ECLIPSA DE SOARE IN CAPRICORN SI ZODIILE-6 IANUARIE 2019

Cuvantul “ ciudat” descrie foarte bine perioada in care Eclipsa de Soare  isi anunta prezenta. Orice Eclipsa corecteaza “ drumul in viata” cu sau fara voia noastra, ceea ce este ascuns va iesi in lumina fie ca se vrea sau nu.Pot fi lasate cariere, relatii, situatii, care nu sunt sanatoase sau care nu mai sunt necesare. Eclipsele aduc modificari karmice, acestea pot fi drastice daca vom continua sa mergem pe o cale negativa, pe o cale in contradictie cu destinul nostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud accentueaza platile karmice, nu te poti ascunde nicaieri. In acelasi timp, trebuie sa intelegem ca platile karmice, aceste bilanturi de soarta pot fi si pozitive, asta in functie de ceea ce am dezvoltat pana acuma. Nodul Sud mai poate fi numit si “calcaiul lui Achile” un punct vulnerabil stiut doar de zei.
La nivel personal,  Eclipsa de Soare poate avea un impact deosebit daca face un aspect de conjunctie cu o planeta din harta natala, a venit timpul pentru ceva nou in acord deplin cu destinul fiecaruia.

Aceasta Eclipsa  de Soare in Capricorn are o influenta deosebita asupra semnelor cardinale –Capricorn, Rac, Berbec, Balanta ( nascuti in jurul datei de 6 ianuarie, aprilie, iulie, octombrie).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Viata profesionala, statutul social, ambitiile si obiectivele profesionale sunt in plina inspectie pe 6 ianuarie si in urmatoarele sase luni. Casa X este si casa antenei voastre in lume, este steagul pe care il pastrati tot timpul ancorat pe capul vostru pentru a arata tuturor ceea ce sunteti, aparitii publice si modul in care va vad ceilalti, statutul si renumele castigat de-a lungul timpului. Cum Eclipsa de Soare se conjuga cu Nodul Sud in Capricorn, poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul carierei, este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si pedepsiti pentru faptele rele. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Familia, unul din parinti, pot necesita o ingrijire speciala in timpul eclipsei. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cariera, viata sociala, familia voastra, asumarea responsabilitatilor de lunga durata. Aceste mutari sortite au un rol special, sa echilibrati nevoile voastre personale cu cele profesionale, sa invatati ca o functie, un dar deosebit nu este pe vecie. Cei nascuti in preajma zilei de 6 aprilie, pot simti aceasta eclipsa ca o palma peste obraz. Icar –riscul  in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, auto-disciplina, planurile clare, sa nu uitati de adevaratul vostru scop in cariera, sa dati deoparte mandria exagerata.Rigiditatea,dorinta de ovatii, pot conduce la pierderi, esecuri.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate. Acestea va vor ajuta sa fiti deschisi unor idei noi, unor filosofii de viata complet noi si vitale calatoriei voastre aici pe pamant. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile.
Sunt favorizate calatoriile lungi. “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul cunoasterii, credintei, strainatatii, lege si moralitate sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si sanctionati pentru faptele rele. Icar –riscul  in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, credinta, adevarul unor situatii de viata. Rigiditatea, credinta ca puteti face orice, incalcarea legilor divine, iresponsabilitatea, pot conduce la pierderi, esecuri.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa partiala de Soare face inspectie in toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, viata intima, afaceri, lupte ascunse pentru putere. Schimbul de putere, toate lucrurile ascunse, sunt teme importante acuma. Eclipsele ating tot timpul stralucirea soarelui iar in umbrele umbrelor voastre trebuie sa cautati acele lucruri, obiceiuri, dureri, lucrurile murdare, mania voastra, emotiile si relatiile toxice, toate lucrurile ascunse sub covor, sa le eliberati, sa faceti o transformare majora in viata voastra, sa reinventati definitia pasarii Phoenix. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile partenerului de viata si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Icar –riscul  in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, intuitia, puterea celorlalti. Rigiditatea, credinta ca nu va vede nimeni si ca puteti face orice, experientele extreme, comportamentul distructiv, pot conduce la pierderi , esecuri.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Tema Eclipsei de Soare in Capricorn este foarte importanta pentru voi si tine de relatii, sot, sotie, asociati, echilibrul vostru relational, cum va conectati cu ceilalti, atitudinea voastra in relatii, parteneri de afaceri. Eclipsele reduc tot timpul stralucirea soarelui si pun accentul pe ceea ce oamenii tin ascuns, pe ceea ce sta cumva in umbra si nu este folosit. Aceasta eclipsa este de fapt un test major al scopului unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce se asteapta de la aceasta.
In plus, Soarele eclipsat arata umbrele partenerului, asociatului vostru, va conecteaza cu dusmanii cunoscuti sau cu concurentii vostri. Chestiunile juridice, hotararile judecatoresti, sunt si ele in atentia acestei eclipse. Atentie la problemele legate de lege. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile, valoarea unui parteneriat, a unei afaceri, relatiile din interes, manipularea partenerului, puterea personala, respectarea legilor. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati ca “ este nevoie de doi” iar pentru asta puteti primi o propunere de casatorie, o asociere neasteptata ce pare sa vina de nicaieri, fara nici un avertisment. Acest concert astral va indeamna sa va orientati catre acele relatii, colaborari valoroase pentru sufletul vostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul relatiilor, casniciei, asocierilor voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celorlalti, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si taxati pentru faptele rele. Icar –riscul in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, respectarea legilor, armonia, pacea. Rigiditatea, credinta ca puteti face orice in relatiile voastre, pot conduce la pierderi, esecuri.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsele de Soare sunt cunoscute ca energii ce “strica linistea aparenta “ intr-un anumit domeniu de viata. Pentru voi, aceasta Eclipsa in Capricorn, “strica linistea aparenta “ de la locul de munca, proiecte la locul de munca, relatia cu colegii si sefii, sanatatea voastra, obiceiurile voastre zilnice. In urmatoarele sase luni, sunteti ajutati sa faceti schimbarile necesare la locul de munca, poate fi sfarsitul unui contract de munca, poate fi un nou loc de munca sau o problema de sanatate va poate tine departe de munca. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre zilnice, a modului in care va ingrijiti corpul fizic, mintea si spiritual vostru. “O minte sanatoasa intr-un corp sanatos” este una din cerintele acestei eclipse. Combinatia Eclipsei de Soare cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul muncii, rutinei zilnice, sanatatii voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voastre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si taxati  pentru faptele rele. Icar –riscul in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, mesajele corpului fizic. Rigiditatea, critica excesiva, mandria exagerata, pot conduce la pierderi, esecuri.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Evenimentele care au loc in apropiere unei eclipse va pot aferi un indiciu despre problemele de care veti fi preocupati in lunile ce vor urma. Pentru voi, temele inspectate de eclipsa tin de iubire, creativitate, convietuirea cu copii vostri, mandrie excesiva, placerile voastre, ceea ce va face sa fiti asemeni unui copil. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti relatiile de iubire, copiii, dragostea, prietenia, creativitatea, placerea, sperantele voastre. Aceasta Eclipsa poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ care nu face parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn aduce finalul unei situatii si inceputul unui nou drum in viata. Este un mesaj astral care va cere sa dati o definitie noua iubirii, sa aveti mai multa grija de sanatatea voastra, de inima voastra, chiar ar fi bine sa va analizati inima din punct de vedere medical. A venit timpul sa gasiti acele lucruri care va fac inima sa cante, de acolo puteti crea cea mai mare magie in viata voastra. Aceasta Eclipsa este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Icar –riscul in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, indemnurile inimii voastre, relatia cu copii vostri. Rigiditatea, fala si mandria exagerata, pot conduce la pierderi, esecuri.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

O eclipsa solara arata tot timpul un domeniu de viata care necesita schimbari importante iar noile evolutii necesita o atentie deosebita in urmatoarele sase luni. Pentru voi, domeniul de viata care necesita o atentie deosebita include familia, relatia cu parintii, radacinile voastre, casa voastra, traditii, patriotism. Poate fi un timp excelent pentru a curata o rana veche in familie, pentru a repara o lupta domestica. Problemele familiei pot deveni mai complicate si imprevizibile si ar trebui sa investiti mai mult timp pentru a le aborda si rezolva cat mai eficient posibil. Sunteti  ghidati sa va reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara voastra. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul familiei, caminului, tarii voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Icar –riscul in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, invatati sa fiti mai toleranti cu membrii familiei voastre. Pierderile vin prin fel de fel de capricii si o stare permanenta defensiva.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn aduce finalul unei situatii si inceputul unui nou drum in viata voastra. Este un mesaj astral care va cere sa dati deoparte tot ceea ce este invechit, obisnuit in modul de comunicare, in relatia cu rudele, fratii si surorile voastre, in ideile si cuvintele propagate de voi. Gata cu vorbaria goala, cu barfa, cu pierderea energiei mentale pe lucruri inutile, a venit timpul sa va imbunatatiti stilul de comunicare, sa intelegeti ca un cuvant este de fapt o energie ce poate face bine sau rau si care se intoarce inapoi la cel care ii da viata. Opiniile voastre trebuie sa detina date reale, sa fiti bine informati. Universul va sustine pe masura ce intelegeti ca abilitatile voastre de comunicare trebuiesc schimbate, imbunatatite. In urmatoarele sase luni, eforturile voastre facute pentru  o comunicare mai sanatoasa vor fi recomepensate indiferent daca lucrati in domeniul relatiilor sociale, mass-media, comert, agentii guvernamentale, invatamant. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti comunicarea, evolutia personala si cresterea spirituala.
Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Ccapricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul comunicarii, fratilor, rudelor sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Icar –riscul in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, auto-controlul, vocea voastra interioara. Nu fortati nota acuma chiar daca unele situatii par restrictive.Pierderile vin prin lipsa de concentrarea, prin neatentie la documente.

SAGETATOR /ASCENDENTUL IN SAGETATOR

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Intr-un fel, eclipsa tulbura ordinea existenta a lucrurilor aducand oportunitati de crestere si evolutie personala. Pentru voi, experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, banii. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata de munca, poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Este un accent deosebit asupra castigurilor voastre, asupra propriului sentiment de valoare, cat valoreaza munca voastra, cum va sunt apreciate valorile personale. Pierderile au legatura cu tot ceea ce ati facut in trecut pentru a castiga bani dar prin metode neortodoxe. Ar putea fi si un moment in care puteti sa va ingrijorati in privinta finantelor sau in legatura cu unele planuri financiare, afaceri, acorduri semnate pentru bani, strainatate, justitie dreapta. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele financiare in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. . Icar –riscul in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, corectitudinea in manipularea banilor. Evitati cheltuielile excesive. Pierderile vin prin incapatanare exagerata.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Eclipsa de Soare in semnul vostru, sunteti in centrul atentiei. Aceasta Eclipsa stinge lumina in casa I, o casa ce va defineste ca persoana, vorbeste despre aspectul si natura voastra instinctiva, despre puterea voastra fizica, despre sanatate, forma, corp si energie, despre modul cum relationati si cum va vad ceilalti. “Acesta sunt eu”  dar eclipsa vine cu posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, in relatiile voastre. Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective personale. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Convingerile de baza, modelele relationale, rostogolite in timp, invechite, ar putea fi modificate radical, orice este posibil, important este sa salutati ajutorul primit.
Fiti mai atenti la felul cum va prezentati in lume, nu actionati impulsiv. Este cel mai bun timp pentru reinventarea voastra, pentru a incepe un program de dezvoltare personala. Indrazniti, credeti in voi si in idealurile voastre, lasati trecutul in pace, viitorul este calea. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele personale in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.
Icar –riscul in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, auto-controlul, obiectivele planificate. Evitati credinta ca puteti face orice. Pierderile vin prin egoism exagerat.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa partiala de Soare face inspectie in toate activitatile si experientele trecute,in tot ceea ce ati dezvoltat in secret, planuri facute in spatele usilor inchise, relatii tinute departe de ochii lumii, sacrificiile voastre, compasiune si sprijin neconditionat, credinta.  Cu o eclipsa de soare in acest domeniu din viata voastra, a sosit timpul sa faceti pace cu trecutul vostru, cu tot ceea ce este adunat acolo de la oameni la fapte, sa dati drumul la tot ceea ce este demodat in scopul unui nou inceput. Aceasta eclipsa poate aduce un mesaj important, o revelatie, anumite semne de care trebuie sa tineti seama, o indrumare printr-un vis ( fiti atenti la vise, dormiti cu un creion si un caiet langa voi), un sfat intelept care se poate dovedi a fi un adevarat colac de salvare.Acuma, pot iesi la iveala anumite informatii ascunse, acestea pot fi legate de partenerul de viata, de concurentii vostri, un avocat, o hotarare judecatoreasca, o afacere. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit si pe dezvoltarea spirituala.”Nu judecati ca sa nu fii judecati” reprezinta unul dintre postulatele biblice de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Ccapricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele personale in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Icar –riscul in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, compasiunea,ajutorul neconditionat, credinta in Dumnezeu. Pierderile vin prin iluzii, nerealism.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Pentru voi, Eclipsa partiala de Soare face lumina in “partile intunecate “ din prietenii, organizatii non-profit, diferite grupuri, cluburi, activitati umanitare si alegerile facute pentru bunastarea unei echipe. Aceasta forta cosmica va forteaza sa va gasiti locul potrivit intr-un grup, sa schimbati radical modul de colaborare cu cei din echipa voastra, cu prietenii vostri, sa utilizati darurile voastre pentru a-i ajuta pe ceilalti, sa luptati pentru o cauza mai mare si in folosul celor multi. Aceasta Eclipsa este aici pentru voi si va poate recompensa toate eforturile trecute din cariera si tot ccea ce ati facut in scopul de a evolua si a deveni o persoana mai buna. Experientele aduse de aceasta eclipsa au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn  este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Icar –riscul in conjunctie cu Eclipsa de Soare va spune sa nu ignorati sfaturile, umanitarismul, ghizii spirituali, astrologia. Pierderile vin prin nestatornicie, incoerenta, razvratire.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.