5-VIBRATIA UNIVERSALA A ANULUI 2021-ATEPTATI-VA LA NEASTEPTAT…….

“Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!” Psalmul 90:12

 Anul universal numerologic 2021 are o vibratie energetica 5 (2021=2+2+1=5) ce aduce schimbari dinamice, surprize, noi oportunitati. Dupa obositorul an 4-2020(stai pe loc, stai in casa, stai pe scaun, stai…priviti la forma numarului 4 ce seamana cu un scaun-stai aici…am stat…. de am obosit ….), anul 2021 ne va cere sa facem ceva cu energiile acumulate, sa ne miscam mai mult. In timp ce numarul patru reprezinta intreaga lume a creatiei fizice, numarul cinci reprezinta rezultatul lumii fizice care actioneaza asupra individului. Simbolizeaza corpul, simturile, ranirea si ispita. De asemenea, are o legatura cu natura si cu depasirea constrangerilor fizice.

Numarul 5 are o energie care simbolizeaza lucrurile in miscare, aventura, neasteptatul, intorsaturile bruste, fara avertismente…..….
Desi toate aceste lucruri pot avea un impact pozitiv, uneori negativitatea numarului 5 poate provoca multa instabilitate si schimbari extreme. Aceasta vibratie energetica dornica de multa miscare ne poate impinge sa apreciem viata in toata splendoarea ei, cu toate urcusurile si coborasurile ei. Chiar si in mijlocul haosului, numarul 5 ne aminteste ca viata este inca frumoasa si demna de apreciat. Nu numai ca 5 incurajeaza libertatea, dar ofera si instrumentele necesare pentru a profita de aceasta. Marea lectie a acestui an este de fapt adevarata libertate care incepe o data cu respetarea libertatii celorlaltii, cu iubirea neconditionata.

Aceasta vibratie 5 va aduce schimbari in toate domeniile vietii, schimbari bruste, grave, care contin o profunda nevoie de libertate, independenta, aversiune fata de orice restrictie, angajament. In felul ei, aceasta energie 5 este nerabdatoarea, vrea “ mai mult “ din orice, vrea extindere, experiente noi, vrea sa scape de tot ce este banal si obisnuit, energizeaza “ lumea simturilor “ ce poate da fel de fel de dependente.

Sensul general al anului universal 2021 este conectat la schimbare, neasteptat, din acest motiv trebuie sa devenim mai flexibili deoarece daca ne vom opune schimbarilor, atunci anul poate deveni negativ.
Este timpul sa uitam de greselile trecutului si sa incercam sa facem lucrurile intr-un mod diferit si mai eficient. Este momentul sa privim viata cu o minte noua, sa exploram noi directii, sa fim deschisi schimbarii. Este un an  ce aduce schimbari neprevazute, chiar si cele mai bune planuri se pot schimba fara nici un avertisment. Este nevoie de atentie, de o gandire treaza si deschisa pentru a stapani vibratia nelinistita a acestui an. Schimbarea este singura constanta din univers – un adevar pe care tindem sa il ignoram, agatandu-ne de rutinele duse la extrem. Iar un an universal 5 poate aduce aduce surprize, rasturnari neasteptate, transformari, netezeste intr-un fel drumul inainte.
Atentie la sensibilitatea si starea irascibila, la reactiile bruste si agresive, care pot sa apara. Este un an in care Dumnezeu ne incearca prin fel de fel de tentatii, cei care rezista, sunt binecuvantati. Indiferent de ce vine la noi acuma, trebuie sa cautam o intelegere mai profunda, sa constientizam ca realitatea este ancora de siguranta in acest an imprevizibil.

Aceasta vibratie 5 este un punct de cotitura, un punct de mijloc, un timp pentru a cauta indrumari interioare prin intuitie. Pentru a nu gresi in alegerile noastre, trebuie sa ne dezvoltam puterea interioara prin tacere. In galagie, intuitia devine un fel de amintire. Egoul si mandria par a fi cauza tuturor problemelor noastre in acest an 2021. Vointa noastra trebuie sa o aliniem cu vointa divina, sa recunoastem dreptatea divina in toate situatiile din viata noastra. Acuma, este timpul pentru reconciliere, sa recunoastem aspectele personale care ne-au adus probleme. Este cel mai bun moment pentru a scapa de obiceiurile si modelele rostogolite de personalitatea noastra si care blocheaza viata noastra.

Numarul 5 este cel mai agitat numar din scara numerologica asa ca anul 2021 poate fi plin de provocari.
5 este la jumatatea drumului intre 1 si 9 si poate fi in acelasi timp si un an de  bilant, un an care ne ajuta sa facem diferenta dintre ceea ce este adunat in viata noastra si ceea ce vrem in continuare sau ceea ce vrea viata pentru noi cautand mereu locuri noi, fete noi, schimbari noi, experiente noi.
Multi oameni pot sa se confrunte cu schimbari substantiale in viata lor, poate fi o directie total diferita de cea prezenta. Excesele pot genera inversari neasteptate care pot sa impiedice progresul.
Din cauza nesigurantei acestei vibratii, este posibil sa apara mari fluctuatii financiare. Aceasta vibratie favorizeaza multe medii profesionale printre care sectorul public, mass-media, publicitatea, toate tipurile de vanzari, divertismentul.

Numarul 5 este “numarul omului”: omul are cinci degete la fiecare mana, cinci degete la fiecare picior, cinci simturi necesare traiului pe pamant( vedere, miros, gust, auz, pipait). Dar dupa caderea omului in pacat ( a mancat din pomul cunoasterii binelui si raului), numarul 5 vorbeste si despre slabiciunile omului care au nevoie de harul lui Dumnezeu pentru a se indrepta. Cuvantul “har” nu trebuie inteles ca  “valoare” sau “merit”. Harul lui Dumnezeu nu are nevoie de motive, este pentru toti si fara prejudecati. Numarul 5 este legat de slabiciunile omului care au nevoie de harul lui Dumnezeu pentru mantuire. Dumnezeu este cel care ne salveaza pe masura ce ne caim, urmam si tinem poruncile Sale.

Acest an 5 poate aduce recompense, o rasplata atat pentru lucrurile bune cat si pentru cele rele:
“ Apoi fiecaruia din ei i-a mai dat schimburi de haine, iar lui Veniamin i-a dat si trei sute de arginti, precum si cinci randuri de haine.”Geneza 45:22
Observati forma numarului 5, seamana cu o secera folosita pentru a taia atat buruienile cat si cerealele.

Vibratia universala 5 a anului 2021 arata ca omenirea are nevoie de salvare. Numarul 5 reflecta harul lui Dumnezeu, care este necesar pentru toata lumea. Numai o persoana slaba poate respinge harul lui Dumnezeu. Sunt bunuri si adevaruri semnificative depozitate in om de Domnul si rezervate pentru a fi utilizate atunci cand va lipsi si binele si adevarul;  pentru ca daca astfel de lucruri nu ar fi pastrate in om de catre Domnul, nu ar fi nimic care sa-l ridice, nimic prin care sa poata fi regenerat.
Prin urmare, numarul 5 este un puternic memento ca Dumnezeu ne va ocroti, mantui. Inconjurati de rau si prinsi in vietile noastre pacatoase, daca ne vom intoarce la El, daca ne vom pocai de pacatele noastre si vom asculta, El ne va mantui.

Este un an universal benefic celor cu vibratia nasterii 5 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 5, 10, 14, 23.  Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi un an benefic si pentru cei cu vibratia nasterii 9 sau care sunt nascuti pe 9, 18, 27.

Culorile norocoase sunt: gri deschis, alb, turcoaz.

Repetati continuu:” Ma incredintez armoniei divine si o chem sa vina in sufleul meu. Vocea divina a subconstientului meu ma ghideaza mereu si toate actiunile mele sunt pline de succes”.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.