HOROSCOPUL ANULUI 2015-BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA

HOROSCOP 2015

“Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.
Nasterea isi are vremea ei, si moartea isi are vremea ei; saditul isi are vremea lui, si smulgerea celor sadite isi are vremea ei.
Uciderea isi are vremea ei, si tamaduirea isi are vremea ei; daramarea isi are vremea ei, si zidirea isi are vremea ei;
Plansul isi are vremea lui, si rasul isi are vremea lui; bocitul isi are vremea lui, si jucatul isi are vremea lui;
Iubitul isi are vremea lui, si uratul isi are vremea lui; razboiul isi are vremea lui, si pacea is are vremea ei.
Atunci am zis in inima mea: “Dumnezeu va judeca si pe cel bun si pe cel rau; caci El a sorocit o vreme pentru orice lucru si pentru orice fapta.”
Eclesiastul 3.1,2,3,4,8,17

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC- ANUL 2015
TRANZITE MAJORE

In anul 2015( a inceput in 2008 si dureaza pana in 2019), prietenul vostru astral ramane acelasi Uranus in Berbec ( rebelul, noul, socul, revolutionarul ) care va trezeste din punct de vedere creativ. Cu Uranus “ de mana cu voi” sunteti intr-un proces de redefinire,  nu este un proces de scurta durata ci mai degraba unul care va dura mai  multi ani. Aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi si care va tine pe loc, va deschide usa catre ceva nou. Pot aparea modificari in toate domeniile vietii voastre, de la cariera, prieteni, iubire, familie la loc de munca, sefi, tara. Pentru voi, Uranus este un adevarat filtru de libertate care va ajuta sa fiti voi insiva, face loc schimbarii, neasteptatului, va elibereaza, va trezeste intr-un mod rapid . Veti fi plini de energie, veti dori ca totul sa se intample imediat, rabdarea nu mai face parte din dictionarul vietii voastre. Negativ, aceasta energie va poate afecta sanatatea, pozitiv, aceasta energie va aduce eliberarea si o perspectiva noua si revolutionara asupra vietii voastre. Trebuie sa fiti pregatiti pentru schimbari, multe lucruri vin in viata voastra aparent de nicaieri, brusc, nesteptat. Desi Uranus in Berbec a devenit pentru voi marele eliberator indiferent de pierderi, acest an 2015 este completat si de sfarsitul unui ciclu nodal de 19 ani  prin Nodul Sud in Berbec( atasamente din trecut, obisnuinta, plati karmice) pana in decembrie. Cum Nodul Sud are o natura karmica, sortita, puteti simti aceasta influenta ca o pedeapsa in viata, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod in care nu aveti nici un control.Utilizati aceasta perioada pentru a renunta de buna voie la tot ceea ce nu va mai serveste, la fel de fel de obisnuinte care va obosesc, ofilesc. Diplomatia este tonul de evolutie a sufletului vostru.
Marte, ghidul vostru astral este in Varsator la inceputul anuui 2015 si va sustine in toate activitatile de grup. Contextul indica prezenta unui moment de afirmare in sectorul social si politic. Luna martie 2015  il aduce pe ghidul vostru cosmic in semnul vostru si deveniti plini de energie si entuziasm pentru a va bate pentru dorintele voastre. Acesta este un moment bun pentru a incepe ceva nou, desi este posibil sa aveti tendinta de a incepe ceva si apoi de a trece la  altceva destul de repede. Deveniti impulsivi, argumentativ si competitivi dar trebuie sa stiti ca graba va poate lovi, deci mare atentie pe unde calcati, ce instrumente folositi, daca  va impiedicati.
Anul 2015 incepe cu  Jupiter  retrograd in Leu iar voi, sunteti pusi sa  re-analizati domeniul legat de dragoste, creativitate, copii, distractii. Ati fost prea optimisti, ati riscat pe plan financiar sau afectiv, ati neglijat sau ati exagerat relatia cu copii? Acestea sunt teme importante pana pe 8 aprilie cand Jupiter revine in mers direct. Aceasta energie poate sa va faca mai romantici, poate aduce distractii, oportunitati de a va pune in evidenta creativitatea personala, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii. Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada, deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent, atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter in casa copiilor poate aduce bucurii de la copii vostri. Pe 11 august 2015, Jupiter intra in semnul Fecioarei, vorbim de o energie ce inlocuieste sansa cu efortul sustinut, expansiunea cu prudenta, critica excesiva. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii, locul de munca poate solicita mai multe calatorii, poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate,  fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor  zilnice vor fi raspatite din plin.
Anul 2015 il aduce pe Saturn in Sagetator  care va trimite la scoala iar pana in decembrie 2017 vrea sa sa deveniti realisti in crezurile voastre. Contextul poate fi social, juridic, religios sau spiritual. O lunga perioada de timp, Saturn in Sagetator va evidentia  toate deficientele in credintele si idealurile voastre, in tot ce tine de alte culturi, straini, strainatate. Poate fi destul de dificil sau pot aparea fel de fel de crize, teama in legatura cu tot ceea ce apare acuma ca o credinta naiva. Orice conflict poate sau nu poate fi rezolvat in aceasta perioada dar conflictul acesta va motiveaza sa examinati cu atentie relatia voastra cu Dumnezeu. Saturn poate aduce pentru voi uneori o tristete severa , probleme cu rivalii si oamenii autoritari, calatorii inutile, obstacole in crezurile voastre. Totusi, Saturn in Sagetator face un aspect de trigon favorabil cu Soarele vostru, asta arata ca timp de aproximativ trei ani sunteti ajutati sa aveti realizari durabile, angajamente intelepte, va puteti debarasa de orice situatie care poate dauna lucrurilor pe care le puteti construi cu multa rabdare. Aceasta energie cosmica va da multa vointa, perseverenta , evenimentele vor permite reconsiderarea din punct de vedere intelectual a  anturajului, este necesar sa aveti un scop spre care sa va indreptati, cariera poate cunoaste o evolutie pozitiva  anuntand promovari pe scara sociala sau aprecieri onorifice care ofera stabilitate existentei voastre .
La Multi Ani!

TAUR/ASCENDENTUL IN  TAUR – ANUL  2015 
TRANZITE MAJORE

Anul 2015 incepe cu Luna in Taur, o energie aflata in starea ei de exaltare, ceea ce pentru voi poate aduce un an nou plin de speranta si incredere. Luna in semnul vostru este similar cu o Luna Noua personala, este  un aspect ce favorizeaza contactul cu oamenii, in special  cu femeile. Corpul fizic va fi foarte rezistent la orice fel de boala, asta din cauza faptului ca veti putea sa va ocupati mai usor de emotiile voastre eliminand stresul asupra mintii si corpului. Putei  primi un ajutor important din partea unei femei puternice sau foarte influente. Fiti foarte atenti la gandurile voastre la inceput de an, cereti universului tot ceea ce aveti nevoie ca viata voastra sa devina mai buna si fiti convinsi ca cineva acolo sus va asculta ruga.
Anul 2015 incepe cu  Jupiter  retrograd in Leu iar voi, sunteti pusi sa  re-analizati problemele  legate de o casa, o afacere imobiliara, parinti  sau alte rude mai in varsta. Pot aparea in lumina unele secrete legate de  actele, documentele unei proprietati, a unui imobil, a unei mosteniri de familie, a radacinilor voastre. Acestea sunt teme importante pana pe 8 aprilie 2015  cand Jupiter revine in mers direct iar pana in august, puteti decide sa va extindeti casa intr-un fel prin redecorare, renovare, va puteti muta, puteti decide sa va schimbati locul in care traiti chiar si tara. Puteti deasemenea sa consolidati legaturile cu familia voastra , parintii pot fi adevarate surse de noroc pentru voi, afacerile imobiliare va pot creste veniturile financiare.
Pe 11 august 2015, Jupiter intra in semnul Fecioarei, vorbim de o energie ce inlocuieste sansa cu efortul sustinut, expansiunea cu prudenta si critica excesiva. Pentru Tauri, Jupiter in Fecioara favorizeaza iubirea, deveniti romanticii  acestei a doua perioade a anului 2015. Aceasta energie poate sa va faca mai sociabili, poate aduce distractii, oportunitati de a va pune in evidenta creativitatea personala, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii. Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada, deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent, atentie totusi la excese. Daca sunteti singuri, Jupiter in casa iubirii devine petitorul astral al partenerului de care aveti nevoie pentru a va bucura sufletul. Este o  perioada buna pentru a avea un copil iar daca aveti copii, aceasta poate fi o perioada buna pentru ei. Jupiter in Fecioara  face un aspect benefic cu semnul vostru, asta inseamna avantaje financiare , rezovarea problemelor personale, avantale prin casatorie, prin frati, rude, amplifica viata sentimetala.
Pluto in Capricorn continua sa va sprijine in sectorul studiilor inalte, calatorii indepartate, religie, mass-media, alte culturi, iubirea de departe. Daca doriti sa va mutati in alta tara, sa urmati studii universitare, sa va publicati ideile voastre, sa intelegeti alte culturi, Pluto va este un aliat de nadejde, puteti beneficia din plin de aceasta energie ce va poate ajuta sa va transformati visele in realitate. Cum Pluto in Capricorn este in aspect benefic cu Soarele vostru in Taur, acest aspect norocos pe termen lung  aduce o mare oportunitate de a face schimbari in viata voastra dar fara a va perturba total viata.  Acest dialog cosmic va poate da  un puternic sentiment de a fi drepti, aveti posibilitatea de a sti  f?r? echivoc ce va place si displace. Puteti beneficia de ajutorul unor oameni puternici  iar cei din jur pot avea mai multa incredere in voi si in ceea ce credeti. Deveniti mai rezistenti, puternici iar bolile pot fi usor indepartate de voi. Transformarea inpulsivitatii in autoritate va confera forta necesara de a infrunta necunoscutul.
Pana in anul 2017, Saturn ramane in Sagetator iar pentru voi, aceasta energie va testeaza, invata, provoaca in domeniile intimitatii, increderii, fidelitatii, bunuri comune, comisioane, credite, mosteniri, impozite,  afaceri, motivatii secrete. Egoismul, lacomia, iresponsabilitatea in investitii, profitul dintr-o asa zisa afacere de iubire, secretele amoroase vor fi taxate de aceasta energie. Tot ce tine de intimitate, viata sexuala capata un ton mai grav, aventura nu face parte din dictionarul acestei energii. Poate fi un tranzit destul de dificil, daca aproximativ timp de trei ani, Saturn in Scorpion a testat destul de dur relatiile, asocierile voastre, acuma, realitatea devine o flacara vie in tot ce tine de incredere, bani in comun, sexualitate, modul in care va folositi energia sexuala, cum folositi banii in comun, cum va achitati creditele. Este posibil sa dati viata unor afaceri financiare sau va puteti  intalni cu grave probleme financiare pe care trebuie sa le rezolvati  ( este posibil ca sotul /sotia sa ramana fara servici , sa aiba diverse probleme la locul de munca si ca atare rezolvarea problemele financiare depind de voi ), pot aparea probleme mari cu creditele, cu orice bani imprumutati, de aceea aveti nevoie de prudenta, disciplina si un simt realist in abordarea oricaror chestiuni financiare. Tot in aceasta perioada puteti fi atrasi de activitatile oculte , studii, practici si cercetari spirituale. Saturn in Sagetator face un aspect de inconjunctie cu Soarele vostru in Taur, in consecinta, limbajul acestui dialog astral vorbeste despre ajustare.
Incepend cu 25 iulie 2015, Venus, ghidul vostru astral isi incepe miscarea aparent retrograda ce va influentaza puternic in special in tot ce tine de iubire, familie, camin, relatii, valori.Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Fecioara –Leu –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. Tot ce tine de iubire, copii, meretie, putere,  vor cunoaste destule re-evaluari. O relatie trecuta poate fi reinviata.
La Multi Ani!

GEMENI/ASCENDENTUL IN GEMENI -ANUL 2015
TRANZITE MAJORE

Anul 2015 incepe cu Jupiter retrograd in Leu iar voi, sunteti pusi sa re-analizati intelegerea cu fratii, surorile, relatiile cu anturajul din imediata apropiere. Atitudinea nepractica, comportamentul nepasator sau din interes, neglijenta fata de semeni, prea multe pretentii dar fara a oferi nimic, va pot pune in urmatoarea perioada sa constientizati unde si cum ati gresit, ce puteti face pentru a repara relatiile cu cei din preajma voastra. Tot ce tine de invatamant, examene, obtinerea unei diplome, comert, sunt si ele in centru atentiei. Acestea sunt teme importante pana pe 8 aprilie 2015 cand Jupiter revine in mers direct si devine binefacatorul vostru si asta datorita aspectului benefic facut cu semnul vostru. In consecinta, urmeaza o perioada excelenta pentru tranzactiile financiare, planuri pentru viitor, investitii, rezolvarea conflictelor si cresterea increderii in voi. Aceasta seninatate interioara data de increderea in voi poate aduce recompense de toate felurile.
Uranus in Berbec continua sa va iubeasca printr-un sextil favorabil semnului vostru pana in anul 2019. Aceasta energie cosmica benefica aduce noi oportunitati in viata voastra, succes in vanzari si negocieri, o viata sociala pozitiva , idei si posibilitati interesante. Pot aparea modifcari in cercul social, puteti intalni oameni noi si neobisnuiti, va puteti alatura unui grup ce studiaza ocultismul. Veti renunta la cercurile de prieteni care sunt greu de digerat sau care va limiteaza, cu cat veti avea mai mare incredere in voi cu atat mai mult Uranus va fi o energie ce va  ajuta sa va intelegeti interesele voastre dar si pe ale celor din jur .
Cariera voastra continua sa treaca pe tot parcursul anului 2015 prin momente iluzorii dar si prin necesitatea asumarii unor sarcini suplimentare. Neptun in Pesti va tranziteaza in continuare casa carierei, aveti de partea voastra atat un ghid cat si o energie amagitoare, deci atentie. Nu trebuie sa va grabiti sa faceti o schimbare in acest domeniu din viata voastra doar de dragul schimbarii deoarece acest lucru poate conduce mai mult la pierderi decat la realizari, situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Pentru Gemenii nascuti intre 29 mai si 4 iunie, Neptun in Pesti face un aspect de careu cu Soarele natal, aceasta energie va poate conduce sa faceti erori grave  cu privire la cariera voastra, pot aparea dificultati domestice, dispute in planul social, puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile, puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace.Tensiunea permanenta si labilitatea sufletului conduc la  probleme in cariera, familie, puteti avea probleme in a vedea oamenii asa cum sunt ei in realitate, astfel incat, nu este un moment bun sa va implicati in relatii noi, desi puteti intalni oameni fata de care credeti ca aveti o legatura karmica.
Anul 2015 este un  an mare pentru relatii, dar pentru acele relatii care ofera stabilitate, profunzime, transformare. Saturn ramane in semnul Sagetatorului pana in decembrie 2017 iar pentru voi, aceasta energie se va ocupa de relatiile voastre. Saturn in Sagetator devine prietenul vostru  cand veti intelege ca cerinta acestei energii este corectitudinea in relatii, aceasta energie devine dusmanul vostru cand veti incerca sa tratati viata relationala, uniunile ca pe o vesnica aventura . Daca sunteti deja intr-o relatie, veti continua sa o examinati realist, sa vedeti partenerul asa cum este el in realitate si sa incercati sa rezolvati problemele ce apar intr-un mod responsabil. Aceasta energie poate aduce separarea de un partener de viata, poate fi o perioada dificila dar  va trebui sa invatati ca este o parte din evolutia voastra. Gemenii  care sunt singuri pot aborda o atitudine serioasa, rabdatoare in drumul construirii unei relatii de lunga durata, piedicile au rolul de a invata ca o constructie solida chiar si a unei relatii se face in timp, da-i timp timpului spune Saturn iar pentru voi , acest “ slogan astral”  se aplica in relatii. Tonul acestei energii saturniene poate fi destul de grav, nimic nu se grabeste in aceasta perioada in relatiile voastre, ceea ce trebuie pierdut se pierde ceea ce trebuie castigat se castiga in timp si destul de greu. Casatoria si relatiile voastre vor trece prin stres, insecuritate, comportament rigid. Flexibilitatea in aborarea unei relatii, a unui partener de viata este cheia oricarui conflict. Saturn poate crea destule dusmanii in acest an  ( tine pana in decembrie 2017) deci mare atentie, nu va vindeti pielea dusmanului. Saturn va pune sa va platiti taxele karmice in relatiile voastre chiar si fata de dusmanii vostri, va invata ca nimic nu este castigat pana la adanci batraneti.
La Multi Ani!

RAC/ASCENDENTUL IN RAC-ANUL 2015
TRANZITE MAJORE

Uranus in Berbec continua si in anul 2015 sa va socheze, revolutioneze in domeniul carierei iar acest lucru va dura pana in anul 2019. Multi vor simti ca vantul schimbarii apare de nicaieri, directia carierei se schimba adesea fara nici un avertisment, relatiile cu  persoanele  cu autoritate  pot fi destul de tensionate. Cu siguranta, Uranus face din voi razvratitii anului in domeniul carierei, dar trebuie sa  evitati deciziile impulsive doar din motivul ca nu mai suportati ordinul nimanui. Prin urmare, fiti mai atenti la modificarile pe care le faceti. Aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi si va tine pe loc in cariera, familie, asocieri, bani care vin din alta parte, viata intima. Cum Uranus continua aspectul de careu cu semnul vostru, modificarile in cariera va pot palmui destul de dur. Deveniti nerabdatori, intoleranti fata de tot ce va constrange  sau este resimtit ca o  piedica in calea libertatii. Sunteti gata sa va asumati orice risc, perturbarile, schimbarile neasteptate de existenta, personalitate, destin , fac parte din limbajul acestei energii. Acest tranzit reprezinta o perioada in care veti culege fructele muncii creative din trecut, daca ideile au fost bune acuma culegeti realizari, daca ideile au fost nereusite, atunci situatiile din viata voastra devin de necontrolat. Este important sa deveniti constienti de dificultati,  sa renuntati la orgoliu si lacomie pentru a depasi aceasta perioada.
Anul 2015 incepe cu Jupiter retrograd in Leu iar voi, sunteti pusi sa re-analizati  problemele legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Pot aparea probleme serioase in stabilitatea financiara. Aici, Jupiter retrograd se refera la aspectul material al vietii voastre, la utilizarea adecvata a banilor, ii irositi, ii strangeti “la ciorap”, sunteti generosi, sunteti avari? Acestea sunt teme importante pana pe 8 aprilie 2015 cand Jupiter  revine in mers  direct si cu lectiile bine facute in privinta banilor, puteti deja sa va considerari norocosi pana in august 2015.Pe 11 august 2015, Jupiter intra in semnul Fecioarei, vorbim de o energie ce inlocuieste sansa cu efortul sustinut, expansiunea cu prudenta si critica excesiva. Pentru Raci, Jupiter in Fecioara favorizeaza  relatia cu fratii, surorile, cu anturajul din imediata apropiere care va ofera sprijin si reusita. Este o energie benefica studiilor , suceselor la scoala, la examene, obtinerea unor diplome, veti fi protejati in calatorii, protectie pe sosele  dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Noi oportunitati pentru educatie , este un moment bun pentru a publica si profita de pe urma  talentului  vostru de a scrie si de a comunica. Jupiter in Fecioara  face un aspect benefic cu semnul vostru, asta inseamna avantaje financiare , rezovarea problemelor personale, avantale prin casatorie, prin frati, rude, amplifica viata sentimetala.
Pluto in Capricorn continua sa ramana  si in anul 2015 in domeniul relatiilor, aceasta energie nucleara este  judecatorul, transformatorul acestui domeniu din viata voastra. Pot aparea  schimbari profunde ce au legatura cu casnicia, relatiile de cuplu, asociatiile  Pluto in acest domeniu de viata va sta destul  de mult, aceasta energie puternic transformatoare poate sa va aduca probleme emotionale dureroase, despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu. Puteti intalni o persoana care va transforma total modul de abordare a unei relatii de lunga durata. Pluto in Capricorn face un aspect de opozitie cu Soarele vostru, acest aspect  poate fi resimtit ca o fatalitate, pot aparea probleme de sanatate, pierderea puterii, crize de identitate, bulversari in relatiile cu un barbat, o autoritate.
Anul 2015 il aduce pe Saturn in Sagetator in casa muncii voastre iar pana in decembrie 2017, veti fi fortati sa luati  munca mai in serios. Schimbarile la locul munca sau chiar a locului de munca nu trebuie sa va mire, la fel nici unele probleme cronice de sanatate. Sub influenta acestei energii saturniene, dezordinea trebuie transformata in ordine iar pentru a face acest lucru, Saturn va  indeamna sa fiti  disciplinati cu timpul vostru, cu munca noastra, cu sanatatea corpului vostru. Lucrurile neglijate sau ignorate in domeniul muncii si sanatatii sunt in plina inspectie saturniana, daca  serviciul pe care il faceti va nemultumeste profund , acest tranzit va poate ajuta sa va schimbati locul de munca. Locul de munca poate aduce exigente de toate felurile, pot aparea responsabilitati in plus, puteti pierde un loc de munca. Atentie la sanatate deoarece poate fi o prioritate in acest an. Secretul succesului este munca grea.
Anul 2015 aduce si o perioada de retrogradare a lui Venus. Intre 25 iulie si 6 septembrie, Venus retrograd aduce un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Fecioara –Leu –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. Tot ce tine de iubire, trecut, bani, frati, surori, vor cunoaste destule re-evaluari. O relatie trecuta poate fi reinviata.
La Multi Ani!

LEU/ASCENDENTUL IN LEU-ANUL 2015
TRANZITE MAJORE

Anul 2015 incepe cu Jupiter retrograd in Leu iar voi, sunteti chemati sa  “re-evaluati “ unele probleme ce tin de manifestarea voastra directa, de modul cum ati inteles sa va implicati in rezolvarea unor dispute relationale. In mers aparent retrograd, Jupiter  va accentua trasaturile lui negative, in consecinta, puteti deveni extrem de pretentiosi uitand ca trebuie sa cereti mai mult de la voi si apoi de la ceilalti. Lipsa de masura in modul vostru de manifestare este re-analizata in urmatoarea perioada. Relatiile voastre pot trece si ele prin fel de fel de probe. Acestea sunt teme importante pana pe 8 aprilie 2015 cand Jupiter devine direct si cu lectiile bine facute, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati, noi inceputuri, noroc, abundenta, experiente ce va ajuta sa cresteti personal. Nu ezitati sa actionati in directia avansarii voastre deoarece aveti multe sanse, sunteti protejati si veti fi sustinuti de prieteni puternici. Este o energie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri, veti deveni magnetici, veti fi plini de carisma, diplomatie, talent oratoric, deveniti  generosi si plini de incredere, important este sa abordati corectitudinea in tot ceea ce faceti. Fara o implicare personala, acesta perioada a anului 2015 poate fi privita  ca o perioada de relaxare cu vise frumoase fara a concretiza ceva. Favorurile vietii va cauta  dar trebuie sa actionati pentru a le primi si pastra, de aceea, evitati automultumirea. Avand Jupiter in semnul vostru este o binecuvantare, acest ghid spiritual va poate indeplini dorintele. Pe 11 august 2015, Jupiter intra in semnul Fecioarei, vorbim de o energie ce inlocuieste sansa cu efortul sustinut, expansiunea cu prudenta, critica excesiva. Pana la sfarsitul anului 2015, puteti castiga mai multi bani, puteti face economii insemnate. Este o energie deosebit de benefica si importanta pentru voi, va da putere, exuberanta personalitatii voastre.  Este o perioada ce poate face bine starii voastre materiale si emotionale.
Pluto in Capricorn continua si in anul 2015 sa va transforme locul de munca, relatia cu  sefii, colegii, starea sanatatii. Pot aparea tensiuni cu colegii, in special cu sefii vostri, ati putea fi obligati sa cautati un alt loc de munca din cauza acestei probleme. Puteti schimba destul de des locul de munca sub influenta acestei energii ce poate fi de multe ori asemeni unei bombe ce va distruge locul de munca doar pentru a cauta  un loc de munca in acord cu destinul vostru. Manifestarea cea mai comuna a acestei energii implica o schimbare totala in rutina zilnica, in relatia cu munca ta, puteti elimina anumite obiceiuri nesanatoase din viata voastra. Este foarte important sa intelegeti ca starea sanatatii voastre este direct legata de dieta psihologica, cu cat sunteti mai echilibrati in interior cu atat sanatatea va fi mai buna . Un climat emotional sanatos va sporeste vitalitatea in schimb, conditiile stresante va slabesc sanatatea.Trebuie sa incercati sa rezolvati orice problema noua ( care vi se pare complicata ) cu multa rabdare , pace sufleteasca si credinta in Dumnezeu.
Neptun  in Pesti continua si in anul 2015 sa creeze destula ceata in pasiunile voastre, in viata intima. Ideea de iubire si romantism ar putea fi atragatoare dar practic, o relatie cu prea multe reguli poate fi sufocanta pentru voi. Poate fi o perioada in care visati la iubirea ideala, cu greu puteti vedea defectele unui partener, puteti simti ca destinul, karma va lega de o persoana. Atat Neptun cat si Pluto sunt inca intr-un aspect de inconjunctie cu semnul vostru ceea ce arata ca trebuie sa faceti destule ajustari in viata voastra.
Daca Neptun  aduce destula ceata in viata voastra intima, Saturn in Sagetator va face realisti, reci, pesimisti in tot ce tine de iubire, distractii, creativitate personala. Pana in decembrie 2017, Saturn in semnul Sagetator nu poate face decat sa dea o traiectorie reala sagetii iubirii care se misca mai greu din cauza gravitatii si fricii voastre. Sub influenta acestei energii, simtiti ca va pierdeti curajul, dintr-o data parca nu mai stiti sa va bucurati de lucrurile care v-au oferit placere, deveniti plictisitori, egoisti. Daca suntet intr-o relatie de iubire, urmatorii trei ani pot fi destul de grei. Daca sunteti singuri, fiti convinsi ca Saturn nu devine petitorul vostru astral, intr-un fel, veti gasi ca intelegi destul de greu glasul iubirii acuma. Daca va doriti un copil, Saturn devine pentru voi o adevrata piatra de incercare in urmatoarea perioada. Totusi, Saturn in Sagetator face un trigon benefic cu semnul vostru, asta arata ca nu-i totul pierdut, puteti progresa constant doar cultivand rabdarea, determinarea si responsabilitatea. Desi acest aspect nu este ca o scena plina de lumini( asa cum va doriti voi), puteti totusi sa construiti o fundatie de durata pentru anii ce vor veni, in special in afacerile imobiliare, parteneriate solide, afaceri, o iubire serioasa.
De-a lungul anului 2015, Uranus in Berbec continua sa va livreze cunoastere si adevar, experiente inedite in calatorii, strainatate, influenta unei legi, studii superioare. Experientele aduse de Uranus va extind mintea si viata dar intr-un mod brusc, neasteptat si inedit. Studiile voastre ( daca sunteti inscrisi la facultate sau la alte cursuri) pot avea o traiectorie aparte, intreruperi sau abandon iar motivul este ca tot timpul veti dori ceva nou.Va puteti schimba crezurile, puteti fi atrasi de convingeri neconventionale, toate aceste experiente servesc deschiderii mintii voastre catre un alt fel de cunoastere, catre Dumnezeu. Pana in anul 2019, Uranus face un aspect favorabil cu Soarele vostru, acest aspect cosmic  va aduce o multime de oportunitati noi, neasteptate, va permite sa faceti modificari importante in viata voastra. Ati putea fi atrasi de astrologie incercand sa intelegeti mai bine rolul vostru in univers.
Venus, planeta iubirii, valori, bani, merge retrograda in semnul vostru in perioada 3 august -6 septembrie 2015, asta arata ca aceste domenii din viata noastra vor  cunoaste un ritm incetinit. Urmeaza un timp in care o relatie din trecut se poate reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios,secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Leu  –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. Cu Venus retrograd in Leu, inconstanta in sentimente si superficialitatea de care veti da dovada poate aduce necazuri in viata de zi cu zi, desconsiderarea partenerului poate conduce la experiente nefericite in aceasta perioada. Fiti foarte atenti in aceasta perioada, nu incepeti o relatie de iubire ca nu este de durata.
LA MULTI ANI!

FECIOARA/ASCENDENTUL IN FECIOARA-ANUL 2015
TRANZITE MAJORE

Anul 2015 incepe cu Jupiter retrograd in Leu iar voi, sunteti chemati sa  “re-evaluati “ unele probleme ce tin de trecut, compasiune, iertare, dusmani, greseli. Unele intarzieri in obiectivele voatre va pot crea stres mental. Este posibil sa aveti probleme cu somnul, dar este posibil sa apara, de asemenea, vise vii si intuitii in acest timp; e ca si cum al treilea ochi este cel care vede si va atentioneaza chiar daca nu credeti in asta . Puteti lucra la dezvoltarea abilitatilor voastre psihice, puteti constientiza greselile trecutului vostru. Pot apare si unele reevaluari a ceea ce inseamna familia, casnicia, o uniune, o afacere, pentru voi. Orice ati exagerat in aceste domenii, acuma, ele vor capata proportia adevarata. Acestea sunt teme importante pana pe 8 aprilie 2015 cand Jupiter devine direct si cu lectiile bine facute, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va poate proteja, tine departe de orice fel de necaz. Puteti intra in legatura cu o persoana inteleapta, un ghid care va deschide o usa uriasa catre un potential neexploatat din voi care va asteapta sa-l folositi asa cum trebuie. Cum casa XII vorbeste despre sprijin, sacrificiu, compasiune, puteti fi pusi sa faceti o munca grea care cere din partea voastra sacrificii de toate felurile.
Pe 11 august 2015, Jupiter intra in semnul Fecioarei, vorbim de o energie ce inlocuieste sansa cu efortul sustinut, expansiunea cu prudenta, critica excesiva. Pana la sfarsitul anului 2015, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati, noi inceputuri, noroc, abundenta, experiente ce va vor ajuta sa cresteti personal. Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse, sunteti protejati si veti fi sustinuti de prieteni puternici. Este o energie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri, veti deveni magnetici, veti fi plini de carisma, diplomatie, talent oratoric, deveniti  generosi si plini de incredere, important este sa abordati corectitudinea in tot ceea ce faceti. Fara o implicare personala, acesta perioada a anului 2015 poate fi privita  ca o perioada de relaxare cu vise frumoase dar fara a concretiza ceva. Favorurile vietii va cauta  dar trebuie sa actionati pentru a le primi si pastra, de aceea, evitati automultumirea.   Jupiter in semnul vostru este o binecuvantare, acest ghid spiritual va poate indeplini dorintele. Popularitate voastra va creste foarte mult din august 2015. Oamenii vor dori sa fie in jurul vostru si cercul social poate creste. Daca sunteti singuri si sunteti in cautarea iubirii, aceasta perioada a anului 2015 este cea mai favorabil? pentru voi. Daca sunteti deja intr-o relatie, aceasta perioada este una de crestere si expansiune. Este posibil sa aveti un copil. Jupiter in semnul vostru este sinonim cu “Cereti si vi se va da; cautati si veti afla; bateti si vi se va deschide”.
Anul 2015 incepe cu Saturn in Sagetator care va pune sa faceti o adevarata curatenie de primavera in patrimoniul vostru, in atasamentele  fata de trecut care va  pot tine pe loc. Pana in decembrie 2017, veti fi pusi la treaba pentru a va  defini si solidifica identitatea voastra , siguranta voastra emotionala. In casa familiei, Saturn va  testeaza increderea in propria persoana, rabdarea, poate crea destule probleme interne astfel incat fericirea devine o marfa rara. Este un timp al conflictelor la domiciuliu dar si la locul de munca , rudele pot deveni adevarati dusmani sau poveri, ceea ce ar putea crea destule tensiuni interioare. Circumstantele se pot dezvolta in asa fel incat pot sa va  perturbe interesele voastre provocand o schimbare in comportamentul vostru, pedepsele si amenzile lui Saturn au o legatura directa cu lucrurile pe care le-ati  neglijat in trecut. Saturn in casa familiei este in opozitie cu casa  carierei, in acest timp, cariera voastra, imaginea publica, relatia cu sefii, cu figurile autoritate pot fi afectate sau pot fi solidificate . Este cea mai buna perioada in care puteti pune fundamente pentru ambitiile pe termen lung  si puteti  stabili toate operatiile necesare progresului vostru  in cariera personala. In aceasta perioada, Saturn  pune un accent deosebit pe restructurarea tuturor elementelor din viata voastra care va pot oferi securitate, stabilitate, putere personala,imbunatatirea conditiilor din camin sunt in prim plan . Saturn este in esenta o planeta a justitiei, a dreptatii, va spune ca a venit timpul sa fiti corecti si sinceri, sa lucrati cu sarguinta si rabdare , sa respectati persoanele in varsta, sa fiti  prudenti . Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensat mai mult decat ganditi. Saturn in Sagetator face un aspect de careu cu semnul vostru, indignarea va insoteste in aceasta perioada iar din aceasta cauza puteti lua hotarari pripite, aerul de nemultumire va face sa interveniti in desfasurarea evenimentelor uitand ca trebuie sa aveti rabdare. Este important sa intelegeti ca nu este cel mai  bun moment sa actionati pripit si ar trebui sa adoptati o atitudine de calm in fata vietii.
Si in anul 2015, Uranus in Berbec continua sa aduca schimbari inedite in finantele comune, veniturile partenerului, viata intima, mosteniri, credite , taxe. Poate aparea un interes deosebit fata de stiintele oculte, cercetare, astrologie, psihologie. Exista o nevoie urgenta de a descoperi adevarul cu privire la fel de fel de subiecte ascunse. Tot ce tine de nastere, pierdere, supravietuire sunt lucruri care va dezvolta constiinta, puterea. Revelatiile profunde si constientizarea piederilor creeaza in voi un sentiment de putere dar si de neputinta. Uranus va cere sa va eliberati de atitudinile invechite ce tin de bani, afaceri, secrete, resurse partajate, doar asa, veti avea mai  multa libertate in modul in care va folositi puterea intr-un parteneriat, o afacere, o casnicie.
Pluto in Capricorn ramane aliatul vostru si in anul 2015. Puteti  intra intr-o relatie de iubire foarte emotionala, intensa care va transforma complet. Orice problema existenta intr-o relatie de iubire actuala se poate intensifica conducand la despartire, de fapt , rolul acestei energii este de a da deoparte din viata voastra iubirea care nu va face bine, care va tine pe loc. Este o mare energie transformatoare ce trebuie folosita in a face ceva special, pot aparea diverse experiente legate de copii, care va vor schimba.Tot ce are legatura cu copiii, cu talentele creative personale, cu modul de abordare a iubirii sunt cai de transformare pentru voi. Proiectele personale, creatiile proprii va pot oferi un nou mod de a va trai viata. Relatiile amoroase sunt susceptibile de a se intensifica in aceast an, orice relatie care o formati sub influenta lui Pluto, are un ton sortit, intens, transformator, nimic, nu va mai fi la fel ca inainte de a intra in relatia respectiva. Pluto in aspect de trigon cu Soarele vostru ( acest aspect a inceput in 2008 si va dura pana in 2024)este un aspect cosmic ce va da putere dar pe care trebuie sa o folositi in bine si nu pentru manipularea celorlalti. Sunteti susceptibili de a avea mai multa influenta asupra celorlati dar trebuie sa folositi acest lucru cu intelepciune. Pot aparea schimbari mari si de durata in viata voastra in special in afaceri, cariera, finante.
Neptun in Pesti continua si in anul 2015 sa va  tulbure destul de mult atat casniciile cat si asocierile, relatiile pot capata caractere vagi, dificultati neasteptate, situatii confuze, dezamagiri, tradari, deceptii. Cum Neptun in Pesti este in aspect de opozitie cu soarele vostru, pot aparea dificultati domestice, dispute in planul social, in cariera, puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile , puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace.
LA MULTI ANI!
Adriana Tudosa

You may also like

9 Comments

 1. Sarbatori Fericite!
  Aceste previziuni sunt legate mai mult de Jupiter, Saturn, Uranus,Neptun Pluto. Anul 2015 este insa bogat in evenimente astrale pe care le voi scrie la momentul respectiv.Incepem anul cu o Luna Plina in Rac(5 ianuarie), avem trei perioade ale lui Mercur retrograd, Venus retrograd, patru eclipse de soare din care una este pe grad anaretic in Pesti(gradul 29).De-a lungul anului 2015, Jupiter face de doua ori un aspect pozitiv cu Uranus. Aceste evenimente astrologice au loc intre 20 februarie -14 martie si 10 iunie -5 iulie 2015. Sunt perioade de noroc din cer, oportunitatile apar parca de nicaieri, surprizele placute aduc o schimbare de bun venit pentru tot ceea ce este plictisitor si lipsit de viata. Ocazional, aceaste perioade aduc o oportunitate de care trebuie profitat rapid, este ca un balon, il prinzi sau nu.Uneori aduce o intalnire intamplatoare, aparent de nicaieri dar care schimba traseul vietii intr-un mod semnificativ.Fara risc, aceste perioade nu aduc mare lucru.
  Cerul vorbeste cu noi intr-un mod destul de sugestiv si voi incerca atat cat pot sa transform aceste hieroglife ceresti intr-un limbaj pamantesc.
  Va multumesc ca sunteti aici.
  Multa LUMINA si PACE in suflet.
  Cu drag, Adriana astro.

 2. tardiv acum, aici, dar eficient în ACUMUL UNIVERSAL, DRAG? ADRIANA, LA MUL?I EONI ÎN SPOR DE ÎN?ELEPCIUNE ?I BUCURIE :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.