1- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII IUNIE 2020- “MERGI CU DUMNEZEU COPILE”

“Mergi, dorul lui Dumnezeu sa te lumineze in toate caile tale. Nu uita insa niciodata ca nimic nu se face fara Dumnezeu, si ca unde primejdia este mai mare, acolo e si Dumnezeu mai aproape”- Legenda  Stefan cel Mare si Ingerii.

Luna: iunie este luna a 6-a
Anul : 2020 ( numerologie =2+0+2+0=4)
Vibratia energetica universala pentru luna iunie 2020=6+4=10=1+0=1

  O luna de vibratie universala 1 aduce noi experiente, idei noi, relatii noi. Este o luna luminoasa, deschisa care amplifica ambitia, inspiratia, independenta, optimismul. “Pot face orice prin gigantica forta a subconstientului meu “ deschide orice usa. Este o luna prietenoasa cu oamenii activi, energici si care vor sa faca ceva prin ei insisi. Focalizarea este unul dintre darurile splendide ale vibratiei 1, credeti in voi si in forta voastra, uitati-va la cifra 1 cat de drept sta in fata tuturor. Este o luna cu noi oportunitati care trebuiesc salutate si acceptate.

Din perspectiva spirituala, 1 detine un loc special, este numarul creatiei, este o forta primara din care izvorasc celelalte numere( din zero nu apare nimic, zero plus zero tot nimic da pe cand 1 plus 1 da nastere la doi…3, 4….). Este bine sa stim ca 1 este o forta puternica care produce rezultate si nu permite nimanui sa-i limiteze potentialul. Deci, incepem o luna cu o energie ce ne ajuta sa dam viata unei noi idei, unui scop important, putem da deoparte orice obstacol sau putem pur si simplu sa ne strecuram printre obstacole.

1 creste, transforma, imbunatateste prin perpetuare asa cum o face si mama natura. Forta primara a naturii este tot numarul 1, stim ca natura nu cunoaste mila iar cruzimea ei poate fi inimaginabila. Cu toate acestea, ea da viata fara discriminare, fara judecata si tinde spre echilibru. Orice fortare a legilor naturii produce reactii greu de imaginat. Vibratia acestei luni universale 1 nu judeca, nu discrimineaza iar folosirea ei abuziva prin fortarea unei schimbari are repercusiuni negative.  Nu trebuie sa pierdem timpul cu fel de fel de idei abstracte sau cu orice altceva care nu urmareste un rezultat.  1 nu ezita cand apare confruntarea, este curajos si dispus sa incerce ceva nou chiar daca vede promisiunea intr-un mare pericol. Exista in aceasta luna un sentiment de onoare si responsabilitate, un simt al justitiei care nu poate fi negat. Nedreptatea supara cel mai tare in aceasta luna si multi se pot ridica in picioare pentru a face lucrurile drepte. Puritatea scopului este o alta calitate a acestei luni  de vibratie 1 ce vede lucrurile asa cum sunt iar ipocrizia nu are nici o sansa. Fiti prietenii acestei luni  de vibratie 1 si va va rasplati cum nici nu ganditi, nu exista o protectie mai dedicata si un aliat mai puternic decat un 1. Putem sa pierdem lupta dar putem castiga admiratia acestei energii care sprijina oamenii activi, luptatori. Daca suntem in slujba unui 1, vom fi impinsi la limita, asteptarile sunt foarte mari si ne forteaza sa devenim mai buni si mai buni decat am fost. Daca vibratia 1 devine dusmanul nostru atunci putem fi loviti fara mila.

Energia 1 apreciaza orice fel de relatii, de la afaceri la casatorie dar tot timpul, faptele sunt deasupra cuvintelor care predica despre iubire. Vibratia numarului 1 ne spune ca singurul esec este incetarea incercarii. Negativitatea acestei luni universal 1 vine prin agresivitate, ingamfare, dominare, egou puternic.

Aceasta luna de vibratie 1 vrea sa ne invete ca exista loc pentru fiecare aici pe pamant chiar daca nevoile, dorintele si nivelurile de constiinta sunt diferite. Toata lumea evolueaza cu viteze diferite, in moduri diferite si in circumstante diferite. In consecinta, indrazniti sa fiti voi insiva, respectati-i pe ceilalti pentru ceea ce sunt si fac, asa atrageti beneficiile acestei vibratii 1. Amintiti-va ca talentele si abilitatile personale sunt un dar de la o sursa mai mare si trebuie sa cultivam recunostinta si smerenia. Sa fii tu insuti inseamna sa fii tu insuti si nimic mai mult. Unde apare 1 apare si ceva pentru prima data.

In Tarot, 1 este Magicianul care are in mana dreapta o bagheta ridicata in sus, aratand ca legile lui Dumnezeu, scopul nobil, increderea in fortele proprii, maiestria, inalta sufletul.

Unu, un numar indivizibil si autonom, este sursa celorlalte numere amintindu-ne de sursa noastra divina, de Dumnezeu. “Iar Eu si Tatal Meu una suntem”ne spune Evanghelia lui Ioan 10-30. Dumnezeu este independent si suntem dependenti de El. Dumnezeu este sursa tuturor. Toti au nevoie de El si El nu are nevoie de nimeni. Astfel, numarul unu este numarul lui Dumnezu iar prima porunca din cele zece spune:” Eu sunt Domnul Dumnezeul tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine”. Acest numar reprezinta inceputul, cauza principala a tuturor lucrurilor si ar trebui sa incepem intotdeauna cu Dumnezeu, tot ce nu incepe cu Dumnezeu, nu poate da rezultate bune. Suntem atat de preocupati de noi insine incat nu este de mirare ca facem atatea greseli. Cand dam prioritate metodelor omenesti gresim. Cand eram copil, bunicul meu imi spunea tot timpul “ Mergi cu Dumnezeu copila” , o intelepciune dincolo de spatiu si timp.

“Gustati si vedeti ce bun este Domnul! Ferice de omul care se increde in El!” Eu am cautat pe Domnul, si mi-a raspuns: m-a izbavit din toate temerile mele.’ Psalmul 34

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 1( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 1, 10,19, 28.

Numarul unu – este Dumnezeu, deci El ar trebui sa fie primul gand in fiecare zi si tot ceea ce incepem ar trebui sa fie inceput cu Dumnezeu care ne va oferi sustinere, noroc si bunastare.
Galbenul, auriul, portocaliul, violetul, albastru deschis, sunt culori norocoase pentru o vibratie 1.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau evenimente care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Iar zilele universale ale acestei luni universale 1 sunt:

Vibratia 1(9, 18, 27 iunie 2020) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (1, 10, 28 iunie 2020): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 2, 11, 20 iunie 2020): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(3, 12, 21, 30 iunie 2020): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 4, 13, 22 iunie 2020): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 5, 14, 23 iunie 2020): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(6, 15, 24 iunie 2020): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (7, 16, 25 iunie 2020): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (8, 17, 26 iunie 2020):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.