EROS –ZEUL IUBIRII SORTITE-“ O DRAGOSTE IREZISTIBILA ,O DRAGOSTE DIVINA “

eros si psyche

Prezenta lui Eros in harta natala ne vorbeste despre capacitatea noastra de a fi  pasionali , ce ne poate atinge sufletul, inflacararea ce ne cuprinde atunci cand suntem strapunsi de dragoste.

Eros este dragostea concentrata , arata conexiunea inversa cu celalalt, conexiune care hraneste propria nevoie de a ne simti vii, vitali, importanti , de fapt este Zeul dragostei, atrage dragostea, atrage parteneri, victimizeaza, innebuneste , dar asta nu prin alegeri sau prin dorinte ci prin ceea ce ofera soarta. Eros trimite sagetile dragostei  si stie atat de bine sa tinteasca, este puterea soartei in cele mai intime dorinte ale noastre , este experienta divina a dragostei, a creatiei. Eros aduce obsesia , transformarea , expansiunea constiintei , este dragostea ce contine pasiune , dor , dorinta , este dragostea necunoscuta anterior  ,este dragostea ce transforma doua suflete , este o experienta coplesitoare,  intensa ca poate tine o perioada mare de timp. Eros ne vorbeste despre tabu ( in mitologie, el s-a indragostiti de o pamanteanca Psyche ), risc, durere , teama de separare ,cauta misterul, se confrunta cu el, da putere iubirii , uneste intr-o singura inima cele doua suflete , nu este o dragoste confortabila ( ganditi-va prin cate incercari a trecut iubita lui, Psyche, pana cand Zeus a binecuvantat  casatoria lor), nu ofera garantii decat daca sunt trecute probele, incercarile ce apar intr-o asemenea iubire . Dragostea fara pasiune nu mai este dragoste , nu are magie , este la urma urmei un ritual golit, sec , este un instrument al puterii sau pur si simplu doar un sport . Eros ne vorbeste despre pasiune , dragoste nebuna , obsesia care conduce la transformare , este o experienta coplesitoare de o intensitate ce iese din tipare , cand Eros prin “ sageata lui “atinge doua suflete , ceasul incepe sa ticaie intr-un limbaj al iubirii….

Eros este la urma urmei o dragoste ce leaga atat de bine doua suflete , este o dragoste combinata adesea cu durere , piedici , nu este o dragoste in care sa predomine confortul, stabilitatea . Daca intr-o relatie inceputa de aceasta energie , dispare “tabuul”, apare imediat riscul, durerea , separarea. Ganditi-va ca Psyche nu a avut voie sa il vada pe iubitul ei Eros , a fost o conditie impusa chiar de Eros , atunci cand Psyche impinsa de surorile ei a facut acest lucrul si a vazut chipul lui ( a incalcat o regula impusa ), el a disparut , dar , asta nu inseamna ca el a disparut pentru totdeauna . Eros aduce tot timpul ceva misterios intr-o relatie , important este sa-i dam timp “misterului ” sa iese in lumina , acest mister nu trebuie fortat,  ci cu rabdare , incet  , incet , misterul se va spulbera , va iesi la lumina la momentul potrivit , cu cat incercam mai repede sa dezvelim acest mister cu atat mai repede se va instala pierderea, durerea , lupta pentru recastigarea persoanei iubite . Limbajul astrologic al lui Eros poate fi descris destul de sugestiv ca ” o afinitate spirituala intre doua suflete , o afinitate divina , dragostea nu este vazuta , nu este auzita , ea este in inima si in suflet , dragostea adevarata este o “afinitate spirituala in combinatie cu o afinitate sexuala “. Eros ofera o noua definitie  a intimitatii , a uniunii a doua suflete care se bazeaza pe tabu, risc si transformare . Eros , Zeul dragostei dar si al  dorintei sexuale aduce in lumina erotismul omului , aduce dorinta care orbeste pur si simplu , impleteste atat de bine iubirea , mintea si sexul, reprezinta concretizarea pasiunii, dorintei , sexului, creativitatii .

Mitologia il prezinta pe Eros –iubirea divina intr-o relatie de dragoste cu Psyche –sufletul , asta inseamna ca Eros semnifica dorinta de completare , de uniune intr-o singura fiinta ( doi in unul ), ofera indicii pentru a gasi sufletul pereche .

Cand Eros este activat in harta natala , cand Eros in tranzit atinge puncte sensibile din harta natala, cand Eros face o legatura intre doua harti natale , se poate spune ca experientele aduse ne conduc catre lumea pasiunii, dorintei intense , legatura cu divinul, cu dorinta de a trai pe deplin fara retinere, constrangere , este sageata ce poate scoate la iveala cele mai ascunse dorinte erotice , este obsesia si pasiunea care nu ofera prea mult confort, dar sigur ofera transformare . Eros in tranzit , in compararea a doua harti natale ne vorbeste despre o fuziune a sufletelor , aceasta fuziune nu se face peste noapte, este o experienta de durata  cu un mare risc emotional, este un drum plin de probe. Eros defineste intr-un limbaj divin intimitatea si uniunea care se bazeaza pe risc , profunzime , transformare .

In fiecare semn zodiacal, Eros are o aroma proprie pentru pasiune , intimitate , tabu .
Eros in Berbec este pasionat de tot ce poate fi atins doar prin lupta , de tot ce-i nou, extravagant , pasiunea lui poate fi ciudata , de moment , dorintele se formeaza rapid , dorintele sexuale il pot inebuni dar si prosti. Aceasta energie induce actiune, nevoie de concurenta , confruntare , cu cat relatia este mai imposibila cu atat devine mai patimas , mai luptator  cu dorinta de a castiga .

Eros in Taur este pasionat de tot ceea ce poate fi atins prin apropiere , prin contact fizic.   . Aceasta energie induce posesivitate , exigenta , devotament . Posesiv sexual, adesea cu multe probleme nascute datorita posesivitatii , primitiv , conservator in dragoste , in dorintele lui  , caracterul lui  complex creaza de cele mai multe ori complicatii . Latura lui  sexuala este adanc inradacinata in simturi , gaseste bucurie in orice fel de atingeri corporale  sau a contului bancar , schimbarile il deruteaza .

Eros in Gemeni este pasionat de tot ceea ce poate fi atins prin minte ,  comunicare si cunoastere . Este atras de o minte buna , este dornic sa incerce lucruri noi si nu va lasa niciodata ca prostia sa-i intunece viata . Vesel, cochet , curios , are un stil de dragoste diferit , dragostea libera este mult mai atractiva  pentru acest semn.  Aceasta energie induce nevoia unei relatii intime cu o minte superinteligenta , cu un om cu o minte patrunzatoare. Eros in Gemeni isi foloseste mintea ca momeala , ispiteste prin vorbe , rasplateste prin raspunsuri pline de duh .

Eros in Rac este pasionat de tot ceea ce poate fi atins prin sentimente , prin emotii. Intimitatea si caldura lui sufleteasca sunt puternic influentate de partener , isi poate reinnoi psihicul si emotiile prin sex,  poate fi extrem de intuitiv in legatura cu partenerul, gelozia si posesivitatea lui eros in rac pot fi adesea problematice . Isi doreste un partener cuminte  dar fara a cere de la el acelasi lucru . Natura lui emotionala ii induce destul de usor dorinta de ingrijire a partenerului , poate fi usor dominat prin sex.

Eros in Leu este pasionat de tot ceea ce poate fi atins in lumina reflectoarelor , are nevoie sa fie inconjurat de admiratori . Poate face din viata lui intima o scena in care dramatismul predomina , are nevoie de admiratie si de aceea nu se va multumi doar cu ce are acasa , vrea mai mult , vrea sa fie in centrul atentiei , va da adesea prioritate creatiilor lor artistice care ii pot potoli setea de popularitate .

Eros in Fecioara este pasionat de tot ceea ce poate fi atins prin ratiune , cunoastere , munca . Este pasionat de dragostea intelectuala , atunci cand renunta la ratiunea mintii lui, eros in fecioara poate da dovada de multa senzualitate . Capricios din fire , poate opta de multe ori pentru celibat , poate fi ghidat de ideea ca sexul este bun pentru orice dar nu si pentru suflet . Iubitor de independenta , sensibil, critic , adesea este timid , poate fi  destul de ciudat .

Eros in Balanta este pasionat de tot ceea ce poate fi atins prin frumosete ,  , rafinament, echilibru. Este o energie ce induce dorinta de a flirta , are nevoie de egalitate in dragoste , se poate axa de multe ori pe nevoile partenerului , comunicarea este esentiala . Dragostea trebuie sa fie ornamentala cu un ambalaj ce cere sa fie schimbat cat mai des , frumusetea, rafinamentul, intensitatea si lupta continua pentru apropiere de partener sunt esentiale in cazul acestei energii .

Eros in Scorpion este pasionat de tot ceea ce poate fi atins prin fuziune, intensitate , lupta , profunzime. Este un semn ce accentueaza erotismul, pasiunea , cu cat o relatie este mai intensa , mai plina de mister cu atat mai bine . Dorintele lui eros in scorpion sunt profunde , el nu vrea doar corpul partenerului ci si sufletului lui. Dependent de orice fel de cunoastere , poate fi un mare manipulator in materie de iubire si sex . Eros in Scorpion are o putere imensa in intimitate , de fapt se poate spuna ca “ intimitatea “ este locul in care este stapan. Magnetismul este imens , poate usor intra sub pielea cuiva din nevoia atingerii propriilor dorinte .

Eros in Sagatator este pasionat de tot ceea ce ofera inflacarare , aventura , necunoscut , calatorii. Este filosoful iubirii , ii place sa-si exprime liber sentimentele, vede dragostea ca o continua excursie in care care el sa fie principalul calator . Romantismul nu este o conditie esentiala pentru aceasta energie , rasul si distractiile sunt afrodisiacele de baza .

Eros in Capricorn este pasionat de tot ce ofera perfectiune , succes , realizare . Eros in Capricorn isi doreste sa construiasca  cu partenerul lui  ceva durabil, ceva semnificativ, senzualitatea, dorintele sexuale le poate  controla destul de bine. Vrea sa detina  controlul , nu neaparat asupra celor din jur, in principal asupra lui. Este in cautarea unui anumit tip de perfectiune, nu neparat perfectiune corporala cat mai ales perfectiune manifestata in responsabilitate, seriozitate , echilibru.  Precautia este lozinca vietii lui , este destul de dificil sa il cunoasca  cineva, nu se  deschide  prea usor fata de altii iar acest lucru il poate face mult timp. Realizarile, sentimentul de auto-eficienta sunt vitale pentru el, vrea sa le vada si la  atat la el cat si la partener .

Eros in Varsator este pasionat de neobisnuit, tot ce este in afara oricarui tipar, de libertate . Idealurile romantice implica mai mult mintea , inima lui este acaparata de o minte buna , romantismul nu este punctul lui forte , sensibilitatea lui poate fi aratata in moduri neasteptate , tot ce este conventional il plictiseste .

Eros in Pesti este  pasionat de tot ce iese din normalitate , de mister , de oamenii vizionari, geniali , este la urma urmei o pasiune blanda a unui suflet bun ,  este regele dragostei, este romantismul ce pluteste peste tot ( oceanul este imens), este energia ce aduce credinta in iubire .

EROS este cel mai  bun profesor in materie de dragoste , o dragoste ce nu  ofera prea mult confort dar sigur ofera pasiune imensa, transformare . Ganditi-va ca Pluto –Hades a spus ca niciodata nu se va indragosti , nu va lasa ca dragostea sa-i tulbure viata si totusi Eros prin “ sageata lui magnifica “ a dezghetat inima lui Pluto care s-a indragostit de Persefona pe care a rapit-o si a fortat-o sa locuiasca cu el.

Adriana Tudosa

You may also like

30 Comments

 1. Draga Adriana,
  cum putem sti unde este Eros in harta natala?Eu sunt nascuta pe 8 noiembrie 1962,la ora 14,30,in Deva.In ultima perioada am simtit adierea iubirii in preajma mea,chiar daca sunt singura…Iubirea sortita,iubirea divina,cum atat de frumos ai spus tu,unde este acum?Eu o astept…dulcea iubire,si o doresc si o chem,fiindca stiu si simt ca nu pot fi implinita fara sufletul meu pereche.Oare sa aiba legatura si cu prezenta planetei Venus,retrograd in Scorpion?…sau poate cu un aspect karmic?…

 2. draga Adriana, am o relatie foarte intensa cu cineva nascut pe 5.01.1967. Eu sunt nascuta pe 27.02.1971. In ciuda distantei dintre noi, a despartirii fizice, relatia continua si isi pastreaza intensitatea. Are Eros vreo relevanta in cazul asta ? Pare o poveste care nu vrea sa se incheie, desi amandoi suntem casatoriti si pare ca vietile noastre au drumuri diferite. Sfatuieste-ma ce sa fac.

 3. Adriana , daca nu te superi si ai timp ne lamuresti pe unde putem face o astrograma sa aiba si pozitia Eros-ului? cele pe care haladuiesc eu nu il cuprinde.
  Te felicit pt. performanta la care ai ajuns, te citesc de cand ai inceput pe forum…

 4. carmen
  Ai eros in balanta gradul 8:56
  Eros in Balanta te face destul de fermecatoare,cocheta cu o atitudine de egalitate in dorintele sexuale ,in practica insa,poti uita de nevoile tale punand un accent deosebit pe nevoile partenerului .Romantica ,seducatoare ,comunicarea este extreme de importanta pentru tine ( semn de aer ) , esti atrasa de tot ce-I frumos ,nobil,inima ta tanjeste dupa armonie si echilibru intr-un mod destul de sofisticat . Tu vrei sa auzi de la partenerul tau “ te iubesc pentru frumusetea ta “ ,poezia lui eros in acest semn are o legatura directa cu ceea ce esti tu ,cu frumusetea ta ,cel ce va sti sa faca din frumusetea ta o “ poezie “ iti va cuceri cu siguranta inima . Adori nu numai sa arati bine dar iti doresti ca si partenerul sa fie elegant,ingrijit ,am putea spune ca eros in balanta este un eros ce adora frumusetea fizica .

  Ai pluto in fecioara chiar in casa partenerului, asta inseamna ca in acest domeniu de viata se pot produce marile transformari . De multe ori,poti experimenta probleme emotionale dureroase in viata ta intima , desi iti doresti sa-I oferi partenerului o mare libertate ,constati ca esti incapabila de a stabili o relatie profunda cu celalalt . Cooperarea intr-o relatie ti se pare extrem de dificila.Pluto in casa partenerului este un indiciu al reintalnirilor karmice ,partenerul tau poate avea legatura cu vietile tale trecute ,vieti in care ti-ai folosit puterea de manipulare asupra lui .
  . Este foarte important sa incerci sa cultivi sinceritatea in relatia ta cu partenerul, sa incerci sa fii directa si nu ascunsa, sa-I spui in fata tot ce te deranjeaza , sa-I reprosezi direct orice lucru care te deranjeaza deoarece poti avea necazuri si poti ramane singura . Cand Pluto apare in casa casatorieii este ca si cum mergi din nou la scoala, o scoala a relatiilor , a convietuirii in parteneriate , incepi sa inveti din nou despre alfabetul casatoriei , sa inveti ca o casatorie nu este lupta in care fiecare vrea sa domine ,sa manipuleze , este important sa inveti ca o casatorie inseamna mai mult, inseamna bunavointa, iertare, iubire neconditionata , camaraderie, amicitie . De fapt Pluto arata locul in care te vei confrunta cel mai intens cu propria karma , in cazul tau casatoria, partenerul, iar lectia lui Pluto se refera la energia necesara pentru a te transforma launtric , in lumea subterana. Suferinta adusa de Pluto reprezinta o evidenta ilustrare a dificultatii tale de a trai la inaltimea axiomei “ cunoaste-te pe tine insuti”, important pentru tine este sa incepi sa te cunosti pe tine,sa devii un cautator si explorator a tot ce tine de interiorul tau ca si fiinta inainte de a ajunge sa cunosti aspectele vietii care iti pot oferi implinirea dorintelor tale”.
  Cu Pluto in casa casatoriei iti doresti un partener ambitios, puternic , pasional , el dispune de o mare forta de seductie si de calitati analitice , el trebuie sa fie cel care initiaza , cel care te pune in valoare , cel care te va transforma , din punt de vedere erotic exista o pasiune imensa intre voi doi .

  In aceasta perioada ,Saturn in balanta iti tranziteaza casa VII –CASA PARTENERULUI , este o perioada in care accentual cade pe relatii, asocieri, afaceri, cel mai mare accent este pus pe partenerul de viata , pe casnicie. Pe masura ce Saturn percurge gradele acestei case VII, POTI AVEA O SERIE DE REVELATII LEGATE DE NECESITATILE , LIMITARILE , INDATORIRILE SPECIFICE UNEI RELATIEI , este cel mai bun moment de a INTELEGE in mod realist ce fel de relatie iti doresti,esti pusa sa revii destul de repede cu picioarele pe pamant trebuind sa-ti creezi o perspectiva corecta si solida asupra a ceea ce astepti de la o relatie , asupra identitatii tale . In general, acest tranzit este destul de dificil in gasirea unui partener ,pot aparea piedici de tot felul, nimic nu se poate rezova usor , totul are nevoie de timp , trebuie sa intelegi ce iti doresti cu adevarat de la un partener . Tranzitul lui Saturn prin casa casniciei ofera o redifinire a ceea ce astepti tu de la un partener, este o perioada de maturizare a ta in raport cu nevoia unui partener , poti realiza ca partenerul este o persoana individuala complet distincta de tine si nu o anexa sau un obiect cu care tu poti face orice . Ceea ce este foarte important in perioada acestui tranzit este aceea ca trebuie sa inveti si accepti ca fiecare persoana este o persoana individuala completa .

 5. Buna seara, Adriana draga, sunt fascinata de ce scrii, iti multumesc din suflet pentru ce gasesc aici; daca poti, lamureste-ma te rog si pe mine – am avut o superrelatie cu un barbat balanta (sfarsit septembrie 1960, nu stiu ziua exacta, eu sunt berbec – 21 mart 1966) din martie pina in iulie, apoi am facut separat vacanta si de atunci relatia schioapata, ca si cum ne-am teme de sentimentele noastre, ca si cum n-am vrea sa devenim “dependenti” unul de celalalt, ca si cum orgoliile noastre ar fi mai puternice decat atractia…as vrea sa stiu daca astrele / eros / … ne mai ofera vreo sansa de impacare, de a fi impreuna;amandoi suferim enorm…oricum pentru amandoi a fost ceva unic, nu stiu daca marea dragoste, dar foarte pe aproape (cea mai intensa si cea mai frumoasa relatie pentru fiecare dintre noi). Spune-mi, te rog, ce ma sfatuiesti sa fac.

 6. Adriana, am descoperit intimplator acest blog si-l gasesc foarte interesant si iti spun felicitari, eu am o relatie ciudata cu un barbat berbec nascut pe 8 apr 1964; eu sunt nascuta pe 21 mart 1966, pesti sau berbec, difera in functie de zodiacul consultat. Relatia a inceput foarte frumos, parea sa evolueze spre ceva special, dar la un moment dat el o inceput sa minta, si-o schimbat atitudinea, a fost si o perioada in care am crezut ca s-a indragostit din nou de mine, dupa aceea iar am crezut ca totul s-o terminat, apoi am incercat eu sa rup relatia de cateva ori dar si-o ceru iertare, mi s-o facut mila si acum chiar nu mai inteleg nimic, mie nu mi se pare ca avem o relatie, lui da, nu suntem nici amici, cand am nevoie de ajutor se poarta ca si cum am fi casatoriti…nu mai inteleg nimic…tu ce crezi? Multam frumos si numai bine!

 7. Buna!Sunt nascuta pe 3 oct 1969 0ra 14.30 poti sa imi vorbesti putin si despre mine, te rog.Multumesc anticipat!Ma simt coplesita de neampliniri…

 8. buna Adriana ,
  ce inseamna eros in casa a 6 ; in Balanta, iar sotul il are tot in Balanta, dar retrograd, in casa a 8-a.

 9. buna, Adriana, scriam acum ceva timp ” am avut o superrelatie cu un barbat balanta (sfarsit septembrie 1960, nu stiu ziua exacta, eu sunt berbec – 21 mart 1966) din martie pina in iulie, apoi am facut separat vacanta si de atunci relatia schioapata, ca si cum ne-am teme de sentimentele noastre, ca si cum n-am vrea sa devenim “dependenti” unul de celalalt, ca si cum orgoliile noastre ar fi mai puternice decat atractia…as vrea sa stiu daca astrele / eros / … ne mai ofera vreo sansa de impacare, de a fi impreuna;amandoi suferim enorm…oricum pentru amandoi a fost ceva unic, nu stiu daca marea dragoste, dar foarte pe aproape (cea mai intensa si cea mai frumoasa relatie pentru fiecare dintre noi).” Acum lucrurile s-au ameliorat, se prefigureaza un nou inceput…crezi ca va fi ceva de durata de data asta? Multumesc!

 10. buna seara adriana.eu sunt elena cum putem sti unde este erosin harta natala?eu sunt nascuta 4.06.1981.ora 14si10 si pritenul meu 12.03.1975.nu stiu ora? daca voimege mai departe cu aceasta relatie in viitorul apropiat? daca se poate sa mi trimiteti pe mees raspunsul. [email protected].

 11. buna seara adriana.Eu ma numesc mihaela sunt nascuta 20.04.1983.la ora 20seara si sotul nascut 05.03.1982 la ora 5 dimineata ce ne asteapta pe amandoi in perioada care vine si sanatate.multumesc. raspunsul puteti sa mi trimiteti pe mess. [email protected]

 12. Draga Adriana, in fiecare seara savurez…am citit aproape tot ce e pe acest site, cu comentarii cu tot. Foarte interesant, descoper o alta latura a vietii. Te rog mult…as vrea sa stiu pozitia Eros-ului pe harta mea natala si cate ceva despre Pluto, cum ma influenteaza. Te rog mult. Sunt nascuta pe 8 noiembrie 1984 ora 9.00-9.30, nu stiu exact, in Constanta. Multumesc ! Toate cele bune, un An Nou cu bucurii!

 13. Buna Adriana, ma numesc Alina si sunt nascuta pe 5 februarie 1981, in Cluj-Napoca aproximativ ora 7 seara. Sunt necasatorita si am o relatie momentan cu cineva nascut pe 9 noiembrie 1977. Imi doresc foarte mult sa ma casatoresc, dar am avut mereu probleme. Te rog din tot sufletul sa imi spui daca o sa ma casatoresc cu perosana respectiva sau daca o sa ma casatoresc vreodata. Multumec mult, toate cele bune, astept un raspuns … La multi ani 2011! Alina

 14. Buna Adriana, ma numesc Maria si sunt nascuta pe 9 aprilie 1984, in Cluj-Napoca orta 00:20.Nu reusesc sa am o relatie de cativa ani.Am incercat relatii cu cateva persoane dar parca se terminau inainte sa inceapa.In vara anului trecut am intanit pe cineva care imi place dar din punctul lui de vedere nu suntem compatibili asa ca am rupt legatura.Te rog mult sa imi spui si mie cand o sa am sansa sa incep o relatie serioasa.Ultima zi de nastere am petrecut-o in Cluj-Napoca. Iti multumesc.

 15. Buna Adriana! Ti-am mai scris …Te rog mult, atept un raspuns … sunt nascuta In cluj-napoca pe data de 05.02.1981 si am o relatie cu un barbat nascut pe 09.11.1977 tot in cluj. Te rog raspunde-mi daca avem o sansa sa ne casatorim. Iti multumesc! astept un raspuns, Alina!

 16. maria
  cu Nodul nord in Gemeni in conjunctie cu descendentul -casa partenerului ,in aceasta viata aici in acest domeniu poti cunoaste destule blocaje ,aici in acest domeniu apare karma unei relatii,karma intretinerii unei relatii.Experientele cele mai semnificative vor fi traite ca un schimb cu ceilalti dar pe care cu greu il vei putea realiza tocmai din puternicul tau sentiment de independenta si autosuficienta care fac loc neintelegerilor .Acest aspect poate lucra pentru tine in abordarea unui comportament ambiguu,te poti proclama spirit liber si in acelasi timp vei face totul pentru a te lega de cineva . Pentru a-ti arde karma in acest domeniu poti trece prin mai multe crize relationale ,toate acestea te vor forta sa-ti schimbi comportamentul si manifestarile ,trebuie sa stii ca vei obtine beneficii doar prin asociere cu altii,greu poti realiza ceva de una singura ,dupa ce vei putea inchega o casnicie ,viata ta va avea o ascensiune puternica in plan material si spiritual.Este important sa inveti sa stai intr-o relatie ,sa inveti ca o relatie este ca o ecuatie cu doua necunoscute care odata descoperite trebuie sa aiba aceeasi valoare,o relatie adevarata are nevoie de valori echilibrate care stiu sa faca compromisurile necesare ,care stiu sa respecte dorintele celuilalt , daca vei reusi sa faci asta atunci viata ta va fi deosebit de frumoasa .Despre Nordul Nord in Gemeni -destinul tau ,povestea sufletului tau in aceasta viata ,poti citi aici :http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-gemeni-ns-in-sagetator/
  scrie-mi in apropierea zilei de nastere ca sa ma uit pe revolutia solara -,acuma nu am timpul necesar sa fac asta .
  In aceasta perioada ,jupiter in berbec va trece peste soarele natal,asta inseamna popularitate si noroc, se dezvolta simtulprieteniei, este o perioada de bunastare doar ca trebuie sa fii atenta sa iti definesti foarte bine scopurile . Favorurile vietii te cauta dar trebuie sa actionezi pentru a le pastra , de aceea , evita automultumirea. Incepand din iunie 2010,jupiter va intra in semnul taurului iar pentru tine va fi amlificata viata sentimentala ,poti cunoaste iubirea in toata maretia ei , deci curaj .
  Adriana

 17. Adriana iti multumesc din suflet pentru raspuns.Sa ai parte in viata numai de experiente minunate.O sa iti scriu in apropierea zilei de nastere.Multumesc inca o data.

 18. Buna Adriana , te rog din tot sufletul sa imi rapsunzi, sunt nascuta la ora 19 si jum intr-o zi de joi, 05.02.1981. Nu stiu exact ora de nastere pentru prietenul meu (09.11.1977), dar te rog mult de tot am nevoie de ajutorul tau. Suntem amandoi din CLuj. Trec printr-o perioada grea din vaiata mea, te rog mult sa ma ajuti, sa imi spui daca avem o sansa sa ne casatorim. Iti multumesc, astept sa imi raspunzi. Cu mult draga Alina.

 19. Buna ziua..va rog frumos daca se poate sa mi spuneti si mie ce se vede in sfera relatiilor.As fi curioasa si asupra unor aspecte legate de casatorie. sunt nascuta pe 5 noiembrie 1986 jud cluj…Va multumesc.

 20. Buna Adriana,

  As dori sa aflu semnificatia conjunctiei intre Eros-ul meu in Rac cu MC-ul partenerului.

  Te rog sa imi spui si ce semnifica conjunctia Nodului meu Sud (in Gemeni) cu Pars Forunae al partenerului.

  Multumesc anticipat.

 21. Buna Adriana! Cum poti descrie aspectul Eros conjunct Psyche in varsator , intr-o harta a sinastriei? Multumesc mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.