LUNA NOUA IN BERBEC SI ZODIILE -3 APRILIE 2011

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. O Luna Noua in Berbec ofera din plin energie necesara pentru a aborda noi experiente , mesajele acestei energii sunt extrem de contradictorii datorita fuziunii ei  cu inca patru planete   in Berbec ( Marte ,Uranus,Jupiter,Mercur ), este o energie cu o multime de posibilitati dar care in acelasi timp este restrictionata de Saturn retrograd  in Balanta . Noul nu poate veni daca in trecut am lasat ceva esential  iar acest “ ceva “ este evidentiat de Saturn retrograd in Balanta dar si de Mercur retrograd in Berbec .
La nivel personal,  energia saturniana incetinita dar mult mai puternica pune un accent deosebit pe corectitudine , responsabilitate si colaborarea din orice fel de relatii .

Cu Luna Noua in Berbec gradul 13:30 , cei nascuti in jurul datei de 3 ( plus, minus trei zile )  din zodiile cardinale Berbec,Balanta, Rac ,Capricorn  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 13:30.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna noua in Berbec in semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti in in jurul datei de 3 aprilie ( plus, minus trei zile ), conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii acestei energii cu inca patru planete   in Berbec ( Marte ,Uranus,Jupiter,Mercur ), este o energie cu o multime de posibilitati in casa personalitatii ,individualitatii , identitatii   dar care in acelasi timp este controlata de Saturn retrograd din casa partenerului , este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul parteneriatelor . Noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de lectiile pe care trebuie sa le invatati in relatia cu un partener  iar aceste lectii restante va pot tine pe loc .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna noua in Berbec  in casa XII o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil   aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita..Cu atatea planete in casa XII dar si cu Luna Noua aici , este cea mai buna perioada de a termina orice relatie sau orice activitate care ne va mai este de folos pe viitor ,care va streseaza si nu va ajuta cu nimic .  Este cel mai bun timp  pentru a lucra in singuratate , fara prea multi “spectatori “,nu este cel mai bun timp pentru a vorbi de afacerile voastre private ,chiar nu-i  bine sa spuneti nimic nimanui despre planurile voastre , nici chiar celui mai bun prieten . Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii acestei energii cu inca patru planete   in Berbec ( Marte ,Uranus,Jupiter,Mercur ), este o energie cu o multime de posibilitati  in dezvoltarea intuitiei ,credintei , in tot ceea ce inseamna lucru in singuratate  dar care in acelasi timp este controlata de Saturn retrograd din casa muncii, sanatatii  . Atentie la unele probleme de sanatate , acestea pot avea o legatura directa cu dieta si cu nivelul inalt al toxinelor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Berbec in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.Pentru persoanele nascute in jurul datei de 3 iunie ( plus ,minus trei zile ),  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti  . Aceasta Luna Noua in amestec cu inca patru  energii de foc in casa prietenilor aduce o multime de posibilitati pentru voi  dar Saturn retrograd din casa V va trece prin sita aceste posibilitati punandu-va sa va uitati un pic si in trecut unde ati uitat ceva nefacut ,nerezolvat . In acelasi timp Mercur –guvernatorul vostru este retrograd cu o influenta deosebita asupra voastra , puteti decide sa renuntati la un prieten , la un protector ,puteti avea probleme in comunicare,deci atentie .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in Berbec  in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti in jurul datei de 3 iulie (plus ,minus trei zile ),  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Cu Luna Noua in Berbec in amestec cu inca patru planete  tot in berbec ,cariera voastra “ ia foc “ ,nu uitati ca Berbecul este “ pionerul” si taramurile noi, in consecinta ceva foarte nou poate aparea in acest domeniu din viata voastra ,puteti decide sa incepeti  propria afacere sau daca lucrati pentru altii veti pune conditii sa lucrati fara supraveghere prea mare .Tot ce este nou va face “ cu ochiul  “ ,puteti urca in cariera ,puteti obtine un loc mai bun ,asta depinde foarte mult de cum veti folosi aceste energii de foc benefice expansiunii . Nu trebuie sa uitati ca sunteti totusi un semn de apa iar cu atatea planete intr-un semn de foc ,puteti “ fierbe “ ,tensiunea interioara nu este intamplatoare ,important este sa va stapaniti si sa decideti ce vreti sa faceti . Aceasta Luna noua are o multime de mesaje contradictorii datorita fuziunii atator planete ,nu este simplu pentru voi iar cu Saturn retrograd in opozitie cu aceasta Luna Noua ,inclin sa cred ca veti fi pusi sa mergeti in trecutul vostru unde ati lasat ceva neterminat sau ati renuntat la cineva de care aveati nevoie totusi . Tot ce tine de cariera voastra dar si de familie, parinti, domiciuliu,afacerii mobiliare ,partener sunt evidentiate in acest moment . Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul familiei , caminului , parintilor . Noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de lectiile pe care trebuie sa le invatati in relatia cu familia ,responsabilitatea si securitatea familiei .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in Berbec  in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste pot face din aceasta perioada o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri superioare, afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 3 august ( plus,minus trei zile ) aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Cu Luna Noua in Berbec puteti decide ca trebuie sa mai invatati ,sa calatoriti, sa dati viata unui vis legat de a scrie o carte , de a va pune in lumina  cunoasterea voastra . Aceasta Luna noua in Berbec  are o multime de mesaje contradictorii datorita fuziunii acestei energii cu inca patru planete in Berbec  ( Marte ,Uranus,Jupiter,Mercur ), nu este simplu pentru voi iar cu Saturn retrograd in opozitie cu aceasta Luna Noua ,cred ca lucrurile sunt mai grele decat par , puteti intampina piedici  in calatorii,in acumularea cunostintelor, in relatiile cu rudele apropiate , la scoala, tot ce tine de invatamant ,cunoastere ia “foc” ,important este sa incercati sa tineti sub control acest foc  .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in Berbec  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei care vor fi mai mult atrasi de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale pentru a le atrage atentia asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Pentru cei nascuti in jurul datei de 3 septembrie ( plus, minus trei zile ), aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Casa VIII se refera la banii celuilalt ,la credite, impozite ,mosteniri , cu Luna Noua in casa VIII in amestec cu inca patru  planete in Berbec ( Marte ,Uranus,Jupiter,Mercur ), mesajele pot fi  contradictorii  cu un accent deosebit pe gestionarea banilor , ceva “ ia foc “ in acest domeniu din viata voastra ,important este sa stiti sa tineti sub control acest foc . Mercur in mers retrograd in Berbec este guvernatorul vostru si are o puternica influenta asupra vietii voastre ,ar fi bine sa nu luati hotarari definitive in acest moment , ele cu siguranta nu vor avea prea multa viata .In acelasi timp ,Saturn retrograd in Balanta din casa banilor se opune acestei Luni Noi in Berbec ,Saturn va intreba intr-un mod destul de dur cat munciti pentru banii vostri,ce faceti pentru a castiga bani iar piedicile nu sunt intamplatoare acuma ,ele au rolul de a va opri dintr-un drum care nu duce nicaieri .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in Berbec  in casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Cei cu activitati individuale , egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti in jurul datei de 3 octombrie ( plus, minus trei zile ) , opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. . Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii acestei energii cu inca patru planete   in Berbec ( Marte ,Uranus,Jupiter,Mercur ),este o energie cu o multime de posibilitati in casa partenerului dar care in acelasi timp este controlata de Saturn retrograd din casa personalitatii care va obliga sa va confruntati cu diferite situatii concrete de viata pe care le-ati neglijat sau ignorat.
Dificultatile in exprimarea personalitatii, identitatii emotiilor  voastre in raport cu celalalt ( casa VII ) nu sunt intamplatoare , totul trebuie redefinit intr-un sistem de valori cat mai corect. Este o perioada tensionata in  acest domeniu din viata voastra ,chiar si parteneriatele linistite “ pot fi cuprinse de foc “ ,important este sa fiti intelegatori unul cu celalalt ,sa nu luati decizii importante in acest moment .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in Berbec   in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite.Pentru cei nascuti in jurul datei de 3 noiembrie ( plus,minus trei zile ), aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii acestei energii cu inca patru planete   in Berbec ( Marte ,Uranus,Jupiter,Mercur ), este o energie cu o multime de posibilitati in casa muncii dar care in acelasi timp este controlata de Saturn retrograd din casa secretelor ,limitarilor , afacerilor , puteti plati prin diferite moduri pentru karma negativa acumulata ,Este important sa  asociati logica ,viziunea analitica cu inspiratia ,intuitia si spiritualitatea .Modestia , simplitatea , disciplina  ,sacrificiul sunt importante pentru voi in urmatoarea perioada ,asa puteti echilibra si profita de aceste energii .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Berbec  in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala ,  o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Relatii foarte bune cu copii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 3 decembrie (plus, minus trei zile )  aspectul de trigon dintre Luna Noua in Berbec  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii acestei energii cu inca patru planete   in Berbec ( Marte ,Uranus,Jupiter,Mercur ), este o energie cu o multime de posibilitati in casa  iubirii , copiilor , creativitatii personale dar care in acelasi timp este controlata de Saturn retrograd din casa prietenilor,dorintelor ,spertantelor , este un timp in care sunteti fortati sa fiti realisti si pamanteni cu ceea ce va doriti . Este important sa va utilizati calitatile creatoare in folosul celorlalti,sa renuntati la egocentrism .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in Berbec in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti in jurul datei de 3 ianuarie (plus, minus trei zile ), aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii acestei energii cu inca patru planete   in Berbec ( Marte ,Uranus, Jupiter, Mercur ), este o energie cu o multime de posibilitati in casa familiei ,parintilor, caminului  dar care in acelasi timp este controlata de Saturn retrograd din casa carierei ,vietii sociale , reputatiei ,este un timp in care sunteti pusi sa reanalizati ambitiile personale ,cariera.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in Berbec  in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Pentru cei nascuti in jurul datei de 2 februarie ( plus, minus trei zile ), aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii acestei energii cu inca patru planete  in Berbec ( Marte ,Uranus,Jupiter,Mercur ), este o energie cu o multime de posibilitati in casa mintii practice ,calatoriilor scurte , rudelor , fratilor  dar care in acelasi timp este controlata de Saturn retrograd din casa studiilor mari, credintei , calatoriilor mari , puteti intalni piedici serioase in demararea unor lucruri noi din cauza lipsei unor studii ,din cauza nefinalizarii unor studii .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in Berbec in casa II indica o perioada ce favorizeaza recoltarea roadelor muncii , este un moment bun in care sunteti recompensati pentru eforturile facute , obtinerea de noi mijloace materiale. Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Pentru cei nascuti in jurul datei de 2 martie ( plus , minus trei zile ), aspectul de semisextil dintre Luna Noua in Berbec si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii acestei energii cu inca patru planete  in Berbec ( Marte ,Uranus, Jupiter, Mercur ), este o energie cu o multime de posibilitati in casa banilor , valorilor personale  dar care in acelasi timp este controlata de Saturn retrograd din casa banilor celuilalt , este un timp in care noul nu poate veni la voi daca aveti restante in  modul de comportare cu un partener ,in planul emotional, psihologic si spiritual .

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. buna, draga adriana! stiam ca vine luna noua si nu ne vei lasa… ! m-ar interesa o consultatie astrologica serioasa si bine facuta. te rog spune-mi daca e posibil si cum pot afla amanunte.te rog insistent. multumim si-ti ramanem fideli!

  2. sa zicem. tot ceea ce ma poate ajuta sa-mi gasesc drumul si sa reusesc. cat mai analitic si complet posibil.

  3. oare ce inseamna pentru mine aceasta luna noua’? Am AS in berbec 15 gr.si luna tot aici la16 gr.iar saturn la nastere e R si in casa 7.Pe 5 ar trebui sa incep niste cursuri dar ,… sotul nu este asa de acord!!!! – renunt ?
    multumesc,

  4. 05.07.1983, AS in Leu, nascuta in Focsani ora 07.00, puteti sa-mi spuneti ceva in legatura cu cariera mea, daca e bine sa-mi deschid o mica afacere, ma sustin astrele :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.