HOROSCOPUL LUI MARTE IN RAC -25 MARTIE, ORA 13:46, ORA ROMANIEI-20 MAI 2023

      Dupa o lunga si tumultoasa calatorie in semnul Gemeni( Marte a inceput sa tranziteze semnul Gemeni pe 20 august 2022 dar miscare lui a fost incetinita in acest semn de miscarea aparent retrograda care a inceput pe 30 octombrie 2022 si care s-a terminat pe gradul 8:08 Gemeni in 12 ianuarie 2023), pe 25 martie 2023, Marte paraseste semnul Gemeni si intra in casa Racului. 

Marte ramane intr-un semn aproximativ 6 sapatamani si dureaza in jur de 2 ani pentru a tranzita cele 12 semne solare. Daca Marte in Capricorn se afla in stare de exaltare-putere, in semnul Rac , semnul opus Capricornului, se afla in cadere, deci intr-o stare slabita. Aceasta inseamna ca, dintre toate semnele zodiacului, Marte functioneaza cel mai slab in Rac. Fiind o planeta a actiunii si a miscarii indraznete, Marte trebuie sa invete sa navigheze in ritm cu fluxul si refluxul emotional al  Racului. Marte, o planeta de foc, nu prea iubeste sa mearga prin apa iar daca o face, apa ii stinge elanul, curajul, puterea. Din acest motiv, sub aceasta influenta martiana, putem fi mai emotionali, capriciosi, plangareti, nostalgici, sensibili dar si foarte intuitivi si motivati sa luam masuri pentru a aduce pace sau confort si siguranta in viata noastra.

Chiar daca ne urmarim interesele cu ardoare, vom evita o abordare directa de a merge dupa ce ne dorim. De asemenea, obiectivele si planurile noastre sunt supuse schimbarilor de dispozitie. Suntem mai degraba defensivi decat agresivi in mod deschis. In ciuda emotiilor turbulente, viata cu Marte in Rac poate fi lina, cu conditia ca cei dragi sa ne ofere spatiu pentru a ne exprima emotional. Marte in tranzit prin semnul Rac, poate agita apele in familie.Trebuie sa cultivam toleranta si rabdarea de a lasa lucrurile sa se intample intr-un mod mai putin martian. Chiar daca lui Marte ii place sa ia cea mai rapida cale directa, cu Marte in Rac, traseeele sunt bine conturate prin perceptii de moment sau indicii intuitive. Satisfactia interioara si dorinta de a-i proteja pe cei dragi sunt in general mai importante pentru noi decat realizarile exterioare in aceasta perioada. Obiectivele personale si domestice sunt prioritatea noastra. Cel mai bun mod de a canaliza aceasta energie martiana este direct intr-un proiect de familie, in mediul de acasa.

Motto-ul lui Marte in Rac este „Cea mai buna lupta este apararea”.

Daca armele si luptele lui Marte in Gemeni au fost cuvintele, declaratiile, rudele, comunitatea locala, armele si luptele lui Marte in Rac sunt emotiile, familia, parintii, tara, supra-sensibilitatea,auto-protectia. Pozitiv, energia martiana ne poate ajuta sa luptam impotriva nedreptatilor, autoritatilor sau traditiei. Putem fi indrazneti si neinfricati atunci cand este nevoie!

Casa din harta natala tranzitata de Marte arata o zona a vietii in care suntem pregatiti sa ne ridicam in picioare, sa actionam, sa intindem mana si sa luam ceea ce ni se cuvine. Este locul in care ne vom stradui pentru recunoasterea personala si sa intreprindem ceva nou.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Marte in Rac, este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Cu Marte in Rac, aveti mai multa energie pentru proiecte sau activitati casnice, camin, activitati de familie, afaceri de familie. O manifestare pozitiva a lui Marte ar fi legata de noi inceputuri prin cumpararea unei case sau deschiderea unei afaceri imobiliare. De multe ori, aceasta energie poate aduce conflicte in familie sau va puteti implica mai mult in unele probleme de sanatate a unui parinte, a unui membru din familia voastra extinsa. De asemenea, ar putea aparea problemele legate de cariera sau neintelegeri legate de o casa. Cultivati pacea si rabdarea pana pe 20 mai 2023.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Cu Marte in Rac, va puteti investi energiile in activitati intelectuale, in fel de fel de contracte sau acorduri, in comunitatea in care traiti. Puteti imbunatati relatia cu rudele voastre dar pentru asta trebuie sa fiti atenti cum comunicati. Fiti atenti la incercarea de a-i convinge pe ceilalti sa gandeasca ca voi. Atitudinea voastra ar trebui sa fie blanda si blanda. In acest timp, pot aparea noi interese sau anunturi la orizont. Se pare ca se intampla multe in mediul vostru imediat care va solicita atentia. In plus, se poate sa fiti mai motivati ca niciodata sa abordati o sarcina intelectuala descurajanta pe care poate ati amanat-o de ceva vreme. Pana pe 20 mai 2023, “grabeste-te incet”  este calea confortabila. Si fiti atenti cu ce va hraniti mintea, legati-va doar de bine.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cu Marte in Rac, veti utiliza o mare cantitate de energie pentru atingerea obiectivelor financiare, pentru stabilitate financiara. Veti avea mai multa energie pentru noi proiecte de a face bani, sau pentru intensificarea celor existente. Exista posibilitatea de a cheltui banii la fel de rapid pe cat de repede pe cat ii castigati. Dorinta de a poseda lucruri, valori, bani, va fi foarte puternica si ar trebui sa va controlati aceste impulsuri  deoarece aceasta energie poate lucra impotriva voastra aducand pierderi serioase si destule probleme. Pana pe 20 mai 2023, puteti decide ca aveti nevoie si de alte surse de venit.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Marte in Rac, deveniti si mai sensibili dar si mai dornici de a actiona. Ar fi bine sa ignorati luptele in relatiile voastre si sa va folositi forta si sensibilitatea in dezvoltarea unor proiecte personale. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume abundenta de energie. Deveni mult mai impulsivi, competitivi si ar trebui sa nu treceti in viteza peste tot si toate ca va puteti rasturna. Este cea mai buna perioada pentru a va revizui imaginea personala, modul cum priviti viata, cum actionati, cum rezolvati problemele majore ale vietii. Este cea mai buna perioada in care va puteti concentra pe obiectivele, dorintele si nevoile voastre si sa le urmariti pe cont propriu. Acum este momentul sa aratati lumii ce sunteti capabili sa faceti. Pana pe 20 mai 2023, veti fi atrasi de provocari care sa va  testeaza puterea. Va puteti bucura de o cantitate mare de energie fizica care va va permite sa va recuperati rapid din orice problema de sanatate.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU 

Cu Marte in Rac, va puteti canaliza o mare parte din energia voastra in chestiuni private, munca la domiciliu, in tot ceea ce va tine intr-un fel departe de lume dar mai aproape de lumea spirituala. Aceasta energie va poate stimula intuitia, compasiunea si impulsurile idealiste. Dorintele voastre pot fi oarecum fluctuante, instabile, este ca si cum actionati in plina ceata. Puteti fi extrem de idealisti, de aceea, este important sa ramaneti rationali si coerenti, pentru a evita deceptiile. Este posibil ca ceilalti sa va inteleaga gresit actiunile voastre iar voi puteti intelege gresit motivatiile lor. Este cea mai buna perioada pentru a invata cum sa lucrati cu adversarii si concurentii vostri. Iertat-va dusmanii, este cea mai buna alegere pana pe 20 mai 2023 cand Marte va intra in semnul vostru si vrea sa va gaseasca purificati, vindecati si dornici de noi inceputuri.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Marte in Rac, activitatile de grup si eforturile de cooperare sunt cel mai bun mod de a va atinge obiectivele in urmatoarea perioada. Puteti primi o asistenta incredibila din partea unor organizatii care va pot indrepta in directia cea buna. Impulsul umanitar poate fi stimulat. Aceasta energie va induce un puternic spirit de intreprinzator ce va poate ajuta sa va impliniti  dorintele, sperantele. In acelasi timp, unii dintre prietenii, aliatii vostri, pot parea mult mai motivati sau chiar agresivi ceea ce poate conduce la unele conflicte. Invatati sa ascultati si opiniile celorlalti. Pana pe 20 mai 2023, puteti revitaliza acele vise pierdute care pareau la momentul respectiv prea egoiste, le puteti realiza acuma dar pentru asta trebuie sa le urmariti cu ambitie.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Cu Marte in Rac, puteti incepe sa puneti mai multa energie in munca voastra. Veti incepe sa va ganditi la ambitiile voastre profesionale si veti incerca sa gasiti modalitati de a va atinge obiectivele. S-ar putea sa incepeti sa va ganditi sa va schimbati profesia; ati putea chiar sa doriti sa incepeti  propria afacere. Fie ca este vorba de cariera sau de familie, veti avea o dorinta imensa de a face cat mai multe si sa fiti recunoscuti pentru asta.  Puteti muta si muntii acuma, puteti depasi adeversitatile din cariera dar cu multa intelepciune. Puteti incepe o afacere, puteti deveni liberi profesionisti, puteti face o schimbare importanta in cariera voastra. Aveti grija la unele conflicte ce pot aparea cu cei cu care munciti, cu unele autoritati. Capacitatea de a functiona independent este la cote maxime. Este cea mai buna perioada pentru a vedea oportunitatile din cariera voastra sau cel putin sa ghiciti care este afacerea care va intereseaza. Pana pe 20 mai 2023, Marte va poate sustine sa va cresteti autoritatea la locul de munca, sa aveti realizari frumoase.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Marte in Rac, veti avea destula energie pentru fel de fel de studii, pentru activitati culturale, educationale si politice. Ceea ce puteti face acuma cel mai bine este sa va aplicati toata energia pentru a va extinde cunoasterea si sa cautati experientele care sa va deschida spre noi dimensiuni ale realitatiiii, in loc sa va erodatii energia cu ideile invechite. Aceasta energie va creste interesul pentru locurile si oamenii indepartati, pentru alte culturi. Curiozitatea voastra este sporita in acest moment si sunteti motivati sa va largiti orizonturile si sa deveniti mai luminati. Convingerile personale vor fi intarite si va pot incuraja sa fiti mai vocali si mai sinceri in privinta lor. Se poate sa fiti mai increzatori in capacitatea voastra de a invata subiecte dificile si provocatoare din punct de vedere academic. Negativ, pot aparea fel de fel de lupte juridice.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Marte in Rac in tranzit prin casa VIII ar putea aduce o criza financiara, o noua abordare a unei afaceri, a unor resurse comune sau a unui contract ce vorbeste despre bani.  Se poate sa fiti pusi in situatia de a recunoaste ca trebuie sa va bazati pe altii pentru sprijin. O parte dintre voi sunt susceptibili sa se confrunte cu un declin abrupt in finante in cazul in care nu sunt tratate cu atentie. Evitati imprumuturile, stati departe de ilegalitati. Taxele, creditele, asigurarile, testamentele, pot fi o sursa de ingrijorare si de activitate.. La nivelul karmei, puteti compensa lacomia si abuzul din trecut, sprijinindu-i pe cei care au nevoie. Expresia negativa a acestei energii arata o tendinta spre conflicte ce tin de proprietati, bani in comun. Pana pe 20 mai 2023,  trebuie sa fiti mai strategici in actiunile voastre, sa fiti vigilenti cu finantele voastre.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Marte in Rac, va puteti folosi energiile pentru a aduce pace in relatiile voastre sau puteti continua conflictele. Cu toate acestea, in ciuda acestui fapt, cu Marte prezent in relatiile voastre, trebuie sa invatati ca cel mai eficient mod de a va folosi energia este prin munca in parteneriate. In acest moment este important sa invatati arta compromisului  atat in casnicii cat si in relatiile profesionale, de familie. Evitati conflictele inutile cu ceilalti. Faceti pace cu prietenii si cei dragi. Incetati sa va folositi relatiile voastre pentru impunerea vointei voastre. Pana pe 20 mai 2023, Marte va poate transforma in cei mai buni negociatori daca folositi rabdarea, respectul pentru ceilalti, acceptarea opiniilor celuilalt. S-ar putea sa descoperiti ca aveti nevoie de ajutorul cuiva pentru a rezolva o problema.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cu Marte in Rac, cel mai bun mod de a va folosi energia este munca, rutinele zilnice, sa fiti in slujba celorlalti. Indiferent de munca pe care o faceti, acasa sau la serviciu, rabdarea este cuvantul vostru de ordine. Se poate sa va fie greu sa lucrati cu ceilalti intr-o maniera armonioasa. Pot aparea unele dispute cu colegii, cu sefii. Daca va simtiti deosebit de furiosi sau nelinistiti, ar fi intelept sa gasiti mici lucruri de facut astfel incat sa canalizati excesul de energie in mod constructiv. Este timpul sa va organizati mai bine. Sorteaza, arhiveaza, curata. Exista o multime de lucruri utile de facut. Este un moment bun pentru a incepe o noua munca, pentru a lucra la un proiect profesional nou. De asemenea, va puteti imbunatati sanatatea. Nu provocati probleme inutile cu colegii sau sefii.. Incearcati sa va induceti o stare de pace, liniste sufleteasca, ganditi pozitiv si actionati cu calm.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Marte in Rac, veti avea o multime de energie pentru a va exprima creativ, prin activitati cu copii, activitati romantice, hobby-uri, sau sport. Aveti tendinta de a va investi energia in satisfacerea placerilor voastre. Puteti petrece mai mult timp cu copiii vostri sau va puteti ocupa de preocuparile lor mai mult decat de obicei. Evitati speculatiile, riscurile sunt mari in acest moment si investitiile pripite pot duce la pierderi. Tratati-i pe cei dragi cu demnitate si respect si ei va vor urma pana la marginile pamantului. Exersati disciplina si stapaniti-va tendintele distructive. Este cel mai bun moment pentru a invata ca mandria exagerata merge tot timpul in fata caderii. In relatia cu copiii, ar trebui sa fiti atenti si sa actionati cu delicatete, cu rabdare si intelegere.

 

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.