ECLIPSA TOTALA DE SOARE IN RAC SI ZODIILE- 2 IULIE 2019, ORA 22:16–ORA ROMANIEI

Eclipsele aduc in general schimari importante in vietile noastre, nimic din ce se intampla in timpul unei eclipse, in zilele premergatoare si, mai ales, de dupa eclipsa, nu poate fi prea usor. O eclipsa se va ocupa intotdeauna de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc iar prezenta Nodului Nord lunar in aceasta ecuatie astrala nu face decat sa deschida usi catre noi oportunitati de schimbare a noastra.

De cele mai multe ori eclipsele pot fi vazute ca mana destinului, mana care te ia pur si simplu de “ mana “ si te aseaza pe drumul cel bun, chiar daca acest lucru se face uneori prin incercari. Uneori, cosmosul foloseste mijloace dramatice pentru a-si pune in aplicare planurile progresiste.

Eclipsele sunt etichetate cel mai adesea ca “ evenimente astrale nedorite “ deoarece acestea aduc provocari, crize dar ele pot fi privite ca daruri astrale ce corecteaza “ drumul nostru “. 

Toata lumea are gradul 12 Rac in harta lor natala dar cei care vor simti cu adevarat influenta Eclipsei de Soare vor fi cei cu planete, axe, noduri in termen de 3 grade in conjunctie ( Racii nascuti in jurul datei de 2 iulie),  opozitie ( Capricornii nascuti in jurul datei de 2 ianuarie), careu ( Berbecii nascuti in jurul datei de 2 aprilie, Balantele nascute in jurul datei de 2 octombrie)cu aceasta Eclipsa.

Simbolul Sabian al gradului 12 Rac, gradul Eclipsei este :” O chinezoaica ingrijeste un prunc inconjurat de o aura de lumina divina” . Aceasta eclipsa vine cu instructiuni cosmice de reconectare cu adevaratele noastre radacini, cu sinele nostru divin, sa devenim pe deplini constienti de scanteia divina din noi. Dumnezeu traieste in fiecare dintre noi si asa cum spune Peter Deunov :” Stiind ca Dumnezeu traieste in tine, foloseste conditiile pe care le da. Bucura-te cand te gandesti la tine. Nu va indoiti de El, nu cautati aici sau acolo, ci sa va bazati pe prezenta Lui in voi. El este in mintea voastra, in locul sfant al sufletului vostru. El tr?ieste in natura nemuritoare a omului, nu in cel mortal. Atunci, daca sunteti suparati sau bolnavi, intoarceti-va la Dumnezeu si spune?t: “Dumnezeu traieste in mine si eu in El. In numele dragostei Sale, voi trata si angoasa si boala”. Dragostea rezolva, de asemenea, cele mai dificile probleme. Vindeca chiar si cele mai incurabile boli.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa totala de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati mai mult pe familie, parinti( mama), camin. Poate fi finalul unei cariere ce va indeamna sa va legati mai mult de casa, sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 28 martie-4 aprilie vor fi in centrul atentiei, vor fi provocati sa faca schimbarile necesare in familie, cariera, iubire, creativitate personala. Se poate ca aceasta Eclipsa sa va aduca casa mult visata, partenerul mult visat, puteti intemeia o familie, puteti emigra prinzand radacini in alta tara, va puteti pensiona.
Aceasta Eclipsa poate aduce in lumina si unele probleme sensibile legate de familie, trecutul vostru, mosteniri de familie. O problema de sanatate a mamei, a unei bunici, va poate afecta si sensibiliza foarte mult. Este un timp extrem de important pentru a va onora parintii, bunicii, stramosii vostri, pentru a reface legatura emotionala cu locul vostru de nastere, pentru a primi o mostenire importanta care sa devina o baza pentru voi. Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurile tin de copii, familie, radacini. Aici, lucrurie pot scapa de sub control. Lasati mandria deoparte. Intuitia-vocea sufletului va poate ajuta sa treceti cu bine peste orice necaz.

 TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa totala de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi abilitati in comunicare, sa invatati sa va controlati in permanenta gandirea, sa cultivatI gandirea pozitiva, sa va sustineti rudele cu un gand si un sfat bun. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 29 aprilie-5 mai vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti sa faca schimbarile necesare corectarii traseului lor in viata. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de familie, camin, radacinile voastre, parinti, neam. Puteti calatori mai mult si aceste calatorii pot fi legate de familie, parinti, rude, locul nasterii voastre. Un frate, o sora, se pot confrunta cu drame personale, financiare, de incredere in abilitatile lor native. Masinile si toate echipamentele de comunicatie pot avea nevoie de reparatii sau pot fi  inlocuite. Incercati sa fiti mediatori acuma, evitati conversatiile dure, evitati manipularea celorlalti prin ideile si cuvintele voastre. Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurile vin prin comunicare, rude, rivalitati nesanatoase, comunitatea in care traiti, calatorii scurte, deci nu muscati mai mult decat puteti mesteca.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi surse de venit. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Chestiunile legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, sunt stimulate. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Se poate ca gandirea si strategia voastra financiara sa nu fi fost realista iar aceasta eclipsa in Rac va va arata lucrurile asa cum sunt in tot ce tine de casa, familie, bani investiti in chestiuni imobiliare. Aceasta eclipsa poate aduce cheltuieli sau pierderi neplanificate, modificarile pe care trebuie sa le faceti vor fi bune pe termen lung dar acest proces poate fi neplacut, va sensibilizeaza extem de mult. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de rude, frati, vecini, comunitatea in care traiti, secrete in acte si documente. Aceasta eclipsa poate veni la voi cu o veste care va destabilizeaza emotional. Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurile vin prin supraestimarea aptitudinilor si calitatilor voastre native. Fiti atenti si la chestiunile financiare.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Energia Eclipsei de Soare chiar in semnul vostru va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale.  Este timpul reinnoirii voastre, este timpul sa va spalati ( Rac-apa) viata de toxicitate, de obiceiuri negative, este timpul sa iesiti din carapace si sa va intindeti aripile. Aceasta este una dintre cele mai bune luni pentru voi, acordati o importanta egala atat intereselor proprii cat si intereselor celorlalti. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de bani, valoare personala, bunuri, lacomie iar evenimentele aduse de eclipsa va vor arata ce este necesar sa faceti, ce  corectii trebuie sa faceti in domeniul finantelor. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 2 iulie vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste o transformare majora in viata lor. O Eclipsa este o carte cosmica importanta care acuma este deschisa exact la pagina dedicata voua, destinului vostru, trebuie sa aveti curajul pentru a face schimbarile cerute. Aceasta este o tranformare a voastra in acord cu legea spirituala.
Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurie vin prin atitudinea fata de voi insiva si fata de ceilalti, prin lipsa moderatiei in rolul conducator.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa  de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea, sa intelegeti ca faceti parte dintr-un plan divin iar de multe ori planurile voastre sunt deranjate din cauza ca sunt in dezacord cu planul universului. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singurate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu. Intitiati un proiect confidential care sa va ajute in dezvoltarea carierei voastre. Acrivitatile filantropice si serviciile umanitare va vor ajuta sa depasiti vinovatiile. Orice Eclipsa de soare va cere, forteaza o reevaluare personala, o redefinire a conceptului de sine si a imaginii personale, a proiectelor personale. In urmatoarele sase luni, imaginea voastra, aspectul personal, proiectele personale vor fi schimbate. Aceasta este o tranformare a voastra in acord cu legea spirituala. Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurile vin prin neincrederea in divinitate, prin lipsa compasiunii, prin nepasare extrema, idealism exagerat.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi relatii sociale care va pot ajuta si sustine. Conectati-va cu fete noi, faceti noi prietenii, cereti ghidului vostru sa va arate calea. Concentrati-va pe un vis de-al vostru, chiar sunteti ajutati sa-i dati viata. Prieteniile sunt testate, cosmosul va arata doar ceea ce este bine pentru voi si asta prin relatiile voastre sociale, prieteni, grupuri de care apartineti. Orice Eclipsa de Soare va lumina si trecutul vostru aratandu-va intr-un mod adesea fortat unde gresiti, fata de cine ati gresit, cum ati ales sa fiti cel mai mare dusman al vostru, cum v-ati abatut de la legea spirituala care va cere sa iubiti neconditionat oamenii. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 2 septembrie vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti, ghidati catre acei oameni, grupuri, proiecte sociale, benefice evolutiei lor. Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurile vin printr-un comportament precipitat, periculos, in tot ce tine de prieteni, proiecte de grup, idealuri sociale.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Pot aparea unele socuri in compania in care lucrati, pot fi legate de sefi, autoritati, poate fi si ceva legat de un parinte. Regulile jocului se schimba si veti fi nevoiti sa faceti unele corectii in cariera voastra. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si prieteniile voastre, relatiile ciudate, echipamentele de ultima generatie pe care le folositi. Uneori, nu relatia cu un prieten este testata ci chiar viata prietenului vostru poate cunoaste unele provocari. Parintii, familia, legaturile de familie sunt in atentia voastra acuma prin fel de fel de crize personale, financiare, de sanatate. Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurile vin printr-un comportament precipitat, periculos, in cariera, in viata de familie, in ambitiile profesionale. Lasati deoparte atitudinea: “ sa vada lumea cine sunt eu..”, lasati mandria deoparte.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Descoperirea rolului spiritualitatii in viata de zi cu zi poate fi un obiectiv cheie pentru unii. A venit timpul sa deveniti constienti de rugaciune, pace, meditatie, de Dumnezeu. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si cariera voastra, ambitiile profesionale, imaginea publica. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 1 (plus, minus trei zile) noiembrie vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti, ghidati catre acele proiecte profesionale, cariere, benefice evolutiei lor. Regulile jocului se schimba, apare ceva in compania in care lucrati, in viata unui sef , si trebuie sa faceti o corectie, o schimare importanta aici. Este o perioada de redefinire a voastra, a legaturii voastre cu familia, cu radacinile voastre, strainatate, cariera, credinta.  Chiar daca nu calatoriti acuma, veti simti ca sunteti condusi mental catre teritorii noi care sa va conecteze cu divinitatea, sa intelegeti ca aveti nevoie si de aceasta hrana ( Rac) spirituala. Poate fi o revelatie uriasa, usa catre cunoasterea spirituala este dechisa pentru voi, curaj. Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurile vin printr-un comportament precipitat, periculos, in calatorii, in relatia cu strainii, cariera, familie. Trebuie sa nu va mai lasati influentati de anturaj, sa nu mai traiti haotic, sa va controlati puterea mentala, sa dobanditi o cunoastere mai elevata.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va dezvoltati puterea personala, sa deveniti constienti de responsabilitatile fata de altii atat la nivel fizic cat si emotional. Este un accent deosebit pe ceea ce este cu adevarat al vostru si ceea ce este al partenerului, asociatului vostru. Parintii, familia, legaturile de familie sunt in atentia voastra acuma prin fel de fel de crize personale, financiare, afaceri in familie, mosteniri, testamente, acestea va sensibilizeaza foarte mult. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, afaceri, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, testamente, sunt puternic energizate.
Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si relatia voastra cu strainatatea, cu credinta, cu respectarea legilor lui Dumnezeu.
Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 2 decembrie vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste unele provocari, pierderi dar si bonusuri daca le merita. Aceasta este o tranformare a voastra in acord cu legea spirituala. Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurile vin prin planuri secrete pentru putere si control, printr-o puternica dorinta de a va dovedi valoarea sau de a va confrunta cu cei care v-au nedreptatit, prin incapacitatea de a ierta si de a crede ca banii sunt puterea.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe relatia cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, sa invatati ca “ este nevoie de doi” intr-o relatie”. Este un indemn astral catre acele relatii, colaborari valoroase, pentru sufletul vostru. A venit timpul sa invatati ca nimic nu poate fi obtinut fara sprijinul colegilor, partenerilor sau chiar al concurentilor. Actiunile independente trebuie sa astepte iar cooperarea este importanta daca va doriti succes. Nu puteti merge pe cont propriu , sunteti intr-un fel “ la mila altora”. Fiecare Eclipsa de Soare va aduce in lumina si problemele domeniului casei a opta ce tine de banii partenerului, afaceri, planuri secrete pentru putere si control, viata intima, testamente, mosteniri, datorii.
Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 2 ianuarie vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste unele provocari in relatii. Universul vine iarasi la voi cu sanse de a creste prin relatiile voastre. Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurile vin prin neatentia in asocieri, relatii, prin lipsa unor scopuri clare in privinta unei asocieri.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe munca si sanatatea voastra. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte, crestere personala prin transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Acuma, sunteti impinsi sa renuntati la rutinele obisnuite, obiceiurile vechi confortabile, si sa imbratisati altele in acord cu interesele evolutiei, creserii voastre. Fiecare Eclipsa de Soare va aduce in lumina si problemele ce tin de domeniul relatiilor voastre, nu neparat sunteti voi cei incercati ci partenerul de viata poate trece prin fel de fel de provocari care va afecteaza si pe voi. Pot aparea si unele schimbari importante la locul de munca, in activitatile zilnice, in modul cum intelegei sa fiti in slujba celorlalti.
Universul vine iarasi la voi cu sanse de a evolua prin transformarea atitudinii voastre fata de locul de munca, colegi, rutina de zi cu zi, sanatatea voastra, metode si echipamente de vindecare. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, aceasta eclipsa poate aduce o oportunitate promitatoare. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 1 februarie vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste unele provocari, pierderi dar si bonusuri daca le merita. Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurile vin prin neatentie si dorinte excesive la locul de munca, proiecte de munca, colegi, sefi, activitati zilnice.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe proiectele voastre creative, iubire, copii. A venit timpul sa va schimbati, corectati  =atitudinea fata de iubire, o persoana iubita, copii vostri, mandrie exagerata. Eclipsele sunt vremuri extreme de emotionale iar o eclipsa in Rac, deci int-un semn de apa, prieten cu semnul vostru, va poate sensibiliza dar si ajuta deoarece intelegeti mai bine mesajul decat alte semne. Adesea, sunteti atentionati ca trebuie sa schimbati directia, sa lasati deoparte ceea ce nu va slujeste, hraneste corespunzator si sa lasati lumina noilor oportunitati sa va conduca. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 2 martie vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste unele beneficii prin iubire, copii, creativitate personala, nasterea unui copil, casatoria unui copil.
Universul vine iarasi la voi cu sanse de a creste prin transformarea atitudinii voastre in iubire, persoana iubita, copiii, mandrie excesiva. Cu Nodul Nord in Rac de mana cu Phaethon in Rac, riscurile vin prin neatentie si dorinte excesive in relatiile voastre romantice, vacante, copii, proiecte creative.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.