MERCUR IN MERS DIRECT IN LEU-29 AUGUST 2024, ORA 0:14, ORA ROMANIEI


“Caci nu e nimic ascuns care sa nu se dea pe fata.”Marcu 4.22

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 21:25 Leu dar pana pe 11 septembrie cand ajunge pe gradul 4:07 Fecioara (gradul inceperii miscarii aparent retrograde), inca mai suntem sub influenta puternica a lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale  21 Leu-4 Fecioara pentru a treia oara. Deci pana pe 11 septembrie, vom avea timp sa sortam pentru a treia oara melodramele care au avut loc in ultimele cateva saptamani.

Continue Reading

HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN VARSATOR DIN 19 AUGUST 2024, ORA 21:26, ORA ROMANIEI

“Puneti-Ma astfel la incercare, zice Domnul ostirilor. Si veti vedea cum voi deschide pentru voi caile Cerurilor, voi raspandi asupra voastra binecuvantari, incat veti fi coplesiti!” Maleahi 3:10

Luna Plina este un moment al culesului, culegem ce am semanat odata cu Luna Noua in Varsator din februarie 2024. Asa cum Luna in Varsator devine o lampa cereasca luminata de Soarele in Leu si sufletul nostru este luminat si putem vedea mai clar (decat vedem in mod normal) tot ceea ce ne deranjeaza sau tot ceea ce ne face bine. Cu Luna Plina pe cer, claritatea se mareste si se extinde in exterior, iar acele sentimente de confuzie pot fi eliminate. Incepem sa intelegem ca trebuie sa ne atingem viziunile. Este un timp pentru eliberarea si curatarea de negativitate pentru a creste spiritual si emotional. Universul ne indeamna sa renuntam la anumite lucruri din trecut si sa ne eliberam de blocajele emotionale.

Continue Reading

LUNA NOUA IN LEU SI ZODIILE–4 AUGUST 2024, ORA 14:13, ORA ROMANIEI

“M-am pogorat din Ceruri, a zis Hristos, nu ca sa fac voia Mea, ci voia Celui ce M-a trimis pe Mine” (Ioan 6, 38).

O Luna Noua este asociata tot timpul cu un pas nou, o idee noua, un cuvant nou, ambitii si obiective noi, o haina noua pentru un proiect mai vechi. Iar in semnul de foc al Leului, noutatea se propaga prin iubire, copii, divertisment, vacante, proiecte creative, vointa divina. Cand apare o luna noua, Soarele si Luna sunt unite in acelasi punct din zodiac. In cazul acestei lunatii, Soarele si Luna se unesc pe gradul 12:36 Leu. Aceasta aliniere aduce o energie dinamica, dar introspectiva, care ne poate lumina intuitia. Este un moment minunat pentru a ne reinnoi si  pentru a ne concentra pe imbunatatirea potentialului creativ, pe dezvoltarea talentelor personale.

Continue Reading

HOROSCOPUL LUI MERCUR RETROGRAD IN FECIOARA/LEU: 5-29 AUGUST 2024

“De aceea nu fiti nepriceputi, ci intelegeti care este voia Domnului.” Efeseni 5 -17

In perioada 5-29 august 2024, Mercur retrograd in Fecioara/Leu  ne permite sa vedem si sa experimentam anumite lucruri dintr-o perspectiva cu totul diferita. Pentru a putea merge inainte trebuie totusi mai intai “sa mergem in trecut si sa clarificam lucrurile”. Acuma, Mercur retrograd in functie de domeniul de viata energizat, obliga prin anumite blocaje sa oprim asupra unor lucruri care trebuiesc re-analizate sau schimbate.

Continue Reading