1 MARTIE 2011-UN MARTISOR PLIN DE LUMINA

O PRIMAVARA FRUMOASA VA DORESC !

“Dragostea “este cel mai frumos cuvant in acest Univers , este un cuvant de o vibratie inaltatoare , dragostea este o calitate rasplatita sus in cer . Dragostea este prezenta peste tot , toata lumea se indragosteste , traieste extazul iubirii  care stie sa ierte , sa treaca  peste defecte, peste conveniente sociale. Sunt  si oameni care neaga pur si simplu  iubirea . Nu putem sterge cu buretele karma vietilor trecute, nu putem sa o vindem nimanui, karma nu este de vanzare , ceea ce conteaza totusi in aceasta viata este sa intelegem ca putem sa ne rescriem propriul destin prin cultivarea iubirii neconditionate . Dragostea este singurul medicament disponibil pentru noi toti si   nu costa nimic  si care ne poate ajuta sa ne ardem karma , dragostea este  cel mai bun medicament pentru purificarea karmei .

Un martisor plin de lumina si iubire din partea mea . Atrageti de partea voastra ZEII ASTRALI si fiti convinsi ca viata va fi o vesnica bucurie .

Adriana Tudosa

You may also like

17 Comments

 1. O primavara frumoasa iti doresc, Adriana! Cu multa iubire, liniste sfleteasca si multe impliniri.

 2. Ma bazez pe intuitia mea si-ti prind in piept draga Adriana ca martisor ,Soarele,Luna si Venus bine aspectate in casa 7,si o imbratisare.Imbratisez de asemeni ,toate cititoarele acestui minunat blog.Vicky

 3. multumesc mult Adriana pentru martisor. mi-a mers direct la suflet. :* sa-ti dea si tie Domnul Iisus o primavara eterna in suflet si in viata!!. pace, lumina si multa iubire iti doresc!!:)

 4. La multi ani, tuturor femeilor , sanatate !
  Sa renasteti spiritual ,asa cum natura se trezeste primavara !
  Ghiocei si martisoare sa va bucure sufletele….
  …cu iubire pentru Adriana si toate cititoarele
  viorica

 5. O primavara minunata pentru tine Adriana, si pentru voi toate. Sper ca lumina, optimismul, iubirea si renasterea sa cuprinda sufletul fiecareia dintre noi si sa mergem mai departe pline de incredere si armonie.
  La multi ani!
  Cu drag.
  Corina

 6. Te rog poti sa imi spui cum va decurge anul 2011 pentru mine ? si la ce sa ma astept ?

  31.07.1989 Ora 07.00 Constanta

  Poate doresti sa imi raspunzi si mie .

 7. oare chiar nu putem fugi de iubire,nu o putem indeparta doar pt ca suntem ambitiosi?adriana crezi ca poti sa ii spui unei pers nu imi este dor de tine pt ca am luat o decizie sa ne despartim?daca face parte din destin e degeaba cred,nu i asa?

 8. Multumesc ca existi, Adriana,
  esti unul dintre martisoarele cele mai pretioase primite de mine!
  Ma alatur tie in acest cerc de iubire la care ne imbii !
  Multa frumusete sa vina in viata ta si a celorlalti cititori ,odata cu aceasta primavara!
  Salcie

 9. Sergiuca, iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt, se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti.Daca ”startul” e la superlativ, el nu poate fi depasit.Intregind impreuna o scanteie divina,fiecare devine mai exigent fata de celalalt si ii poate pretinde mai mult din dorinta de a evolua impreuna.Daca acest lucru nu se reuseste,are loc despartirea.D-ZEU te va ajuta sa pui ordine in lumea pe care el,inconstient ti-a rasturnat-o.E un timp pt. toate..Persevereaza in a gasi forma sub care sa renasti.Cu drag,Vicky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.