HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN PESTI-6 SEPTEMBRIE 2017


Luna Plina din 6 septembrie 2017
are loc cu Luna pe gradul 13:53 Pesti si Soarele pe gradul 13:53 Fecioara cu un maxim in jurul orei 10:03, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Eclipsa de Soare in Pesti din 26 februarie 2017.

Cu Luna Plina pe gradul 14 Pesti, cei nascuti in jurul datei de 6 septembrie, decembrie, martie, iunie ( plus, minus 3 zile)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, MC sau orice planeta personala in jurul gradelor 14 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Simbolul sabian al gradului 14 Pesti, gradul energizat de Luna Plina este: O doamna tanara, infasurata in blanuri, isi etaleaza desavarsita eleganta. 
Acest simbol sabian este in deplin acord si cu proverbul “ nu tot ce straluceste este aur” iar Luna Plina in Pesti care guverneaza subconstientul nostru, tot ce este ascuns, face lumina in tot ceea ce ne-a amagit, in toate reclamele superficiale. Cum semnul Pesti este dual, are doua fete, valoarea launtrica, aurul interior, culeg roade spirituale.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult. De asemenea, este un moment bun pentru a da deoparte oamenii care va fac rau sau pur si simplu sa nu mai permiteti celorlalti sa va faca sa va simtiti rau. Aceasta Luna Plina poate functiona pentru voi ca un moment de renastere in tot ce tine de o slujba intr-o corporatie, o organizatie de caritate. Pluto sustine aceasta Luna Plina, in consecinta, este un moment favorabil sa va concentrati pe obiectivele si aspiratiile profesionale. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, acesta este un moment excelent pentru a va programa la un interviu, pentru a cere o marire de salariu.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, cariera, ghizi spirituali, astrologie. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, puteti risca in domeniul relatiilor sociale, prieteni, protectori, asociatii profesionale. Aceasta energie mareste idealismul vostru fata de ceea ce inseamna o prietenie cautand acei oameni care vad lumea din acelasi punct de vedere, care impartasesc idealuri comune cu voi. Puteti sa va alaturati unor organizatii cu scopuri idealiste, mistice, secrete, spirituale sau vizionare deoarece deveniti extrem de sensibili la nevoile oamenilor. Ar fi bine sa va asigurati ca intentiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni si nu profitori.Pluto sustine aceasta Luna Plina, in consecinta, este mai usor pentru voi sa calatoriti, sa explorati alte culturi, sa treceti cu bine peste anumite examene, sa mergeti la scoala din nou, sa aveti beneficii din strainatate, internet, publicatii pe internet. Puteti cunoaste persoane exotice, internetul reduce distanta cu strainatatea si va puteti implica intr-o poveste de dragoste.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate aduce riscuri in domeniul carierei, activitati si proiecte profesionale, relatia cu sefii. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru cresterea securitatii financiare, va puteti elibera de inhibitii vechi, de prejudecati si de influenta mediului.Poate fi o perioada buna in afaceri, in tot ce tine de taxe, proprietati, credite, investitii, ajutor de la parinti, prime la service.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, toate formele de calatorii, de comunicare, activitati juridice, mediul academic sunt supuse la intarzieri cetoase si deceptii. Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti intra in fel de fel de incurcaturi fara a intelege prea bine motivatiile celorlalti. Situatiile confuze au legatura cu legea, aplicarea legii, politica, educatie, turism, religie. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat.Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru vanzari, negocieri de contracte, o casatorie in strainatate, o calatorie ce va transforma profund.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, suflete pereche, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, puteti risca in domeniul afacerilor, planuri secrete de afaceri, bani multi, functii inalte, manipulari din umbra. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri sau ceilalti, problemele care implica bani, putere sunt in lumina acuma. Este un moment bun pentru a finaliza proiectele de planificare financiara care implica mosteniri, taxe, investitii private, banii celorlalti.Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru vanzari, negocieri de contracte, proiecte profesionale, sanatate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie, o uniune, dusmanii pe fata. Deoarece Luna Plina este de mana cu Neptun in Pesti, puteti risca in domeniul relatiilor, cariera, activitati si proiecte profesionale. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie , aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala, relationala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu un joc secret, afaceri necurate, puteti vedea dusmanii, rivali, concUrenti,  acolo unde nu trebuie sa vedeti asta. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. O luna Plina aduce un final,ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatia cu copii, proiecte creative, iubire. Mandria, lupta pentru putere aduc situatii complicate.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod profund. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, puteti culege roadele iluziilor voastre ce tin de munca, colegi, sefi, sanatate fizica, treburi si sarcini zilnice, munca si iar munca. Acest aspect coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre , puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu un prieten, o organizatie, banii obtinuti prin cariera voastra, munca voastra, activitatile zilnice. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru familie, relatia cu cei din familia voastra, puteti sa va asumati responabilitatea intemeierii unei familii, puteti cumpara o casa,puteti sa va sprijiniti parintii.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina sau o iubire va inalta sufletul. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Deoarece Luna Plina merge de mana cu  Neptun in Pesti, perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage persoane neobisnuite, secretoase, misterioase,viclene, puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati, deci mare atentie la definitia iubirii.Relatiile intime pe care le puteti forma in urmatoarea perioada pot fi in mod frecvent idealiste. Atentie, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar. Poate fi o perioada in care visati la iubirea ideala, cu greu puteti vedea defectele unui partener, puteti simti ca destinul, karma va leaga de o persoana. Puteti incheia, de asemenea, o poveste de dragoste nesanatoasa sau , dupa o lunga asteptare, puteti intalni partenerul dorit. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatia cu rudele voastre, puteti comunica mai bine, puteti repara o relatie fisurata cu o sora, un frate.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Deoarece Luna Plina merge de mana cu  Neptun in Pesti, relatiile pot capata caractere vagi, dificultati neasteptate, situatii confuze, dezamagiri, deceptii. Viata de familie poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Pot aparea mutari frecvente, puteti fi mai secretosi in raport cu familia, parintii, sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba.Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru averea personala, salarii. Sunteti incurajati sa lucrati la obiectivele voastre financiare si profesionale, puteti da un interviu pentru un loc de munca mai bine platit, puteti sa va valorificati un talent, puteti sa culegeti roadele unui proiect profesional de success.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de transport, calculatoare, telefoane, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in februarie 2017. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati, puteti crede orice cuvant, orice idee, orice mesaj, mare atentie.”Nu tot ce zboara se mananca “ este un proverb bun pentru voi acuma, fiti mai atenti, in special la modul cum va exprimati opiniile, la transportul local, autoturisme, telefoane,semnarea unor acorduri scrise, obiective sau proiecte pentru comunitatea in care locuiti.Aceasta este, de asemenea, un moment bun pentru a pune capat relatiilor disfunctionale cu vecinii, rudele sau membrii comunitatii in care locuiti.Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru dezvoltarea voastra personala, pentru studii, licente, strainatate, calatorii mari. Acesta este un moment bun pentru a explora si invata lucruri noi, sa va implicati in fel de fel de activitati academice, culturale, politice, religioase.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Acuma, banii vorbesc. Deoarece Luna Plina merge de mana cu  Neptun in Pesti, aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice, bani, valori in general. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce haos, inselaciuni, deci, mare atentie. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru intelegerea unor secrete, mistere, actiuni din trecut, activitati financiare legate de corporatii, afaceri, institutii guvernamentale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Exagerarea este tonul acestui aspect astral, puteti culege roadele exagerarilor voastre, ambtitiilor voastre. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Acuma puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea personala. Sunteti ajutati sa revizuiti intr-un fel personalitatea exterioara, sa fiti mai atenti la comunicarea cu cei din preajma voastra, sa fiti mai blanzi, intelegatori. Este un moment bun pentru a scapa de orice fel de comportament care nu vi se mai potriveste. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, barfa, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Incearcati sa fiti cat mai realisti, folositi-va imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ, acestea va pot ajuta sa va traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatii romantice, asociatii profesionale, pentru a socializa cu prietenii, pentru a lucra la proiecte comunitare. Puteti cunoaste oameni interesanti, astrologia poate sa va fie un bun prieten.

Adriana Tudosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.