce necesita multa forta in aceasta perioada pot sa va destabilizeze sanatatea, sunt posibile fel de fel de accidente, de aceea, “prudenta dar si  mersul incet “ sunt armele voastre in aceasta perioada. Aspectul fizic poate deveni destul de important in aceasta perioada, va puteti imbunatati imaginea personala. Toate retrogradarile lui Marte va afecteaza la un nivel foarte personal, deoarece Marte este conducatorul semnului vostru solar. Initiativele personale si increderea voastra sunt afectate. S-ar putea sa trebuiasca sa lasati anumite initiative personale deoparte sau puteti fi mai putin entuziasmati de ele. Este posibil sa nu va simtiti prea bine cu anumite demersuri noi. Puteti fi putin obositi deci odihniti-va mai mult.
Este timpul sa reganditi, revizuiti si reorganizati planurile personale.
Fiti vigilenti, nu incepeti un razboi acuma ca nu sunteti ajutati sa-l castigati. Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Toate retrogradarile lui Marte va afecteaza in mod deosebit intuitia, problemele spirituale, relatiile voastre importante, deoarece Marte stapaneste aceste zone ale vietii voastre. Se poate sa alegeti indicii gresite daca nu va ascultati intuitia, daca nu aveti incredere in instinctele voastre. Pentru voi, aceasta perioada de retrogradare a lui Marte poate insemna ca aveti mai putine probleme evidente dar totusi pot exista probleme care necesita o atentie speciala. Este important sa aveti grija de obsesia problemelor private sau a preocuparilor legate de trecut. Chiar daca este un moment bun pentru a privi in urma, cel mai bine este sa nu exagerati, lasati problemele sa vina singure la voi, asa le puteti rezolva mai usor.
Aceasta energie martiana poate fi folosita cu suces in proiectele care necesita o concentrare profunda si lucru in singuratate, puteti descoperi anumite secrete legate de cei din jur, sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii, dusmanii. Este o perioada in care puteti lucra la recapatarea increderii in propria persoana intelegand valoarea energiei dar si necesitatea ajutorarii celorlalti printr-o implicare directa. Iertarea si iubirea neconditionata sunt cele mai bune tratamente pentru voi acuma. Se poate sa apara o anumita indecizie legata de munca voastra, de  o munca in folosul celor multi, o munca care necesita o anumita izolare. Fiti foarte atenti la inselaciunile si falsitatea celorlalti. Neintelegerile, ceata sau confuzia pot stapani aceasta perioada, deci mare atentie. Este timpul sa invatati ca “rabdarea va ajuta sa treceti marea” chiar daca este ceata.
Incercati sa amanati deciziile importante. Folositi aceasta perioada retrograda pentru a regandi, revizui si reorganiza problemele care va nelinistesc, care va consuma inutil energia. Odihniti-va mai mult, rugati-va mai mult, cereti indrumare divina.
Deasemenea, pot aparea unele probleme si in relatiile voastre parteneriale, in negocieri. Este cea mai buna perioada pentru a analiza modul in care va investiti energia personala in acest domeniu din viata voastra.
Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Marte retrograd in Berbec poate amplifica furia si obstacolele in activitatile de grup, in prietenii, in veniturile carierei voastre, in sperantele si visele voastre. Ambiguitatea instalata in aceasta perioada poate duce la reevaluarea prieteniilor, eforturilor si obiectivelor mai mari. Disputele amicale sau ambalarile irationale pot conduce la pierderea unor prieteni, de aceea, acest timp este benefic revizurii, reorganizarii energiei voastre in legatura cu prieteniile voastre, sperantele voastre, idealurile voaste, munca in echipa. Poate exista si o intoarcere la o prietenie veche sau problemele din trecut pot aparea intr-un mod imprevizibil. Poate aparea o anumita frustrare legata de obiectivele care nu pot fi realizate acuma si ar trebui sa intelegeti ca aceasta perioada este propice unor modificari importante in planurile si proiectele comune.  Anumite proiecte ar putea avea nevoie de o atentie suplimentara inainte de a continua cu ele.
Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze activitatile zilnice de la locul de munca, relatia cu sefii, cu colegii dar si cu sanatatea, este o energie ce va forteaza sa revizuiti si acest domeniu al vietii voastre. Odihniti-va mai mult. Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Marte retrograd in Berbec poate aduce multe incurcaturi dar si solutii in cariera, ambitiile profesionale, relatia cu sefii, statutul social, imagine publica, vocatia sufletului. Nu trebuie sa va mire unele intarzieri in proiectele profesionale, pot aparea destule probleme si obstacole in activitatile profesionale. Agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale, la reputatie discutabila.
Reorientarea, revizuirea modului de folosire a energiei si puterii personale devin necesare in aceasta perioada, nu trebuie uitat ca Marte retrograd in aceasta casa poate cauza caderi din functii, secretele carierei ies in lumina, legaturile ciudate din punct de vedere professional sunt dezvaluite cu sau fara voia voastra. Entuziasmul sau motivatia voastra pentru cariera, responsabilitati si chestiuni publice sau profesionale pot sa fie mai reduse sau se poate sa va intoarceti la anumite proiecte vechi pentru a le reface. Aceasta perioada nu este propice unor initiative noi. Chiar daca Marte este direct, spontan, curajos si instinctual, cand este retrograd , func?ioneaza diferit. Unele proiecte se pot opri sau pot necesita o redefinire, revizuire.
Energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul creativitatii, copiilor, divertismentului, iubirii,  pot aparea probleme cu copii, cu iubitul /iubita, cu un proiect de creatie, aceasta energie va forteaza sa revizuiti si acest domeniu din viata voastra. Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Marte retrograd in Berbec poate aduce multe incurcaturi dar si solutii in crezurile voastre, studii, invatamant superior, religie, legatura cu strainii, adevar, lege divina.  Renovarea unor scopuri mai inalte poate fi o prima cerinta a acestei perioade, dar rezolvarea si realizarea lor poate fi mai grea decat prima data. Cheia este sa incercati sa tineti cont de toate detaliile dar fara a va impotmoli in ele. Ori de cate ori, Marte este retrograd in casa IX, se pot intampla multe lucruri ciudate, imprevizibile legate de educatie, strainatate, justitie, simtiti ca legea nu este de partea voastra, studiile de lunga durata si oportunitile profesionale stagneaza, calatoriile si vacantele pot suferi modificari. Trebuie sa incetinitii si sa intelegeti incotro va indreptati cu adevarat si asta inainte de a pleca la drum, de a lua o decizie, de a da de stire celorlalti. Trebuie sa invatati sa faceti unele ajustari in viziunea voastra asupra lumii, asupra divinitatii, asupra problemelor legale sau educationale din trecut ce revin acuma. Pot exista comori in vechile proiecte si conexiuni; trucul este abordarea lor in moduri noi. Unele proiecte se pot opri. Problemele juridice ar putea avea nevoie de o a doua privire.
Energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul familiei, caminului, securitatii personale, proiectele casnice pot cunoaste anumite intarzieri. Relatia cu strainatatea, cu strainii, poate fi destul de tensionata in urmatoarea perioada. Cautati noi modalitati de a revigora vechile pasiuni, studii sau interese.
Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Marte retrograd in Berbec poate aduce multe incurcaturi dar si solutii in afaceri, proiecte si resurse comune, relatii secrete, lupte si manipulari in afaceri, viata intima. Nu este cel mai bun timp pentru a face un credit, pentru a va baza pe resursele celorlalti, fiti mai atenti in afaceri, la banii unei afaceri, la colaboratori si asociati. Acuma, puteti descoperi ca un asociat lucreaza in defavoarea voastra, fiti mai atenti si veti descoperi multe secrete, multe lucruri aparent nevazute de nimeni. Odihniti-va mai mult, incercati sa deveniti constienti de puterile voastre interioare, acolo este partenerul de care aveti nevoie pentru succes in afaceri, in dezvoltarea voastra. Retrogradarea lui Marte tinde sa va indrepte atentia asupra problemelor nerezolvate, deoarece ati putea cauta o rezolvare. O relatie veche care s-a incheiat prost poate sa va ocupe gandurile sau un vechi iubit se poate intoarce. Chestiunile financiare, imprumuturile bancare, pot necesita o refacere sau o a doua privire. Energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul comunicarii cu fratii, cu rudele, cu cei apropiati voua. Calatoriile scurte pot cunoaste destule obstacole, cumparaturile pot provoca pagube, aceasta energie martiana va indeamna  sa va revizuiti  modul de folosire a energiei personale si in acest domeniu din viata voastra. Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Marte retrograd in Berbec poate aduce multe incurcaturi, furii dar si solutii in parteneriatele voastre, in negocierile voastre, in problemele juridice, avocati, in casnicia voastra. Sunt posibile rupturi de contracte, de asocieri, divorturi, scene in casnicii, certuri si deceptii. Toate proiectele si initiativele legate de un parteneriat se cer revizuite, este cel mai bun timp pentru a va da seama daca ati ales bine un partener, un asociat, daca v-ati folosit energia in mod benefic in aceasta directie. Nu incepeti o lupta acuma, nu actionati sub impulsul maniei sau a resentimentelor din relatiile voastre. Se poate ca radacina problemei sa nu fie doar in celalat, ci si in voi. Se poate sa reevaluati modalitatile prin care abordati relatiile, precum si ce doriti de la relatiile voastre. Unele relatii problematice se pot opri. Problemele juridice ar putea avea nevoie de o a doua privire.
Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul finantelor personale, venituri, posesiuni, confort, valori, bunuri materiale, posesiuni, pot aparea motive de ingrijorare in acest domeniu din viata voastra cu rolul de a incerca sa va revizuiti modul in care va investiti energia personala in acest domeniu.
Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Marte retrograd in Berbec poate aduce multe incurcaturi, furii dar si solutii in domeniul muncii, rutina zilnica, relatia cu colegii, cu sefii dar si cu propria sanatate. Modul in care va organizati timpul, cum rezolvati problemele de munca, cum gestionati afacerile zilnice, este in curs de examinare. Evenimentele ar putea conspira pentru a incetini ritmul in aceste zone, fortandu-va sa reevaluati modul in care ati gestionat aceasta parte a vietii voastre. Aveti grija la furia reprimata si agresivitatea pasiva la locul de munca sau cu cei cu care va petreceti o mare parte din viata de zi cu zi.
Poate aparea in aceasta perioada o scadere a vitalitatii datorita eforturilor imense de la locul de munca dar poate aparea si o scadere a interesului fata de munca, fata de proiectele in care nu mai aveti incredere. Este o accentuare a activitatilor practice si a problemelor de munca care cer revizuire, reorientare. Ce vreti sa faceti diferit la locul de munca? In slujba cui vreti sa fiti?
Marte este unul din sefii vostri astrali, deci este posibil sa aveti de-a face si cu probleme de imagine, prezentare personala, aspectul fizic sau sanatatea. Actiunile necugetate din trecut va pot palmui acuma.
“Rabdarea, prudenta dar si mersul incet “ sunt armele voastre in aceasta perioada. Este un timp de revizuire, reorganizare a planurilor voastre personale.
Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Marte retrograd in Berbec poate aduce multe incurcaturi in relatia cu iubitul, iubita, cu copii, cu propria maretie si stralucire, cu ceea ce va place, vacante, distractii. Puteti fi nemultumiti de modul in care v-ati investit energia intr-un anumit proiect creativ, puteti deveni nemultumiti de modul cum v-ati investit energia in educarea copiilor vostri. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale. Atentie la speculatii, la distractii. Va iubiti cu adevarat pe voi insiva? Cred ca a sosit timpul sa invatati sa va iubiti pe voi insiva.
Aceasta poate fi o perioada de revizuire a modului in care va gestionati timpul liber, relatiile romantic, proiectele creative, hobby-uri sau parteneriate, mandria exagerata.
Aveti grija acuma la furie si agresivitatea pasiva in relatiile voastre. Faceti tot ce este necesar, incet, dar sigur, pentru ca zonele disfunctionale ale vietii voastre sa revina pe drumul cel bun. Reorientarea si  revizuirea devin necesare si recomandate acum. Ingrijorarile legate de ceva facut in trecut va pot afecta foarte mult, aceasta perioada va poate ajuta sa faceti pace cu trecutul cu tot ce are adunat acolo. Iertati si iertati-va, este cel mai bun remediu acuma. Se poate sa fiti nelinistiti in legatura cu o dorinta de-a voastra.  Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Marte retrograd in Berbec poate aduce multe incurcaturi dar si solutii pentru problemele legate de familie, casa, parinti, radacinile voastre, tara, neam. Pot fi amplificate neintelegerile cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, un parinte. Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, o cale de impacare. Este cel mai bun timp pentru a  face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea locuintei, pentru re-intoarcerea acasa dar dupa terminarea perioadei de retrogradare. Sunt posibile fel de fel de accidente casnice, asadar, mare atentie. Aceasta perioada este utila pentru a face fata furiei si resentimentelor ingropate si pentru a revizui anumite proiecte legate de casa, familie. In ciuda unor neplaceri, munca pe care o faceti acuma cu rabdare va fi recompensata. Se poate sa va concentrati pe valurile vechi de furie sau problemele emotionale din trecut care reapar la suprafata.  Conflictele sau disputele, pot fi legate de familie. Reorientarea, si revizuirea modului de a va investi energia devin necesare si recomandate acum. Pot aparea probleme, lupte, in relatia voastra cu un grup, o alianta, relatii politice, un prieten.
Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Marte retrograd in Berbec poate aduce multe incurcaturi dar si solutii pentru problemele legate de rude, sora, frate, vecini. A venit timpul sa intelegeti ca reactiile incapatanate, neatentia in comunicare, pot dezvolta ostilitati in raporturile cu anturajul. Lipsa de rabdare dar si necesitatea de a va impune in fata celor apropiati pot da nastere la discutii severe.  Este un timp in care puteti descoperi falsul dintr-un  document, atentie mare in calatoriile scurte, in relatia cu cei apropiati voua, cum comunicati, ce vorbe aruncati. Proiectele mentale, cursurile sau studiile ar putea fi deocamdata mai putin interesante sau revigorante. Poate sa scada entuziasmul pentru un proiect la care ati lucrat. Acum pot aparea provocari legate de exprimarea voastra, vanzarea ideilor voastre sau cu vecinii si rudele voastre. Interactiunile sociale pot fi  putin tensionate.Este timpul sa reganditi, revizuiti si reorganizati planurile voastre. De fapt, acesta este un moment benefic pentru a face anumite modificari la proiectele incepute in trecut. Incetinirea poate fi utila. Incercati sa fiti mai atenti la ce si cum comunicati in aceste noua saptamani. Este posibil sa va intoarceti la vechile studii, lectii sau proiecte sau sa intampinati intarzieri in cele actuale, care necesita o revizuire si o planificare creativa.
Calatoriile scurte pot cunoaste destule obstacole, cumparaturile pot provoca pagube. Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Marte retrograd in Berbec poate aduce multe incurcaturi, obsesii dar si solutii in construirea unei stabilitati financiare, pot aparea fel de fel de amanari in plata eforturilor voastre. Pot aparea cheltuieli neprevazute in aceasta perioada, lipsa de ordine financiara dar si reactiile financiare impulsive pot cauza pierderi si grave neplaceri in viata voastra. Este o perioada in care trebuie sa va perfectionati conduita morala si sa renuntati la “ mirajul banilor”, sa discerneti atenti actiunile pozitive si justificate moral, de actiunile distructive. Banii si problemele de securitate financiara sunt foarte importante pentru voi dar acestea nu se pot rezolva atat de simplu in aceasta perioada. Este un timp de revizuire, reconsiderare, reorganizare a eforturilor voastre de a face bani, a modului in care va folositi talentele naturale in a face bani. Rabdarea este foarte importanta pana pe 14 noiembrie.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.