ECLIPSA TOTALA DE SOARE IN SAGETATOR-14 DECEMBRIE 2020, ORA 18:17, ORA ROMANIEI –“NU MAI PRIVI IN TRECUT CU MANIE, TRAIESTE SI INVATA…….

“In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.”Ioan 16:33

Mijlocul lunii decembrie 2020 vine cu o Eclipsa totala de Soare in Sagetator ce este de fapt o Luna Noua in Sagetator pe gradul 23:08 formata in apropierea Nodului Sud Lunar in Sagetator gradul 19:57 si care vorbeste despre finalizari si completari sortite. Eclipsele marcheaza adesea momente de cotitura semnificative, cerandu-ne prin fel de fel de experiente dure sa devenim mai buni decat suntem, sa devenim versiuni mai bune ale noastre. Ele aduc noi inceputuri si finaluri semnificative. In timpul Eclipsei de Soare, Luna este intre Pamant si Soare, oprind temporar lumina. Acuma, divinitatea stinge temporar lumina pentru pamanteni dar aprinde lumina in sufletele noastre aratandu-ne adesea intr-un mod destul de dur ce trebuie sa lasam, sa schimbam, sa initiem, in viata noastra. Aceasta “pana in curentul cosmic”  devine un instrument prin care universul ne trezeste, ne agita, ne smulge din tot ceea ce ne tine pe loc. Lasa ce nu ai nevoie si mergi mai departe, sunt atat de multe lucruri nestiute pe care poti sa le imbratisezi, iesi din automatismele tale si bucurate de tot ceea ce ai si de tot ceea ce primesti. Nu mai privi in trecut cu manie ci fii pregatit pentru noi oportunitati de dezvoltare spirituala, umanitara si personala.

Temele Sagetatorului, semnul ce imbraca aceasta eclipsa, tin de expansiune, adevar, dorinta de crestere, dorinta de libertate si vise mari pline de speranta unui viitor mai bun. Sagetatorul este un semn dual, iar imaginea sau simbolul folosit pentru aceasta influenta astrala este un centaur, jumatate om, jumatate cal. Partea animalica este plina de putere, energie dar influentata de dorintele de baza ale poftei, maniei, lacomiei, furie, mandrie.  Partea umana este arcasul, filosoful, calatorul, cunoasterea inalta, raspandirea intelepciunii, invatatura, religia.

Nodul Sud (care formeaza aceasta eclipsa) este conectat la karma trecuta( datorii dar si talente dezvoltate), lucrurile neterminate din trecut, sanse pierdute, taxe neplatite.
Cu Nodul Sud lunar in Sagetator, blocajele, restrictiile, vin din toate partile asupra noastra. Stim ca trebuie sa facem anumite schimbari dar nesiguranta, imprastierea, frica, stresul, revolta impotriva oricaror reguli, vechile obiceiuri( nodul sud ), amplifica confuzia, stagnarea, involutia.

Iar Eclipsa noastra cu Nodul Sud in Sagetator ne spune: fa ajustarile necesare, renunta la cauzele deja pierdute, renunta la ideologiile, credintele si lucrurile materiale care impiedica eliberarea spirituala si fericirea adevarata, renunta sa mai cauti adevarul departe de casa, renunta la convingerile de lunga durata in favoarea unor credinte mai relevante care sa serveasca mai bine in noua realitate.
In acelasi timp, Nodul Sud este si intelepciunea noastra innascuta. Iar Nodul Sud in Sagetator ne cere sa ne reamintim ca trebuie sa avem incredere in intelepciunea eterna si divina a subconstientului nostru care stie cel mai bine sa ne indrume atat pe vreme buna cat si pe vreme rea. Este timpul sa invatam ca adevarata libertate incepe cand ne eliberam de tot ceea ce din exterior ne tine agatati, legati. Cu cat cautam mai mult in afara noastra raspunsuri, cu atat mai mult vom fi bombardati cu fel de fel de informatii si dezinformari. Trebuie sa lasam in urma vechile credinte nepotrivite, sa ne ridicam deasupra fricii induse de lume, si sa imbratisam ghidarea subconstientului nostru. Probabil va trebui sa  ne reajustam ideile despre adevaratul sens al vietii (Sagetator) si sa cautam acele informatii, cursuri, profesori, meserii, idei, care imbunatatesc viata noastra aici si acum.

Aceasta Eclipsa ne arata zonele noastre de confort si ceea ce trebuie sa transformam la nivel personal dar si ca societate. Sagetatorul este misticul care rataceste in necunoscut pentru a afla adevarul despre existenta. Dar acuma trebuie sa deblocam adevaratele daruri ale nodului sud, sa eliminam frecventele inferioare, sa imblanzim “ calul salbatic “ din noi.
Credem ca stim totul, mai bine decat toti ceilalti din jurul nostru iar acest comportament blocheaza intrarea noilor cunostinte si prin urmare cresterea, evolutia. O alta cerinta a acestei eclipse este renuntarea la aceasta credinta de atotstiutor, sa traim si sa invatam tot timpul, sa realizam ca totul este miscare, evolutie, nimic nu sta pe loc.

Eclipsa ne spune ca solutia la problemele actuale o gasim acceptand sa mergem pe calea Nodului Nord in Gemeni( calea de evolutie, potentialul sufletului, directia viitorului), sa fim atenti la detalii, sa invatam lectii importante de cooperare si sa renuntam la dezbinari, denuntari, sa fim atenti la cuvinte, sa ne aducem aminte ca la inceput a fost Cuvantul: “La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu
El era la inceput cu Dumnezeu.
Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.” Ioan 1:1-3

Eclipsa totala de Soare in Sagetator activeaza casa VI, o casa in care munca, serviciul, sanatatea, sunt esentiale. Accentul este pus pe ocuparea fortei de munca (angajatori si salariati), pe instruire, pe cei care ne servesc (impreuna cu cei pe care ii slujim) si pe cei care depind de noi. Aceasta este o casa de servicii si o casa de vindecare. Aceasta eclipsa intr-o casa cadenta ne pregateste pentru schimbare si asta prin fel de fel de crize personale, existentiale. Tot casa VI pune un accent deosebit si pe sanatatea publica, produse alimentare, servicii nationale, armata, marina, politie, servicii guvernamentale, administratie publica, politicieni, angajati, angajatori, sindicate, organizatii de munca, conditii salariale, ocuparea fortei de munca si somajul, serviciul public, investitiile necesare in domeniul fortelor armate, politie. Acuma, ghizii spirituali au rolul de a adanci crizele, de a le focaliza si mai bine daca ma pot exprima asa, nu poate sa ne spuna in direct “ aici este problema vietii tale ” dar poate prin fel de fel de provocari sa ne faca sa schimbam lucrurile.
Trebuie sa devenim constienti ca fiecare dintre noi suntem aici pe pamant in slujba ( casa VI) lui Dumnezeu, fiecare dintre noi se naste pentru un scop iar divinitatea ne sprijina in indeplinirea acestuia dar pentru asta trebuie sa fim mai atenti, sa ascultam de vocea sufletului nostru si nu de vocea celorlalti. Planul creatiei lui Dumnezeu se respecta pas cu pas, facem parte din acest plan iar aceasta Eclipsa totala de Soare vine cu corectii, re-asezari pe drumul care sa duca la implinire vointa cereasca si nu vointa omeneasca. Cresterea, evolutia inseamna de fapt un fel de transformare iar aceasta Eclipsa ne spune: transformati-va, fiti pregatiti sa renuntati la tot ceea ce nu va mai serveste, chiar si la ceva la care ati muncit din greu si sunteti atasati(casa VI).

Casa VI este numita si casa sanatatii iar mentinerea unei stari bune de sanatate arata capacitatea fiecaruia de a face fata adversitatilor, crizelor existentiale, provocarilor zilnice. Crizele, boala, stresul, fac parte din lumea noastra zilnica, sunt incluse in planul creatiei iar modul cum raspundem acestor situatii si cum ne ocupam de lectiile invariabil legate de acestea, ne ajuta sa crestem sau sa stagnam.

Insotita de Mercur in trigon benefic cu Marte in Berbec, Eclipsa totala de Soare din Sagetator stabileste un fundal bun pentru comunicare, actiune, noi proiecte. Eclipsa de mana cu Mercur in Sagetator pune accentul pe gandire si comunicare, calatorii scurte, sanatate, munca, rude, cartier, educatie. Poate aduce vigilenta mentala, gandire rapida, adaptabilitate si curiozitate. Acesta este un moment bun pentru planuri noi, pentru negocieri, pentru a cunoaste oameni noi. Cu Marte in Berbec in ecuatia eclipsei, poate fi cel  mai bun timp pentru rezolvarea unor sarcini dificile. Marte aduce intotdeauna curaj, iar Nodul de Sud care formeaza eclipsa de soare aduce intotdeauna eliberare.

Nu trebuie uitat ca Sagetatorul este o forta cereasca foarte puternica care ne da o putere extraordinara de a depasi adversitatile. Cand totul pare fara speranta, Sagetatorul se ridica, lupta, depaseste provocarile cu zambetul pe buze. Cultivati calitatile sagetatorului–optimismul, bucuria, entuziasmul,  sarbatoriti viata, cereti intelepciune si calauzire.

Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa indicand noi inceputuri, schimbari radicale , stiri neasteptate, surprize de tot felul.  Cei influentati de aceasta Eclipsa de Soare sunt Sagetatorii, Gemenii, Pestii, Fecioarele, cei nascuti in jurul datei de 14 decembrie, iunie, martie, septembrie. Casa din harta natala in care apare semnul Sagetator indica unde ne putem astepta sa vedem credintele noastre testate, contestate sau revizuite.
Daca aveti planete personale, ascendentul, casa VII –descendentul, casa X –casa carierei, casa familiei, in jurul gradului 23, atunci Eclipsa este foarte importanta si pentru voi.

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.