LUNA PLINA IN CAPRICORN SI ZODILE -3 IULIE 2023, ORA 14:39–ORA ROMANIEI

Luna Plina din 3 iulie 2023 are loc cu Luna pe gradul 11:19 Capricorn  in opozitie ( aspect astrologic provocator de 180 grade ) cu Soarele pe gradul 11:19 Rac. Polaritatea Rac-Capricorn are ca ideal echilibrul dintre viata privata si viata publica, familie si cariera, responabilitatea fata de familie si responsabilitatea fata de cariera. Iar cu aceasta Luna Plina in Capricorn in casa lui Saturn ne putem astepta fie la o realizare concreta, fie la o dezamagire. Atat sperantele cat si temerile noastre se pot concretiza acum. Deci, pentru unii dintre noi, Luna Plina poate insemna un punct culminant in viata de familie sau cariera, implinirea unui vis. In timpul acestei Luni Pline,  Mercur sta alaturi de Soarele in Rac si se opune Lunii Pline in Capricorn.  In consecinta, comunicarea poate fi mai dificila si poate aduce neplaceri. Neintelegerile sunt mai probabile in urmatoarea perioada si  poate fi cel mai bine sa amanam intalnirile pentru care nu suntem pregatiti. Este posibil sa experimentam mai multa confuzie atunci cand discutam despre probleme de acasa sau de familie. Jupiter in Taur este intr-o pozitie puternica in timpul acestei Luni Pline, oferind un scut de protectie si sprijin pentru depasirea problemelor. Cum Luna Plina in Capricorn este concentrata pe finalizarea unor situatii din trecut,  influenta lui Jupiter in acest moment ne-ar putea sprijini sa ne facem noi planuri – sau pur si simplu sa ne simtim mai flexibili si mai relaxati. Jupiter ne stimuleaza interesul pentru problemele spirituale sau religioase. De asemenea, putem beneficia de experientele noastre trecute, vazand cat de utile au fost pentru prezentul nostru. Daca au fost momente dificile in cariera, acasa sau cu familia, acesta este adesea un moment excelent pentru a ne elibera orice stress. Daca suntem atenti, putem valorifica aceasta lumina cereasca pentru a vedea acele parti ale vietii noastre care au nevoie de inchidere sau transformare. Este cel mai bun moment pentru  redefinirea obiectivelor noastre pe termen lung.

Influenta cea mai mare a acestui moment cosmic va fi asupra persoanelor nascute in jurul datei de 3( plus, minus trei zile ) in semnele cardinale: Capricorn, Rac, Berbec, Balanta. In centrul atentiei cosmice sunt si cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 12 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a calitatilor voastre profesionale. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei din familie, parinti. Jupiter in Taur  este sustinatorul acestei luni pline in Capricorn. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin valoarea proprie, prin stimularea stimei de sine, printr-un nou loc de munca. Este posibil ca veniturile voastre sa creasca si poate exista o oportunitate de a va imbunatati situatia financiara viitoare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti  de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, convingeri spirituale. Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru, sa fiti deschisi unor alte perspective, sa va gasiti propriile convingeri, propria busola morala si propriul adevar.  Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu rudele voastre, cu fratii si surorile voastre, un vecin. Cultivati gandirea pozitiva. Jupiter in Taur  este sustinatorul direct al acestei luni pline in Capricorn. “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin reinventarea completa a voastra, prin credinta.  Sprijinul divin si protectia divina sunt cele mai mari binecuvantari pe care le puteti avea. Cu un sprijin divin sporit, totul vine de la sine, fara a fi nevoie sa luptati excesiv. Poate aduce beneficii financiare, o mai mare incredere in ceea ce puteti face prin voi insiva. Este timpul sa invatati ca atunci cand sunteti increzatori, totul merge bine, daca pierdeti aceasta incredere, lucrurile incep sa se destrame. Ceea ce credeti ca meritati este ceea ce atrageti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o relatie tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, banii sau resursele pe termen lung, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea evidentiate de aceasta luna plina. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, control, secrete, sunt in lumina acuma.  Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerii vostri, cu cei din familie. Tot ce tine de bani poate aduce discutii aprinse, deci atentie. Jupiter in Taur este sustinatorul direct al acestei lunatii.  “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin ghidari spirituale, vise, meditatie, compasiune, iertare. Acuma, legea karmei lucreaza ore suplimentare pentru a va arata ca toate sunt legate intre ele. Daca oferiti manie, aceasta se va intoarce de zece ori. Daca oferiti dragoste, aceasta va fi returnata de zece ori. Totul tine de legea “primesti ceea ce dai”, nu uitati asta. Practicile spirituale, rugaciunea, compasiunea, iubirea neconditionata trebuie sa devina o parte din viata voastra.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor activitati in comun cu ceilalti, cu partenerul de viata, un asociat, o afacere, un plan secret. Problemele in relatiile stranse ar putea veni in lumina iar adevarurile sunt dezvaluite. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerii vostri, cu rudele voastre. Jupiter in Taur este unul din sustinatorii acestei lunatii,  este ”mana intinsa” a acestui moment astral ce vine prin prieteni, oameni care va pot ghida spre un ideal de-al vostru, spiritualitate, astrologie, incredere in valoarea voastra. Nu este momentul sa refuzati ceea ce va ofera altii, primiti ceea ce este oferit. Fiti generosi si voi, tot ceea ce dati va fi returnat.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate , gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. O Luna Plina in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate. Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca, a modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate, deci atentie. In aceasta casa, Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Daca aveti o problema latenta de sanatate care necesita atentie din partea voastra, aceasta Luna Plina poate evidentia acest lucru, este cel mai bun timp pentru a rezolva orice problema de sanatate.  Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei de la locul de munca. Jupiter in Taur este sustinatorul direct al acestei lunatii. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin cariera, sefi, autoritati, recunoastere publica, succes professional, o promovare, un apogeu binecuvantat in cariera.  Se poate sa fiti in lumina reflectoarelor intr-un mod pozitiv.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu sefii, prietenii vostri, copii vostri. Jupiter in Taur este mediatorul astral al acestei lunaatii, este ”mana intinsa” a acestui moment astral ce vine  prin cunoastere inalta, credinta, strainatate, moralitate, respectarea legilor. Credinta in scopul vostru si intr-un sens mai inalt al vietii voastre ajuta la calmarea stresului si deschide usi importante.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi acestea sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar, un contract de inchiriere, un contract de leasing. Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra, va puteti asuma responsabilitatea intemeierii unei familii. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a relatiei cu parintii vostri si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei din familia voastra. Jupiter in Taur este sustinatorul direct al Lunii Pline in Capricorn. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin afaceri, finante comune, partener de viata, resurse partajate, vindecare, transformare personala. Marea voastra intuitie va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit, autotransformare, stapanire de sine, un nivel mai mare de intelegere, compasiune, intelepciune.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta, strainatate. Aceasta Luna Plina va pune un accent deosebit pe un frate, o sora sau pe un var, un vecin, este posibil sa primiti anumite stiri legate de acestia, va pot cere ajutorul pentru a depasi o problema. Fiti atenti la orice document pe care il semnati in aceasta perioada.  Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat. O stire va poate schimba total acuma. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu rudele voastre, cu persoanele straine, cu autoritatile. Jupiter in Taur  este sustinatorul direct al acestei lunatii. “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin relatiile voastre. Este foarte probabil ca veti gasi o resursa importanta, un ajutor neasteptat, un fel de sprijin miraculos, ceva sau pe cineva care sa va tina departe de necazuri. Relatiile si parteneriatele voastre beneficiaza de o energie expansiva si calda. Beneficiile financiare ar putea veni eventual prin parteneriate. Problemele juridice sau problemele relationale din trecut pot fi rezolvate.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Deciziile importante tin de bani, un loc de munca mai bine platit, un credit, o plata sufleteasca. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerul de viata, cu asociatii vostri, sefii costri, autoritati. Jupiter in Taur este sustinatorul direct al lunii pline in Capricorn. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin diversitatea activitatilor legate de locul de munca, colegi, sefi, proiecte profesionale. Acest aspect va imbunatateste capacitatea de a gestiona detaliile necesare pentru a face o treaba buna, iar altii devin mai constienti de abilitatile voaste. Puteti incepe o afacere, puteti deveni liberi profesionisti, puteti face o schimbare importanta in munca voastra.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Acuma puteti da prioritate nevoilor voastre. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerul de viata. Jupiter in Taur este sustinatorul lunii pline in Capricorn. “Mana intinsa “a acestui moment astral vine prin iubire, persoana iubita, proiectele voastre creative, copii, investitii, speculatii diverse. Puteti gasi o mare bucurie si recompense in proiectele si hobby-urile voastre creative. Jupiter va incurajeaza sa va bucurati mai mult de viata, sa plecati intr-o vacanta, sa radeti mai mult. Atitudinea optimista va poate ajuta in orice situatie de viata….Zambiti mai des.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre, a deciziilor legate de munca, proiecte de munca, colegi. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor generate de critica excesiva, de credintele voastre rigide. Puteti primi in vis raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei de la munca, cu persoana iubita, cu copii vostri. Jupiter in Taur  este sustinatorul acestei luni pline in Capricorn.  “Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin familie, parinti, neam, patriotism. Unii dintre voi ar putea cumpara sau vinde o casa. Va puteti muta intr-o locuinta mai mare sau mai confortabila. Problemele familiale de lunga durata pot fi rezolvate. Ar putea fi o reuniune de familie. Parintii va pot ajuta financiar sau este posibila o mostenire.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerul de viata, asociatii vostri, persoana iubita, copii vostri. Jupiter in Taur  este sustinatorul direct al acestei luni pline in Capricorn. “Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin comunicare, intelegerea puterii gandului si cuvantului, rude, propagarea adevarului, gandire pozitiva, cultivarea binelui. Pot aparea oportunitati pentru fel de fel de studii, poate fi o veste care va bucura, poate fi o oportunitate printr-o ruda.

 

Adriana Tudosa

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.