HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA DIN 14 OCTOMBRIE 2008

 

Luna Plina  din 14 Octombrie  2008 are loc cu Luna pe gradul 21:50 Berbec  si Soarele pe gradul 21:50 Balanta cu un maxim in jurul orei 23:02 ora Romaniei .Este o LUNA PLINA ce are pe Neptun retrograd in Varsator drept planeta mediatoare aratandu-ne destul de clar ca suntem ajutati, indrumati, suntem sensibili, intuitivi, receptivi dar suntem si agitati interior, avand mari dificultati in a ne atasa de ceva , simtind intuitiv ca urmeaza schimbarea. Mesajul acestei Luni Pline in Berbec este de a ne gasi propria noastra identitate, scopul vietii noastre, fiind dispusi de a accepta anumite riscuri pentru a incepe ceva nou. Luna in Berbec este guvernata de Marte aflat in Scorpion in domicilul lui nocturn avand putere foarte mare dar si continuitate, este un timp al curajului, al actiunii, al extremismului, al pasiunii, al intensitatii emotionale,  energiile puse la dispozitie de catre Marte ne fac ca noi sa fim cei ce alegem ,compromisurile nefacand parte din cartea de vizita a lui Marte in Scorpion. Soarele in Balanta este guvernat de Venus ce se gaseste tot in Scorpion, este destul de slabita in acest semn zodiacal intensificand emotiile dar si dorinta de a incalca toate tabuurile in domeniul iubirii , relatiilor, folosindu-ne magnetismul, carisma printr-o abordare impulsiva , intensa dar oarecum impersonala .

Este o Luna Plina ce induce  curaj, dreptate,  armonie, pionerat, reinvie  energiile luptatorului din fiecare dintre noi,este un timp al culesului roadelor muncii noastre de la Luna Noua din Berbec din 6 aprilie 2008.pana in prezent, deci succes la ” cules”.

 

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

 

Luna Plina  activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor..Prezenta Lunii Pline in  casa I, o Luna Plina bine aspectata de Neptun aduce emotivitate, receptivitate, rabdare. Instinctul viu dar si sensibilitatea  permit depasirea obstacolelor  fara a apela la ajutorul altora, simtul adaptarii dar si al evaluarii instinctive a oportunitatilor  va permit sa va puneti in evidenta unicitatea.. O folosire pozitiva a acestor energii uriase aduce sustinere , usurinta, profit , sansa, negativ , aceste energii aduc dependenta, supunere, vulnerabilitate, nesansa.   Este un timp in care puteti  actiona imprevizibil, nemultumiti, dornici de a impresiona si de a va demonstra talentele.Atentie la sanatate.

 

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

 

Luna Plina  activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate.sau o recompensa a eforturilor din trecut si o imbunatatire a sanatatii. Prezenta Lunii Pline  in  casa XII, o Luna Plina bine aspectata de Neptun  aduce imaginatie fecunda, intuitie excelenta , caritate, devotiune. Acest moment de luna plina poate lucra si ca o renastere spirituala, ca un dar psihic , depinde de cum folositi aceasta facultate, poate fi coplesitoare si confuza , precipitand karma , conducand intr-un anumit fel la o reglare de conturi..Este un timp in care simtiti nevoia de mai mult somn , odihna , relaxare.

 

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

 

Luna Plina  activeaza axa XI-V, o axa afectiva..Prezenta Lunii Pline  in casa XI , o Luna Plina bine aspectata de Neptun indica realizari prin intermediul prietenilor, relatiilor, amicilor influenti.Este un timp benefic pentru tot ceea ce inseamna asociere.Este posibil sa deveniti constienti de nedreptatile si esecurile sociale ceea ce va poate induce un anumit sentiment de nemultumire, de rebeliune , pozitiv , aceasta luna plina poate lucra ca un rezervor de energii pentru tot ce inseamna vis, speranta.   

 

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

 

Luna Plina  activeaza axa X-IV, o axa familiala.. Prezenta Lunii Pline in casa X, o Luna Plina bine aspectata de Neptun poate aduce popularitate, posibilitati de reusita prin intermediul femeilor , preocupare fata de cariera, viata sociala. Este un timp al avansarilor in cariera, pentru barbati apar sanse de elevare sau reusita prin intermediul femeilor, pentru femei apar sanse de reusita prin conduita lor  feminina.

 

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

 

Luna Plina  activeaza axa IX-III , o axa a gandirii.. Prezenta Lunii Pline in  casa IX , o Luna Plina bine aspectate de Neptun indica imaginatie si receptivitate, visare, profetii dar si o instabilitate in opiniile morale, religioase mai ales sub influenta femeilor .Este un timp favorabil excursiilor pe distante lungi, in strainatate, invatarea unei limbi straine, inscrierea la un colegiu.

 

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

 

Luna Plina  activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor  Luna Plina in casa VIII , o Luna Plina bine aspectata de Neptun arata senzitivitate, interes pentru stiintele oculte, viata de apoi, sexualitate. Sunt posibile castiguri financiare prin intermediul partenerilor, asociatilor, mostenirilor, apar diferite bonusuri, prime, recompense, aprobari de credite, primirea unor bani pe care ii asteptati de mult.

 

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

 

Luna Plina  activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, putand indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Prezenta Lunii Pline in  casa VII , o Luna Plina bine aspectata de Neptun  arata armonie, farmec , elevare in relatii, poate fi o logodna, o casatorie, inceperea unei afaceri, este un timp al dragostei la prima vedere, dar atentie la bani, puteti pierde bani prin parteneri. Marte in Scorpion sta cu ochii pe finantele voastre, deci , poate fi un timp al pierderilor, al manifestarilor scandaloase care afecteaza finantele, al ciocnirilor in familie, ciocniri care pleaca tot de la bani. 

 

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

 

Luna Plina  activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii Prezenta Lunii Pline in

casa VI, o Luna Plina  bine aspectata de Nepun  arata realizari legate de  serviciu, de sanatate, imbunatatire a relatiilor la locul de munca, cu colegii.Este un timp al concentrarii pe munca, proiecte, de fapt tot ce este legat de locul de munca, de sanatate este amplificat, de aceea este foarte bine sa dati o mai mare atentie acestor lucruri.   

 

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

 

Luna Plina  activeaza axa V-XI, o axa afectiva. Prezenta Lunii Pline in  casa V, o Luna Plina bine aspectata de Neptun   poate arata  legaturi amoroase facile, imbunatatirea relatiilor cu copii,  schimbari favorabile  in domeniile creative ; pentru femei cresc sansele de a avea copii, de a concepe copii. Este un timp cand dragostea va bate la usa, important este sa stiti cui ii deschide-ti aceasta usa, sunteti deschisi catre tot ce inseamna distractie, placere a vietii.

 

 

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

 

Luna Plina  activeaza axa IV-X, o axa familiala . Prezenta Lunii Pline in casa  IV, o Luna Plina aspectata pozitiv de Neptun arata instaurarea calmului in familie, camin, dorinta de autorealizate in intimitate, multumire oferita de cei din familie dar si posibile sanse de mosteniri de bunuri imobiliare. Este un timp benefic renovarilor, reparatiilor de orice fel in locuinta, simtiti nevoia decorarii unor camere din locuinta , aruncarea a tot ce este vechi si neutil, de fapt fondul aceastei luni pline lucreaza ca un generator de modificari in tot ce inseamna familie, origini. 

.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

 

Luna Plina  activeaza axa III-IX, o axa a gandirii. Prezenta Lunii Pline in casa III , o Luna Plina aspectata pozitiv de Neptun  arata receptivitate fata de idei, este stimulata activitatea intelectuala si abilitatea de a gasi drumul in ceea ce inseamna un mediu turbulent si haotic. Relatiile cu cei apropiati pot stimula imaginatia. Este un timp benefic excursiilor, iesirilor in aer liber, studiului, relatiilor cu vecinii, cu tinerii din familie.

 

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

 

Luna Plina  activeaza axa II-VIII, o axa a posesiunilor . Prezenta Lunii Pline in  casa II , o Luna Plina bine aspectata de Neptun arata castiguri financiare , in general tot ce este asociat cu banii tinde sa fie fluent. Pot aparea castiguri neasteptate, simplitate de a atrage banii, sensibilitate posesiva fata de tot ce este apropiat sufletului.Este un timp bun in care sa va folositi toate resursele fara rigiditate, sa ramaneti deschis fata de ceea ce aduce fiecare zi, sunt posibile si fluctuatii de venit dar insotite de sanse in obtinerea avantajelor materiale.

 

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.