HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN GEMENI DIN 12 DECEMBRIE 2019

Luna Plina din 12 decembrie 2019 are loc cu Luna pe gradul 19:52 Gemeni  si Soarele pe gradul 19:52 Sagetator cu un maxim in jurul orei 7:12, ora Romaniei. Aceasta Luna Plina in semne mutabile aduce transformare, schimbare si adaptare prin informatie, cuvant, gand, comunicare. Este necesar sa incercam sa gasim un echilibru intre speculatiile nesfarsite induse de semnul Gemenilor si tendintele profetice, comunicarea cu intelegere, compasiune si nevoia de adevar induse de semnul Sagetatorului.

Cu Luna Plina in pesti gradul 20, cei nascuti in jurul datei de 12 martie, iunie, septembrie, decembrie ( plus, minus 3 zile)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradelor 20 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, documente importante. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de  negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in iunie 2019. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, fiti buni cu voi dar si cu cei din jurul vostru.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de bani, venituri financiare, bunuri materiale, securitate financiara, talentele voastre native. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre financiare, a buzunarului vostru, a portofelului voastru, a valorii voastre personale si are legatura cu semintele plantate in iunie 2019 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, roadele voastre pot fi destul de amare in domeniul relatiilor sociale, prieteni, protectori, asociatii profesionale. Idealismul vostru este cantarit si rasplatit. Prietenii, colaboratorii vostri, pot sa va inspire sau pot fi inselatori si manipulatori. Trebuie doar sa fiti mai atenti deoarece ii puteti vedea in lumina lor reala si puteti taia legaturile cu ei. Fiti mai atenti in activitatile caritabile, in proiectele de grup. Perspectivele obtinute in aceasta perioada pot pune bazele unei schimbari interioare semnificative.Trebuie sa va asigurati ca vedeti oamenii asa cum sunt ei cu adevarat, sa nu aveti asteptari prea mari de la ei ci doar de la voi.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, proiectele personale, relatiile voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect personal, de o asociere importanta, bani si bunuri personale, rude, comunitatea in care traiti. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate in iunie 2019 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, puteti risca in domeniul carierei, activitati si proiecte profesionale, relatia cu sefii. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie provocatoare poate aduce dificultati in legatura cu proiectele voastre profesionale. Este cel mai bun moment pentru a intelege ca ambitiile voastre profesionale trebuiesc orientate catre sustinerea celor defavorizati sau mai putin norocosi in viata. Asa, puteti fi cu adevarat inspirati, ghidati catre implinirea destinului vostru.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de renuntarea la anumite obiceiuri care va fac rau, de o problema veche ce va macina sufletul, de un proiect important in folosul celor multi, de unele proiecte la locul de munca. Puteti descoperi cu usurinta anumite secrete ale colaboratorilor vostri. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit, in munca si responsabilitatile voastre si are legatura cu semintele plantate in iunie 2019 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, puteti risca in relatia cu strainatatea, o afacere cu strainii, un crez, aplicarea unei legi, calatorii. Este timpul sa invatati sa aveti mai multa incredere in divinitate, iertare, legi universale.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect de grup, o organizatie importanta, o munca in echipa la un proiect de avengura, un prieten, un gest umanitar, un ideal. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre  si are legatura cu semintele plantate in iunie 2019 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, pot aparea conflicte vazute si nevazute cu partenerii vostri de afaceri, cu bancile, cu tot ceea ce are legatura “ cu alti bani”, relatii secrete, lupte pentru putere si bani. Fiti mai prudenti cu investitiile. In afara de finante, puteti simti o nevoie profunda de a intelege motivatiile celorlalti si modul in care functioneaza universul. Aveti mai multa incredere in intuitia voastra, va poate raspunde la multe intrebari aparent fara raspuns.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de dificultati profesionale, un proiect profesional, o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera, viata voastra sociala, familie si are legatura cu semintele plantate in iunie 2019 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate tulbura destul de mult atat casniciile cat si asocierile, relatiile pot capata caractere vagi, dificultati neasteptate, situatii confuze, dezamagiri, deceptii. Neintelegerile sunt o consecinta directa a lui Neptun in viata voastra si ar fi bine sa fiti mai atenti la intuitia(vocea divina ) care va va duce de obicei in directia buna. Voi sunteti condusi, pas cu pas, catre iubirea care accepta oamenii asa cum sunt, care nu critica, nu creeaza dusmanii.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, cursuri universitare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de o calatorie peste mari si tari, rude din strainatate, un curs important,  strainatate, proiecte cu strainatatea, locuri de munca in strainatate, credinta, increderea in Divinitate. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre, pe moralitatea si corectitudinea voastra si are legatura cu semintele plantate in iunie 2019 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi, a problemelor de servici, puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice. Puteti adopta o filozofie personala in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica, relatia cu colegii, cu sefii, acest lucru poate crea de multe ori confuzie, haos dar si un sentiment de vinovatie, deci mare atentie. Poate aparea un interes puternic fata de metodele alternative de sanatate iar unii dintre voi puteti deveni extrem de sensibili fata de animalele de companie.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, contracte semnate de munca, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un acord semnat, de o afacere, de banii care vin de la ceilalti, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Este posibil sa fiti fortati sa faceti o intelegere financiara, sa manifestati o puternica dorinta de a va dovedi valoarea sau de a va confrunta cu cei care v-au nedreptatit. Un proiect sau un accord de munca poate ajunge la final.Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, secrete, sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  banii si resursele in comun cu un partener de viata, pe dorinta de control si manipulare a celorlalti, si are legatura cu semintele plantate in iunie 2019 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage  persoane neobisnuite, secretoase, misterioase in viata voastra de iubire, puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati, deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea. Relatiile intime pe care le puteti forma in urmatoarea perioada pot fi in mod frecvent idealiste . Atentie totusi la speculatii, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar. Este cea mai buna perioada pentru a intelege ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre. Si nu uitati ca mandria merge tot timpul inaintea caderii.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un asociat, o relatie importanta, un partener semnificativ, un partener de afaceri sau un adversar. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet si are legatura cu semintele plantate in iunie 2019 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Pot aparea mutari frecvent, puteti fi mai secretosi in raport cu familia, parintii, sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba. Familia, rudele, parintii, bunicii, va pot destabiliza acuma, incercati sa va detasati mai mult de probleme lor.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect de munca, un coleg, un sef, rutine zilnice, un curs de specializare, de venituri suplimentare la locul de munca, sanatate. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri  si are legatura cu semintele plantate in iunie 2019 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, surori, anturaj,  puteti fi atrasi de  spiritualitate, misticism. Mare atentie la anturaj, la cum comunicati, vorbele pot fi amagitoare, va puteti pacali prin tot ce tine de comunicare. Energia lui Neptun este una a compasiunii si a rascumpararii si va inspira prin comunicarea cu ceilalti, prin tot ceea ce ascultati, intelegeti, cititi. Deci, fiti mai atenti la tot ceea ce vine la voi acuma prin orice forma de comunicare.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect creativ, o iubire, un copil, o vacanta, o petrecere. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri, pe proiectele voastre creative si are legatura cu semintele plantate in iunie 2019 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice, bani, valori in general. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate aduce haos, inselaciuni, deci, mare atentie. Este cel mai bun timp pentru a redefini ceea ce este important pentru voi in tot ce tine de bunuri si resurse materiale. Atasamentul vostru fata de resursele material se poate schimba si un sistem de valori mai spiritual se naste in constiinta voastra. Poate a venit timpul sa dati acceasi importanta si valorilor spirituale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect in familie, o casa, un parinte, o relatie dificila cu parintii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, casa voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in iunie 2019 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, barfa, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Incearcati sa fiti cat mai realisti, folositi-va imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ, acestea va pot ajuta sa va traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti. Neptun este planeta de inspiratie si rascumparare si vrea sa va traiti viata in acord cu legile spirituale, dizolvand orice realitate iluzorie declansata de ego-ul vostru. Cultivati compasiunea, smerenia si iertarea, asa veti trai in pace atat cu voi insiva cat si cu cei din jur.

Adrian Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.