01 Nov, 2009

PREDISPOZITII RELATIONALE -LIMBAJUL ASTRELOR IN RELATII

Posted by: Adriana Tudosa In: Astrologia relatiilor

marte si venus pg

Astrologia  in relatii este un pas important in intelegerea scopului intalnirii a doua persoane , este un mijloc de analiza a compatibilitatii celor doua pesoane , ofera informatii suficiente pentru o analiza simpla( sinastrie ) cand se compara planetele din tema unei persoane  in relatie cu toate planetele din tema celeilalte persoane  dar ofera si posibilitatea studierii karmei relatiei respective , de ce aceste doua persoane se intalnesc in aceasta viata , ce trebuie echilibrat intre ele.

In orice relatie  dar in principal in relatiile sentimentale , planetele cele mai active sunt Soarele, Luna  , Venus si Marte , orice barbat se exprima in principal prin Soare si Marte si cauta o partenera care sa-i exprime Luna si Venus ; orice femeie se exprima prin Luna si Venus si cauta un barbat care sa-i exprime Soarele si Marte .
Pentru un barbat :
-Venus in semn si aspectele sale releva tipul de femeie care il atrage , il seduce la nivel senzual si fizic.
-Luna in semn si aspectele sale indica tipul de femeie care reflecta propria feminitate inconstienta ( anima ) si ceea ce-l farmeca la nivel emotional.
-Neptun in semn si aspectele sale arata ce doreste sa impartaseasca la nivel transcendental , intuitiv si spiritual .

Pentru o femeie :
-Marte in semn si aspectele sale releva tiptul de barbat care o atrage , o seduce pe plan fizic si instinctiv .
-Soarele in semn si aspectele sale indica tipul de barbat care reflecta propria masculinitate ( animus)  si ceea ce o farmeca la nivel emotional.
-Uranus in semn si aspectele sale arata ceea ce doreste sa impartaseasca la nivel transcendental , intuitive si spiritual.

Sinastria karmica

In cadrul acestei sinastrii se analizeaza aspectele care se fac intre o planeta grea ( Saturn, Uranus, Neptun, Pluto ) a unei persoane cu o planeta personala ( Soarele, Luna , Venus, Marte ) sau cu o axa importanta( ascendent, cariera, casa casatoriuei, casa familiei ) a celeilalte persoane . In urma acestei analize rezulta un numar de aspecte negative si pozitive asta in functie de ceea ce au cei doi de platit unul altuia in aceasta viata .

Toate relatiile importante din viata noastra au un substrat karmic ( nu poti fugi de ele ) , ele leaga doua persoane care se cunosc din existentele trecute , regasirile karmice au avantaje si dezavantaje  dupa cum legatura este preponderant pozitiva sau negativa , cand aceste intalniri karmice sunt pozitive se manifesta o simpatie spontana fata de un necunoscut de la prima intalnire , cand intalnirea karmca este preponderant negativa , ceva in noi ne face sa ne fie teama de acest necunoscut dar forte dincolo de puterea noastra ne imping in aceasta relatie . ‘Dragostea fulgeratoare “ este un prim indiciu in regasirile karmice ,ele pot sa ne faca bine  sau pot sa ne duca pe marginea unei prapasti,  dar conform legii karmei , daca intr-o viata trecuta am sadit spini in relatiile noastre , in aceasta viata cu siguranta nu vom culege trandafiri ci vom simti din plin “ spinii “ saditi.

Intalnirea a doua suflete surori ( doua entitati care s-au cunoscut si iubit in vietile trecute si care au o karma preponderant pozitiva ) se caracterizeaza printr-un sentiment de recunostere , prin sentimentul ca s-au mai cunoscut , este o intanire in care comunicarea functioneaza foarte bine( telepatie ) , atractia fizica , intelectuala si sentimentala este  imensa . Nu oricine are sansa de a-si intalni acest suflet intr-o viata prezenta , unele persoane pot intalni mai multe  iar acest lucru reprezinta mari privilegii  si nu trebuie sa ratati aceasta sansa .

Daca in tema natala , Soarele  , Luna sau Venus sunt in conjunctie , sextil sau trigon cu Pluto sau sunt plasate in casa VIII , acestea sunt indicii clare ale unei reintalniri de suflete surori.

Regasirile karmice negative sunt intalniri cu acele persoane cu care legaturile din trecut au fost rele si au creat datorii karmice  , au fost intalniri pline de suferinte si care au generat plati karmice in prezent .Interaspectele provocatoare ( careu, opozitie chiar si unele conjunctii ) arata probleme de rezolvat intre cei doi , daca aceste interaspecte implica planete personale pe de o parte ( Soare, Luna , Venus, Marte )  si pe Saturn si Pluto de cealalta parte  atunci se poate vorbi de o intalnire karmica delicata . Cand vorbim de regasiri karmice nu ne referim doar la partener , aceste intalniri se realizeaza in toate formele de relatii posibile , iubire, prietenie , parinte-copii, profesional,  profesor –elev , frate –sora .
In palma mainii stangi , reintalnirile karmice sunt aratate prin linii mici si verticale , situate sub inelar si coborand spre linia inimii ( prima linie aproape orizontala , sub degete , traversand palma) , veti avea atatea intalniri karmice importante cate linii verticale ating linia inimii .

Saturn reprezinta lectia karmica in tema natala , pozitia in casa arata in general o legatura pe care o aveti cu :

-un frate sau o sora –Saturn in casa III,

-mama –Saturn in casa IV

-tata –Saturn in casa X

-copiii –Saturn in casa V

-un unchi, o matusa –Saturn in casa VI,

-colegi de service-Saturn in casa VI

-partenerul –Saturn in casa VII

-un cumnat, o cumnata –Saturn in casa IX

-un sef –Saturn in casa X

-prieteni-Saturn in casa XI

Saturn are o mare importanta in regasirile karmice  si mai ales in cea a sufletelor surori   atunci cand Saturn se suprapune cu Soarele, Luna, Venus , Ascendent .
Planetele situale in casele karmice IV, VIII, XII arata deasemenea legaturi karmice , Soarele, Luna , Venus plasate in casa IV arata o legatura de familie sau conjugala anterioara.  Soarele, Luna , Venus plasate in casa VIII arata intalnirea cu o iubire din vietile trecute . Soarele , Luna , Venus in casa XII  accentueaza o legatura karmica sentimentala din alta viata , trebuie stiut ca o intalnire  karmica face parte din evolutia noastra, calitatea acestei intalniri depinde si de interaspectele care implica Soarele, Luna sau Venus .

Nodurile lunare arata deasemenea regasiri karmice  , orice suprapunere a unei planete a unei persoane peste nodul sud al celeilalte arata o datorie karmica  deci o regasire karmica mai ales negativa  , orice suprapunere a unei planete a unei persoane peste nodul nord al celeilalte persoane arata o posibila intalnire a sufletelor surori . Atunci cand nodurile lunare a doua persoane se afle in opozitie  , se poate vorbi de o legatura karmica pozitiva  , de multe ori poate fi indiciul de regasire a doua suflete surori ( eu am Nodul Nord in Rac gradul 2 :40 iar baiatul meu are Nodul Nord in Capricorn gradul 2 , cand l-am nascut , Nodul lui sud in rac facea o conjunctie stransa cu nodul meu nord , ceea ce arata o puternica legatura karmica intre noi doi , o intalnire in care trebuie sa ne ajutam unul pe celalat in evolutia noastra , si chiar acest lucru se intampla, exista intre noi o intelegere dincolo de timp care nu poate fi exprimata prin cuvinte ) .

Lilith –Luna Neagra are o importanta covarsitoare in reintalnirile karmice , conjunctia dintre Lilith a unei persoane si  Soarele , Luna , Venus , Marte , Juno, Eros ale celeilalte persoane provoaca o atractie irezistibila , hipnotica

Cand “ elevul este pregatit , profesorul soseste “ , cu alte cuvinte , atragem pe cei de care avem nevoie , in momentul in care suntem pregatiti sa intelegem un anumit lucru .

Adriana Tudosa

40 Responses to "PREDISPOZITII RELATIONALE -LIMBAJUL ASTRELOR IN RELATII"

1 | Anca Alexe

November 5th, 2009 at 2:17 pm

Avatar

Draga Adriana,

din harti natale care circula pe net, am constatat ca am Saturn in casa a II-a si Saturn retrograd in Berbec dar, casa a II-a este in Pesti. Cum vine asta? Nu reusesc deloc sa inteleg ca inseamna, iar din materialul publicat mai sus, casa a II-a lipseste cu desavarsire. Ma poti ajuta? Te rog frumos!
Sunt nascuta pe 31.10.1967, la ora 13:30 in Bucuresti.

2 | vero

November 29th, 2009 at 9:25 pm

Avatar

fff interesant….felicitari….e unul din cele mai interesante articole pe care le am citit in ultima vreme

3 | ANITA

December 4th, 2009 at 10:10 am

Avatar

Draga Adriana,
Anul acesta am avut un an in care o situatie m-a ajutat sa aflu mai mult despre mine si ai mare dreptate<>.
Sunt nascuta in 28.12.1959,ora 01:15,Brasov.
Multumesc mult!

4 | HELEN

December 10th, 2009 at 1:52 pm

Avatar

bUNA ZIUA,AS AVEA O INTREBARE.EU AM LILITH IN RAC ?CE INSEAMNA ASTA?Sunt nascuta pe 26.05.1987.ora 13:30,galati.va multumesc anticipat as dori dak se poate sa mi raspundeti

5 | Adriana

December 29th, 2009 at 7:39 pm

Avatar

Helen
HELEN

Luna Neagra –Lilith desemneaza o karma , un loc ce presupune constientizare si depasire de sine, adesea este un loc de suferinta , angoasa, experiente penibile si rau intelese .
Cu Lilith in Rac , familia, originile constituie nodul problematicii tale , pot aparea raporturi dificile cu femeile, este un raport cu mama adesea sufocant, maturitate afectiva ce se desfasoara cu probleme. Este o cautare intensa a securitatii dar aici apare si ambiguitatea , tot cautand securitatea , de fapt , instinctiv alungi dependenta deoarece teama de abandon ramane puternica . Aici dualitatea lui Lilith se manifesta in toata maretia ei , este o cautare si un refuz al securitatii, al apartenentei culturale , sociale , familiale. Cand gaseste securitatea, teama de a o pierde te va determina inconstient sa rupi aceasta liniste. Lilith in Rac induce permanent in viata ta o tema de prabusire, poti sa-ti renegi destul de usor originile, numele, apartenenta religioasa . Cu Lilith in rac se poate spune ca poti ramane toata viata “ fetita lui mama “maturizarea are loc foarte greu, , , de fapt refuzi maturizarea. Revendicarea sau refuzarea maturizarii dar si asumarea responsabilitatilor sunt note puternice ale lui Lilith in Rac. Dualitatea lui Lilith in Rac se manifesta si in privinta alegerii partenerului, ai perioade cand ai nevoie de un barbat puternic , un barbat dominator , dar din cand in cand mai ai nevoie si copil care sa trezeasca in tine instinctul de ocrotire , de aparator, il manipulezi cu dragostea ta , il rasfeti iar el nu va putea face nici un pas despre care tu sa nu stii . Lilith in Rac intermediaza in primul rand prin vise, imaginatie puternica si fantezii, trebuie dezvoltata increderea acordata intelepciunii inconstientului, asta te va ajuta sa te maturizezi.

6 | marinela

January 26th, 2010 at 6:27 am

Avatar

ce imi poti spune de intilnirea dintre noi?? eu-11.07 1967 iar el-27.04.1954. Iti multumesc.

7 | Ioana

March 27th, 2010 at 11:45 pm

Avatar

Buna Adriana,

In ultimul paragraf ai spus ca Lilith –Luna Neagra are o importanta covarsitoare in reintalnirile karmice, conjunctia dintre Lilith a unei persoane si Soarele, Luna, Venus, Marte, Juno, Eros ale celeilalte persoane provoacand o atractie irezistibila, hipnotica.

Eu am Soarele in conjunctie cu Lilith-ul unui barbat de care sunt f. atrasa din toate punctele de vedere. Intrebarea mea ar fi daca atractia de care spuneai se manifesta reciproc, sau doar persoana cu planeta este atrasa de persoana cu Lilith.

De asemenea, pe unele site-uri apare ba ca Lilith are o datorie karmica de achitat fata de persoana cu planeta, ba ca persoana cu planeta are o datorie fata de Lilith si nu mai inteleg cine cui datoreaza.

As fi foarte recunoascatoare daca m-ai putea ajuta cu un raspuns.

Multumesc mult.

Ioana

8 | Mezz

June 25th, 2010 at 11:10 am

Avatar

Saturn in casa VII arata ca vom alege numai parteneri fata de care avem datorii karmice? multumesc pt raspuns

9 | Adriana

July 4th, 2010 at 6:52 pm

Avatar

Cand vorbim de Saturn in casa parteneriatelor atunci pot spune ca principalul test al existentei tale priveste casatoria si raporturile cu celalalt, arata destul de clar o legatura karmica delicata cu partenerul care se va arata ambitios dar rigid , mofturos, ursuz , plin de toane , rece. Saturn in casa partenerului tinde in general sa amane casnicia, este o energie ce nu stimuleaza relatiile romantice ci una care sa ofere siguranta , bani. Cu Saturn in casa VII tot timpul apar piedici in a forma o relatie , fiecare experienta este predestinata , este inscrisa in destinul tau( Saturn este “ mana destinului”)

10 | mariana.s

July 10th, 2010 at 3:24 am

Avatar

sint interasata de articolele publicate pe acest site .sint nascuta pe 10 09 1968 ora 15 p neamt .ce poti sa mi spui despre intilnirile mele karmice si destin in general.trec printro perioada cam agitata si ti as fi tare recunoscatoare daca mi ai raspunde .multumesc!

11 | Adriana

July 13th, 2010 at 6:13 pm

Avatar

mariana s
fecioara cu soarele pe gradul 17:52, ai ascendentul in capricorn gradul 3, asta inseamna( ascendentul arata ceea ce trebuie sa dezvolti in aceasta viata , vorbeste despre personalitatea , individualitatea ta , este energia ce te individualizeaza in lumea fecioarelor ) ca ai o vointa puternica ,natura rece ,rabdatoare , rezistenta dar cu mintea uneori agitata .Incapatanata ,uneori taciturna , severa cu tine insati ,neincrezatoare dar ambitioasa . Pentru tine pot conta mai mult banii , onorurile , suprematia , ascensiunea sociala iar pentru a obtine toate acestea vei face eforturi si vei munci fara pauza infruntand dificultatile si cautand tot timpul siguranta . te temi de saracie , de nesiguranta pe care ti-o pot ceilalti,Cu acest ascendent, casa parteneriatelor este in rac, asta inseamna un partener sensibil, care iubeste viata de familie .
In aceasta perioada guvernatorul ascendentului tau care este Saturn iti tranziteaza casa VIII natala , energia aceasta va pune un accent deosebit asupra problemelor financiare , sexual-emotionale , psihologice si spirituale, este o perioada extrem de importanta in viata ta deoarece se cere eliminarea vechilor structuri si sabloane punandu-te sa renunti la anumite dorinte, atasamente . Este un timp in care energia saturniana lucreaza pentru tine in directia disciplinarii dorintelor , atasamentelor emotionale, banilor in comun iar acest lucru poate fi impus de anumite circumstante exterioare care te vor forta intr-un anumit fel sa privesti in fata anumite realitati fie prin frustrarile pe care le vor genera fie prin dorinta de a constientiza ramificatiile dorintelor personale si a modului in care ti-ai folosit pana in prezent puterea financiara , emotionala , oculta si spirituala. Poate fi o perioada mai grea pentru tine daca nu vei incerca sa fii realista si disciplinata in folosirea banilor in comun, in emiterea dorintelor personale si emotionale , Vei devceni mai preocupata de realitatile fundamentale ale vietii, ale sufletului, de viata in lumea de dincolo, te poti confrunta cu principiile supreme ale vietii , cu experiente spirituale esentiale pe care le-ai ignorat sau neglijat. Este posibil sa dai viata unor afaceri financiare sau te poti intalni cu probleme financiare pe care trebuie sa le rezolvi tu ( este posibil ca sotul sa ramana fara servici , sau sa aiba diverse probleme la locul de munca si ca atare rezolvarea problemele financiare depind de tine ) , pot aparea probleme mari cu creditele , cu orice bani imprumutati , de aceea iti recomand prudenta , disciplina si un simt realist in abordarea oricaror chestiuni financiare ,Tot cu Saturn in casa VIII se poate vorbi de anumite frustrari in canalizarea energiei sexuale, este o fortare in directia disciplinarii si realizarii importantei vietii sexuale precum si a modului in care ti-ai canalizat pana acuma energiile amoroase . Tot in aceasta perioada poti fi atrasa de activitatile oculte , studii, practici si cercetari spirituale .

12 | Irina

July 27th, 2010 at 2:36 pm

Avatar

F interesant ! Am dat intamplator peste acest site ,lucru care m-a facut sa simt ca trebuie urgent sa scriu,deoarece cautam demult raspunsuri la intrebarile mele .Se pare ca aici gasesc detaliat multe raspunsuri la framantarile (nu neaparat negative)care mi-au cam acaparat gandurile in ultima vreme.Daca ai putea sa-mi spui cate ceva despre intalnirile mele karmice poate as intelege mai bine rostul framantarilor mele.Eu : nascuta la Hunedoara ; 03.02.1971 , ora 9 . Multumesc anticipat pentru ca stiu ca o sa-mi fi de mare ajutor … Cu drag

13 | Anca-Maria

August 3rd, 2010 at 10:49 pm

Avatar

Buna ziua!
Am o intrebare la dvs in leg cu destinul meu si rel mea.
Sunt Rac, nascuta pe 17.07.1984,ora 11:45 A.M.,Brasov, iubitul meu e Pesti,nascut pe 24.02.1984,ora 4:30 A.M.,Brasov,numele Adrian.
Am aflat cat de mult conteaza si ne influenteaza ora nasterii destinul, dar nu stiu sa calculez aceste lucruri. Va rog sa-mi spuneti daca se poate ce sansa de reusita am in viata si daca aceasta relatie se va concretiza in casatorie si ce anume trebuie sa iau in calcul. Momentan sunt fericita dar nu stiu la ce sa ma astept. Va multumesc anticipat, site-ul dvs mi se pare f bun. O zi buna! Anca-Maria

14 | didi priefer

August 29th, 2010 at 12:35 pm

Avatar

am petrecut o zi intreaga pe site-ul tau si daca n-ar trebuie sa plec la coafor as mai sta… ma intorc si continui…sper sa poti sa am ajuti si pe mine cu o lamurire: am o boala grea de rinichi, sunt pensionara pe caz de boala deja si cu toate tratamentele , cu chimioterapie, imunosupresoare si tot restul, boala recidiveaza…e ceva predispus in harta mea natala? pot sa ma lupt cu boala asta si sa o inving? pare o nebunie, dar imi doresc si un copil… de asemenea, nu am pot impaca cu gandul ca viata mea profesionala s-a sfarsit, desi de fiecare data cand imi spun ca ma intorc la lucru boala mai are un puseu si planurile nu mai valoreaza nimic…
astept raspunsul tau , iti multumesc si te felicit pentru munca ta
27.02.1971 ora 13. 00 Bucuresti

15 | Mihaela

January 15th, 2011 at 5:09 pm

Avatar

Buna, Adriana
Am citit cu interes toate articolele tale si indraznesc sa te intreb si eu despre mine si relatia mea.
Eu sunt nascuta pe 2 ianurie 1975, ora 22:27, Plenita,Jud.Dolj, iar prietenul meu Bogdan este nascut pe 23 iunie 1979, ora 20:30, Oravita. Mentionez ca am fost casatorita cu un Varsator si am divortat dupa 10 ani in 2008.Relatia actuala o simt predominant plutoniana, fara sa fi stiut cand l-am cunostut pe actualul meu prieten de importanta lui Pluto intr-o relatie , am intuit in sinele meu ca a intrat o energie plutoniana in viata mea, odata cu el.Impreuna vrem acum sa ne construim o viata in strainatate,el deja este plecat in Anglia, si doresc sa il urmezi si eu , dar drumul inca este sinuos pentru amandoi…sub ce vibratie sta relatia noastra? Multumesc mult pentru tot ce faci si pentru timpul acordat.

16 | Mihaela

January 15th, 2011 at 5:11 pm

Avatar

scuzeeee pentru greselile de scris! acum le constat…

17 | Denisa

March 25th, 2011 at 6:23 pm

Avatar

Buna Adriana,
As avea o intrebare la tine: ce-mi poti spune despre o relatie in care cei 2 au Lilith in careu (la grad perfect) si de asemenea planetele Marte iarasi sunt in careu (tot cu exactitate)? Si numai atat, dar si Martele unuia cu Lilith-ul celuilalt formeaza cate o opozitie si o conjunctie? (toate aspectele astea se petrec pe 3 semne din crucea cardinala)
Multumesc anticipat, astept raspuns.
Te pup si iti doresc numai bine!

18 | Elis

April 10th, 2011 at 1:11 pm

Avatar

Eu Sagetator cu ascendent in Berbec (13.12.1967 ora 13.45) EA Pesti cu ascendent in Capricorn(15.3.1967 ora 4.00). Ce imi poti spune,te rog? Nu ma pricep deloc,Adriana,cu toate ca sunt foarte atras de astrologie. Cred in suflete pereche.

19 | Anamaria

April 11th, 2011 at 10:33 pm

Avatar

Buna seara Dna Adriana! Scrieti f frumos si pe intelesul tuturor.
As dori sa-mi calculati sinastria si sa-mi spuneti dac? noi doi vom fii împreuna, casatoriti si fericiti! Eu, 23.06.1975 ora 23:55, el 2.11.1974 ora 19:30, amândoi constanta. Va rog f mult si va multumesc anticipat. Seara buna, Anamaria.

20 | Jessie

May 11th, 2011 at 9:24 am

Avatar

As dori sa iti pun o intrebare despre o relatie dificila din viata mea. Eu doresc sa fac ce e mai bine atat pt mine dar si pentru persoana implicata, dar se pare ca suntem intr-o situatie destul de complicata. In sinastrie axa NN-NS a persoanei (NN gradul 22’36 rac casa a 5-a, NS gradul 21’37 capricorn casa 11-a) se afla in careu cu Saturn si Luna din astrograma mea. Saturn e gradul 23’21 in balanta casa 3 (aproape de cuspida casei a 4-a, 25’16 balanta) si Luna 21’53 berbec casa a 9-a (aproape de cuspida casei a 10-a, 25’16 berbec). Cum pot sa usurez aceasta relatie si sa rezolv karma dintre noi. Si eu am NN-NS tot in rac-capricorn si mai sunt bineinteles si alte aspecte intre astrogramele noastre. Iti multumesc.

21 | julia

October 23rd, 2011 at 3:08 pm

Avatar

Buna.
Draga Adriana, mi-a placut f mult articolul tau.Apreciez persoanele care studiaza cu atentie astrologia. Toti spun ca m+am nascut intr_o zi foarte speciala. Mi_as dori sa stiu si parerea ta pentru ca acum trec prin foarte multe probleme. Sunt nascuta pe 22.12.1989, ora 14 50, Braila. Multumesc frumos si astept cu nerabdare raspunsul tau

22 | Cerasela

December 2nd, 2011 at 10:07 pm

Avatar

Adriana,
foarte interesante articolele tale, am o mare rugaminte, in relatia in care am fost si in care cred ca nu mai sunt(nu sunt sigura) am incercat multe solutii sa inteleg de ce iubirea noastra e atat de pasionala dar imposibila, de ce nu reusim sa ne despartim insa nu reusim nici sa ajungem la o convietuire armonioasa….exista o tensiune, o lectie pe care nu o intelegem si tare mi-as dori sa pot fi ajutata prin perspectiva astrologiei, eu nascuta in romania 27 ianuarie1971 -10.50am(dimineata) , el nascut in romania 2 decembrie 1970 -12.30 am( noaptea)…te rog din suflet sa-mi spui unde este lectia si care este pe care nu reusim sa o intelegem. Multumesc din suflet!

23 | linda68

April 24th, 2012 at 6:23 am

Avatar

Interesant; insa, caut o interpretare mai clara o unui aspect dintr-o sinatrie: Lilith-ul lui in Gemeni face trigon cu soarele ei in Varsator…despre ce e vorba aici?

24 | daniela

May 23rd, 2012 at 1:05 pm

Avatar

f f f interesant

25 | daniela

May 23rd, 2012 at 1:09 pm

Avatar

cum pot comanda o astrograma karmica??
problemele mele relationale sunt f f grele
nu vreau sa deranjez, dar nu stiu cum pot comanda/cere o consultatie
multumesc
PS astep un raspuns pe e-mail

26 | NELA-AURICA

July 17th, 2012 at 8:57 am

Avatar

sunt nascuta pe 07.10.1965 si sotul 23.12.1962

vreau sa stiu cum va merge relatia noastra?
ce se intampla cu cariera mea ?sunt economista dar nustiu care este menirea mea pe acest pamant?

27 | NELA-AURICA

July 17th, 2012 at 8:59 am

Avatar

sunt nascuta pe 07.10.1965 ora 6 si sotul pe 23.12.1962ora 5-6.30

28 | Mihai T

October 23rd, 2012 at 5:49 pm

Avatar

Am citit aici despre superpozitia nodurilor nord si sud intr-o relatie chiar daca ele sunt in opozitie. Asta da o relatie de durata intre cei doi? mai ales daca saturn-ul fiecaruia e conjunct cu unul din luminariile celuilalt si cu un nod nord.? Acest saturn al perechii conjunct cu nodul nord si cu soarele personal ma intriga. Lectia pe care trebuie sa o invat e impreuna cu perechea mea ? Sau persoana cu saturn joaca doar un rol de supervizor al directiei mele in viata?

29 | Mariana

November 11th, 2012 at 8:51 am

Avatar

Adriana, felicitari pentru aceste site!
Intamplator am dat peste el si am citit cu mult interes ceea ce ai scris. Daca se poate si ma poti lamuri ce-mi va aduce SATURN in scorpion, pentru ca in balanta am vazut ce cutremur si dezechilibru a produs in viata mea din toate punctele de vedere.Sunt nascuta pe 12 iunie 1960, orele 0820 dim – com. Ostrov,jud. Constanta, gemeni cu ascendent in leu. Stiu ca totul in viata se intampla cu un rol si cu un scop in viata, dar acum dupa 21 ani de casnicie, echilibru si stabilitate, totul s-a naruit, nimic nu se leaga, totul este blocat, incerc sa prind sensul, dar imi scapa.Poate ma poti ajuta sa inteleg ce este blocat si ce va urma. Multumesc !

30 | Maria T

November 11th, 2012 at 9:59 am

Avatar

Buna Adriana,
Ce imi poti spune despre mine si relatia mea, eu sunt nascuta pe 6.martie 1985 la ora 19.30 in Alexandria, Teleorman, si el este nascut pe 5.octombrie 1982, in Alexandria, ora nu o stiu….as dori sa aflu dk relatia noastra are sanse de reusita.Multumesc!

31 | georgia

February 13th, 2013 at 10:41 am

Avatar

MA NUMESC GEORGIANA, SUNT NASCUTA PE 10 AUGUST 1978 IN RM.VALCEA SI IUBITUL MEU PE 1 IUNIE 1977 TOT IN RM. VALCEA. SUNTEM PLECATI DE 7 RESPECTIV 9 ANI DIN TARA, SUNTEM DE 16 ANI IMPREUNA,AM VREA SA NE CASATORIM, SA NE LUAM CASA, SAU AVAND IN VEDERE SITUATIA DE AICI SA NE INTOARCEM ACASA. SUNTEM CONFUZI, BLOCATI , NU REUSIM SA DAM INAINTE SI NU STIM INCOTRO SA O LUAM. VREAU UN SFAT , DACA E BINE SA NE CASATORIM ACUM SA FACEM UN COPIL, SA NE INTOARCEM ACASA.SI AS VREA SA STIU DACA PE HARTILE NOASTRE APAR PROBLEME GRAVE DE SANATATE SAU KARME NEGATIVE.

32 | georgia

February 13th, 2013 at 10:44 am

Avatar

ASTEPT RASPUNS PT CA AM MARE NEVOIE . VA MULTUMESC MULT

33 | Violeta

July 29th, 2013 at 8:37 pm

Avatar

Buna seara!
Sunt violeta din Galati, imi place foarte mult site/ul tau si parca Bunul Dumnezeu mi l-a scos inaintea ochilor. Te rog foarte mult, daca poti sa ma ajuti cu niste lamuriri in legatura cu destinul meu, intrucat trec printr-o perioada in care parca nu ma pot regasi. Sunt nascuta la 09.09.1975, ora 11 am, in Galati. Am mare nvoie de aceste indrumari si te rog nu trece cu vederea acest email.

34 | ana

December 28th, 2013 at 10:52 am

Avatar

Ma numesc Ana ,sunt casatorita am copii.Am o casnicie fericita si tot ce imi doresc, dar gandul imi zboara la un fost iubit.Sunt fericita langa sotul meu suntem casatoriti de 10 ani si sunt multumita de tot ce am realizat.Ce am e ceva in neregula cu mine?Va multumesc!

35 | Mihaela

June 24th, 2014 at 4:41 am

Avatar

Buna Adriana,marturisesc ca sunt fascinata de modul in care faci analizele astrologice!As dori sa te rog sa mi spui si mie despre un om care a aparut in viata mea de curand
Este nascut la15 ianuarie1975 nu stiu ora .Iar eu la 1 aug.1969 ora 11.20.Am 2 copii cu un om cu care nu sunt casatorita iar el este casatorit si are un copil.Atractia dintre noi e mare si nu stiu ce sa fac.Sufletul meu tanjeste dupa iubire iar ratiunea zice nu.Iti multumesc din suflet daca imi vei raspunde

36 | angela

December 21st, 2014 at 6:00 pm

Avatar

draga Adriana, imi spui te rog daca faci sinastrii, astrograme natale si daca da, cum putem lua legatura cu tine online?

37 | Luminita

December 28th, 2014 at 9:20 pm

Avatar

M-ar interesa astrograma karmica; cum se procedeaza?

38 | Ada

June 28th, 2015 at 6:33 pm

Avatar

Felicitari, draga Adriana, pentru articolele site-ului tau! As dori sa stiu cum pot comanda o astrograma karmica, sinastrii si alte consilieri de ordin astrologic. Multumesc.

39 | Cristina

August 6th, 2015 at 5:47 pm

Avatar

Buna adriana , foarte interesante articolele tale , dar am o nelamurire foarte mare , eu am soarele la 19 grade in leu , un anume tip are luna neagra la grad perfect cu soarele meu , ne-am intalnit intr-o vacanta , intamplator , ne-am tot ferit unul de celalalt dar este o atractie inconfundabila intre noi , niciodata nu am simtit asa ceva , ce nu inteleg eu , e posibil ca aceasta atractie sa fie reciproca sau sa fiu eu hipnotizata de lilith-ul lui ? deci m-a ravasit complet acest omulet si astrele noastre nu se regasesc prea mult , avem amandoi luna in balanta , si cam atat nodurile nord sunt in trigon , el in pesti eu in scorpion , plutonul lui e in nodul meu nord , saturnul meu in nodul lui …. deci lamureste-ma cu luna asta neagra , ca m-a bulversat acest omulet si nu pot sa inteleg de ce .

40 | FLUTURAS

April 25th, 2017 at 1:55 pm

Avatar

Buna Adriana,
Citesc si ma regasesc in multe din explicatiile tale, unele le inteleg , altele nu…si nu pot sa nu ma intreb:
M-am nascut pe 06.07.1973 la ora 02:20 Calarasi. Anul asta mi s-a spus numai de bine….si eu astept. Stiu ca urmeaza acest bine divin pe care il astept de multi ani, pare ca si astrele se aseaza pentru a fi in concordanta cu divinul.
Imi poti spune ceva….

Comment Form


April 2017
M T W T F S S
« Mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
CURRENT MOON


  • Teodora: Buna ziua! Am o rugaminte pentru dv . Imi puteti spune ce tip de relatie karmica este aceasta ? Am aceste aspecte: luna opzitie luna marte trig
  • Teodora: Data de nastere a mea, este 19/10/1977 ora 7:00 Fetesti Iar el 23/12/1980 ora 9:00 Iasi
  • monica: Multumesc!Multumesc!Multumesc!

Video