LUNA NOUA IN SAGETATOR SI ZODIILE -7 DECEMBRIE 2018

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Cu Luna Noua in Sagetator pe gradul 15, cei nascuti in jurul datei de 7 ( plus, minus trei zile ) din semnele  Gemeni, Sagetatori, Pesti, Fecioara, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 15.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin studii, strainatate, calatorii mari, credinta, sprijin divin. Puteti avea oportunitati noi legate de un curs in strainatate, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti calatori mai mult.
Provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti si ar fi bine sa fiti mai atenti la planurile facute in spatele usilor inchise, acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 aprilie, aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin afaceri, finante, partener de viata, studii oculte. Acesta este un moment de imputernicire. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii,de ghidarea divina, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Urmatoarele saptamani pot  aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua.
Provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti si ar fi bine sa va asigurati ca intentiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni si nu profitori. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 mai, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin  sot, amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier, lucru in echipa, concurenti, rivali. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Este o perioada benefica semnarii sau negocierii unor contracte dar nu “sariti calul” ca nu tine. Provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti, si puteti risca in domeniul carierei, activitati si proiecte profesionale, relatia cu sefii. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie , aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera, in relatiile voastre.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 iunie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal  pe axa I –VII, axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a va pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin prin munca, proiecte de munca, crize existentiale, colegi, sefi. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime.Va puteti concentra mai mult si pe sanatatea voastra, puteti sa faceti mai mult sport , puteti sa va schimbati dieta. Provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu strainii, o afacere cu strainii, sa respectati legea, sa cultivati adevarul, sa fiti atenti in calatorii.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 iulie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie-22 august)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin iubire, proiecte creative, copii, vacante. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, nastere, vine la voi acuma.
Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu contractele care vorbesc de bani, o afacere, un partener de afaceri, o relatie secreta.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 august, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august– 22 septembrie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin  familie, parinti, camin, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, calatoriile, credinta, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile.
Dar provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti si ar trebui sa fiti atenti in tot ceea ce vreti sa faceti prin relatiile voastre, nu credeti orice, nu incercati marea lovitura acuma ca va cam amagiti.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 septembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte, prin activitati in comunitatea in care locuiti. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua.
Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc  al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, din comunicare, comert, informatii deosebite.
Dar provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti si ar trebui sa fiti atenti si sa nu va lasati dusi de val in proiectele de munca. Odihniti-va mai mult, fiti atenti la colegii vostri, la cei cu care munciti.
Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 7 octombrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin  intelegerea profunda a valorilor materiale si spirituale, a rolului acestora in viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Fiti atenti la portofelul vostru, fiti atenti la cumparaturi. Dar provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti si ar trebui sa fiti atenti in relatiile de iubire, cu copii, la speculatii, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 noiembrie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua  si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Este un moment de reinnoire si putere pentru voi. Dar provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu proiectele legate de familie, tara, strainatate, straini, afaceri cu strainii, calatorii.
Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 7 decembrie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra printr-o slujba in folosul celor multi, prin compasiune, credinta.
Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete, dusmani secreti, puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Dar provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti, mare atentie la anturaj,  la cum comunicati, vorbele pot fi amagitoare, va puteti pacali prin tot ce tine de comunicare.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 ianuarie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, , a amicitiilor influente.  Dar provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti, atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce la haos, inselaciuni, deci, mare atentie.
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 7 februarie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin  cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment.
Dar provocarea momentului vine prin Marte si Neptun in Pesti, aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, barfa, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Incearcati sa fiti cat mai realisti, folositi-va  imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 martie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos..

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.