18 Oct, 2008

VIBRATIA ANULUI UNIVERSAL SI A ANULUI PERSONAL

Posted by: Adriana In: Numerologie

Fiecare an universal are o anumita vibratie  ce aduce evenimente si intamplari caracteristice ei, dar aceasta vibratie va cunoaste un nou aspect in contact cu vibratia proprie fiecarui om, in consecinta, acelasi an universal poate fi excelent pentru anumiti oameni sau se manifesta defavorabil pentru altii.

 Cunoscand vibratia anului universal putem calcula anul personal care se obtine printr-un calcul destul de simplu, an personal ce are o anumita vibratie, iar daca actionam in conformitate cu energia si tonul anului , vom progresa fara dificultati si rapid, daca ne opunem tonului anului, tot anul va fi o lupta iar noi vom fi ca intr-o arena.

ANII PERSONALI SI CICLUL ENERGETIC DE 9 ANI

Conform numerologiei , viata noastra se desfasoara in cicluri de 9 ani, fiecare an contine o energie diferita propice realizarii anumitor lucruri. . Viata este aranjata in asa fel incat ofera omului posibilitatea de a produce diverse schimbari in viata lui dar numai in anumite perioade de timp si nu la intamplare.De exemplu: in viata fiecaruia exista un an foarte favorabil pentru casatorie, altul pentru calatorii, altul pentru a incepe un nou mod de viata, o noua cariera, etc.

Am vazut mai multe metode de a calcula anul personal dintr-un ciclu de 9 ani , dar cea mai eficienta  si corecta este cea prezentata de Anatol Basarab in care se calculeaza codul numeric al ciclului  de 9ani, cod obtinut prin inmultirea datei de nastere cu luna de nastere iar apoi cu anul nasterii; de exemplu pentru o persoana nescuta in 19 mai 1960, codul ciclului de 9 ani este : 19 x 5 x 1960=  186200

 O sa dau un exemplu de calcul al anului personal pentru o persoana nascuta in data de

     19 mai 1960.

  -prima metoda de calcul consta in adunarea zilei de nastere, a lunii de nastere cu anul 2009 si obtinem anul personal al acestei persoane pentru anul 2009:

                5

             19

          2009= 2033=2+3+3= 8, prin aceasta metoda rezulta un an personal 8

-alta metoda ar fi adunarea vibratie nasterii cu vibratia anului 2009, deci :

       vibratia nasterii este 22 (adunam ziua , luna, anul) , vibratia anului 2009 este 2+9=11, adunand aceste doua vibratii 22+11=33=3+3= 6, deci un an personal 6  diferit de cel obtinut prin metoda cealalta..

 Din aceasta cauza va recomand sa folositi metoda de calcul prezentata de Anatol Basarab.

Deci pentru o persoana nascuta in data: 19.05.1960, calculam codul numeric al ciclului de 9 ani astfel: 19x5x1960= 186200.

   –  scriem toti anii de la nastere pana in prezent ca in exemplul urmator sub acest cod numeric calculat, astfel:

                        1      8        6         2        0      0   codul numeric calculat

                    1960    61     62       63     64     65

                      66      67     68       69     70     71

                      72      73     74       75     76     77

                      78      79     80       81     82     83

                      84      85     86       87     88     89

                      90      91     92       93     94     95

                      96      97     98       99   2000   01

                      02      03     04       05     06     07

                      08   2009

   Observati ca anul 1960 este anul 1 dintr-un ciclu de 9 ani, anul 1961 este anul 2, anul 1963 este anul 3, pana ajungem la anul 1968 care este anul 9, finalul ciclului, anul 2005 este anul 1 dintr-un nou ciclu de 9 ani , iar anul 2009 este anul 5 dintr-un ciclu de 9 ani.
Primul an al ciclului de 9 ani incepe de la anul nasterii, este anul ineputului vietii in lumea materiala si ori de cate ori ne intalnim cu acest an putem considera ca ne nastem din nou intr-o alta forma dupa sfarsitul ciclului. Anul 2 un an al linistii si odihnei, anul 3 este anul activitatilor intense, anul 4 este anul muncii incordate, anul 5 este anul deplasarilor, schimbarilor neprevazute, anul 6 este anul casatoriei sau divortului, anul 7 este anul cand apartinem soartei, anul 8 este anul banilor, puterii sau decaderii, anul 9 este anul sfarsitului de ciclu de 9 ani, este un an al bilantului.

Anul personal 1
Cuvinte cheie : noi inceputuri, entuziasm, energie

Este un an al noilor inceputuri, energia si entuziasmul sunt la cote maxime, cum n-ati mai avut de mult. Orice incepeti acuma va ramane, probabil foarte important mult timp. In acest an puteti incepe mai multe activitati noi, insa veti avea destula energie si entuziasm pentru a le sustine pe toate. Este un an favorabil hotararilor, deciziilor importante, puteti deveni o persoana independenta, sa luati decizii importante in ceea ce va priveste sau sa actionati alfel decat pana acuma.Este o perioada norocoasa in care vi se ofera multe sanse, nu trebuie sa va divulgati proiectele pana ce ele nu au luat o forma concreta. Este un an al noilor prietenii, afaceri noi, orice alt tip de activitate. Posibila schimbare a profesiei, locuintei, tarii, starea civila, casatorie, divort. Abordati noi domenii de studiu, formati-va grupuri de prieteni, deschideti-va mintea, priviti in viitor, acceptati schimbarile bruste si noile ocazii care pot aparea.

FOLOSITI-VA CREDINTA SI INCREDEREA, UITATI EXPERIENTELE TRECUTULUI CARE VA POT TINE PE  LOC.

Daca nu renuntati la trecut si la gandurile negre, veti actiona contrar curentului vibrator, benefic si innoitor in acest an, putand sa puneti in pericol posibilitatile intregii perioade.Este un an al noilor inceputuri si daca le veti face in acest an, veti fi protejat timp de 9 ani de zile in directia aleasa. Fiti indrazneti si originali in acest an si succesul este garantat.

Anul personal 2
Cuvinte cheie : Asteptare cu  rabdare

Acesta este un an mai lent, este un an de consolidare, de reducere a lucrurilor la proportii mai controlabile, cuvintele cheie ale acestui an “ asteptare cu rabdare” nu se impaca foarte bine, adesea fiind destul de greu sa astepti cu rabdare. Apare tentatia de a face presiuni in incercarea de a dori sa se intample cava, acest lucru fiind favorabil unui an personal 1, in anul personal 2 acest lucru reprezinta o pierdere de timp si de energie. Este un an in care trebuie sa va exersati rabdarea, sa va incredeti in intuitia voastra, sa va bucurati de momentele placute impreuna cu oamenii pe care ii iubiti. Este un an al muncii in echipa, al colaborarii cu ceilalti, rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte ca anul  trecut, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme. Este un an nefavorabil sub aspectul profesional, aveti nevoie de calm si diplomatie pentru a va atinge scopurile, lasati lucrurile sa-si urmeze cursul lor si veti vedea ca asa este mai bine. Este un an bun pentru problemele legate de sanatate, puteti fi mediator in solutionarea oricarei situatii incordate sau conflictuale. Recuperati-va fortele dupa istovitorul an personal 1 si invatati ce inseamna “ asteptare cu rabdare” , nu va aventurati in proiecte de mare avengura, nu este cel mai bun timp. Trebuie sa fiti foarte atent la parteneri, colaboratori si prieteni deoarece toate problemele care se pot forma in acest an vor veni numai de la acesti oameni, este un an in care cel mai usor poti fi pacalit de propriul asociat sau prieten, foarte usor poti intra in scandaluri care de cele mai multe ori sunt declansate de oamenii apropiati, cunoscuti. Este un an in care foarte usor poti ajunge la diverse judecati, de aceea, cel mai bine este sa plutiti in directia cursului apei , sa nu schimbati directia ca veti fi pedepsit.

Anul personal 3
Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, va distrati si va bucurati de viata, asta teoretic. Dun nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa munciti din greu, chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a va face noi prieteni, pentru a va ocupa de hobby-uri. Este o perioada excelenta pentru a va dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor voastre. Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie, puteti avea ocazia sa cunoasteti persoana visurilor voastre sau sa consolidati vechile legaturi. Forta de seductie va fi deosebita, incitandu-i pe ceilalti, in special persoanele de sex opus.Este un an vesel, ce va ofera distractii, puteti avansa si progresa daca veti sti sa va tineti mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, puteti castiga un concurs, o bursa, sa primiti bani sau un premiu special.

Anul personal 4
Cuvinte cheie : munca asidua, obiective realizate

Acest an 4 vine dupa un an de distractii( anul 3), dorind sa va implicati in ceva mai serios, de fapt anul 4 este un an al muncii asidue. Daca va stabiliti un obiectiv la inceputul anului, veti constata ca pana la sfarsitul anului il veti realiza, veti avea cu ce sa va mandriti dar in acelasi timp va veti bucura ca a trecut acest an. Daca nu v-ati pus in gand nici un obiectiv anume, veti gasi ca tonul anului este serios, greu, restrictiv, considerandu-l cel mai greu an din ciclul de 9 ani. Este un an in care trebuie sa aveti foarte multa rabdare, desi, chiar daca  veti  munci foarte mult, nu veti avea rezultate imediate, anul 4 este un an al insamantarilor.Nu este cel mai bun an al riscurilor economice, daca dispuneti de bani, investitii, pregatiti-va pentru ziua de maine, procurati-va cele necesare profesiei, imbunatatiti conditiile de munca, limitati calatoriile si nu ingaduiti activitatilor sociale sa se interfereze in progresul vostru. Neglijarea obligatiilor va poate aduce mari deceptii, incurcaturi. Este un an in care este posibil sa apara pesimismul, frustrarea, anul 4 poate fi comparat cu o piatra de moara , un an greu, plin de obstacole. Aveti grija de nervii vostri, starea de spirit va poate crea probleme de convietuire, aveti grija si nu provocati schimbari pentru ca ele vor veni foarte curand. Este un an in care trebuie sa va stapaniti, sa asteptati, sa intelegeti ca este un an lent, in care nu veti avea parte de rezultate spectaculoase. Vibratia dominanta a acestui an este calmul.

Anul personal 5
Cuvinte cheie : schimbare , variatie, asteptati ceva neasteptat

Este un an al schimbarii si variatiei, dupa seriozitatea anului 4 , sunteti pregatit sa faceti ceva incitant si diferit,. Este un an perfect de a schimba orice lucru din viata viastra de care nu sunteti multumit, fie cariera, fie locuinta, partenerul sau chiar tara. Trebuie sa fiti pregatit sa asteptati ceva neasteptat, probabil ca va veti surprinde facand niste lucruri pe care nu le-ati crezut niciodata posibile.Este un an cu ocazii favorabile, , veti strabate o perioada nesigura , ceea ce va va determina sa va simtiti nelinistit si plin de energie, aveti nevoie de miscare, comunicare, de punere in valoare a talentului,  de indemn pentru a nu lasa sa va scape nici un prilej , chiar ci cel riscant. Veti incerca sa gasiti un nou mediu de viata, evenimente neasteptate pot rasturna planurile voastre, sunt favorizate schimbarile , calatoriile. Atentie la nervii vostri, la sensibilitatea si starea irascibila in care va gasiti. In general este un an interesant , aveti nevoie de indrazneala , initiative, echilibru pentru a cunoaste succesul Este un an favorabil pentru dragoste si iubire, al libertatii si calatoriilor, prietenia legata in acest an va fi durabila si benefica, tot in acest an viata obliga oamenii sa verifice legaturile vechi de prietenie si sa le rupa daca acestea nu mai sunt corespunzatoare pentru viitor.

Anul personal 6

Cuvinte cheie : camin si familie
Este anul dedicat familiei, caminului, este un an al casatoriei sau divortului. Daca o legatura merge foarte bine , este un an minunat pentru a o permanentiza, invers, daca o relatie se destrama , acesta este cel mai bun an pentru despartirea cuplului. Fiind un an al familiei, este excellent pentru a avea un copil, de a petrece timpul cu cei dragi, deasemenea va veti implica in ajutorarea altora intr-un mod oarecare ,lucru ce va va placea foarte mult. Este un an bun pentru a va muta sau a face modificari in locuinta, puteti sa va redecorati sau sa va infrumusetati casa intr-un mod oarecare. Majoritatea gandurilor si energiilor vor fi indreptate spre familie, casa, persoanele dragi pe cate le iubiti. Este o vibratie stabila, echilibrata, puteti recupera prietenii pierdute din cauza distantei, pot reaparea in viata voastra persoane pe care nu le-ati vazut de multa vreme.
Desi relatiile cu familia si persoana iubita sunt favorabile, pot aparea probleme si necazuri in cuplurile in care legaturile sunt deteriorate aducand despartirea.

Anul personal 7
Cuvinte cheie : invatatura, intelepciune, dezvoltare interioara

Un an personal 7 este un an mai linistit, mai bland, doriti sa fiti singur, sa petreci timpul in singuratate mai mult decat de obicei, sa cugetati asupra lucrurilor , sa invatati sau sa meditati. Puteti sa va continuati educatia intr-un mod oarecare , veti invata si va veti dezvolta cunostintele si intelepciunea. Este un an excelent pentru a face planuri , a analiza lucrurile, va simtiti atras de activitatile spirituale, filozofice . Veti fi mai putin interesat sa va straduiti sa acumulati posesiuni materiale si mai mult sa va dezvoltati interiorul. Puteti cunoaste experiente noi si interesante, este un an favorabil afacerilor sigure, nu initiati operatii riscante, apar posibilitati de a calatori, de a cumpara sau de a vinde , de a cauta noi preocupari si domenii de studiu, in special studiile esoterice. Este o perioada pentru reflectii, ganduri profunde, autoanaliza, evolutie spirituala si mentala. Veti medita asupra propriei vieti, veti fi cuprinsi de nelinisti, dorind sa cunoasteti cauza si traiectul existentei umane. Veti incerca sa va izolati, se poate sa va simtiti singur chiar si in compania celorlalti, aptitudinile psihice si intuitive sunt accentuate. Foarte important in acest an este sa va ascultati vocea interioara, va poate ajuta sa atingeti perfectiunea , sa apreciati lucrurile bune ale vietii, sa deveniti stapanul deplin al sufletului vostru. Atentie mare la noile prietenii, la semnarea documentelor, fiindca va puteti insela. Poate fi un an delicat in ceea ce priveste sanatatea, atentie deci la depresiunile nervoase, uneori suferinta in acest an poate fi cauza despartirii de o persoana draga voua. Feriti-va de minciuna si fals, fiti sinceri cu voi si ce cei din jur.

Anul personal 8
Cuvinte cheie : bani, recompense

Acesta este anul banilor, este un an de munca grea dar recompensata financiar, este anul cand culegeti roadele pentru munca sustinuta din ultimul deceniu . Daca ati muncit putin , veti primi putin, chestiunile banesti tind sa iasa in cale, daca veti cumpara ceva , veti cumpara la cel mai bun pret. Daca veti vinde ceva , veti vinde la cel mai bun pret. Progresul, puterea, banii , succesul vor constitui recolta unei insamantari ce a durat 7 ani, impartiti succesul cu ceilalti. In plan moral, daca ati respectat regula de aur a comportamentului uman , veti avea o constiinta linistita, in caz contrar, prin legea compensarii, pot surveni mari probleme si mari rupturi. Daca recolta voastra nu este buna, pot intervene probleme financiare arzatoare care se pot rezolva numai apeland la intuitie si experienta.
Este posibil sa primiti o functie de raspundere, este un an bun sa va cereti drepturile, sa va evidentiati daca considerati ca sunteti pe nedrept subestimat, veti fi ascultat deoarece acum vibratiile puternice actioneaza in favoarea voastra, puteti conta pe sprijinul persoanelor influente. Va puteti implica in problemele de sanatate ale celor varstnici din familie, va trebui sa cheltuiti bani , sa-i adapostiti in casa voastra, dar acestia va pot da un ajutor pretios sau un sfat. Este un an al banilor munciti, dar destul de usor , multi oameni in acest an ajung din varful piramidei destul de jos, exista pericolul de a va falimenta destul de spactaculos mai ales daca nu sunteti atenti. Intr-un an 8 este necesar sa invatati nu numai sa primiti ci sa si dati, sa nu deveniti sclavul banilor.

Anul personal 9
Cuvinte cheie : reevaluare, despartire, privit inapoi

Acesta este anul final al unui ciclu de 9 ani, este anul reevaluarii, se va trece in revista ultimii 9 ani si va veti descotorosi de lucrurile care nu va mai sunt de folos. Nu este prea usor sa te desparti de lucruri, deci poate fi o activitate dureroasa si dificila . De asemenea , va veti scruta viitorul, incercand sa va dati seama incotro va indreptati de acum inainte. In cursul acestui an vi se va oferi mai multe piste inselatoare, insa in ultimile trei luni ale anului va va deveni mult mai clar in ce directie doriti sa va indreptati in urmatorii noua ani.
Este un an in care dificultatile pot deveni tot mai numeroase, posibile probleme financiare, la serviciu, probleme legate de sanatate sau in relatiile personale. Tendinta spre descurajare, nervi , oboseala, depresiune, va veti simti acaparati si frustrati din cauza unei situatii careia nu-i gasiti rezolvare. Este necesar sa evitati impulsivitatea , este un timp in care se marcheaza sfarsitul oricarei situatii, al relatiilor problematice sau neplacute, tot ceea ce trebuie finalizat se indeparteaza de viata voastra, este anul rupturilor si despartirilor. Trebuie sa realizati un bilant necesar renuntarii, inlaturarii si eliberarii de orice piedica materiala, emotionala. Este un an al muncii de curatire, utila inceperii unui ciclu noi, fara obstacole care sa va impiedice mersul inainte. Posibile tradari, inselaciuni in sentimente, prietenii. Evitati sa semnati documente, conventii pe care le considerati importante, lucrurile incepute in aceasta perioada nu sunt durabile, ceea ce este valabil si pentru compromisurile de orice natura, in dragoste, la locul de munca. Desi este un an destul de problematic, exsta posibilitatea sa invatati multe de la viata. Orice proiect inceput in anii trecuti, acuma poate deveni realitate, afacere. In acest an vi se pot intampla lucruri providentiale daca le meritati, este nevoie de rabdare, incredere pentru a depasi aceasta etapa care marcheaza sfarsitul unui ciclu din viata voastra si care poate fi traumatic. Nu persistati sa traiti in trecut, priviti cu incredere in viitor. Noua etapa va asteapta.

Adriana Tudosa

261 Responses to "VIBRATIA ANULUI UNIVERSAL SI A ANULUI PERSONAL"

1 | Luciana-Elena

January 17th, 2009 at 6:27 pm

Avatar

Buna ziua. As vrea sa stiu cate cava despre anul personal al fetitei mele. E nascuta pe 21 mai 2000. Multumesc mult.

2 | Iuliana Stoica

January 20th, 2009 at 1:02 pm

Avatar

nu vad unde se explica vreo legatura cu codul numeric calculat.

conform exemplului oferit, toti pamantenii se afla in anul 1 in anul 0 l vietii si in anul 9 in anul 8 si tot asa…
deci teoria ar fi ca pentru toti oamenii se repeta ciclul de 9 ani incepand cu anul nasterii.

Are vreun sens???

Care e legatura cu anul personal?

3 | Luciana-Elena

January 20th, 2009 at 1:33 pm

Avatar

Draga Adriana,
Iti multumesc pentru raspunsul prompt si rapid pe care mi l-ai dat. As vrea sa te mai rog ceva, daca se poate. Fetita mea, Luciana -Elena, e nascuta pe 21 mai 2000, in Craiova, la ora 11,15. Ai putea sa-mi spui ceva despre ea? M-ar interesa scoala si sanatatea. Multumesc din suflet. Liliana

4 | Adriana

January 24th, 2009 at 8:44 pm

Avatar

inceputul ciclului este inceputul vietii in lumea materiala iar apoi de cate ori ne intalnim cu un nou inceput de ciclu de 9 ani deci cu prmul an dintr-un nou ciclu , putem considera ca si cum ne nastem din nou intr-o alta forma dupa un ciclu de 9 ani.

5 | Roman Costin

February 25th, 2009 at 4:21 pm

Avatar

Cand se calculeaza codul pentru matrita de baza, pentru a afla al treilea numar operativ, se scade din primul numar operativ, prima cifra a zilei de nastere inmultita cu 2.
Intrbare: -Cum se procedeaza daca ziua de nastere este formata dintr-o singura cifra? ( cu ce cifra il inmultesc pe 2);
– Daca vreau sa-mi interpretati din punct de vedere numerologic o anumita persoana cum procedez?

6 | Adriana

February 25th, 2009 at 7:10 pm

Avatar

Daca ziua de nastere este formata dintr-o singura cifra , atunci , pentru aflarea celui de-al treilea numar operativ scazi din al doilea numar operativ numarul zilei de nastere inmultit cu 2. Trimite-mi prin formularul de contact data de nastere.

7 | Adrian Toma

March 15th, 2009 at 8:21 am

Avatar

imi cer scuze, dar din ultima metoda nu am inteles mai nimic.
– ce legatura are codul numeric calculat cu anul personal?
din ceea ce inteleg eu, practic toate persoanele a caror inmultire a cifrelor din data de nastere au un cod numeric calculat format din 6 cifre, au acelasi an personal, indiferent de data nasterii. acelasi lucru fiind valabil si pentru cele al caror cod numeric calculat formeaza un numar din 5 cifre.
am calculat pentru 2 zile de nastere diferite si am obtinut acelasi an in mod identic
09/02/1962- eu
12/04/1963-sotia
23/08/1986-copilul
va rog, daca se poate sa-mi explicati mai detaliat acest mod de calcul
Va Multumesc anticipat
Cu Respect
Adrian Toma

8 | Adriana

March 19th, 2009 at 10:18 am

Avatar

ti-am raspuns la intrebare prin mail

9 | Balint Anca Oana

April 2nd, 2009 at 7:24 pm

Avatar

se poate sa-mi explicati si mie?
eu pe 01.03.1977
prietenul meu pe 14.09.1975

Va multumesc pentru raspuns sau pentru lipsa acestuia, e de inteles!

10 | Adriana

April 5th, 2009 at 5:17 am

Avatar

Tu : 01.03.1977
Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 1 X 3 X 1977= 5931

5 9 3 1
1977 78 79 80
81 82 83 84
85 86 87 88
89 90 91 92
93 94 95 96
97 98 99 2000
01 02 03 04
05 06 07 08
09

Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1985-1986,1994-1995, 2003-2004, sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.
Semnificatia fiecarui an al ciclului de 9 ani: inceputul ciclului este inceputul vietii in lumea materiala iar apoi de cate ori ne intalnim cu acest prim an putem considera ca si cum ne nastem din nou intr-o alta forma dupa un ciclu de 9 ani.
Anul 2 este anul odihnei si al linistii; anul 3 este anul activitatii in relatii de afaceri, anul activitatii intense; anul 4 este anul muncii incordate; anul 5 este anul deplasarilor si al calatoriilor; anul 6 este anul casatoriei sau destramarii casatoriei; anul 7 este anul care apartine soartei; anul 8 este anul implinirii dorintelor, anul banilor si al puterii ; anul 9 este anul sfarsitului ciclului, al bilantului si inceputul unor schimbari calitative in viata.

Anul 2009 este anul 6 dintr-un nou ciclu de 9 ani

Anul personal 6

Cuvinte cheie : camin si familie

Este anul dedicate familiei, caminului, este un an al casatoriei sau divortului. Daca o legatura merge foarte bine , este un an minunat pentru a o permanentiza, invers, daca o relatie se destrama , acesta este cel mai bun an pentru despartirea cuplului. Fiind un an al familiei, este excellent pentru a avea un copil, de a petrece timpul cu cei dragi, deasemenea va veti implica in ajutorarea altora intr-un mod oarecare ,lucru ce va va placea foarte mult. Este un an bun pentru a va muta sau a face modificari in locuinta, puteti sa va redecorati sau sa va infrumusetati casa intr-un mod oarecare. Majoritatea gandurilor si energiilor vor fi indreptate spre familie, casa, persoanele dragi pe cate le iubiti. Este o vibratie stabile, echilibrata, puteti recupera prietenii pierdute din cauza distantei, pot reaparea in viata voastra persoane pe care nu le-ati vazut de multa vreme.
Desi relatiile cu familia si persoana iubita sunt favorabile , pot aparea probleme si necazuri in cuplurile in care legaturile sunt deteriorate aducand despartirea.

Anul 2009 este sub vibratia cifrei 5 ceea ce arata ca in acest an vei fi atrasa de calatorii, de disractii, este posibil sa te casatoresti cu o persoana nascuta in data de 5, 14, 23, daca casatoria ta se va face in acest an va fi una trainica, va fi si un an plin de peripetii.

El : 14.09.1975

Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 14 X 9 X 1975= 248850
2 4 8 8 5 0

1975 76 77 78 79 80
81 82 83 84 85 86
87 88 89 90 91 92
93 94 95 96 97 98
99 2000 01 02 03 04
05 06 07 08 09

Anii de hotar 1983-1984,1992-1993, 2001-2002, sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.
Anul 2009 este anul 8 dintr-un nou ciclu de 9 ani.

Anul personal 8
Cuvinte cheie : bani, recompense

Acesta este anul banilor, este un an de munca grea dar recompensata financiar, este anul cand culegeti roadele pentru munca sustinuta din ultimul deceniu . Daca ati muncit putin , veti primi putin, chestiunile banesti tind sa iasa in cale, daca veti cumpara ceva , veti cumpara ca cel mai bun pret. Daca veti vinde ceva , veti vinde la cel mai bun pret. Progresul, puterea, banii , succesul vor constitui recolta uei insamantari ce a durat 7 ani, impartiti succesul cu ceilalti. In plan moral, daca ati respectat regula de air a comportamentului uman , veti avea o constiinta linistita, in caz contrar, prin legea compensarii, pot surveni mari probleme si mari rupturi. Daca recolta voastra nu este buna, pot intervene probleme financiare arzatoare care se pot rezolva nimai apeland la intuitie si experienta.
Este posibil sa primiti o functie de raspundere, este un an bun sa va cereti drepturile, sa va evidentiati daca considerati ca sunteti pe nedrept subestimat, veti fi ascultat deoarece acom vibratiile puternice actioneaza in favoarea voastra, puteti conta pe sprijinul persoanelor influente. Va puteti implica in problemele de sanatate ale celor varstnici din familie, va trebui sa cheltuiti bani , sa-i adapostiti in casa voastra, dar acestia va pot da un ajutor pretios sau un sfat. Este un an al banilor munciti, dar destul de usor , multi oameni in acest an ajung din varful piramidei destul de jos, exista pericolul de a va falimenta destul de spactaculos mai ales daca nu sunteti atenti. Intr-un an 8 este necesar sa invatati nu numai sa primiti ci sa si dati, sa nu deveniti sclavul banilor.

Acest an 2009 este sub vibtratia cifrei 5 ceea ce arata schimbari neasteptate, peripetii diverse , calatorii, distractii.
.

11 | DANIELA

April 8th, 2009 at 11:51 am

Avatar

Draga Adriana ,sunt interesata de viitorul meu si al fiicei mele Andreea si asi fi incantata daca mi-ai putea oferii informatii despre acesta .
data nasterii mele 05.06.1965
data de nastere a Andreei 27.11.1996

Multumesc anticipat si n-am inteles legatura dintre anul personal si ciclurile de 9 ani .Multumesc din suflet!

12 | Marilena

April 8th, 2009 at 11:53 am

Avatar

Draga Adriana
Am descoperit cu mare placere si curiozitate site-ul tau.Chiar m-a impresionat.Mi-ar place daca s-ar putea , as fi foarte incantata sa-mi spuneti mai multe , avand in vedere datele noastre de nastere:eu 06.12.1968 , sotul meu 24.05.1969.Daca fiica mea este nascuta pe data de 20.05.2001 am vazuti multi de 0 si m-a speriat.In speranta ca nu v-am deranjat si daca nu este o cerere foarte mare mi-ar place sa primesc raspunsul pe adresa de mail.
Cu stima
Marilena

13 | Nicoleta

April 8th, 2009 at 11:57 am

Avatar

Draga Adriana
Te-am descoperit cu placere pe net , iar daca se poate , in masura timpului tau disponibil , ai putea sa spui mai multe despre mine fiind nascuta pe data de 03.03.1973
si a prietenului meu nascut pe 22.03.1971.
Multumesc frumos
Nicoleta

14 | MIOARA

April 13th, 2009 at 8:52 pm

Avatar

Draga, Adriana, ma numesc Mioara si sunt nascuta pe data de 10.05.1979 si as fi incantata sa mi spuneti si mie mai multe despre mine, desigur daca se poate.
Va multumesc anticipat!

15 | Beatrice Geanina Tutanescu

April 20th, 2009 at 6:56 pm

Avatar

Draga Adriana, si eu la randul meu te am descoperit pe net din intamplare (sau nu este intamplare) ..mi a placut tot ce am citit si am gasit totul f interesant !! Felicitari !!
acum, revin si eu cu rugamintea de a mi spune mai multe despre anii importanti , ciclurile de 9 ani . am calculat asa cum ai scris tu mai sus, anul 9 la mine este chiar 2009 , 2010 este un nou inceput nu-i asa? sau anul 2009-2010 este f important ?care este anul meu personal ? ca sa nu mai lungesc vorba…data nasterii : 17 iunie 1974. Multumesc foarte mult pt timpul acordat ! Apreciez!

16 | CARMEN

April 25th, 2009 at 5:53 pm

Avatar

Buna ziua,
Ma puteti ajuta si pe mine sa aflu despre ciclul actual al
meu si al fetitei mele?
Carmen-18.07.1968
Diana-07.02.1992
Va multumesc.

17 | Adriana

April 25th, 2009 at 6:27 pm

Avatar

Carmen: 18.07.1968
Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 18 X 7 X 1968= 247968
2 4 7 9 6 8

1968 69 70 71 72 73
74 75 76 77 78 79
80 81 82 83 84 85
86 87 88 89 90 91
92 93 94 95 96 97
98 99 2000 01 02 03
04 05 06 07 08 09
2010

Anul 2008 este anul 5 dintr-un nou ciclu de 9 ani (18 iulie 2008-18 iulie 2009)

Anul personal 5

Cuvinte cheie : schimbare , variatie, asteptati ceva neasteptat

Este un an al schimbarii si variatiei, dupa seriozitatea anului 4 , sunteti pregatit sa faceti ceva incitant si diferit,. Este un an perfect de a schimba orice lucru din viata voastra de care nu sunteti multumit, fie cariera, fie locuinta, partenerul sau chiar tara. Trebuie sa fiti pregatit sa asteptati ceva neasteptat, probabil ca va veti surprinde facand niste lucruri pe care nu le-ati crezut niciodata posibileEste un an cu ocazii favorabile,, veti strabate o perioada nesigura , ceea ce va va determina sa va simtiti nelinistit si plin de energie, aveti nevoie de miscare, comunicare, de punere in valoare a talentului de indemn pentru a nu lasa sa va scape nici un prilej , chiar ci cel riscant. Veti incerca sa gasiti un nou mediu de viata, evenimente neasteptate pot rasturna planurile voastre, sunt favorizate schimbarile , calatoriile. Atentie la nervii vostri, la sensibilitatea si starea irascibila in care va gasiti. In general este un an interesant , aveti nevoie de indrazneala , initiativa, echilibru pentru a cunoaste succesul Este un an favorabil pentru dragoste si iubire, al libertatii si calatoriilor, prietenia legata in acest an va fi durabila si benefica, tot in acest an viata obliga oamenii sa verifice legaturile vechi de prietenie si sa le rupa daca acestea nu mai sunt corespunzatoare pentru viitor.

Anul 2009 este anul 6 dintr-un nou ciclu de 9 ani(18 iulie 2009-18 iulie 2010)
Anul personal 6

Cuvinte cheie : camin si familie

Este anul dedicat familiei, caminului, este un an al casatoriei sau divortului. Daca o legatura merge foarte bine , este un an minunat pentru a o permanentiza, invers, daca o relatie se destrama , acesta este cel mai bun an pentru despartirea cuplului. Fiind un an al familiei, este excelent pentru a avea un copil, de a petrece timpul cu cei dragi, deasemenea va veti implica in ajutorarea altora intr-un mod oarecare ,lucru ce va va placea foarte mult. Este un an bun pentru a va muta sau a face modificari in locuinta, puteti sa va redecorati sau sa va infrumusetati casa intr-un mod oarecare. Majoritatea gandurilor si energiilor vor fi indreptate spre familie, casa, persoanele dragi pe cate le iubiti. Este o vibratie stabila, echilibrata, puteti recupera prietenii pierdute din cauza distantei, pot reaparea in viata voastra persoane pe care nu le-ati vazut de multa vreme.
Desi relatiile cu familia si persoana iubita sunt favorabile , pot aparea probleme si necazuri in cuplurile in care legaturile sunt deteriorate aducand despartirea.

Acest an personal este sub vibratia cifrei 8 ceea ce arata ca poate fi un an important din punct de vedere al banilor, puterii si influentei personale, atentie,cifra 8 este o cifra puternica ce atrage faima , putere, bani , important este ca fiind sub aceasta cifra sa nu fii prea lacoma, 8 nu iubeste pe omul lacom si asa poti pierde mai mult, cu cat vei intelege ca banii sunt de fapt tot energii care trebuie sa circule si nu sa fie blocate cu atat vei atrage mai mult; deci este un an cand poti face multi bani. , poti sa devii mai puternica si mai influenta.
Diana 7.02,1992
Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 7 X 2 X 1992= 27888
2 7 8 8 8

1992 93 94 95 96
97 98 99 2000 01
02 03 04 05 06
07 08 09 2010
Anul 2009 este anul 9 dintr-un nou ciclu de 9 ani( 7 .02 2009-7.02. 2010)

Anul personal 9

Cuvinte cheie : reevaluare, despartire, privit inapoi

Acesta este anul final al unui ciclu de 9 ani , este anul reevaluarii, se va trece in revista ultimii 9 ani si va veti descotorosi de lucrurile care nu va mai sunt de folos. Nu este prea usor sa te desparti de lucruri, deci poate fi o activitate dureroasa si dificila . De asemenea , va veti scruta viitorul, incercand sa va dati seama incotro va ondreptati de acum inainte. In cursul acestui an vi se va oferi mai multe piste inselatoare, insa in ultimile trei luni ale anului va va deveni mult mai clar in ce directie doriti sa va indreptati in urmatorii noua ani.
Este un an on care dificultatile pot deveni tot mai numeroase, posibile probleme financiare, la serviciu, probleme legate de sanatate sau in relatiile personale. Tendinta spre descurajare, nervi , oboseala, depresiune, va veti simti acaparat si frustrate din cauza inei situatii cereia nu-i gasiti rezolvare. Este necesar sa evitati impulsivitatea , este un timp in care se marcheaza sfarsitul oricarei situatii, al relatiilor problematice sau neplacute, tot ceea ce trebuie finalizat se indeparteaza de viata voastra, este anul rupturilor si despasrtirilor. . Trebuie sa realizati un bilant necesar renuntarii, inlaturarii si eliberarii de orice piedica materiala , emotionala. Este un an al muncii de curatire, utila inceperii unui ciclu noi, fara obstacole care sa va impiedice mersul inainte. Posibile tradari , inselaciuni in sentimente, prietenii. Evitati sa semnati documente, conventii pe care le considerati importante, lucrurile incepute in aceasta perioada nu sunt durabile, ceea ce este valabil si pentru compromisurile de orice natura, in dragoste , la locul de munca. Desi este un an destul de problematic, exsta posibilitatea sa invatati multe de la viata . Orice proiect inceput in anii trecuti , acuma poate deveni realitate, afacere,. In acest an vi se pot intampla lucruri providentiale daca le meritati, este nevoie de rabdare, incredere pentru a depasi aceasta etapa care marcheaza sfarsitul unui ciclu din viata voastra si care poate fi traumatica Nu persistati sa traiti in trecut , priviti cu incredere in viitor. Noua etapa va asteapta.

18 | edith

May 3rd, 2009 at 7:01 pm

Avatar

Adriana draga dar 0 /zero/ ce inseamna ? codul meu este :
1976.martie.22 deci 22x3x1976=130416. ce inseamna acel zero ? multumesc

19 | edith

May 4th, 2009 at 5:10 am

Avatar

Draga Adriana u m-am nascut pe 14 martie 1955.Am avut pana acum 4 intamplari ciudate in viata.As dori sa ma ajuti sa vad cum se vad astea in codul meu si daca l-am calculat bine asa : 3x14x1955=82110.Si aici apare acel zero.Multumesc mult.Toata stima pentru tine.

20 | Adriana

May 4th, 2009 at 4:53 pm

Avatar

anii aflati sub zero sunt ani mai grei, ani in care se poate spune ca te invarti in cerc, nimic nu merge , as putea vorbi de un an in care blocajele apar pas cu pas, deasemenea poti pierde persoana iubita, poti pierde un loc de munca , ghinioanele se pot tine lant, cel mai bine intr-un asemenea an sa nu fortezi lucrurile si sa plutesti linistit in directia aleasa deja ; casatoriile incheiate intr-un asemenea an nu sunt durabile .

21 | Adriana

May 4th, 2009 at 4:53 pm

Avatar

ti-am trimis pe mail un raspuns.

22 | edith

May 19th, 2009 at 1:44 pm

Avatar

si eu

24 | Adriana

May 21st, 2009 at 5:51 pm

Avatar

ti-am raspuns pe mail

25 | Lidia

June 7th, 2009 at 10:00 pm

Avatar

Sunt nascuta la 25.01.1966 si fiica mea in 27.04.1991.
Ce-mi puteti spune despre vibratia anului 2009 si 2010.
Va multumesc.

26 | Anca Georgeta

June 15th, 2009 at 10:20 am

Avatar

Sunt nascuta pe 26.01.1963 in Ploiesti,in jurul orei 8 dimineata,de 8 ani sunt singura(divortata) si am un baiat de 15 ani.
Am o singura intrebare si o mare rugaminte:imi puteti spune daca VREODATA o sa-mi mai gasesc sufletul pereche?
Va multumesc din tot sufletul si DUMNEZEU sa va dea sanatate!

27 | Gabriela

July 12th, 2009 at 6:54 pm

Avatar

De cand incepe anul personal 1 ..nu de la prima aniversare? Asa ar fi normal si sa tina pina in anul urmator la cea de-a doua aniversare? Ca la mine nu se potrivesc cu evenimentele personale. Sunt nascuta 22 aprilie 1972.
Gabriela

28 | NASTASE OANA PETRONELA

July 21st, 2009 at 5:35 am

Avatar

EEu sant nascuta in 21-08-1977 vreau sa stiu cate ceva despre ce o sa se intample in urmatori 3 -4 ani . Si despre fetita la fel,mai ales cum sta cu sanatatea

29 | nastase oana petronela

July 23rd, 2009 at 12:21 pm

Avatar

fetita este nascuta in 8-11-2007

30 | nastase oana petronela

July 23rd, 2009 at 12:22 pm

Avatar

asa spun si eu ca nu se potrivesc cu evenimentele personale

31 | Adriana

July 23rd, 2009 at 8:01 pm

Avatar

ANII PERSONALI SI CICLUL ENERGETIC DE 9 ANI
Gabriela-22 aprilie 1972
Conform numerologiei , viata noastra se desfasoara in cicluri de 9 ani, fiecare an contine o energie diferita propice realizarii anumitor lucruri.Viata este aranjata in asa fel incat ofera omului posibilitatea de a produce diverse schimbari in viata lui dar numai in anumite perioade de timp si nu la intamplare.De exemplu: in viata fiecaruia exista un an foarte favorabil pentru casatorie, altul pentru calatorii, altul pentru a incepe un nou mod de viata, o noua cariera, etc.

Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 22 X 4 X 1972= 173536

1 7 3 5 3 6

1972 73 74 75 76 77
78 79 80 81 82 83
84 85 86 87 88 89
90 91 92 93 94 95
96 97 98 99 2000 01
02 03 04 05 06 07
08 09

Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1980-1981; 1989-1990,1998-1999, 2007-2008, sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

Anul 2009 este anul 2 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( aprilie 2009-aprilie 2010)
Anul personal 2

Cuvinte cheie : Asteptare cu rabdare

Acesta este un an mai lent , este un an de consolidare , de reducere a lucrurilor la proportii mai controlabile , cuvintele cheie ale acestui an “ asteptare cu rabdare” nu se impaca foarte bine, adesea fiind destul de greu sa astepti cu rabdare. Apare tentatia de a face presiuni in incercarea de a dori sa se intample cava, acest lucru fiind favorabil unui an personal 1 , in anul personal 2 acest lucru reprezinta o pierdere de timp si de energie . Este un an in care trebuie sa va exersati rabdarea , sa va incredeti in intuitia voastra , sa va bucurati de momentele placute impreuna cu oamenii pe care ii iubiti. Este un an al muncii in echipa, al colaborarii cu ceilalti, rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte ca anul trecut, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme . Este un an nefavorabil sub aspectul profesional, aveti nevoie de calm si diplomatie pentru a va atinge scopurile, lasati lucrurile sa-si urmeze cursul lor si veti vedea ca asa este mai bine. Este un an bun pentru problemele legate de sanatate, puteti fi mediator in solutionarea oricarei situatii incordate sau conflictuale. Recuperati-va fortele dupa istovitorul an personal 1 si invatati ce inseamna “ asteptare cu rabdare” , nu va aventurati in proiecte de mare avengura , nu este cel mai bun timp. Trebuie sa fiti foarte atent la parteneri, colaboratori si prieteni deoarece toate problemele care se pot forma in acest an vor veni numai de la acesti oameni, este un an in care cel mai usor poti fi pacalit de propriul asociat sau prieten, foarte usor poti intra in scandaluri care de cele mai multe ori sunt declansate de oamenii apropiati, cunoscuti. Este un an in care foarte usor poti ajunge la diverse judecati, de aceea, cel mai bine este sa plutiti in directia cursului apei , sa nu schimbati directia ca veti fi pedepsit.

32 | Monica

August 6th, 2009 at 6:58 pm

Avatar

Draga Adriana,

eu nu stau asa de bine la matematica, dar chiar mi-am dat silinta :) … sunt nascuta in 06/07/1976 si daca am calculat bine: codul meu este 9 …. ceea ce as putea ca in ultimul timp am simtit niste inclinatii filantropice deosebite (mai mari decat inainte..), dar nu inteleg deloc rostul codului numeric, care este
8 2 8 9 2
1976 1977 78 79 80
81 82 83 84 85
………………………………………………

2006 07 08 09 2010….

Am inteles ca de ex 1984 reprezinta anul 9 si 1985 reprezinta anul 1 , dar mai mult nu am inteles.

Crezi ca ma poti lumina cumva, te rog mult? Mai ales ca de ex 2009 ar trebui sa fie anul 7 din ciclul 4, “conform caruia apartin soartei”… si am numai intamplari stupide si nefaste in acest an pana acum … si ma apropii de depresie…:(

Si de asemenea, as dori daca se poate sa imi spui si despre puiul meu nascut in 4/05/2005… Si mai am o intrebare … daca totusi ziua nasterii nu a fost cea naturala ci una impusa de imprejurari … de ex cezariana programata… ce rol mai are aceasta zi si cat de importanta mai este ea pt noi?

multumesc enorm si astept cu nerabdare raspunsul!!!!

cu drag si gratitudine, Monica

33 | Doina

August 9th, 2009 at 4:08 pm

Avatar

Buna ziua,
Am descoperit din intamplare acest site si am citit cu foarte mult interes cele scise mai sus. In mare parte cred ca am inteles despre cum se calculeaza anul personal numai ca nu-mi este clar cum se calculeaza sau de unde reiese vibratia unui an (ex. 2009 are vibratia 5). Sunt nascuta pe 24.02.1968 = 24x2x1968 = 94464 iar anul personal ar fi 6. Va rog mult daca puteti sa-mi scrieti cateva cuvinte.
Va multumesc anticipat.

34 | Adriana

August 9th, 2009 at 5:58 pm

Avatar

DOINA
ANUL 2009 are vibratia : 2+9=11 care poate fi redus la 1+1=2
Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 24 X 2 X 1968= 94464

9 4 4 6 4

1968 69 70 71 72
73 74 75 76 77
78 79 80 81 82
83 84 85 86 87
88 89 90 91 92
93 94 95 96 97
98 99 2000 01 02
03 04 05 06 07
08 09

Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1976-1977;1985-1986,1994-1995, 2003-2004, sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

Semnificatia fiecarui an al ciclului de 9 ani: inceputul ciclului este inceputul vietii in lumea materiala iar apoi de cate ori ne intalnim cu acest prim an putem considera ca si cum ne nastem din nou intr-o alta forma dupa un ciclu de 9 ani.
Anul 2 este anul odihnei si al linistii; anul 3 este anul activitatii in relatii de afaceri, anul activitatii intense; anul 4 este anul muncii incordate; anul 5 este anul deplasarilor si al calatoriilor; anul 6 este anul casatoriei sau destramarii casatoriei; anul 7 este anul care apartine soartei; anul 8 este anul implinirii dorintelor, anul banilor si al puterii ; anul 9 este anul sfarsitului ciclului, al bilantului si inceputul unor schimbari calitative in viata.

Anul 2009 este anul 6 dintr-un nou ciclu de 9 ani.

Anul personal 6

Cuvinte cheie : camin si familie

Este anul dedicat familiei, caminului, este un an al casatoriei sau divortului. Daca o legatura merge foarte bine , este un an minunat pentru a o permanentiza, invers, daca o relatie se destrama , acesta este cel mai bun an pentru despartirea cuplului. Fiind un an al familiei, este excelent pentru a avea un copil, de a petrece timpul cu cei dragi, deasemenea va veti implica in ajutorarea altora intr-un mod oarecare ,lucru ce va va placea foarte mult. Este un an bun pentru a va muta sau a face modificari in locuinta, puteti sa va redecorati sau sa va infrumusetati casa intr-un mod oarecare. Majoritatea gandurilor si energiilor vor fi indreptate spre familie, casa, persoanele dragi pe cate le iubiti. Este o vibratie stabila, echilibrata, puteti recupera prietenii pierdute din cauza distantei, pot reaparea in viata voastra persoane pe care nu le-ati vazut de multa vreme.
Desi relatiile cu familia si persoana iubita sunt favorabile , pot aparea probleme si necazuri in cuplurile in care legaturile sunt deteriorate aducand despartirea.

Anul personal 6 este sub vibratia cifrei 4 ceea ce arata un an in care “tensiunile” te solicita la tot pasul, cu alte cuvinte , acest an poaste fi destul de tensionat cerand din partea ta un control deosebit.

35 | Doina

August 12th, 2009 at 9:47 pm

Avatar

Multumesc foarte mult pentru raspuns. Mai am o intrebare…

9 4 4 6 4

1968 69 70 71 72
73 74 75 76 77
78 79 80 81 82
83 84 85 86 87
88 89 90 91 92
93 94 95 96 97
98 99 2000 01 02
03 04 05 06 07
08 09

Fiecare an personal din acest tabel este sub vibratia cifrei sub care se afla? Respectiv 1968, 1973, 1978, 1983, 1988, 1993, 1998, 2003 si 2008 se afla sub vibratia cifrei 9? Iar 1969, 1974…… 2009 sunt sub vibratia cifrei 4. si la fel pentru ceilalti ani fiecare sub ce cifra se afla?
De unde pot afla mai multe despre vibratia cifrelor?
Multumesc anticipat si va doresc o zi buna.

36 | Anca

August 24th, 2009 at 9:19 pm

Avatar

Buna seara,

Din pura intamplare (sau poate ar trebui sa scriu “soarta”) am ajuns pe site-ul Dvs. pentru care simt nevoia sa va felicit. Absolut toate insemnarile sunt pertinente si mai mult decat documentate. Cu toate acestea, as avea 2 nelamuriri referitoare la articolul de mai sus:
1. Daca data nasterii din exemplul Dvs. este 19.05.1960, cum a-ti obtinut vibratia nasterii 22?
2. Ce se intampla in cazul exemplificat de Dvs. in anii care corespund cifrei 0 a codului numeric? De exemplu, ce s-a intamplat cu subiectul studiat in 2007, cand s-a aflat in anul 3 al ciclului si i-a corespuns un cod numeric calculat 0?. Descrierea furnizata porneste de la 1 si se opreste la 9.

Mii de multumiri pentru clarificare si inca odata felicitari pentru efortul depus la realizarea minunatelor materiale postate.

37 | oram ioana

September 12th, 2009 at 5:17 pm

Avatar

M-am nascut in 1946, august 4, ce puteti sa-mi spuneti legat de anul personal si universal? Este 5?
Multumesc frumos,
Ioana

38 | Adriana

September 18th, 2009 at 5:23 pm

Avatar

Oram-ioana- 4 august 1946
Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 4 X 8 X 1946= 62272
6 2 2 7 2

1946 47 48 49 50
51 52 53 54 55
56 57 58 59 60
61 62 63 64 65
66 67 68 69 70
71 72 73 74 75
76 77 78 79 80
81 82 83 84 85
86 87 88 89 90
91 92 93 94 95
96 97 98 99 2000
01 02 03 04 05
06 07 08 09

Anul 2009 este anul 1 dintr-un nou ciclu de 9 ani (august 2009-august 2010)

Anul personal 1

Cuvinte cheie : noi inceputuri, entuziasm, energie

Este un an al noilor inceputuri, energia si entuziasmul sunt la cote maxime cum n-ati mai avut de mult. Orice incepeti acuma va ramane probabil foarte important mult timp. In acest an puteti incepe mai multe activitati noi, insa veti avea destula energie si entuziasm pentru a le sustine pe toate. Este un an favorabil hotararilor, deciziilor importante, puteti deveni o persoana independenta , sa luati decizii importante in ceea ce va priveste sau sa actionati alfel decat pana acuma.Este o perioada norocoasa in care vi se ofera multe sansa, nu trebuie sa va divulgati proiectele pan ace ele nu au luat o forma concreta. Este un an al noilor prietenii, afaceri noi, orice alt tip de activitate. Posibila schimbare a profesiei, locuintei, tarii, starea civila, casatorie, divort, Abordati noi domenii de studiu, formati-va grupuri de prieteni, deschideti-va mintea, priviti in viitor, acceptati schimbarile bruste si noile ocazii care pot aparea.
FOLOSITI-VA CREDINTA SI INCREDEREA, UITATI EXPERIENTELE TRECUTULUI CARE VA POT TINE PE LOC.
Daca nu renuntati la trecut si la gandurile negre, veti actiona contrar curentului vibrator, benefic si inoitor in acest an, putand sa puneti in pericol posibilitatile intregii perioade.Este un an al noilor inceputuri si daca le veti face in acest an , veti fi protejat timp de 9 ani de zile in directia aleasa. Fiti indraznet si original in acest an si succesul este garantat.
Acest an este sub vibratia cifrei 7 ceea ce arata ca vei dori sa fii mai mult singura , vei fi atrasa de spiritualitate , vei incerca sa te apropii mai mult de Dumnezeu , in acest fel vei fi protejata si ajutata.

39 | beatrice

September 23rd, 2009 at 9:14 am

Avatar

Buna ziua!
Este extraordinar tot ce am citit pe site-ul Dvs.
Numele meu este Beatrice si sunt nascuta pe 21.04.1978; rugamintea mea este daca ati putea sa ma ajutati in privinta anului personal, nu reusesc deloc sa ma dumiresc la ultima varianta de calcul.
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!

40 | Duru Georgeta Paraschiva

October 31st, 2009 at 10:53 pm

Avatar

Buna seara,

Ma numesc Georgeta, iar acum cateva minute am gasit acest site care mi-a lamurit cateva subiecte si va multumesc mult pentru aceasta.Cand timpul va permite, va rog sa-mi raspundeti la 2 intrebari:
1.Tatal meu este nascut pe 21.11.1924 la Bucuresti, are codul numeric al ciclului de 9 ani 444444, cum interpretati?
2. Eu sunt nascuta la Brasov in 05.05.1955, intre orele
7.30 si 8.30 (asa cel putin isi aminteste mama). In matrita psihoenergoinformativa imi lipsesc cifrele 4,6,8.
Din 1986 pana in 1994 am avut un loc de munca (numele localitatii cu cifra de vibratie 6), numele localitatii de domiciliu tot cu cifra de vibratie 6, vibratia calificarii 11. Totul mergea de la sine, usor, fara efort, spiritual, material, afectiv, dar in 1994, cu sufletul greu, am renuntat la tot si am venit la ai mei, convinsa fiind ca ii voi ajuta mai mult decat de la departare. Am loc de munca, dar acum totul este altfel, parca nu-mi gasesc locul. Va rog sa-mi interpretati matrita psihoenergoinformativa. Multumesc mult, numai bine.

41 | voiculescu marius

October 31st, 2009 at 11:24 pm

Avatar

multumesc pentru ca ati realizat acest site

42 | Adriana

November 1st, 2009 at 10:19 am

Avatar

marius
ma bucur tare mult ca-mi citesti articolele ; toate cele bune .

43 | ion constanta

November 30th, 2009 at 12:48 pm

Avatar

Buna ziua ! In primul rand Adriana doresc sa te felicit cu ocazia zilei onomastice (azi fiind Sf.Andrei) si sa-ti doresc sanatate si prosperitate . In al doilea rand as dori daca se poate si nu-ti cer prea mult sa-mi deslusesti ce ascund date de nastere ale familiei mele : sotul : 03.10.1948 ;eu:21.01.1952; copilul:24.10.1985 . Iti multumesc de o mie de ori .

44 | Adriana

November 30th, 2009 at 3:18 pm

Avatar

ion constanta

ion constanta
iti multumesc pentru urari.

sotul : 03.10.1948 ;eu:21.01.1952; copilul:24.10.1985 .

Sotul
03.10 .1948.26.8.20.2
3+1+1+9+4+8=26=2+6=8
Are la destin numarul 8, ceea ce arata ca este echipat perfect pentru afaceri , este o vibratie ce creaza multi oameni puternici, increzatori in ei si cu success material.Poate fi destul de independent , puternic si cu spirit de concurenta , majoritatea timpului este folosit in directii concrete aducatoare de venituri financiare, de multe ori se formeaza impresia ca un om cu o vibratie a nasterii 8 urmareste in tot ceea ce face doar satisfactii materiale . Tot timpul isi foloseste ambitia, spiritul organizatoric pentru a-si construi o pozitie confortabila aducatoare de bani, majoritatea preocuparilor lui implica bani , cum sa obtina puterea care decurge din manevrarea banilor . Este echipat perfect pentru lumea afacerilor , poate avea tenacitatea si independenta necesara punerii in practica a ideilor si schemelor cu bataie lunga. Este ferm si practic in urmarirea obiectivelor majore si are curajul propriilor convingeri cand este cazul sa-si asume riscuri pentru a merge mai departe. Partea negativa a acestei vibratii 8 este spiritul dictatorial ceea ce poate avea o influenta negative asupra celor din preajma lui, forta personalitatii lui poate exclude sentimentele apropiate pentru cei cu care vine in contact . Castigurile si rasplata materiala devin adesea chestiuni de maxima importanta, ajungand pana la neglijarea familiei, caminului si linistii sufletesti. Dorinta de succes poate deveni o obsesie, sentimentalismul este adesea suprimat .

Este un om destul de schimbator , poate fi cand prea linistit, cand prea impulsiv si agresiv, caracterul lui , fortele psihice sunt foarte mult marcate de simbolistica cifrei 2 si de aceea de multe ori se poate spune ca se poate manifesta dublu in diferite situatii, ca si cum ar avea o dubla personalitate . Nu prea suporta aluziile neclare, prefera sa i se spuna totul clar in fata in functie de situatie , poate fi viteaz, indraznet, dur, iar cand situatia este mai complicata devine brusc calm, insa tot timpul va tine sa se motivezi in folosul lui.
In interiorul lui tot timpul este o lupta, o indoiala, nestiind ce sa faca, cand trebuie sa ia o decizie,isi poate schimba de la o zi la alta ideile , unghiurile de vedere asupra unor probleme , astazi este intr-un fel maine este in alt fel. In schimb are un simt al datoriei foarte dezvoltat mai ales in domeniul familiei, de obicei nu promite multe dar atunci cand o face se va tine de cuvant , poate fi legat de anumite obligatii, insarcinari, datorii , principalul este sa inteleaga ca anume acestea sunt datoriile lui . Daca isi primesti doza necesara de complimente si laude si mai ales daca observa ca este inteles si sustinut atunci poate rasturna si muntii. Este capabil de sacrificii fara nici un calcul , doar din iubire si simtul datoriei, daca I se ofera posibilitatea de manifestare a felului lui de a fi , atunci dragostea fata de partener va fi foarte mare si va fi capabil sa faci totul pentru el. Are o capacitate destul de mare de a inrobi partenerul de viata , privesti notiunea de familie mult mai profund si filosofic.

TU

21.01.1952.21.3.17.8
2+1+1+1+9+5+2=21=2+1=3

Ai un psihic destul de puternic , trebuie sa fii foarte atenta la ceea ce gandesti deoarece ai o forta deosebit de mare de a influenta mersul normal al lucrurilor. Utilizand o anumita tehnica in a-ti focaliza gandurile, poti provoca cu usurinta diverse situatii care se realizeaza intr-un timp destul de scurt, cateodata, chiar inaintea ochilor tai. Situatiile negative le poti provoca mult mai repede si cu o mai mare usurinta decat pe cele pozitive.Este foarte important sa stii ca o parte din energiile negative trimise catre cei din jur se vor intoarce la cel care le-a dat viata, uneori mult mai puternic si chiar sub o alta forma . Esti destul de dura dar in acelasi timp dificila, totusi pentru persoanele apopiate tie poti face totul , poti rasturna chiar si muntii.Energiile tale psihice pot lua diverse forme de manifestare, poti lucra pe cateva planuri concomitant, poti corela cu cateva lumi paralele , detii toate mecanismele necesare pentru a manifesta in anumite situatii capacitate paranormale legate de energiile psihice.
Acest sistem psihic contine in el tot ce este necesar pentru ca fenomenele parapsihice sa iasa in evidenta, doar trebuie sa stii unde si cum sa apesi pe unul din multele butoane interioare.
Ai la destin numarul 3 .
VIBRATIA NASTERII 3

Cuvantul cheie al acestei vibratiii este :Exprimarea de sine

Oamenii cu aceasta vibratie au nevoie sa se exprime pe ei insisi intr-un anumit mod ideal , creativ, folosindu-si de obicei aptitudinile verbale precum vorbitul, scrisul, cantatul. Excelenti interlocutori , le place sa exprime toate bucuriile vietii, comunicarea este punctul lor forte, au o minte activa, imaginativa, sunt plini de idei dar adesea le lipseste motivatia de a le pune in aplicare. Prietenosi, sociabili, deschisi, au nevoie de oameni in jurul lor, nu suporta sa stea singuri foarte mult timp. Este o vibratie a nasterii lipsita de griji iar partea negativa se manifesta prin superficialitate , incearca numeroase domenii dar nu duc la bun sfarsit niciodata nimic, lipsa de scop se manifesta destul de negativ in viata lor.
Persoanele nascute suib aceasta vibratie 3 sunt vivace, ingenioase, au interese multiple si real talent, au o imensa sete de cunoastere, dorinta de a invata dar si usurinta in a asimila orice informatie.
Tandri, afectuosi, intelegatori si darzi, generosi si idealisti sunt capabili sa sacrifice totul pentru un ideal, sa-si ajute oamenii apropiati.
Impresionabili, intutivi si atragatori se lasa usor influentati mai ales daca se apeleaza la generozotatea si vanitatea lor.
Sufletisti, optimisti si increzatori, refuza tot timpul sa priveasca viata dintr-o perspectiva negativa, in general se bucura de viata si au darul si capacitatea de a-i inveseli, insufleti pe cei din jur, sunt ca o scanteie care aprinde focul, de ce nu si viata.;acest lucru il fac nu ca ar fi inconstienti ci din convingerea ca amaraciunea nu duce la nici un rezultat. Sa traiesti in preajma acestor oameni inseamna ca poti sa te bucuri de viata, te simti destins si poti lua lucrurile asa cum sunt. Este una dintre vibratiile care confera multa gratie, stralucire, farmec aparte. Din aceasta cauza sunt admirati si populari pentru ca in acelasi timp sunt si persoane foarte active , abile, optimisti, vorbareti, rareori incarcand sa-si impuna punctul de vedere.
Partea negativa a acestei vibrastii se manifesta prin vorbarie goala, frivolitate, infumurare si superficialitate, fac orice ca sa atraga atentia si sa devina centrul de interes al celorlalti. Nu se pot abtine sa nu promita lucruri pe care nu le pot realiza, sa nu risipeasca bani ca sa impresioneze, sa nu minta pentru a-si atinge scopurile.
Vibratia 3 inseamna o minte treaza , abila, fecunda, creativa care va permite sa domine orice tip de actiune, insa deseori lipseste siguranta necesara realizarii obiectivelor propuse iar cautarea de lucruri noi poate duce la risipirea fortelor creative. Isi pot pastra pana la varste inaintate inima tanara, credinta, buna dispozitie, nu vor inceta sa caute dragostea, varietatea, frumosul , perfectiunea. . Este o vibratie ce face ca oamenii infuentati de ea sa deteste mediocritatea, monotonia, ingradirea, materialismul.
Se pot face remarcati in orice domeniu de activitate datorita inteligentei, creativitatii si ambitiei . Nu sunt inhibati, nu au complexe, dimpotriva , le place sa fie in centrul atentiei putand deveni celebri ca actori, cantareti, balerini, umoristi, creatori de moda, desenatori, negustori. Aptitudinile literare , usurinta cu care se exprima in scris sau prin viu grai, imaginatia bogata le prilejuiesc realizarea ca scriitori, poeti, conferentiari, ziaristi. Simtul fin al culorii si al proportiilor ii ajuta sa devina excelenti pictori, esteticieni, creatori de moda. Din carierele universitare , Dreptul , Relatiile Publice, comunicatiile pot oferi varietatea si noutatea necesara acestei vibratii. Ca patroni, niciodata nu-si vor teroriza subalternii, le vor accepta ideile, le vor stimula initiativele .
Din punt de vedere financiar, oamenii cu aceasta vibratie sunt norocosi, nu vor intampina probleme in acumularea banilor, ei considera ca banii se castiga pentru a-i cheltui, niciodata nu-si vor reduce cheltuielile la strictul necesar, le place sa risipeasca banii pe lucruri, pe daruri, sa-i ajute pe cei care au nevoie . Aici, este necesar ca acesti oameni sa invete sa se tempereze.
In relatii, nu doresc sa raneasca pe nimeni, sunt afectuosi, tandri, pasionali si pedanti dar imaginatia si fantezia ii pot indeparta de realitate. Le place sa atraga atentia, stiu sa capteze privirile celorlalti , tinandu-i subjugati farmecelor lor, ca soti sunt fideli, delicati si tandri. Nu sunt acaparatori, posesivi, dominanti, chiar daca uneori ii tulbura pe cei apropiati cu caderile lor temperamentale, pot trece cu usurinta de la starile colerice la cele de liniste. Iarta cu usurinta , nu poarta ranchiuna, temperamentul lor vesel nu le da voie sa fie cuprinsi de suparare.

Se vor simti intelesi si fericiti alaturi de un 3 , 6, 8 si 9 fiind extrem de compatibili, pot fi compatibili cu 2, 22 , asocierea cu un 4, 5, 7, 11, 1 trebuie sa dea serios de gandit.

Menirea oamenilor cu aceasta vibratie este sa daruiasca dragoste , veselie, intelegere, sa-i faca pe cei din jur sa inteleaga ca problemele, necazurile, obstacolele cu care se confrunta zilnic constituie latura inevitabila a existentei , este o vibratie ce trebuie sa lumineze si sa indrume viata celor cu care intra in contact.

Copilul
24.10.1985.30.3.26.8
2+4+1 +1+9+8+5=30
Are aceeasi vibratie a nasterii ca si tine adica 3 .

45 | ANITA

December 4th, 2009 at 10:01 am

Avatar

Buna Adriana,

Sunt incantata sa te cunosc-niciodata nu este prea tarziu.
Am recitit articolul de cateva ori pentru a intelege mai bine si am o nelamurire in privinta codului numeric al ciclului de 9 ani.Ce semnifica acest cod?Se tine cont de vibratia fiecarei cifre in parte sau vibratia numarului?Acest cod este folosit doar pentru asezarea anilor in coloana?

Multumesc mult si felicitari pentru munca depusa!

46 | Adriana

December 4th, 2009 at 10:22 am

Avatar

Anita

fiecare an se afla sub vibratia unei cifre din acest cod si arata modul in care intampini ceea ce ofera un an personal; de exemplu, daca un an personal 6 (in care prioritare sunt parteneriatele in bine sau in rau , depinde de ceea ce este adunat in ultimii ani intr-un parteneriat ) se afla sub vibratia 4 atunci se poate spune ca atat un parteneriat creat cat si creearea unui nou parteneriat necesita eforturi foarte mari, pot aparea tensiuni imense sub aceasta vibratia intr-un cuplu.
Crin Antonescu , presedintele PNL este nascut in 21 septembrie 1959 si este intr-un an personal 6 ceea ce a favorizat casatoria lui dar si puterea de a crea o alianta .

47 | ANITA

December 5th, 2009 at 7:41 pm

Avatar

Multumesc mult,Adriana!

48 | Maria

December 8th, 2009 at 2:17 pm

Avatar

Buna Adriana,

e cel mai aproape de adevar calcul (dpdv al numerologiei)pe care l-am citit pana acum, am calculat codul personal conform indicatiilor tale si am ramas socata cand am identificat evenimente majore din viata mea exact in anii respectivi. spre exemplu, in 1999 m-am casatorit prima oara(deci an sub cifra 0, nasterea copilului in 2002 si am divortat in 2005 (sfarsit de ciclu).
as fi tare curioasa, daca ai putea sa-mi ”deslusesti” putin urmatorii ani, data nasterii mele: 29.12.1970 si a baietelului meu 18.07.2002 (si daca nu e prea mult pentru tine zi-ne ceva si de ”viitorul nostru tatic”:01.08.1966)
multumim tare mult
PS. poti sa-mi raspunzi direct pe mail

49 | Savu Corina Florentina

January 5th, 2010 at 3:21 pm

Avatar

Buna Adriana, as dori si eu sa stiu ce-mi rezerva din punct de vedere numerologic aunl asta, anul trecut mi-a mers cam … nici prost dar nici foarte bine… iar in ceea ce priveste meseria simt ca ma plafonez… nu stiu cand sa merg mai departe, cand mi-as putea finaliza cu succes ceea ce-mi doresc in privinta meseriei, avand in vedere ca am dat gres deja de 2 ori in 2004 si 2006.
Ah, sunt nascuta pe 18.04.1981; multumesc 😀

50 | Mariana

January 31st, 2010 at 11:55 am

Avatar

Buna ziua,Adriana!Multumesc ca existi!Astazi am descoperit situl tau.In mare am inteles dar nu stiu sa-mi explic vibratia sub care sta ficare an din cei 9.
EU:25.02.1968 iar prietenul meu;06.02.1969.mULTUMESC!

51 | Adriana

January 31st, 2010 at 6:27 pm

Avatar

mariana
TU

25.02.1968
Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 25 X 2 X 1968= 98400

9 8 4 0 0

1968 69 70 71 72
73 74 75 76 77
78 79 80 81 82
83 84 85 86 87
88 89 90 91 92
93 94 95 96 97
98 99 2000 01 02
03 04 05 06 07
08 09 2010

Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1976-1977;1985-1986,1994-1995, 2003-2004, sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

Semnificatia fiecarui an al ciclului de 9 ani: inceputul ciclului este inceputul vietii in lumea materiala iar apoi de cate ori ne intalnim cu acest prim an putem considera ca si cum ne nastem din nou intr-o alta forma dupa un ciclu de 9 ani.
Anul 2 este anul odihnei si al linistii; anul 3 este anul activitatii in relatii de afaceri, anul activitatii intense; anul 4 este anul muncii incordate; anul 5 este anul deplasarilor si al calatoriilor; anul 6 este anul casatoriei sau destramarii casatoriei; anul 7 este anul care apartine soartei; anul 8 este anul implinirii dorintelor, anul banilor si al puterii ; anul 9 este anul sfarsitului ciclului, al bilantului si inceputul unor schimbari calitative in viata.

Anul 2010 este anul 7 dintr-un ciclu de 9 ani( februarie 2010-februarie 2011)

Anul personal 7( este un an in care apartii soartei)

Cuvinte cheie : invatatura, intelepciune, dezvoltare interioara

Un an personal 7 este un an mai linistit, mai bland, ve dori sa fii mau mult simgura , sa petreci timpul in singuratate mai mult decat de obicei, sa cugeti asupra lucrurilor , sa inveti sau sa meditezi . Poti sa-ti continui educatia intr-un mod oarecare , vei invata si iti vei dezvolta cunostintele si intelepciunea. Este un an excelent pentru a face planuri , a analiza lucrurile, te vei simti atrasa de activitatile spirituale, filozofice . Vei fi mai putin interesata sa te straduiesti sa acumulezi posesiuni materiale si mai mult sa iti descoperi si sa-ti dezvolti bogatia sufleteasca. Poti cunoaste experiente noi si interesante, este un an favorabil afacerilor sigure, nu initia operatii riscante, apare posibilitatea de a calatori, de a cumpara sau de a vinde , de a cauta noi preocupari si domenii de studiu, in special studiile esoterice. Este o perioada pentru reflectii, ganduri profunde, autoanaliza, evolutie spirituala si mentala. Vei medita asupra propriei vieti, vei fi cuprinsa de nelinisti, dorind sa cunostii cauza si traiectul existentei umane. Vei incerca sa te izolezi , se poate sa te simti singura chiar si in compania celorlalti, aptitudinile psihice si intuitive sunt accentuate. Foarte important in acest an este sa iti asculti vocea interioara, te poate ajuta sa atingi perfectiunea , sa apreciezi lucrurile bune ale vietii, sa devii stapanul deplin al sufletului tau . Atentie mare la noile prietenii, la semnarea documentelor, fiindca te poti insela. Poate fi un an delicat in ceea ce priveste sanatatea, atentie deci la depresiunile nervoase, uneori suferinta in acest an poate fi cauza despartirii de o persoana draga tie . Fereste-te de minciuna si fals, fii sincera cu tine si cu cei din jur.

Acest an se afla sub vibratia 4 ceea ce arata un an dublu tensionat fiind necesar sa depui eforturi mult mai mari in directia aratata de acest an .
In graficul tau apar ani sub 0 ceea ce inseamna ani mai grei, cu piedici de tot felul,mai bine spus, anii sub o nu ofera oamenilor nici un sprijin, parca te invarti in cerc negasind nici o iesire .
prietenul tau

Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 6 X 2 X 1969= 23628

2 3 6 2 8

1969 70 71 72 73
74 75 76 77 78
79 80 81 82 83
84 85 86 87 88
89 90 91 92 93
94 95 96 97 98
99 2000 01 02 03
04 05 06 07 08
09 2010

Anul 2010 este anul 6 dintr-un nou ciclu de 9 ani.

Anul personal 6

Cuvinte cheie : camin si familie

Este anul dedicat familiei, caminului, este un an al casatoriei sau divortului. Daca o legatura merge foarte bine , este un an minunat pentru a o permanentiza, invers, daca o relatie se destrama , acesta este cel mai bun an pentru despartirea cuplului. Fiind un an al familiei, este excelent pentru a avea un copil, de a petrece timpul cu cei dragi, deasemenea va veti implica in ajutorarea altora intr-un mod oarecare ,lucru ce va va placea foarte mult. Este un an bun pentru a va muta sau a face modificari in locuinta, puteti sa va redecorati sau sa va infrumusetati casa intr-un mod oarecare. Majoritatea gandurilor si energiilor vor fi indreptate spre familie, casa, persoanele dragi pe cate le iubiti. Este o vibratie stabila, echilibrata, puteti recupera prietenii pierdute din cauza distantei, pot reaparea in viata voastra persoane pe care nu le-ati vazut de multa vreme.
Desi relatiile cu familia si persoana iubita sunt favorabile , pot aparea probleme si necazuri in cuplurile in care legaturile sunt deteriorate aducand despartirea.

Anul personal 6 este sub vibratia cifrei 3 ceea ce arata un an in care trebuie sa-si foloseasca mintea proprie in directia cerintelor acestui an .

52 | iulia

February 5th, 2010 at 10:28 am

Avatar

din 2008 ma aflu intr-o stare de nesiguranta. caut raspuns la ce mi se intampla. as vrea sa ma ajutati ca nu dau de capat. am aflat ca sotul meu m-a inselat tot timpul de cand suntem impreuna. mi-amdat seama dupa ce am lipsit de langa el o perioadasi cand am revenit nu mai simtea nici o atractie fata de mine. atunci am aflat ca are o aventura cu o fata mai tanara de cat el cu 21 de ani. eu am crezut ca e vina mea deoarece nu i-am oferit un copil. eu am un copil din alta relatie si poate asta m-a determinat sa nu mai vreau alt copil. pe sotul meu l-am cunoscut in anul 1997 si ne-amcasatorit in 2000. in 2008 am crezut ca e prima lui escapada cu aceea fata si cu greu am ramas insarcinata la sfarsitul anului. cele 9 luni au trecut la fel de incordate ca si cu primul copil. sotul tot mergea sa se intalneasca cu aceea fata. acum el spune ca nu se mai intalnesc si ca nici nu tine legatura cu ea dar ma minte deoarece pe factura telefonica apare ca o suna si de 2 ori pe zi. am inceput sa vorbesc cu aceea fata crezand ca asa poate va fi mai usor sa trec peste asta si ca ea isi va da seama ca nu e bine ceea ce face.
nu imi gasesc linistea. va rog ajutati-ma.
eu sunt nascuta pe 24.11.1974, iar sotul pe 18.02.1970.

53 | iulia

February 5th, 2010 at 11:31 am

Avatar

oare am luat hotarari gresite. adica nu la momentul potrivit.
m-am gandit ca poate nu eu eram sortita sotului, ce aceea fata. ea e nascuta pe 17.09.1990. trebuia sa-i las in pace nu sa ma bag in relatia lor. poate trebuia sa il las pe sotul meu pe drumul lui. ma doare ca am constatat ca sotul meu (dupa ce am aflat de relatia lui) era si mai inebunit dupa ea si stia ca ma face sa sufar tot mergea cu ea parca si mai tare isi dorea relatia cu ea. de aceea cred ca poate trebuia sa ne despartim sa il las cu aceea fata.
oare voi depasi aceasta dezamagire? nu am mai fost casatorita dar am dintr-o alta relatie un baiat de 16 ani.
am uitat sa va spun ca sotul meu asa s-a scuzat ca de aceea e cu aceea fata pt ca eu nu i-am daruit un copil. acest lucru a inceput sa-mi spuna dupa ce eu am inceput sa ii spun ca ma simt vinovata ca nu avem un copil. el minte si de aceea nu pot avea incredere in el. sa las trecutul sa vad ce aduce viitorul? si daca iar imi trec atatia ani din viata si poate nu am decis bine.
sunt slaba dar vreau sa trec peste toate si sa fiu fericita.

54 | jenny

February 6th, 2010 at 6:33 pm

Avatar

Buna,
Am descoperit intamplator acest site si as fi si eu interesata de ce va fi din punct de vedere al vibratiei numerologice in anul 2010 ptr. fiicele mele.Prima e nascuta in 30.dec.1982,Anca-Teodora si a doua MIhaela-Eugenia nascuta in 07 oct.1990.Dca o sa obtin un raspuns ,multumesc anticipat.

55 | Ioana

February 9th, 2010 at 11:38 am

Avatar

Buna ziua, Adriana!
Eu stiam cate ceva despre numerologie, din carti si de pe net, dar nu prea bate cu ce faci tu aici. Dupa calculele mele, in acest an as avea anul personal cu nr 4, ori, tocmai mi-am facut calculele urmarind cum faci tu si nu mai iese 4. Oare ce nu inteleg eu din numerologie?!
Sunt nascuta in 27.01.1964. Te rog mult, ajuta-ma sa inteleg, daca poti si daca vrei, evident. In limita timpului tau, te rog, spune-mi si mie ce inseamna numerele mele.
Cu mii de multumirii,
Ioana I.

56 | Aurelia

February 17th, 2010 at 11:50 am

Avatar

Buna ziua, am cautat pe net ceva legat de ciclul de 9 ani si mi-am facut tabelul. Si eu , ca si altii, nu fac legatura codului numeric cu sirurile anilor.
Data mea de nastere: 25.11.1976
25x11x1976 = 543400

5 4 3 4 0 0
1976 77 78 79 80 81
82 83 84 85 86 87
88 89 90 91 92 93
94 95 96 97 98 99
2000 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10

daca 2010 este anul 8, conform tabelului, si este sub cifra 0, ce inseamna asta? Anul 3 e un an bun, dar cifra 0 nu aduce nimic bun. Cum se impaca una cu alta?

Dac-ati putea sa ma luminati, v-as fi recunoscatoare.
Multumesc

57 | Aurelia

February 17th, 2010 at 11:53 am

Avatar

scuze, in alta parte mi-a rezultat ca as fi in anul 3, am amestecat borcanele. In fine, mi-ar placea sa inteleg mai bine.

58 | iulia

February 23rd, 2010 at 10:47 am

Avatar

nu se mai uilizeaza acest site?

59 | Madalina

February 28th, 2010 at 11:49 am

Avatar

Buna ziua, Adriana! Am dat astazi peste site-ul tau si m-a impresionat. Am citit despre acest calcul dar nu prea il inteleg, daca ai timp m-ai putea ajuta cu o explicatie? data mea de nastere este 29.03.1993 in jur de ora 6 p.m. Multumesc anticipat!

60 | Adriana

March 1st, 2010 at 1:14 pm

Avatar

madalina, as vrea sa-mi dai si locul nasterii
In legatura cu numerologia , o sa-ti fac intreg calculu lnumerologic si o sa ti-l trimit pe mail .Esti de o varsta apropiata cu baiatul meiu si stiu cat de mult m-a ajutat numerologia si astrologia sa-l cunosc mai bine si in acelasi timp sa-l ajut sa-si dezvolte cat mai mult calitatile pe care le are.Probabil ca daca as fi stiut astrologie de cand era el mic acuma ea un mare pianist.

61 | Adriana

March 1st, 2010 at 1:22 pm

Avatar

Draga Ioana , si eu sunt nascuta tot in 1964, si anul 2009-2010 este un an personal 1; prin calculele pe care le gasesti pe internet odata se nimereste a fi anul personal bun , odata nu, tocmai de aceea merg pe metoda prezentata in cartea lui anatol basarab, insiri anii si incepi sa numeri cicluri de 9 ani , functioneaza cel mai bine , am facut multe asemenea calcule si am primit numai raspunsuri bune .
Adriana

62 | Mary

March 1st, 2010 at 3:17 pm

Avatar

Buna ziua Adriana,
Multumesc ca existi!Astazi am descoperit situl tau.O primavara frumoasa.Sunt nascuta pe 21.08.1970, in jurul orei 3 dimineata, in com.Garceni, jud.Vaslui.Ma voi casatori si eu vreodata????Multumesc.

63 | Mary

March 1st, 2010 at 3:19 pm

Avatar

Barbat nascut pe data de 16.04.1979 in Constanta , ce spun numerele despre el si despre noi?

64 | Ioana

March 3rd, 2010 at 10:29 am

Avatar

Multumesc, mult, am sa vad care an personal mi se va potrivi anul acesta, deocamdata nu sunt dumirita, 6 sau 1?
Viitorul o va demonstra….
Succes si sanatate!
Ioana

65 | iulia

March 8th, 2010 at 12:09 pm

Avatar

Buna ziua!
Am descoperit din intamplare acest site in februarie 2010.Am si scris despre problemele care nu imi dau pace daca o sa aveti timp si rabdare sa cititi ce am scris as fi foarte bucuroasa. Acum va scriu in legatura cu copii mei. Am un baiat nascut pe data de 03.12.1993, la Oradea, ora aproximativ intre 13,30 si 14. Celalalt copil e tot un baietel nascut pe 20.09.2009, la Berettujfalu in Ungaria. Va rog din tot sufletul sa ma ajutati in cu sfaturi in educatia lor. Cu cel mare nu tot timpul stiu cum sa ma comport si as vrea sa am o legatura stransa din toate punctele de vedere si sa-l indrum in viata care il asteapta sa ii fie bine din toate punctele de vedere.
Va multumesc anticipat.

66 | Maria

March 11th, 2010 at 7:13 am

Avatar

Buna Adriana,

Citesc de ceva vreme articolele expuse de tine pe acest site si m-au impresionat cat de bine sunt prezentate si formulate.
Am citit si eu cartea lui Anatol Basarab dar imi este dificil sa fac interpretarea analizei rezultate din data mea de nastere.
Observ ca multe persoane au nevoie de cunostintele tale si cred ca esti limitata din pct de vedere al timpului. In speranta ca vei reusi sa te uiti si peste data mea de nastere ar fi un real ajutor pt mine sa ma cunosc mai bine si ce trebuie sa fac pe mai departe(legat de anii personali si vibratia acestora). Data mea de nastere este 5 Apr. 1979 orasul unde m-am nascut este Focsani desi parintii mei locuiau in Brasov. Practic doar locul de nastere este in Focsani(mama mea era intr-o vizita urgenta la bunica mea pe atunci) pt ca toata viata mea am crescut si locuit in Brasov.

Multumesc.

67 | Alida

March 26th, 2010 at 8:26 am

Avatar

Buna,

indraznesc sa-ti las datele baiatului meu si voi intelege daca nu imi poti raspunde. 15.10.1991 si s-a nascut la ora 8:50 in bucuresti.

O primavara frumoasa si numai bine!
Iti multumesc foarte mult!

68 | Elisabeta

April 26th, 2010 at 6:09 pm

Avatar

Buna, cautand date despre Anatol Basarab am dat de siteul Dvs. Si va multumesc anticipat daca ati putea face unn studiu numerologic al familiei fiindca trec prin niste probleme dramatice. Si as dori sa stiu ce sanse mai am ce imi mai poate rezerva viitorul in casnicie si in meserie.
Sotul : 22.08.1942 ;
Eu : 26.05.1955 ;
Fetita noastra : 21.07.1995
Elisabeta,
Paris

69 | petricä

May 10th, 2010 at 3:24 am

Avatar

Buna,asdori si eu detalii privitoare la caracterul meu si la ceea ce ne rezerva viitorul atat mie cat si partenrei mele.dorim sa ne casatorim anul acesta.este un an favorabil?
Eu:18.03.1981
Ea:17.08.1974
Iti multumsc anticipat.Petricä

70 | Elisabeta

May 12th, 2010 at 12:34 pm

Avatar

Draga Adriana,
Inca nu am un raspuns la ultimul mesaj si cred ca la mine nu e nimic simplu. Nu reusesc insa sa fac corect numerologia si v-as sugera sa intati in contact pe mail cu mine. Cu multe multimiri va doresc sanatate si bucurii.

71 | rosca

May 17th, 2010 at 3:21 pm

Avatar

buna ziua. va scriu legat de o probl de numerologie. sper sa puteti sa-mi raspundeti pe mail.in anul acesta 2010 anul meu personal este 9 dupa calculul clasic : 28+5+2+0+1+0 si dupa cela al anilor este 3. ar trebui sa ma casatoresc anul acesta. si in anul personal 9 nu e indicat sa te casatoresti ca nu ar fi de durata. sunt nascuta pe 28.05.1981. prietenu meu e in aanul pers 5 anul asta. si am studiat si o carte de numerologie de anatol basab in care daca urmaresc anii, anului 2010 ii corespunde litera A din numele meu, o litera pozitiva, buna, iar 2011 ii corespunde litera negativa R care duce la divort in cazulm unei casatorii. deci… dilema mea: anul asta e mai bun pt mine si partenerul meu pt casatorie sau anul viitor?? dupa numere anul viitor, du pa litere anul astaanul acesta. va multumesc!! partenerul meu e nascut pe 19.10.1982, eu pe 28.05.1981. [email protected]. sper sa ma ajutati ca din ianuarie caut respunsuri si sunt toate ambigui…

72 | Laura

June 19th, 2010 at 4:02 pm

Avatar

am vazut astazi o emisiune cu anatol basarab la b1tv. am ajuns aici, pe acest site din dorinta de a afla sensul unei intamplari petrecute in data de 21(deci 3). daca aveti timp pentru un raspuns mai larg ar fi minunat, daca nu, macar sa ma indrumati unde sa gasesc un raspuns. data mea de nastere este 15.03.1971…deci sunt in anul 4??? pentru ca am citit ce este prezentat deja pe site, dar ma tem ca nu m-am prins. va multumesc mult

73 | cristina c

June 19th, 2010 at 5:21 pm

Avatar

am dat peste acest site din intamplare si ma bucur. Va rog din toata inima sa imi spuneti ceva despre ce ma asteapta . Sunt nascuta pe 04.01.1986 si ma intereseaza mult daca imi voi gasi o slujba pt ca pana acum …. nu am avut noroc.Si ceva despre relatia mea sentimentala, care tine de mai bine de 5 ani….. prietenul meu este nascut pe 15.01.1988. Va multumesc anticipat !!! astept cu nerabdare ” verdictul ” dvs.

74 | Bratuleanu Iuliana

June 20th, 2010 at 7:01 pm

Avatar

Draga Adriana.Te rog frumos calculeaza mi si mie numerele operative. Sunt nascuta pe 04/07/1962. Cum se calculeaza in cazul meu al treilea numar operativ? Mai spunemi te rog care este de fapt numarul destinului meu? 2 sau 11? 4+7+1+9+6+2=29=11=2- sau am gresit eu metoda de calcul? Multumesc anticipat!

75 | Constantin

June 21st, 2010 at 6:40 am

Avatar

Bun gasit, Adriana! Sunt incantat de ce am gasit pe site-ul tau.
Mi-am calculat si eu in ce an sunt, si vibratia numerologica, insa imi cam da cu rest :) fata de exemplele de pe forum.
Daca ai timp, deschide-mi un pic mintea, eventual pe mail.
8.10.1976
Multumesc mult!

76 | dobre

June 25th, 2010 at 6:57 am

Avatar

Buna ziua Adriana,

aseara am vazut o emisiune cu Anatol Basarab care m-a impresionat si m-a tinut treaza pina la ora 01, motiv pentru care mi-am facut curaj sa-ti scriu. Am ramas surprinsa de numerologie. Sunt in zodia Sagetatorului si poate din cauza asta ma atrage subiectul. Am incercat sa descifrez ceea ce ai postat mai sus insa…..am decis ca am nevoie de ajutorul tau in incercarea de a face lumina in viata mea. Sunt lucruri pe care le simt dar nu le pot explica. Sper din tot sufletul sa-mi raspunzi. Daca e mai usor pentru tine, invata-ma unde sa caut, sa descopar singura cine sunt eu si cine sunt cei de linga mine. Cred ca si faptul ca te-am descoperit inseamna ceva. Simt ca am nevoie de niste raspunsuri fara de care mi-e greu sa continui. Sunt nascuta in 26.11.1984, nu stiu ora caci mama nu mai este de multi ani ca sa-mi spuna. Te rog daca poti sa ma ajuti caci nu reusesc sa cladesc un echilibru intre mine si cei din jurul meu. Stiu si ca asta e natura duala a sagetatorului insa trebuie sa existe o modalitate de supravietuire. Macar sa stiu in ce directie sa inclin: profesional, familial…E un moment dificil pentru mine si de aceea iti cer sfatul. Trebuie sa i-au o hotarare importanta si nu stiu cum e mai bine sa fac. Oricum, toata viata mea a fost tumultoasa sau poate asa am vazut eu lucrurile? Nu stiu. Astept raspunsul tau pe mail (oricat de tarziu ar venii).Multumesc pentru ajutorul neconditionat!

78 | Anne-Marie

July 3rd, 2010 at 11:21 pm

Avatar

Buna ziua,
Felicitari ptr acest site si ptr daruirea dvs catre aceasta pasiune..
Si eu sint pasionata de astrologie,tarot si tot ce tine de lumea asta mistica…insa nu am reusit sa ajung prea departe..
referitor la calculele de mai sus nu am reusit sa descopar exact cum stau lucrurile.
Daca sinteti amabila sa ma ajutati si sa-mi oferiti un raspuns.Chiar ma aflu intr-o situatie mai grea si asi dori sa stiu ce se intampla.Multumesc mult.
Sint nascuta pe 7 oct 1978 si sotul meu pe 11 aprilie 1979.
si daca nu va cer prea mult, ptr cei doi baieti ai mei:2.04.2004 si 8.09.2006
Astept raspunsul dvs pe mail daca e posibil.. [email protected]
Multumesc din suflet si Dumnezeu sa va ocroteasca.
Va doresc numai bine.

79 | olguta

July 4th, 2010 at 3:48 pm

Avatar

citesc cu pasiune si incerc sa gasesc cu sufletul si mintea ordinea lucrurilor in aceasta lume iar numerele fac posibila aceasta ordonare,ierarhizare,etapizare a lucrurilor… de la clasamente pana la preturile de pe raft ..si fara a avea nevoie de nimeni sa ne explice ce sau cat inseamna locul 3 intr-un clasament ne descurcam si singuri…dar cand folosim numerele sa ne evaluam pe noi insine sau situatiile cu care ne confruntam nu suntem in stare sa ne descurcam la fel de bine…ii multumesc doamnei Adriana pentru ca incearca si face parte dintre cei care incearca sa ne apropie de intelegerea numerelor altfel decat am invatat la matematica si sa vedem in ele niste semne de “circulatie” corecta pe magistrala vietii.Unde e dezordine trebuie facuta ordine!Asa cum facem curatenie in casa noastra,in dulapurile noastre asa trebuie sa actionam si in viata noastra personala.Deci din cele citite despre ciclul de 9 ani eu pot trage urmatoarele concluzii: anul 1 incep ceva in forta ,determinat,orientat spre un scop final clar,anul 2 continui ce am inceput dar mai moderat ,poate chiar gasesc un partener sa ma ajute in munca,fara sa fac schimbari majore,anul 3 imi rezerva timp pentru mai multe bucurii decat in primii doi,anul 4 sunt pregatit am rezerve din perioada anterioara sa muncesc din greu chiar in mai multe locuri de munca,inarmat cu rabdare pentru a vedea si rezultatele abia in anii viitori,anul 5, an de schimbari bruste la nivel profesional,social,personal ,se previzioneaza ca daca am actionat corect in ultimii 4 ani instinctiv simt ca am nevoie sa impart cu cineva bucuria realizarilor mele si sunt pregatit sa-mi intalnesc perechea sortita sau sa caut pe cineva nou care sa se bucure de mine la fel cum a facut-o la inceput si perechea mea si acum nu o mai face,anul 6 grija pentru familie,partener devine foarte importanta pentru mine de aceea este foarte posibil sa legitimez o legatura deja existenta sau sa o desfac si sa ma implic in alta noua.anul 7 devin mai retinut , mai ganditor,analitic,
scanez toate ce mi se intampla cu sufletul simt nevoia de a ma apropia de Dumnezeu ,sunt mai sensibil,in familie pot sa apara copii. anul 8 anul in care imi primesc rasplata in bine sau in rau depinde ce am facut in ultimii 7 ani,ca sa pot culege roadele eforturilor mele si daca sunt roade din eforturile altora sa fiu pregatit si sa le pierd,anul 9 este anul in care imi fac bilantul si pregatesc planuri noi pentru noi inceputuri,las trecutul in urma.Acuma numarul care apare ca si cod personal si pe care il scriem pe orizontala si sub fiecare numar din cod se scriu anii in ordine de la nastere pana in prezent,tot pe orizontala, vedem ca in fiecare an al ciclului de 9 ani avem un numar din cod care ne da indicatii prin ce mijloace vom face fata sau cu ce ne vom confrunta in timpul traversarii anului din ciclu.Cred ca este bine de constientizat ca intr-un cuplu unde sunt diferente de varsta altele decat multipli de 9 ,partenerii vor trebui sa faca eforturi sa se inteleaga de ce la un moment dat nu au aceleasi prioritati ,aceleasi idealuri.aceleasi preocupari. Multumesc

80 | Adriana

July 4th, 2010 at 6:48 pm

Avatar

majoritatea cuplurilor se afla in armonie in anumiti ani si in dizarmonie in alti ani,cea mai buna combinatie este atunci cand ambii parteneri sunt in acelasi an personal, ambii vor dori sa faca aceleasi lucruri si atunci nu vor aparea discrepante . Cea mai dificila combinatie este atunci cand diferenta dintre anii personali ai celor doi este de un an , cand unul este intr-un an personal4 va dori sa munceasca mai mult ,celalalt fiind intr-un an trei va dori sa se distreze ,sa se amuze .

81 | Elisabeta

July 7th, 2010 at 8:09 pm

Avatar

Draga Adriana,
Stiu cat de ocupata sunteti, si totusi astept sa descifrati datele mele mai sus (va scrisesem pe 26 aprilie). Tot nu am reusit sa fac un calcul precis. Desi stiu ca am o viata dura. Va multumesc totusi daca gasiti ceva timp sa raspundeti. Numai bine si bucurii sufletesti.

82 | [email protected]

September 1st, 2010 at 11:33 pm

Avatar

22

83 | Preda Aurelian

September 9th, 2010 at 8:28 am

Avatar

Draga Adriana,as vrea sa stiu ce imi rezerva viitorul si mam gandit ca poti sa ma ajuti.Imi merge foarte rau in viata si vroiam sa stiu ce ma astepta,data nasteri mele este 15 Mai 1977,va multumesc anticipat,astept raspuns

84 | claudia

September 26th, 2010 at 9:59 pm

Avatar

Draga Adriana ,intamplator am dat peste site-ul tau si m-a impresionat ceea ce le descifrezi celor ce-ti scriu.
Sunt intr-o situatie financiara destul de grea si as dori daca poti si gasesti o portita sa-mi descifrezi daca nu-ti cer prea mult mie,iubitului(nu suntem casatoriti inca) si a baietelului meu.
Ziua mea de nastere este 31.10.1977
Iubitul meu este nascut pe 24.07.1976
Baietelul nascut pe 26.07.2009
Multumesc frumos si astept cu nerabdare raspunsul tau pe adresa mea de mail.
Multa sanatate si Dumnezeu sa te binecuvanteze.

85 | cami

November 17th, 2010 at 9:01 pm

Avatar

Bun gasit, Adriana!am incercat si eu calculul dar imi da cu rest,asa ca te rog pe tine sa ma ajuti!
11.10.1967. Multumesc!

86 | viorica

November 18th, 2010 at 6:22 pm

Avatar

in legatura cu calculul nu am reusit mare lucru de aceea va rog sami spuneti dvs. sunt nascuta pe 19sept.1980si sotul pe 25martie1975.

87 | vyo

November 18th, 2010 at 11:08 pm

Avatar

Buna Adriana te rog daca vrei sa-mi calculezi si mie Violeta 12.10.1957 si fiicei mele Mariana Nicoleta 12.05.1980 ora 4-6 dimineata. Multumesc din suflet

88 | elena

November 21st, 2010 at 11:19 am

Avatar

buna ziua.Sincere felicitari pentru pasiunea dvs.in ceea ce ma priveste nu am reusit foarte multe calculand datele mele ,de aceea as dori sa ma ajutati si pe mine 04.06.1981.iar pt viitorul sot alexandru 12.03.1975 daca se poate pe mess [[email protected]]cu respect va multumesc.

89 | andreia

November 23rd, 2010 at 8:07 am

Avatar

Buna Adriana te rog daca vrei sa-mi calculezi si mie Andreia 02.03.1980 si a prietenului meu 11.02.1979.
Multumesc din suflet.

90 | Adriana

November 23rd, 2010 at 5:07 pm

Avatar

andreia

Andreia
02.03.1980

Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 2 X 3X 1980= 11880

1 1 8 8 0

1980 81 82 83 84
85 86 87 88 89
90 91 92 93 94
95 96 97 98 99
2000 01 02 03 04
05 06 07 08 09
2010 2011

Anul 2010 este anul 4 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( martie 2010-martie 2011)

Anul personal 4

Cuvinte cheie : munca asidua, obiective realizate

Acest an 4 vine dupa un an de distractii( anul 3), dorind sa va implicati in ceva mai serios, de fapt anul 4 este un an al muncii asidue. Daca va stabiliti un obiectiv la inceputul anului, veti constata ca pana la sfarsitul anului il veti realiza, veti avea cu ce sa va mindriti dar in acelasi timp va veti bucura ca a trecut acest an. Daca nu v-ati pus in gand nici un obiectiv anume, veti gasi ca tonul anului este serios, greu, restrictiv, considerandu-l cel mai greu an din ciclul de 9 ani .Este un an in care trebuie sa aveti foarte multa rabdare, desi veti munci foarte mult , nu veti avea rezultate imediate, anul 4 este un an al insamantarilor.
Nu este cel mai bun an al riscurilor economice, daca dispuneti de bani, investitii, pregatiti-va pentru ziua de maine, procurati-va cele necesare profesiei , imbunatatiti conditiile de munca, limitati calatoriile si nu ingaduiti activitatilor sociale sa se interfereze in progresul vostru. Neglijarea obligatiilor va poate aduce mari deceptii, incurcaturi. Este un an in care este posibil sa apara pesimismul, frustrarea, anul 4 poate fi comparat cu o piatra de moara , un an greu, plin de obstacole. Aveti grija de nervii vostri, starea de spirit va poate crea probleme de convietuire, aveti grija si nu provocati schimbari pentru ca ele vor veni foarte curand . Este un an in care trebuie sa va stapaniti , sa asteptati, sa intelegeti ca este un an lent , in care nu veti avea parte de rezultate spectaculoase. Vibratia dominanta a acestui an este calmul. In acest an trebuie sa va puneti bine cu legea si cu organelle de control , nu este bine sa ajungeti la judecata cu intentia de a castiga ceva , nu este cel mai bun an in care sa va schimbati directia in viata deoarece veti fi pedepsit .

Anul 2011 este anul 5 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( martie 2011-martie 2012)
Anul personal 5

Cuvinte cheie : schimbare , variatie, asteptati ceva neasteptat

Este un an al schimbarii si variatiei in soarta ta si de cele mai multe ori neasteptate, dupa seriozitatea anului 4 , sunteti pregatit sa faceti ceva incitant si diferit,. Este un an perfect de a schimba orice lucru din viata voastra de care nu sunteti multumit, fie cariera, fie locuinta, partenerul sau chiar tara. Trebuie sa fiti pregatit sa asteptati ceva neasteptat, probabil ca va veti surprinde facand niste lucruri pe care nu le-ati crezut niciodata posibile Este un an cu ocazii favorabile,, veti strabate o perioada nesigura , ceea ce va va determina sa va simtiti nelinistit si plin de energie, aveti nevoie de miscare, comunicare, de punere in valoare a talentului, de indemn pentru a nu lasa sa va scape nici un prilej , chiar ci cel riscant. Veti incerca sa gasiti un nou mediu de viata, evenimente neasteptate pot rasturna planurile voastre, sunt favorizate schimbarile , calatoriile. Atentie la nervii vostri, la sensibilitatea si starea irascibila in care va gasiti. In general este un an interesant , aveti nevoie de indrazneala , initiativa, echilibru pentru a cunoaste succesul Este un an favorabil pentru dragoste si iubire, al libertatii si calatoriilor, prietenia legata in acest an va fi durabila si benefica, tot in acest an viata obliga oamenii sa verifice legaturile vechi de prietenie si sa le rupa daca acestea nu mai sunt corespunzatoare pentru viitor.

Atat anul personal 4 cat si anul personal sunt sub aceesi vibratie 1,asta inseamna ca poti realiza in acesti ani lucruri destul de bune ,mai ales cele care tin de tine ,de vointa ta,de individualitatea ta ,vei avea o capacitate extraordinara de orientare si de atingere a scopurilor tale ,vei fi destulde independenta in acesti ani supunandu-te cu greu altora.

Prietenul tau 11.02.1979

Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 11 X 2X 1979= 43538

4 3 5 3 8

1979 80 81 82 83
84 85 86 87 88
89 90 91 92 93
94 95 96 97 98
99 2000 01 02 03
04 05 06 07 08
09 2010 2011
Anul 2010 este anul 5 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( februarie 2010-februarie 2011)
Anul personal 5

Cuvinte cheie : schimbare , variatie, asteptati ceva neasteptat

Este un an al schimbarii si variatiei in soarta ta si de cele mai multe ori neasteptate, dupa seriozitatea anului 4 , sunteti pregatit sa faceti ceva incitant si diferit,. Este un an perfect de a schimba orice lucru din viata voastra de care nu sunteti multumit, fie cariera, fie locuinta, partenerul sau chiar tara. Trebuie sa fiti pregatit sa asteptati ceva neasteptat, probabil ca va veti surprinde facand niste lucruri pe care nu le-ati crezut niciodata posibile Este un an cu ocazii favorabile,, veti strabate o perioada nesigura , ceea ce va va determina sa va simtiti nelinistit si plin de energie, aveti nevoie de miscare, comunicare, de punere in valoare a talentului, de indemn pentru a nu lasa sa va scape nici un prilej , chiar ci cel riscant. Veti incerca sa gasiti un nou mediu de viata, evenimente neasteptate pot rasturna planurile voastre, sunt favorizate schimbarile , calatoriile. Atentie la nervii vostri, la sensibilitatea si starea irascibila in care va gasiti. In general este un an interesant , aveti nevoie de indrazneala , initiativa, echilibru pentru a cunoaste succesul Este un an favorabil pentru dragoste si iubire, al libertatii si calatoriilor, prietenia legata in acest an va fi durabila si benefica, tot in acest an viata obliga oamenii sa verifice legaturile vechi de prietenie si sa le rupa daca acestea nu mai sunt corespunzatoare pentru viitor.
Acest an personal este sub vibratia cifrei 3 ,asta inseamna un an norocos( 3 este guvernat de Jupiter ),un an in care povestile lui pot cuprinde din cand in cand si miniciuni.

Anul 2011 este anul 6 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( februarie 2011-februarie 2012)

Anul personal 6

Cuvinte cheie : camin si familie

Este anul dedicat familiei, caminului, este un an al casatoriei sau divortului. Daca o legatura merge foarte bine , este un an minunat pentru a o permanentiza, invers, daca o relatie se destrama , acesta este cel mai bun an pentru despartirea cuplului. Fiind un an al familiei, este excelent pentru a avea un copil, de a petrece timpul cu cei dragi, deasemenea va veti implica in ajutorarea altora intr-un mod oarecare ,lucru ce va va placea foarte mult. Este un an bun pentru a va muta sau a face modificari in locuinta, puteti sa va redecorati sau sa va infrumusetati casa intr-un mod oarecare. Majoritatea gandurilor si energiilor vor fi indreptate spre familie, casa, persoanele dragi pe cate le iubiti. Este o vibratie stabila, echilibrata, puteti recupera prietenii pierdute din cauza distantei, pot reaparea in viata voastra persoane pe care nu le-ati vazut de multa vreme.
Desi relatiile cu familia si persoana iubita sunt favorabile , pot aparea probleme si necazuri in cuplurile in care legaturile sunt deteriorate aducand despartirea.

Anul personal 6 este sub vibratia cifrei 5 ceea ce arata un an cu multe calatorii,distractii de tot felul chiar si mici peripetii .

91 | Adriana

November 23rd, 2010 at 5:51 pm

Avatar

ti-am raspuns pe mail
adriana

92 | Adriana

November 23rd, 2010 at 6:33 pm

Avatar

Violeta 12.10.1957

Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 12 X 10X 1957= 234840

2 3 4 8 4 0

1957 58 59 60 61 62
63 64 65 66 67 68
69 70 71 72 73 74
75
76 77 78 79 80
81 82 83 84 85 86
87 88 89 90 91 92
93
94 95 96 97 98
99 2000 01 02 03 04
05 06 07 08 09 2010
2011

Anul 2010 este anul 9 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( oct. 2010-oct. 2011)

Anul personal 9

Cuvinte cheie : reevaluare, despartire, privit inapoi

Acesta este anul final al unui ciclu de 9 ani , este anul reevaluarii, se va trece in revista ultimii 9 ani si va veti descotorosi de lucrurile care nu va mai sunt de folos. Nu este prea usor sa te desparti de lucruri, deci poate fi o activitate dureroasa si dificila . De asemenea , va veti scruta viitorul, incercand sa va dati seama incotro va indreptati de acum inainte. In cursul acestui an vi se va oferi mai multe piste inselatoare, insa in ultimile trei luni ale anului va va deveni mult mai clar in ce directie doriti sa va indreptati in urmatorii noua ani.
Este un an in care dificultatile pot deveni tot mai numeroase, posibile probleme financiare, la serviciu, probleme legate de sanatate sau in relatiile personale. Tendinta spre descurajare, nervi , oboseala, depresiune, va veti simti acaparat si frustrat din cauza unei situatii cereia nu-i gasiti rezolvare. Este necesar sa evitati impulsivitatea , este un timp in care se marcheaza sfarsitul oricarei situatii, al relatiilor problematice sau neplacute, tot ceea ce trebuie finalizat se indeparteaza de viata voastra, este anul rupturilor si despartirilor. . Trebuie sa realizati un bilant necesar renuntarii, inlaturarii si eliberarii de orice piedica materiala , emotionala. Este un an al muncii de curatire, utila inceperii unui ciclu nou, fara obstacole care sa va impiedice mersul inainte. Posibile tradari , inselaciuni in sentimente, prietenii. Evitati sa semnati documente, conventii pe care le considerati importante, lucrurile incepute in aceasta perioada nu sunt durabile, ceea ce este valabil si pentru compromisurile de orice natura, in dragoste , la locul de munca. Desi este un an destul de problematic, exsta posibilitatea sa invatati multe de la viata . Orice proiect inceput in anii trecuti , acuma poate deveni realitate, afacere,. In acest an vi se pot intampla lucruri providentiale daca le meritati, este nevoie de rabdare, incredere pentru a depasi aceasta etapa care marcheaza sfarsitul unui ciclu din viata voastra si care poate fi traumatica Nu persistati sa traiti in trecut , priviti cu incredere in viitor. Noua etapa va asteapta.

Anul 2010 este sub vibratia cifrei 0 ceea ce arata ca este un an mai greu ,pierderi neasteptate , este un an mai dificil , este ca si cum ai nimeri intr-un cerc inchis al vietii din care nu te poti smulge timp de 1 an.

Anul 2011 este anul 1 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( oct. 2011-oct. 2012)

Anul personal 1

Cuvinte cheie : noi inceputuri, entuziasm, energie

Este un an al noilor inceputuri, energia si entuziasmul sunt la cote maxime, cum n-ati mai avut de mult. Orice incepeti acuma va ramane probabil foarte important mult timp. In acest an puteti incepe mai multe activitati noi, insa veti avea destula energie si entuziasm pentru a le sustine pe toate. Este un an favorabil hotararilor, deciziilor importante, puteti deveni o persoana independenta , sa luati decizii importante in ceea ce va priveste sau sa actionati alfel decat pana acuma.Este o perioada norocoasa in care vi se ofera multe sansa, nu trebuie sa va divulgati proiectele pana ce ele nu au luat o forma concreta. Este un an al noilor prietenii, afaceri noi, orice alt tip de activitate. Posibila schimbare a profesiei, locuintei, tarii, starea civila, casatorie, divort, Abordati noi domenii de studii, formati-va grupuri de prieteni, deschideti-va mintea, priviti in viitor, acceptati schimbarile bruste si noile ocazii care pot aparea.
FOLOSITI-VA CREDINTA SI INCREDEREA, UITATI EXPERIENTELE TRECUTULUI CARE VA POT TINE PE LOC.
Daca nu renuntati la trecut si la gandurile negre, veti actiona contrar curentului vibrator, benefic si inoitor in acest an, putand sa puneti in pericol posibilitatile intregii perioade.Este un an al noilor inceputuri si daca le veti face in acest an , veti fi protejat timp de 9 ani de zile in directia aleasa. Fiti indraznet si original in acest an si succesul este garantat.
Acest an 2011 este sub vibratia cifrei 2, asta inseamna ca acest an este mai plin de emotii,sensibilitate ,trebuie sa fii destul de atenta la tot ceea ce faci deoarece unele lucruri se pot intoarce impotriva ta .

Mariana Nicoleta -12.05.1980

Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 12 X 5X1980= 118800

1 1 8 8 0 0

1980 81 82 83 84 85
86 87 88 89 90 91
92 93 94 95 96 97
98
99 2000 01 02 03
04 05 06 07 08 09
2010 2011

Anul 2010 este anul 4 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( mai 2010-mai 2011)

Anul personal 4

Cuvinte cheie : munca asidua, obiective realizate

Acest an 4 vine dupa un an de distractii( anul 3), dorind sa va implicati in ceva mai serios, de fapt anul 4 este un an al muncii asidue. Daca va stabiliti un obiectiv la inceputul anului, veti constata ca pana la sfarsitul anului il veti realiza, veti avea cu ce sa va mindriti dar in acelasi timp va veti bucura ca a trecut acest an. Daca nu v-ati pus in gand nici un obiectiv anume, veti gasi ca tonul anului este serios, greu, restrictiv, considerandu-l cel mai greu an din ciclul de 9 ani .Este un an in care trebuie sa aveti foarte multa rabdare, desi veti munci foarte mult , nu veti avea rezultate imediate, anul 4 este un an al insamantarilor.
Nu este cel mai bun an al riscurilor economice, daca dispuneti de bani, investitii, pregatiti-va pentru ziua de maine, procurati-va cele necesare profesiei , imbunatatiti conditiile de munca, limitati calatoriile si nu ingaduiti activitatilor sociale sa se interfereze in progresul vostru. Neglijarea obligatiilor va poate aduce mari deceptii, incurcaturi. Este un an in care este posibil sa apara pesimismul, frustrarea, anul 4 poate fi comparat cu o piatra de moara , un an greu, plin de obstacole. Aveti grija de nervii vostri, starea de spirit va poate crea probleme de convietuire, aveti grija si nu provocati schimbari pentru ca ele vor veni foarte curand . Este un an in care trebuie sa va stapaniti , sa asteptati, sa intelegeti ca este un an lent , in care nu veti avea parte de rezultate spectaculoase. Vibratia dominanta a acestui an este calmul. In acest an trebuie sa va puneti bine cu legea si cu organelle de control , nu este bine sa ajungeti la judecata cu intentia de a castiga ceva , nu este cel mai bun an in care sa va schimbati directia in viata deoarece veti fi pedepsit .

Anul 2011 este anul 5 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( mai 2011-mai 2012)
Anul personal 5

Cuvinte cheie : schimbare , variatie, asteptati ceva neasteptat

Este un an al schimbarii si variatiei in soarta ta si de cele mai multe ori neasteptate, dupa seriozitatea anului 4 , sunteti pregatit sa faceti ceva incitant si diferit,. Este un an perfect de a schimba orice lucru din viata voastra de care nu sunteti multumit, fie cariera, fie locuinta, partenerul sau chiar tara. Trebuie sa fiti pregatit sa asteptati ceva neasteptat, probabil ca va veti surprinde facand niste lucruri pe care nu le-ati crezut niciodata posibile Este un an cu ocazii favorabile,, veti strabate o perioada nesigura , ceea ce va va determina sa va simtiti nelinistit si plin de energie, aveti nevoie de miscare, comunicare, de punere in valoare a talentului, de indemn pentru a nu lasa sa va scape nici un prilej , chiar ci cel riscant. Veti incerca sa gasiti un nou mediu de viata, evenimente neasteptate pot rasturna planurile voastre, sunt favorizate schimbarile , calatoriile. Atentie la nervii vostri, la sensibilitatea si starea irascibila in care va gasiti. In general este un an interesant , aveti nevoie de indrazneala , initiativa, echilibru pentru a cunoaste succesul Este un an favorabil pentru dragoste si iubire, al libertatii si calatoriilor, prietenia legata in acest an va fi durabila si benefica, tot in acest an viata obliga oamenii sa verifice legaturile vechi de prietenie si sa le rupa daca acestea nu mai sunt corespunzatoare pentru viitor.

Atat anul personal 4 cat si anul personal 5 sunt sub aceesi vibratie 1,asta inseamna ca poti realiza in acesti ani lucruri destul de bune ,mai ales cele care tin de tine ,de vointa ta,de individualitatea ta ,vei avea o capacitate extraordinara de orientare si de atingere a scopurilor tale ,vei fi destul de independenta in acesti ani supunandu-te cu greu altora.

93 | Adriana

November 23rd, 2010 at 6:53 pm

Avatar

CAMI

CAMI 11.10 1967

Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 11 X 10X1967= 216370

2 1 6 3 7 0

1967 68 69 70 71 72
73 74 75 76 77 78
79 80 81 82 83 84
85
86 87 88 89 90
91 92 93 94 95 96
97 98 99 2000 2001 2002
03
04 05 06 07 08
09 2010 2011

Anul 2010 este anul 8 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( oct. 2010-oct. 2011)
Anul personal 8

Cuvinte cheie : bani, recompense

Acesta este anul banilor, este un an de munca grea dar recompensata financiar, este anul cand culegeti roadele pentru munca sustinuta din ultimul deceniu . Daca ati muncit putin , veti primi putin, chestiunile banesti tind sa iasa in cale, daca veti cumpara ceva , veti cumpara ca cel mai bun pret. Daca veti vinde ceva , veti vinde la cel mai bun pret. Progresul, puterea, banii , succesul vor constitui recolta unei insamantari ce a durat 7 ani, impartiti succesul cu ceilalti. In plan moral, daca ati respectat regula de aur a comportamentului uman , veti avea o constiinta linistita, in caz contrar, prin legea compensarii, pot surveni mari probleme si mari rupturi. Daca recolta voastra nu este buna, pot interveni probleme financiare arzatoare care se pot rezolva nuimai apeland la intuitie si experienta.
Este posibil sa primiti o functie de raspundere, este un an bun sa va cereti drepturile, sa va evidentiati daca considerati ca sunteti pe nedrept subestimat, veti fi ascultat deoarece acuma,vibratiile puternice actioneaza in favoarea voastra, puteti conta pe sprijinul persoanelor influente. Va puteti implica in problemele de sanatate ale celor varstnici din familie, va trebui sa cheltuiti bani , sa-i adapostiti in casa voastra, dar acestia va pot da un ajutor pretios sau un sfat. Este un an al banilor munciti, dar destul de usor , multi oameni in acest an ajung din varful piramidei destul de jos, exista pericolul de a va falimenta destul de spactaculos mai ales daca nu sunteti atenti. Intr-un an 8 este necesar sa invatati nu numai sa primiti ci sa si dati, sa nu deveniti sclavul banilor.

Anul personal 8 este un an sub vibratia cifrei 1,asta inseamna ca in acest an vei putea sa dai viata ambitiilor tale ,vei fi destul de individualista urmarindu-ti cu incrancenare scopurile .

94 | Adriana

November 23rd, 2010 at 7:27 pm

Avatar

elena
ti-am raspuns pe mail

95 | vyo

December 4th, 2010 at 10:26 pm

Avatar

multumesc din suflet pentru raspuns mi-ai dat vesti bune pt anul viitor atat mie cat si fiicei mele dar,mai am o rugaminte,daca vrei si poti sa-mi calculezi si pt prietenul fiicei mele Giovanni 04 12 1968 si daca e compatibil cu ea 12 05 1980 multumesc inca odata

96 | Eleonora

December 27th, 2010 at 11:01 pm

Avatar

Va multumesc ca existati si va doresc sa aveti parte de cele mai frumoase Sarbatori de iarna !deabia azi v-am descoperit

97 | Diana

December 31st, 2010 at 6:02 pm

Avatar

Sunt nascuta pe 24.07.1994. Ce imi puteti spune despre evenimentele ce urmeaza, dragoste, bani?

98 | emilia

January 3rd, 2011 at 10:48 pm

Avatar

Sunt nascuta pe 10.10.1955,din cate am calculat am codul numeric 195500.Ati putea sa-mi spuneti in ce fel interpretez vibratia acestui cod?De ex. in 2011 sunt in anul 3 ,am inteles ce inseamna,dar 3 sub vibratia 5?
Sa inteleg ca vibratia 5 e ca si anul personal 5 ?Sunt cam derutata…Iar 2 coloane de ani sunt sub vibratia 0…
Va multumesc pt ajutor,va urez un an nou fericit!

99 | Adriana

January 4th, 2011 at 6:19 pm

Avatar

emilia
anul personal 3 sub vibratia 5 arata un an plin de peripetii,un an plin de miscare,surprize neasteptate ,prieteni noi .
anul sub 0 este un an mai greu,adesea pot aduce diverse teste ,incercari ,este un an in care te poti invarti in jurul unui oarecare centru ,este ca un cerc inchis din care nu poti iesi timp de un an.
adriana

100 | Liliana

January 6th, 2011 at 9:05 am

Avatar

LA MULTI ANI, ADRIANA SI UN AN CU CAT MAI MULTE REALIZARI!

As dori si eu sa stiu ce-mi rezerva din punct de vedere numerologic anul asta in ceea ce priveste meseria. Am sanse sa-mi schimb locul de munca? sunt nascuta pe 22 august 1968. Ai putea sa-mi spui ceva si despre fiica mea, Luciana? E nascuta pe 21 mai 2000, in Craiova.
Multumesc din suflet.

101 | elena

January 6th, 2011 at 10:43 am

Avatar

fratilor nu am inteles nimic zau asa la 1.11.1978 ce an e??

102 | emilia

January 7th, 2011 at 6:55 pm

Avatar

Multumesc f mult pentru raspuns.Fiindca numerologia imi poate da un raspuns,ma puteti ajuta sa calculez o zi,data,prielnica ca inceput pt urmatoarea situatie?Sotul meu este nascut inainte de casatoria parintilor saicu acte si poarta doar numele mamei.Sora lui este nascuta dupa casatorie si are numele ambilor parinti.Tatai sotului nu mai este din 96,mama din 2010.In 1996 sora sotului a spus ,,asta nu e fratele meu,nu e copilul tatalui meu,,Nu am vrut sa ne certam ,nici sa ne judecam prin tribunale fiindca suntem rude si nu se cade.Acum in situatia data,cum putem rezolva aceasta situatie pasnic?Sotul este nascut 04.10.1948,are an 1 sub vibr.2,iar sora lui estein 15.01.1950si are an 8 vibr 9.Ce calcule pot face?Cu toate ca sora sotului e mai ,,rautacioasa,, credem in continuare ca putem face totul cat mai pacifist ,fara cearta.Va multumesc inca o data pt ajutor!

103 | C-tin

January 10th, 2011 at 7:28 pm

Avatar

Imi puteti raspunde si mie, var rog? Nr. 75. Multumesc!

104 | Adriana

January 10th, 2011 at 8:25 pm

Avatar

constantin
iti trimit pe mail raspunsul
adriana

105 | C-tin

January 12th, 2011 at 6:57 pm

Avatar

Adriana, am primit raspunsul pe mail. Tin sa-ti multumesc foarte mult. Ma regasesc in tot ce mi-ai scris. Apreciez efortul depus si consistenta materialului. Esti de mare ajutor celor ce te descopera si te solicita aici pe site. Tine-o tot asa! Cu stima.

106 | Adriana

January 12th, 2011 at 7:07 pm

Avatar

ma bucur ca iti foloseste ceea ce am scris pentru tine .
toate cele bune
Adriana

107 | Marie-Jeanne Cristescu

January 12th, 2011 at 11:41 pm

Avatar

Felicitari pentru pasiunea dvs.As dori sa ma ajutati si pe mine data nasterii:30.07.1951.iar pt fiul meu Robert-Mircea, data nasterii:12.09.1973.Cu respect, va multumesc anticipat din suflet.

108 | ANUCUTA CORINA

January 14th, 2011 at 7:52 am

Avatar

Draga Adriana, este pentru prima data cand te gasesc pe net, (nu stiu cum de nu am dat de tine pana acum) dar vreau sa-ti spun ca sunt exptrem de placut surprinsa de articolele tale si mai ales de amabilitatea de a da raspunsuri celor care doresc sa stie cate ceva. Te felicit, din suflet, pentru acest gest. Si eu incep sa caut printre aceste stiinte si marturisesc ca sunt fascinata de fiecare data cand mai descopar cate ceva. Daca esti atat de draguta sa-mi spui ceva despre mine, iti raman recunoscatoare. Sunt nascuta pe 26.01.1973. Se pare ca in acest moment trec printr-un impas sentimental si sunt dezorientata putin. Poate ma ajuti cu un sfat.
Cu mult drag.
Corina

109 | Adriana

January 19th, 2011 at 8:09 pm

Avatar

ancuta corina

Ani personali
Ancuta corina

26 .01.1973

Conform numerologiei , viata noastra se desfasoara in cicluri de 9 ani, fiecare an contine o energie diferita propice realizarii anumitor lucruri.Viata este aranjata in asa fel incat ofera omului posibilitatea de a produce diverse schimbari in viata lui dar numai in anumite perioade de timp si nu la intamplare.De exemplu: in viata fiecaruia exista un an foarte favorabil pentru casatorie, altul pentru calatorii, altul pentru a incepe un nou mod de viata, o noua cariera, etc.

Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 26 X 1 X 1973= 51298

5 1 2 9 8

1973 74 75 76 77
78 79 80 81 82
83 84 85 86 87
88 89 90 91 92
93 94 95 96 97
98 99 2000 01 02
03 04 05 06 07
08 09 2010 2011

Anul 2010 este anul 2 dintr-un nou ciclu de 9 ani.
Anul personal 2

Cuvinte cheie : Asteptare cu rabdare

Acesta este un an mai lent , este un an de consolidare , de reducere a lucrurilor la proportii mai controlabile , cuvintele cheie ale acestui an “ asteptare cu rabdare” nu se impaca foarte bine, adesea fiind destul de greu sa astepti cu rabdare. Apare tentatia de a face presiuni in incercarea de a dori sa se intample cava, acest lucru fiind favorabil unui an personal 1 , in anul personal 2 acest lucru reprezinta o pierdere de timp si de energie . Este un an in care trebuie sa va exersati rabdarea , sa va incredeti in intuitia voastra , sa va bucurati de momentele placute impreuna cu oamenii pe care ii iubiti. Este un an al muncii in echipa, al colaborarii cu ceilalti, rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte ca anul trecut, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme . Este un an nefavorabil sub aspectul profesional, aveti nevoie de calm si diplomatie pentru a va atinge scopurile, lasati lucrurile sa-si urmeze cursul lor si veti vedea ca asa este mai bine. Este un an bun pentru problemele legate de sanatate, puteti fi mediator in solutionarea oricarei situatii incordate sau conflictuale. Recuperati-va fortele dupa istovitorul an personal 1 si invatati ce inseamna “ asteptare cu rabdare” , nu va aventurati in proiecte de mare avengura , nu este cel mai bun timp. Trebuie sa fiti foarte atent la parteneri, colaboratori si prieteni deoarece toate problemele care se pot forma in acest an vor veni numai de la acesti oameni, este un an in care cel mai usor poti fi pacalit de propriul asociat sau prieten, foarte usor poti intra in scandaluri care de cele mai multe ori sunt declansate de oamenii apropiati, cunoscuti. Este un an in care foarte usor poti ajunge la diverse judecati, de aceea, cel mai bine este sa plutiti in directia cursului apei , sa nu schimbati directia ca veti fi pedepsit.

Anul personal 2 este sub vibratia cifrei 2 din codul numeric personal asta arata un an cu destui pasi negativi,poti intra in contradictie cu alti oameni chiar si cu cei apropiati tie ,trebuie sa fii atenta la tot ceea ce faci deoarece unele lucruri se pot intoarce impotriva ta ( dualitatea lui 2).

Anul 2011 este anul 3 dintr-un nou ciclu de 9 ani.
Anul personal 3

Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, va distrati si va bucurati de viata , asta teoretic. Din nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa munciti din greu , chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a va face noi prieteni, pentru a va ocupa de hobby-uri.
Este o perioada excelenta pentru a va dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor voastre. Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie, puteti avea ocazia sa cunoasteti persoana visurilor voastre sau sa consolidati vechile legaturi. Forta de seductie va fi deosebita , incitandu-i pe ceilalti , in special persoanele de sex opus.
Este un an vesel, ce va ofera distractii, puteti avansa si progresa daca veti sti sa va tineti mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, puteti castiga un concurs,o bursa, sa primiti bani sau un premiu special.

Acest an personal 3 este sub vibratia cifrei 9,asta inseamna o energie ce te imbuneaza , devii mai atenta fata de cei din jurul tau ,fata de nevoile lor ,mai activa si plina de energie .

LA MULTI ANI !
Adriana

110 | Adriana

January 19th, 2011 at 8:44 pm

Avatar

MARIE-JEANE
30.07.1951

Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 30 X 7 X 1951= 409710

4 0 9 7 1 0

1951 52 53 54 55 56
57 58 59 60 61 62
63 64 65 66 67 68
69 70 71 72 73 74
75 76 77 78 79 80
81 82 83 84 85 86
87 88 89 90 91 92
93 94 95 96 97 98
99 2000 01 02 03 04
05 06 07 08 09 2010
2011

Anul 2010 este anul 6 dintr-un nou ciclu de 9 ani ( iulie 2010-iulie 2011)
Anul personal 6

Cuvinte cheie : camin si familie

Este anul dedicat familiei, caminului, este un an al casatoriei sau divortului. Daca o legatura merge foarte bine , este un an minunat pentru a o permanentiza, invers, daca o relatie se destrama , acesta este cel mai bun an pentru despartirea cuplului. Fiind un an al familiei, este excelent pentru a avea un copil, de a petrece timpul cu cei dragi, deasemenea va veti implica in ajutorarea altora intr-un mod oarecare ,lucru ce va va placea foarte mult. Este un an bun pentru a va muta sau a face modificari in locuinta, puteti sa va redecorati sau sa va infrumusetati casa intr-un mod oarecare. Majoritatea gandurilor si energiilor vor fi indreptate spre familie, casa, persoanele dragi pe cate le iubiti. Este o vibratie stabila, echilibrata, puteti recupera prietenii pierdute din cauza distantei, pot reaparea in viata voastra persoane pe care nu le-ati vazut de multa vreme.
Desi relatiile cu familia si persoana iubita sunt favorabile , pot aparea probleme si necazuri in cuplurile in care legaturile sunt deteriorate .

Acest an este sub vibratia cifrei 0, asta inseamna un an mai greu ,mai tensionat,pot aparea unele pierderi.

Anul 2011 este anul 7 dintr-un nou ciclu de 9 ani ( iulie 2011-iulie 2012)

Anul personal 7( este un an in care apartii soartei)

Cuvinte cheie : invatatura, intelepciune, dezvoltare interioara

Anul 2011este anul 7 dintr-un nou ciclu de 9 ani si este anul cand tu apartii soartei. Este un an al gandirii intensive, al meditatiei si al revizuirii tuturor evenimentelor atat proprii cat si inconjuratoare si in acelasi timp este perioada revizuirii valorilor spirituale. Este anul care aduce cu sine roadele eforturilor si staruintelor din trecut , fii atenta asupra sanatatii , ocupa-te de autoperfectionare deoarece nu este cel mai bun moment de a te arunca in lupta cu pieptul dezvelit. Fereste-te de minciuna si fals, adreseaza-te mai mult si intoarce-te cu fata spre Dumnezeu . Este un an cand este bine sa faci acte de caritate, sau pur si simplu sa fii un bun crestin deoarece acestea vor aduce rezultate foarte bune in viata ta.Fii atenta la lumea inconjuratoare si nu supara intentionat pe nimeni deoarece peste 7 sau 14 ani vei primi inapoi tot ce ai produs si infaptuit in acest an. Fii sincera atat cu tine cat si cu cei din jur, asfel Dumnezeu te va ajuta in dorintele tale si in realizarile tale. Este o perioada foarte buna pentru reflectii si ganduri profunde , o perioada de autoanaliza si de cautare in evolutia spirituala si mentala . Aptitudinile psihice si intuitive vor fi destul de accentuate in acest an , acesta este un dar primit de la divinitate , este foarte important sa asculti de vocea ta interioara care te poate ajuta sa atingi si sa apreciezi cele mai bune lucruri ale vietii , sa devii stapanul deplin al sufletului tau . Trebuie sa fie foarte atent la noile prietenii , la semnarea documentelor fiindca te poti insela . Acest an poate aduce pentru tine o anumita suferinta morala cauzata de cineva drag tie .

Acest an este sub vibratia cifrei 4, asta inseamna un an mai tensionat in care eforturile tale trebuie sa fie duble fata de provocarile si cerintele vibratiei anului personal 6.

ROBERT

Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 12 X 9 X 1973= 213084

2 1 3 0 8 4

1973 74 75 76 77 78
79 80 81 82 83 84
85 86 87 88 89 90
91 92 93 94 95 96
97 98 99 2000 01 02
03 04 05 06 07 08
09 2010 2011

Anul 2010 este anul 2 dintr-un nou ciclu de 9 ani( sept.2010-sept 2011)
Anul personal 2

Cuvinte cheie : Asteptare cu rabdare

Acesta este un an mai lent , este un an de consolidare , de reducere a lucrurilor la proportii mai controlabile , cuvintele cheie ale acestui an “ asteptare cu rabdare” nu se impaca foarte bine, adesea fiind destul de greu sa astepti cu rabdare. Apare tentatia de a face presiuni in incercarea de a dori sa se intample cava, acest lucru fiind favorabil unui an personal 1 , in anul personal 2 acest lucru reprezinta o pierdere de timp si de energie . Este un an in care trebuie sa va exersati rabdarea , sa va incredeti in intuitia voastra , sa va bucurati de momentele placute impreuna cu oamenii pe care ii iubiti. Este un an al muncii in echipa, al colaborarii cu ceilalti, rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte ca anul trecut, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme . Este un an nefavorabil sub aspectul profesional, aveti nevoie de calm si diplomatie pentru a va atinge scopurile, lasati lucrurile sa-si urmeze cursul lor si veti vedea ca asa este mai bine. Este un an bun pentru problemele legate de sanatate, puteti fi mediator in solutionarea oricarei situatii incordate sau conflictuale. Recuperati-va fortele dupa istovitorul an personal 1 si invatati ce inseamna “ asteptare cu rabdare” , nu va aventurati in proiecte de mare avengura , nu este cel mai bun timp. Trebuie sa fiti foarte atent la parteneri, colaboratori si prieteni deoarece toate problemele care se pot forma in acest an vor veni numai de la acesti oameni, este un an in care cel mai usor poti fi pacalit de propriul asociat sau prieten, foarte usor poti intra in scandaluri care de cele mai multe ori sunt declansate de oamenii apropiati, cunoscuti. Este un an in care foarte usor poti ajunge la diverse judecati, de aceea, cel mai bine este sa plutiti in directia cursului apei , sa nu schimbati directia ca veti fi pedepsit.

Anul personal 2 este sub vibratia cifrei 1 din codul numeric personal asta arata un an in care egoul tau este la cote imense ,totultrebuie sa fie in acord cu propria individualitate ,cu dorintele tale ,poti fi mai indraznet in aplicarea prorpiei creativitati .

Anul 2011 este anul 3 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( sept 2011-sept 2012)
Anul personal 3

Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, va distrati si va bucurati de viata , asta teoretic. Din nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa munciti din greu , chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a va face noi prieteni, pentru a va ocupa de hobby-uri.
Este o perioada excelenta pentru a va dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor voastre. Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie, puteti avea ocazia sa cunoasteti persoana visurilor voastre sau sa consolidati vechile legaturi. Forta de seductie va fi deosebita , incitandu-i pe ceilalti , in special persoanele de sex opus.
Este un an vesel, ce va ofera distractii, puteti avansa si progresa daca veti sti sa va tineti mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, puteti castiga un concurs,o bursa, sa primiti bani sau un premiu special.

Acest an personal 3 este sub vibratia cifrei 3,asta inseamna o energie norocoasa care iti ofera optimism,incredere in mintea ta .
Adriana

111 | ANUCUTA CORINA

January 20th, 2011 at 6:14 am

Avatar

Multumesc Adriana

Un an minunat!
Corina

112 | emilia

January 25th, 2011 at 9:02 pm

Avatar

Va rog foarte mult ,d-na astrolog,un raspuns pt Emilia nr 102.Am facut astrograma sotului are in casa 3 scorpion Marte Mercur Chiron,iar in casa 7 peste si Lilith,in casa 8 berbec nici o planeta.Din ce am mai facut calcule,sotul meu este balanta ascendent fecioara.Ma intereseaza cum sa abordam pacifist situatia creata,eventual numerologic.Nu stiu ce ar putea spune planetele din casa 3 despre relatia dintre frati .Si eu sunt balanta si se spune despre aceasta zodie ca fac multe sacrificii pt a mentine pace si e adevarat asta ..Va multumesc.!

113 | Maria Crudu

January 31st, 2011 at 12:12 pm

Avatar

Buna, Adriana!
De ceva vreme urmaresc site-ul tau si apreciez ceea ce faci pentru cei care iti cer ajutorul. Am studiat si eu cartea lui Anatol Basarab si la fel ca si tine mi se pare cel mai corect calculul privitor la anii personali. E normal si logic ca primul an din viata sa fie si primul an din cilul de 9 ani, al 10-lea an de viata – primul an din al doilea ciclu de 9 ani etc.
Insa, ce ma nedumereste sunt acele numere operative pe care le calculam pentru a compune matrita numerologica. Informatiile din carte sunt pe jumatate, ca sa zic asa, pentru ca A. Basarab da cateva exemple cu ziua de nastere, formata din 2 cifre (17.06.1973, 26.01.1918, etc).
Nu spune daca ziua de nastere este formata dintr-o singura cifra, cum se calculeaza, de unde vine acel 2 pe care il inmultim cu prima cifra a zilei de nastere. Pe alte situri, mai exact Gheorghita Coser spune ca prima cifra diferita de zero se inmulteste cu 2. (Acum citind cu atentie, am vazut la raspunsul 44 si tu folosesti aceeasi metoda) Daca presupunem ca ar fi asa, atunci cum se face calculul pentru o persoana nascuta pe 08.01.2001? Pentru ca avem: 8 + 1 + 2 + 1 = 12 (primul numar operativ); 1 + 2 = 3 (al doilea numar operativ); 12 – (8×2) = – 4 (al treilea numar operativ).
In cartea “Numerologia in viata fiecaruia”, la pagina 222, avem matrita unui copil nascut la 01.01.2000 care arata asa:
11 4 0
2 0 0
3 0 0
Prin urmare : 01.01.2000 = 4 (primul numar operativ), al doilea numar operativ nu exista, al treilea numar operativ : 4 – (1×1) = 3 ; la fel si al patrulea numar nu exista.
Obtinem: 1.01.2000.4.3.
Daca calculam 4 – (1×2) = 2, am fi avut: 01.01.2000.4.2, prin urmare niciun 3 ci doi de 2 in matrita, ceea ce nu ar fi corespuns cu matrita de mai sus.
Incetul cu incetul numerologia a devenit un mare hobby pentru mine, insa vreau sa folosesc calculele cele mai sigure si corecte. Te rog mult, mult de tot, lumineaza-ma si pe mine.
Intr-adevar, astrologia si numerologia te ajuta foarte mult sa-ti cunosti apropiatii si mai ales propriul copil.
Multumesc pentru timpul acordat si astept cu nerabdare raspunsul tau.
Toate cele bune !

114 | Maria Crudu

February 8th, 2011 at 5:50 am

Avatar

Te rog mult, imi raspunzi si mie? Daca vrei, daca poti, astept raspunsul tau fie aici pe site, fie pe adresa mea de email. Multumesc! Numai bine!

115 | Adriana

February 8th, 2011 at 2:32 pm

Avatar

mai multe nu pot sa-ti spun nici eu,in ultima vreme m-am axat mai mult pe astrologie ,iar acuma nu am timpul necesar,am multe de facut la servici si vreau sa scriu si despre Chiron – un articol.Iti recomand sa te inscrii la cursurile lui Anatol Basarab ,sunt convinsa ca vei gasi raspunsurile la intrebarile tale si ne le poti spune si noua .
Adriana

116 | Maria Crudu

February 8th, 2011 at 7:43 pm

Avatar

Multumesc mult pentru raspuns, Adriana! Conteaza mult pentru mine, chiar daca nu ai putut sa ma lamuresti in aceasta problema. Din pacate, Anatol Basarab nu face cursuri on-line (si banuiesc ca sunt foarte scumpe…), acum stiu ca tine cursuri la Oradea. Din pacate, dumnealui nu mi-a raspuns la intrebarea care ma framanta. Mai mult ca sigur e foarte ocupat, dar nu stiu, am sentimentul ca nici nu vrea… Ma rog, am ramas cam dezamagita de cartea lui. Dupa ce am cautat-o innebunita pe la toate librariile din oras, am reusit sa o procur de pe internet.Sunt de acord cu faptul ca nu trebuie sa luam “retele gata alcatuite”, nici nu voiam asta, dar macar calculul elementar putea sa-l descrie in carte… Ce reprezinta acel doi, daca primul numar operativ este format dintr-o singura cifra si nu exista al doilea numar operativ…etc, etc. Cate (si care ?) carti trebuie sa mai cumpar (si sa le gasesc!) ca sa am un punct de pornire corect, etc, etc. Nu te mai plictisesc cu astea…
Multumesc inca o data, sincer apreciez site-ul tau (inclusiv partea de astrologie), implicit efortul care il faci, imi e aproape de suflet asa cum imi e si siteul lui Mihnea Firan.
Multa sanatate si succes in toate !

117 | Ciprian

March 15th, 2011 at 11:28 am

Avatar

Buna ziua mea de nastere e 13-02-1988. cine ma poate ajuta sa calculez:)

118 | lori

March 22nd, 2011 at 6:23 am

Avatar

Draga Adriana,Am o nelamurire.Soacra mea era nascuta pe 25.11.1942 si a decedat in 22.09.2009.Codul ei personal este 582600.In 2009 numarul personal era 5.Era de asteptat decesul?Ccare este legatura?Nu inteleg?
O alta rugaminte este daca anul acesta este propice pentru mine si sotul meu sa avem copii.Sotul este nascut in 1.02.1965, iar eu 9.01.1967.Conform calculelor mele el are numarul personal 2,iar eu 9.

119 | ritzaaa

March 26th, 2011 at 12:01 pm

Avatar

buna ziua, am si eu aceeasi problema, nu ma prea pricep cum sa calculez:( ajutati-ma va rog sa calculez: 03.05.1989…multumesc anticipat

120 | claudita

April 2nd, 2011 at 4:44 pm

Avatar

BUNA ADRIANA
AM SI EU O RUGAMINTE NU MA PRICEP SA CALCULEZ SI VREAU SA VAD DE CE NU MA INTELEG CU FICA MEA EU SUNT NASCUTA IN 5.4.1964 IAR EA ESTE PE 11.2.1979
ITI MULTUMESC FRUMOS

121 | theo

April 4th, 2011 at 9:15 am

Avatar

fiul meu este nascut pe 24 decembrie 1991 are o dubla personalitate si reuseste se ne distruga pe nnnoi ca parinti …ne puteti da si noua un sfat?eu sunt nascuta pe 1969 01 01 ..iar sotul meu 1962 01 11

122 | Elly

June 2nd, 2011 at 7:40 am

Avatar

Buna, Adriana! Sincere felicitari pentru site si raspunsuri! Sunteti de admirat!
Viata mea intampina numai obstacole de foarte multi ani, simt ca ma invart in cerc si nu mai pot iesi! Nu pot sa gasesc nici o solutie la nici o problema!Va rog daca puteti sa-mi raspundeti si mie: eu in ce an personal ma aflu?sunt nascuta pe 12.03.1976 la ora 8.30…de ce imi merge atat de rau si am toate caile blocate? Sunt pe punctul de a-mi vinde apartamentul pentru a-mi cumpara o alta casa intr-o zona mai linistita sau poate sa incerc sa-mi construiesc una….nu stiu ce sa fac …ma gandesc ca poate imi vor ramane ceva banuti sa pot intreprinde si ceva pe cont propriu…Credeti ca sunt pe drumul cel bun?Mi-e teama sa risc!Este bine ceea ce vreau sa fac?

123 | Regina

June 19th, 2011 at 8:29 pm

Avatar

Bine te-am gasit Adriana!Am ramas impresionata de tot ceea ce am citit pana acum ,de raspunsurile pe care le-ai dat tuturor celor care au apelat la tine si de faptul ca vrei cu adevarat sa ne ajuti,sa ne lamuresti.Eu sunt nascuta pe 12.10.1970,la ora 21.Poate ma ajuti sa inteleg de ce mi se intampla unele lucruri,de ce persoane pe care le credeam pierdute se reintorc in viata mea si daca e bine sau nu sa dau curs acestor reintalniri.

124 | Adriana

June 20th, 2011 at 6:53 pm

Avatar

regina
locul nasterii?

125 | Marioara

June 25th, 2011 at 1:52 pm

Avatar

Buna, Adriana ma ajuti si pe mine sa calculez, sunt nascuta pe data de 08.08.1962,fiica mea pe 07.06.1980 si ginerele pe 11.08.1979, am tot calculat si nu inteleg.Multumesc

126 | anita

June 26th, 2011 at 5:34 am

Avatar

23.01.1974

127 | CONSTANTIN

July 26th, 2011 at 2:16 pm

Avatar

sint nascut pe 12,9,1967, ora 17,30 com, scundu dragasani,jud.vilcea despre viitor. casatorie locul de munca daca plec din tara cu lucru..procesul de la cedo daca se tremina anul acesta sau nu si daca vom cistiga procesul. sotia mariana 30,6,1971simpaul cluj daca se mai intoarce la noi sau nu.

128 | ADRIANA P

October 13th, 2011 at 2:18 pm

Avatar

Draga Adriana, te rog frumos ajuta-ma cu data mea de nastere 26.04.1968 am calculat codul si mi-a iesit 204672 dar mai departe n-am inteles cum sa fac sa aflu in ce ciclu ma incadrez si ce spune la mine. Daca este posibil imi spui si mie tot ce se poate?

129 | Adriana

October 14th, 2011 at 11:50 am

Avatar

te rog frumos, draga Adriana spune-mi si mie tot ce poti cu data mea de nastere 26.04.1968

130 | Loredana Iacob

October 19th, 2011 at 2:21 pm

Avatar

Buna Adriana, te rog frumos, eu am inteles TOT legat de ciclul de 9 ani, dar nu si legatura cu codul numeric..
Data mea de nastere este 01.11.1974, cod numeric 21714, iar ca un exemplu ca am inteles: Anul 2011 este anul 2 dintr-un nou ciclu de 9 ani(01.11.2011-01.11.2012), dar nu vad legatura cu codul. Astept raspuns pe mail, multumesc mult.

131 | madalina

October 19th, 2011 at 4:47 pm

Avatar

te rog frumos,spune-mi si mie tot ce poti cu data mea de nastere 17.11.1965 Vaslui in jurul orei 19. Cum pot sa scap de emotii?
Iti multumes pentru sfaturi.

132 | Maria

October 24th, 2011 at 3:21 pm

Avatar

Buna Adriana
Te rog frumos ajuta-ma sa calculez si sa interpretez data mea de nastere.
Sunt nascuta in data de 27.03.1968.
Multumesc

133 | Maria

October 25th, 2011 at 6:53 am

Avatar

Buna ziua
Am descoperit cu interes acest sait.
Te rog spune-mi ceva despre cifrele din codul meu personal,ce semnificatie are fiecare cifra si despre vibratia anului 2012.
Sunt nascuta in data de 27.03.1968.
Multumesc.

134 | mariana

November 2nd, 2011 at 9:29 am

Avatar

draga Adriana am incercat sa calculez vibratia anului si ce semnificatie are dar m-am pierdut in calcule 18x5x1974 te rog daca ma poti ajuta sa aflu in ce an sunt cert este ca am observat ca o data la 9 ani se intampla ceva major in viata mea iti multumesc si daca ai timp si pentru mine astept raspuns

135 | Sabina

November 2nd, 2011 at 9:33 am

Avatar

Buna ziua …am auzit aseara la tv de domnul Anatol Basarab si am auzit lucruri foarte interesante spuse de acesta…in legatura cu acest calcul al anului personal…sunt nascuta in data de 31.07.1992 si cifra anului mi-a iesit 2 iar prietenul meu este nascut in data de 05.12.1988 iar cifra lui este 6 ….nu sunt igura de calculele mele si doresc o analiza facuta de tine draga Adriana….cred in aceste cifre si doresc sa aflu cat mai multe….iti multumesc si astept un raspun pe email…

136 | Cornelia D.

November 2nd, 2011 at 7:52 pm

Avatar

Draga Adriana,
Cautand pe internet despre astrologie si numerologie, am dat peste acest site care mi se pare foarte interesant si ajutator pentru cei interesati de aceste subiect. Din acest motiv te-as ruga sa imi scrii cate ceva despre mine si despre iubitul meu, avand in vedere si coincidenta/succesiunea datelor de nastere.
Date:
Cornelia, 11.02.1986, locul nasterii Dragasani
Sorin, 10.02.1977, locul nasterii Cluj Napoca
Iti multumim mult si speram sa ne poti raspunde.
O seara placuta!

137 | Elena Adriana

November 11th, 2011 at 4:25 am

Avatar

Buna Adriana.am tot citit pe aici si a devenit o pasiune pt mine.Fiind la inceputul calculelor mele,nu ma descurc prea bine.Te rog sa ma ajuti.Nu am gasit vibratia cifrelor din codul numeric.Data mea de nastere e 20 09 1960 loc Reghin.Multumesc mult

138 | elena

November 15th, 2011 at 1:57 pm

Avatar

buna!sant extrem de fericita ca te-am descoperit si sper ca vei putea sa ma ajuti.nu reusesc sa calculez,am incercat si nu imi iese.am nevoie sa imi spui cate ceva despre mine,am o viata ………..sant nascuta in data de 25 08 1976.te rog daca se poate sa primesc prin email analiza ta,nu ma descurc f bine cu calculatorul.iti multumesc!

139 | elena

November 15th, 2011 at 2:00 pm

Avatar

revin ,am vazut ca e nevoie si de locul nasterii,bucuresti ora 17 si 15 minute.multumesc din suflet!

140 | Dora

November 16th, 2011 at 12:14 pm

Avatar

Te rog sa-mi calculezi si mie pt k nu stiu daca am inteles foarte bine ceva din tabelul ala.

141 | Dora

November 16th, 2011 at 12:15 pm

Avatar

Am uitat …29.08.1988. Iti multumesc. Astept cu nerabdare!

143 | Ada

November 22nd, 2011 at 11:49 am

Avatar

Am intrat intamplator pe acest site si mi-a facut o deosebita placere sa citesc multe lucruri interesante in el.Am incercat sa calculez si eu datele mele personale dar te rog sa-mi faci si mie niste calcule:
17.04.1973 data mea de nastere
12.07.1957 cea a sotului meu
Multumesc frumos!
O zi minunata!

144 | Silvia

December 2nd, 2011 at 7:54 pm

Avatar

Felicitari pentru sait.Este un ghid extraordinar pentru cine doreste sa se autonalizeze,sa cunoasa si sa se ajute pe sine.Nu este greu de calculat si ce rezulta este mai mult decit exact.Am verificat la mine si la familie si la multe cunostinte,nu e greu de loc.Aveti incredere in ce rezulta ca eu am mai studiat numerologia ca mea placut si va poate ajuta sa va rezolvati problemele mai usor,stiti cind aveti sanse si cind sa stati in banca voastra..Va doresc la toti cititorii,pace,lumina si iubire,ca sint cele mai importante in viata.

145 | Elena

December 5th, 2011 at 5:44 am

Avatar

Buna ziua!
Vreau mult sa va rog sa-mi calculati si mie cifra de virbratie
15.07.1978
Am incercat singura dar nu-mi iese corect dupa modelul aratat de d-voastra.
Multumesc mult!
Cu stima, Elena

146 | Adriana

December 5th, 2011 at 3:08 pm

Avatar

elena
cifra de vibratie :
1+5+7+1+9+7+8=38=3+8=11
este un Numar Maestru si nu se reduce :
In numerologie se spune ca aceste Numere Maestre sunt numerele de la Dumnezeu, sunt considerate superioare, iar aceste numere se dau “sufletelor vechi” care se afla aici pentru a ajuta omenirea. .
Aceste Numere Maestre apar ori in vibratia nasterii -numarul de destin , ori in expresia totala a numelui iar imensa energie pe care o dau aceste numere trebuie folosita in proiecte constructive , benefice pentru mai multi oameni. Este bine de stiut ce vibratie ai la destin sau la nume pentru a putea folosi aceasta imensa energie , acest intreg potential.
Numere Maestre sunt: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88,99
11, 33, 55, 77, 99 sunt Numere Maestre “de sus” , sunt numere mai intuitive, paranormale si sensibile spiritual. Aceste numere au forta pentru ca se accentueaza atat pe ele cat si numarul radacina, in cazul tau 11/2 . Deosebirea dintre 2 si 11 este faptul ca 11 prefera sa se ridice pe cele doua picioare ale sale si sa preia conducerea, in loc sa se subordoneze de bunavoie si cu modestie ca 2. Toti oamenii care au un numar “ de sus “ la destin sau la nume, au o gandire foarte intuitiva si inspirata, ei pot usor sa se amestece printre ceilalti , nefacand parte totusi din aceeasi lume. Au charisma, farmec misterios care ii scot in evidenta din mijlocul multimii si isi gasesc cu usurinta discipoli.

Poti fi ca un paratrasnet ce atrage idei puternice ,intuitie , informatii spirituale. Esti o prezenta puternica fara a constientiza ce putere personala ai, esti un canal pentru vibratii mai mari . Trebuie sa inveti sa controlezi acest flux imens de energie iar pana ajungi aici , se poate intampla ca in tine sa fie o continua lupta intre sensibilitatea ta si tensiunile nervoase . Ai simtit dintotdeauna ca esti diferita , esti extrem de sensibila iar acest lucru te face vulnerabila la toate situatiile conflictuale si situatiile dureroase . Sensibilitatea ta extrema poate arata ca ai fost un copil timid . Esti foarte atenta la schimbul de sentimente cu ceilalti si in alegerea prietenilor .
Atitudinea fata de viata a celor ce au aceasta vibratie 11 este oarecum extrema: extrem de intuitiva, avangardista, idealista, vizionara si elevata. Aceste extreme te fac o persoana interesanta, daca nu , chiar deosebita cu multe de oferit lumii. Persoana cu vibratia 11 este o persoana cu o gandire profunda si fara indoiala interesata in intelegerea multelor mistere si fatete interesante ale vietii. Mintea ta inventiva si vederile largi iti vor aduce succesul in orice actiune. Poti, totusi, fi de folos societatii in acele activitati in care sa-ti folosesti talentele de sfatuitor si indrumator. Idealul tau il reprezinta oamenii altruisti. Astepti mult de la tine si de la cei apropiati. Pe partea negativa, exista multa tensiune nervoasa asociata cu vibratia 11 si din aceasta cauza poti fi o persosana cu care este destul de greu sa te intelegi. Este o vibratie care pare sa favorizeze schimbari bruste de dispozitie, de la extaz la depresie. S-ar putea sa ai probleme in luarea deciziilor si in a-ti da o directie vietii. Exista o tendinta ca numarul 11 sa aiba sentimente de neliniste si insatisfactie in ceea ce privesc realizarile si progresul personal al vietii. Schemele tale grandioase sunt rationale, dar adesea poti sa deraiezi si sa devina impracticabile. Ai o latura distinctiva careia ii lipseste ratiunea si adesea nu esti in starea sa faci deosebirea intre fantezie si realitate. In aceasta privinta esti mai mult un visator decat un om de actiune. Cand ajungi la tinta, ideile tale par sa fi fost foarte inspirate. Probabil ca nu esti un conducator, dar esti un vizionar si o persoana cu idei foarte bune.
Adriana

147 | Elena

December 5th, 2011 at 7:42 pm

Avatar

Multumesc mult, Adriana.

Da, sunt corecte unele lucruri, altele mai putin. Eu sunt contabil-sef, iau decizii, actionez cind trebuie, alteori ma retin simtind ca inca nu este timpul potrivit.

Dar ca model si scria mai sus in articol ca mai bine ar fi de condus dupa metoda de calcul prezentata de Anatol Basarab, adica prin inmultire. In cazul meu, poti sa ma ajuti ca sa inteleg cum vibreaza anul personal pentru anul 2011 si 2012 sau cel putin unul din acesti ani.
Iti multumesc mult.

148 | Elena

December 5th, 2011 at 8:27 pm

Avatar

Incerc singura sa descifrez si sa aranjez cifrele, dar te rog mult sa ma ajuti in descifrarea lor mai departe, adica ce sens au, ce semnificatii.

Multumesc.
15x7x1978=206640
2 0 6 6 4 0
1978 79 80 81 82 83
84 85 86 87 88 89
90 91 92 93 94 95
96 97 98 99 2000 01
02 03 04 05 06 07
08 09 10 2011 12

149 | Adriana

December 5th, 2011 at 9:05 pm

Avatar

cred ca ai gresit la inmultire : 15x7x1978=207690

Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 15 X 7X 1978=207690

2 0 7 6 9 0

1978 79 80 81 82 83
84 85 86 87 88 89
90 91 92 93 94 95
96 97 98 99 2000 01
02 03 04 05 06 07
08 09 2010 2011

Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1986-1987, 1995-1996, 2004-2005 sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

Anul 2011 este anul 7 dintr-un nou ciclu de 9 ani ( iulie 2011-iulie 2012)

Anul personal 7( este un an in care apartii soartei)

Cuvinte cheie : invatatura, intelepciune, dezvoltare interioara

Anul personal 7 este un an in care apartii soartei si nu prea ai nici o putere in a te opune la ceea ce vrea destinul pentru tine, este un an important in viata ta , un an in care pot aparea excelente ocazii ce iti pot accentua prestigiul si stralucirea personalitatii. Apar experiente noi si interesante, pot aparea castiguri neasteptate financiare dar ceea ce este mai important este aceea ca destinul poate aseza in calea ta o mare oportunitate pentru evolutia ta. Este o perioada foarte buna pentru reflectii si ganduri profunde , o perioada de autoanaliza si de cautare pentru evolutia spirituala si mentala . Aptitudinile psihice si intuitive vor fi destul de accentuate in acest an , acesta este un dar primit de la divinitate , este foarte important sa asculti de vocea ta interioara care te poate ajuta sa atingi si sa apreciezi cele mai bune lucruri ale vietii , sa devii stapanul deplin al sufletului tau . Trebuie sa fii foarte atent la noile prietenii , la semnarea documentelor fiindca te poti insela .

Un an personal 7 este un an mai linistit, mai bland, este posibil sa vrei sa fii mai singura , sa petreci mai mult timp in singuratate , sa inveti sau sa meditezi la viata ta .Poti sa iti continui educatia intr-un mod oarecare , vei invata si iti vei dezvolta cunostintele si intelepciunea. Este un an excelent pentru a face planuri , a analiza lucrurile, vei fi extrem de atrasa de spiritualitate ,astrologie ,numerologie , de fapt de tot ceea ce te poate ajuta sa-ti descifrezi mai bine viata dar intr-un mod mai profund .
. Vei fi mai putin interesata sa aduni posesiuni materiale si mai mult sa iti dezvolti interiorul . Poti cunoaste experiente noi si interesante, este un an favorabil afacerilor sigure, nu initia operatii riscante, apar posibilitati de a calatori, de a cumpara sau de a vinde , de a cauta noi preocupari si domenii de studiu, in special studiile esoterice. Este o perioada pentru reflectii, ganduri profunde, autoanaliza, evolutie spirituala si mentala.Vet incerca sa te izolezi , se poate sa te simti singura chiar si in compania celorlalti, aptitudinile psihice si intuitive sunt accentuate. Foarte important in acest an este sa iti asculti vocea interioara, intuitia , sa apreciezi lucrurile bune ale vietii, sa devii stapanul deplin al sufletului tau . Poate fi un an delicat in ceea ce priveste sanatatea, atentie deci la depresiunile nervoase, uneori suferinta in acest an poate fi cauza despartirii de o persoana draga tie . Fereste-te de minciuna si fals, fii sincera cu tine si cu cei din jur.

Anul personal 7 este sub vibratia cifrei 6 din codul numeric personal asta arata un an echilibrat,poti fi atrasa de tot ce este frumos , armonios , poti primi anumite daruri .Poate fi un an sortit casatoriei.
adriana

150 | Elena

December 6th, 2011 at 6:51 pm

Avatar

Iti multumesc din suflet pentru explicatii atit de detaliate. Sa ai parte de tot ce-i frumos, sublim si norocos! Multa sanatate! Spor in toate.

151 | Elena

December 12th, 2011 at 7:49 pm

Avatar

Buna ziua, Adriana!
Vreau sa va rog mult, sa calculati cifra de vibratie si codul numeric in cicluri de 9 ani pentru o colega de serviciu:
01.04.1982
01+04+1+9+8+2=25=2+5=7

1x4x1982=7928
7 9 2 8
1982 83 84 85
86 87 88 89
1990 91 92 93
94 95 96 97
98 1999 2000 01
02 03 04 05
06 07 08 09
2010 11 12
Anii de hotar 1990-1991, 1999-2000, 2008-2009, 2011 este anul 3 dintr-un ciclu de 9 ani, este sub vibratia cifrei 9 din codul numeric.
Puteti sa ma ajutati sa descifrez in cuvinte aceste cifre.
Va multumesc!

152 | elena f

December 15th, 2011 at 12:24 am

Avatar

buna seara!te rog frumos ,calculeaza si pt mine!25 08 1976 bucuresti ora 17 15min.iti multumesc!o sa urmaresc zilnic sa vad daca mi-ai raspuns.sarbatori fericite!

153 | analya

January 2nd, 2012 at 9:19 pm

Avatar

tocmai am descoperit sittul si am facut calculele ,pacat ca nu s-a prezentat si lista numerelor cu vibratiile.dar am o nelamurire din exemplu dat de dv sunt 3 metode de calcul pt anul personal si nici unul nu seamana si nu da acelasi rezultat.cel mai raspandit e cel in care se aduna ziua,luna si anul pana da o sg cifra .pana la urma de ce metoda de calcul prezentat de dv e mai bun ca celelalte?care ar fi siguranta luarii in considerare a unui tip de calcul in defavoarea altui tip de calcul?la mine dc calculez dupa celelalte 2 metode iese anul pesonal 7 anul 2012 dar dc calculez dupa metoda agreata de dv iese 9 sub vibratia 4,diferenta imp dc e sa ma ghidez in luarea unor hotarari importante in perioada asta.

154 | Gabriela

January 5th, 2012 at 8:01 pm

Avatar

Buna seara,
sunt nascuta in data de 05.11.1966, mi-am calculat singura, conform indicatiilor de mai sus, codul numeric si cifra de vibratie, conform calculelor mele sunt in anul 2 din ciclul de 9 ani. Am marea rugaminte la dumneavoastra sa ma ajutati sa descifrez cifrele, de exemplu nu inteleg codul ciclului de 9 ani (108930) si daca intr-adevar sunt in anul 2 din ciclul de 9.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Gabriela

155 | Ana

January 5th, 2012 at 8:22 pm

Avatar

Imi pare bine ca am descoperit acest sait si va rog tare mult sa-mi calculati cifra de vibratie si codul numeric in ciclul de 9 ani ,cu explicatiile de rigoare pentru ca nu prea stiu de unde sa iau explicatiile legate de cifra de vibratie pentru anul 2012.
24.06 .1954
am obtinut 281376 codul numeric in ciclul de 9 ani si acest an este sub vibratia lui 7.
Indraznesc sa va rog sa ma ajutati si cu datele fiului meu 10.04 .1976 la care am obtinut 79040 cu anul 2012 sub vibratia lui 9 .
Va multumesc mult si va doresc sa fiti iubita in noul an de sanatate , noroc si bunastare .

157 | adriana

January 6th, 2012 at 12:46 pm

Avatar

va rog tare mult sa-mi spuneti despre sotul meu(are probleme de sanatate si traversam o perioada grea)
22.08.1969 LIVIU
Va multumesc mult

158 | bezea-tudor dana

January 6th, 2012 at 8:52 pm

Avatar

scuze de deranj,va rog mult sa-mi spuneti ce ma asteapta in 2012,sunt nascuta pe 09.12.1964 in jurul orei 16,ma confrunt cu multe probleme care s-au adunat ptr rezolvare anul acesta,nici cu sanatatea nu stau prea bine.Va multumesc si va urez sa aveti un an superb d-stra si familiei!

159 | maria popa

January 11th, 2012 at 10:22 am

Avatar

va rog ,as dori un calcul, nu reusesc singura.multumesc mult

160 | Ank

January 28th, 2012 at 10:44 pm

Avatar

Ce frumosss! Imi place foarte mult ce faceti aici, este foarte interesant si de un real ajutor! Multumim foarte mult! Si o mica rugaminte, daca imi puteti explica cum calculez pt 6.02.1983? Multumesc din suflet!

161 | adrian

January 29th, 2012 at 11:38 am

Avatar

Sarut mana Adriana, caut cu inversunare tot felul de explicatii si solutii in viata mea! Am dat peste site tocmai in ideea aceasta! Te-as ruga daca se poate sa imi trimiti si mie! sunt nascut pe 17.04.1980

Multumesc!

162 | gabriela

February 1st, 2012 at 10:50 am

Avatar

Buna ziua! Sunt foarte interesante informatiile de pe acest site, dar, pt mine, sunt accesibile pana la un punct! De aceea, va rog, in limita timpului dvs disponibil, sa-mi realizati analiza numerologica pentru mine (03.09.1967), copil (26.01.1998), sot (04.02.1964). Pentru orice alte detalii, va rog sa ma contactati pe adresa de email. Va multumesc!

163 | tina

March 6th, 2012 at 8:35 pm

Avatar

buna ziua as dori daca se poate sa ma ajutati in calcularea anului personal .multumesc

164 | Elena

March 18th, 2012 at 10:57 pm

Avatar

Buna seara
Aceasta interpretate mi se pare foarte interesanta.
Va rog sa ma ajutati sa interpretez data mea de nastere si sa identific semnificatia vibratiei anului universal.
Data mea de nastere este 27.03.1968.
Va multumesc din suflet.

165 | alina popa

March 21st, 2012 at 6:57 pm

Avatar

sunt nascuta pe 2.08.1959 , sunt interesata de ceea ce-mi rezerva viitorul in ce priveste firma pe care o avem cu sotul , merge rau si avem casa ipotecata.
data de nastere a sotului este 4.10.1957.
V-as fi recunoscatoare pentru incurajare?

166 | Adriana

March 21st, 2012 at 9:02 pm

Avatar

Alina
Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 2X8X1959=31344

3 1 3 4 4

1959 60 61 62 63
64 65 66 67 68
69 70 71 72 73
74 75 76 77 78
79 80 81 82 83
84 85 86 87 88
89 90 91 92 93
94 95 96 97 98
99 2000 01 02 03
04 05 06 07 08
09 2010 2011 2012

Anul 2011 este un an personal 8( august 2011-august 2012)

Anul personal 8

Cuvinte cheie : bani, recompense

Acesta este anul banilor, este un an de munca grea dar recompensata financiar, este anul cand culegeti roadele pentru munca sustinuta din ultimul deceniu . Daca ai muncit putin , vei primi putin, chestiunile banesti tind sa iasa in cale, daca vei cumpara ceva , vei cumpara la cel mai bun pret. Daca vei vinde ceva , vei vinde la cel mai bun pret. Progresul, puterea, banii , succesul vor constitui recolta unei insamantari ce a durat 7 ani, imparte succesul cu ceilalti. In plan moral, daca ai respectat regula de aur a comportamentului uman , vei avea o constiinta linistita, in caz contrar, prin legea compensarii, pot surveni mari probleme si mari rupturi. Daca recolta ta nu este buna, pot interveni probleme financiare arzatoare care se pot rezolva nuimai apeland la intuitie si experienta.
Este posibil sa primesti o functie de raspundere, este un an bun sa iti ceri drepturile, sa te evidentiezi , daca consideri ca esti pe nedrept subestimat, vei fi ascultat deoarece acuma,vibratiile puternice actioneaza in favoarea ta , poti conta pe sprijinul persoanelor influente. Este un an al banilor munciti, dar destul de usor , multi oameni in acest an ajung din varful piramidei destul de jos, exista pericolul de a va falimenta destul de spactaculos mai ales daca nu sunteti atenti. Intr-un an 8 este necesar sa inveti i nu numai sa primesti ci sa si dai, sa nu devii sclavul banilor. Un an 8 este un an cand sunt cantarite eforturile dar si sufletul, calitatile morale , aceasta vibratie ofera inapoi ceea ce ai dat , ai semanat in ultimii ani. Daca ai fost organizat , eficient ,echitabil te poti astepta la recompense,realizari. Egoismul ,lacomia sau nevoia de putere iti pot transforma viata, astfel ,aceasta vibratie poate fi ca un condiment al dezamagirii si pierderii . Acesta este un cod nescris al naturii si nu trebuie incalcat . Este cu siguranta si sfarsitul unei relatii care nu ofera fericire personala , este anul cand cosmosul iti furnizeaza combustibil , forta pentru emanciparea ta ,pentru reparari sau plati karmice .
Anul personal 8 este sub vibratia cifrei 3 ceea ce arata un an in care trebuie sa-ti folosesti mintea proprie in directia cerintelor acestui an .

Sotul:
Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 4 X 10 X 1957= 78280

7 8 2 8 0

1957 58 59 60 61
62 63 64 65 66
67 68 69 70 71
72 73 74 75 76
77 78 79 80 81
82 83 84 85 86
87 88 89 90 91
92 93 94 95 96
97 98 99 2000 01
02 03 04 05 06
07 08 09 2010 2011
2012
Anul 2011 este un an personal 1(octombrie 2011-octombrie 2012)

Anul personal 1

Cuvinte cheie : noi inceputuri, entuziasm, energie

Este un an al noilor inceputuri, energia si entuziasmul sunt la cote maxime cum n-ai mai avut de mult. Orice incepi acuma va ramane probabil foarte important mult timp. In acest an poyi incepe mai multe activitati noi, insa vei avea destula energie si entuziasm pentru a le sustine pe toate. Este un an favorabil hotararilor, deciziilor importante, poti deveni o persoana independenta , poti lua decizii importante in ceea ce te priveste sau sa actionezi alfel decat pana acuma.Este o perioada norocoasa in care ti se ofera multe sansa, nu trebuie sa iti divulgi proiectele pana ce ele nu au luat o forma concreta. Este un an al noilor prietenii, afaceri noi, orice alt tip de activitate. Posibila schimbare a profesiei, locuintei, tarii, starea civila. Abordeaza noi domenii de studiu, formeaza-ti noi grupuri de prieteni, deschide-ti mintea, priveste spre viitor, accepta schimbarile bruste si noile ocazii care pot aparea.
FOLOSESTE-TI CREDINTA SI INCREDEREA, UITA EXPERIENTELE TRECUTULUI CARE TE POT TINE PE LOC.
Daca nu renunti la trecut si la gandurile negre, vei actiona contrar curentului vibrator, benefic si inoitor in acest an, putand sa pui in pericol posibilitatile intregii perioade. Este un an al noilor inceputuri si daca le vei face in acest an , vei fi protejata timp de 9 ani de zile in directia aleasa. Fiti indrazneata si originala in acest an si succesul este garantat.Acest an este “ un an al renasterii tale , ca si cum te nasti inca o data dar la alt nivel”, este un an in care poti face toate modificarile personale pe care le doresti de mai mult timp ,fii deschisa la minte ,esti la o rascruce de drumuri . Ai nevoie de curaj si de un cap limpede pentru a ramane pe calea cea buna ,este un timp pentru a te ocupa de a da viata unui vis de-al tau .

Acest an personal 1 este sub vibratia lui 0 ceea ce arata un an plin de ghinioane, arata ca este un an mai greu , mai dificil, este ca si cum ai nimeri intr-un cerc inchis al vietii din care nu te poti smulge timp de 1 an;se spune ca intr-un an marcat de 0 , omul se invarte ca o veverita intr-o roata, roata se invarte si omul are impresia ca face multe, dar de fapt sta pe loc, nu exista evolutie pe spirala.

iti recomand ca intr-o zi de joi intre orele 13:20 si 14 :20 sa desenezi patratullui Jupiter si sa-l porti cu tine ,ilpoti pune si la firma voastra sa va protejeze .
despre acest talisman poti citi aici :

167 | Laura Prohanca

March 22nd, 2012 at 8:18 am

Avatar

Buna ziua ,
pot sa indraznesc sa va rog sa studiati si datele noastre de nastere? sunt nascuta pe 17.11.1973 , fiul meu Darius pe 16.07.1998 , iar prietenul meu 17.10.1963
Va multumesc si va doresc o zi minunata :)

168 | sabina

March 23rd, 2012 at 11:20 am

Avatar

Sunt nascuta in data de 17.11.1985 – ma intereseaza ce ar fi indicat sa fac in acest an, locul de munca / dragoste -incepsa ma simt ghinionista in dragoste ! multumesc!

169 | sabina

March 25th, 2012 at 3:24 pm

Avatar

17.11.1985 as vrea sa aflu mai multe despre anul acesta, ce sa fac si ce nu pt mine cariera si dragoste.

170 | Elena

March 25th, 2012 at 8:49 pm

Avatar

Buna seara

Va rog frumos sa -mi explicati semnificatia datei mele de nastere: 27.03.1968.
Va multumesc

171 | sabina

March 29th, 2012 at 7:38 am

Avatar

buna ziua! 17.11.1985 as vrea sa stiu mai multe despre anul personal si vibratia care o are! Multumesc!

172 | maria

March 31st, 2012 at 12:45 pm

Avatar

buna ziuase poate as dori daca poate sa-mi explicata data mea de nastere 24/09/1974

173 | maria

March 31st, 2012 at 12:47 pm

Avatar

buna ziua as dori daca se poate sa-mi explicata data mea de nastere 24/09/1974

174 | maria

March 31st, 2012 at 12:48 pm

Avatar

Va rog frumos sa -mi explicati semnificatia datei tatalui meu 15/08/1939.. multumesc

175 | sabina

April 1st, 2012 at 8:55 pm

Avatar

17.11.1985 as vrea sa stiu mai multe despre anul personal si vibratia care o are! Multumesc!

176 | Monyka

April 2nd, 2012 at 10:16 am

Avatar

Buna ziua, Va rog frumos sa-mi explicati si mie anul meu de nastere 22/05/1964 si al sotului meu 10/10/1955: care este anul nostru personal si care este anul vibratiei ? Am dori sa cunoastem mai multe despre anul personal si vibratia pe care o are. Multumesc frumos.

177 | Adriana

April 2nd, 2012 at 4:45 pm

Avatar

MONIKA
Codul numeric al ciclului tau de 9 ani : 22 X 5 X 1964= 216040

2 1 6 0 4 0

1964 65 66 67 68 69
70 71 72 73 74 75
76 77 78 79 80 81
82 83 84 85 86 87
88 89 90 91 92 93
94 95 96 97 98 99
2000 2001 2002 03 04 05
06 07 08 09 2010 2011
2012

Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1972-1973;1981-1982; 1990-1991, 1999-2000,2008-2009, sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

Anul 2011 este un an personal 3 ( mai 2011-mai 2012)

Anul personal 3

Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, te distrezi sit e bucuri de viata, asta teoretic. Din nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa muncesti din greu , chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a-ti face noi prieteni, pentru a te ocupa de hobby-uri.
Este o perioada excelenta pentru a-ti dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor tale . Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie, poti avea ocazia sa cunosti persoana visurilor tale sau sa consolidezi vechile legaturi. Forta de seductie va fi deosebita , incitandu-i pe ceilalti , in special persoanele de sex opus.
Este un an vesel, ce ofera distractii, poti avansa si progresa daca vei sti sa-ti tii mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, poti castiga un concurs,o bursa, sa primesti bani sau un premiu special. Este un an de extindere si dezvoltare personala ,creativitatea si talentul artistic sunt evidentiate , vei fi extreme de dinamica si carismatica .Provocarea este de a evita imprastierea energiilor tale ,ai o oportunitate rara de a da viata ideilor noi dar care necesita disciplina si concentrare . Inconjoara-te de oameni optimisti si pozitivi ,poti calatori mai mult decat de obicei ,poti comunica foarte bine in acest an ,dragostea pluteste in aer . Energiile acestui an personal 3 te vor sustine atata timp cat esti pozitiva, plina de sperante si deschisa noului ,este un an ce promite success .Da deoparte sentimentele negative si imbratiseaza optimismul deoarece vibratia 3 este o energie de stralucire , speranta ,aceasta energie te tine de mana in acest an si promite sa fie mentorul tau energetic atata timp cat vei cauta cresterile positive .Alegerea este a ta !
Anul personal 3 este sub vibratia cifrei 0 ceea ce arata un an plin de ghinioane, arata ca este un an mai greu , mai dificil, este ca si cum ai nimeri intr-un cerc inchis al vietii din care nu te poti smulge timp de 1 an;se spune ca intr-un an marcat de 0 , omul se invarte ca o veverita intr-o roata, roata se invarte si omul are impresia ca face multe, dar de fapt sta pe loc, nu exista evolutie pe spirala.

Anul 2012 este un an personal 4( mai 2012-mai 2013)

Anul personal 4

Cuvinte cheie : munca asidua, obiective realizate

Acest an 4 vine dupa un an de distractii( anul 3), dorind sa va implicati in ceva mai serios, de fapt anul 4 este un an al muncii asidue. Daca va stabiliti un obiectiv la inceputul anului, veti constata ca pana la sfarsitul anului il veti realiza, veti avea cu ce sa va mandriti dar in acelasi timp va veti bucura ca a trecut acest an. Daca nu v-ati pus in gand nici un obiectiv anume, veti gasi ca tonul anului este serios, greu, restrictiv, considerandu-l cel mai greu an din ciclul de 9 ani .Este un an in care trebuie sa aveti foarte multa rabdare, desi veti munci foarte mult , nu veti avea rezultate imediate, anul 4 este un an al insamantarilor.
Nu este cel mai bun an al riscurilor economice, daca dispuneti de bani, investitii, pregatiti-va pentru ziua de maine, procurati-va cele necesare profesiei , imbunatatiti conditiile de munca, limitati calatoriile si nu ingaduiti activitatilor sociale sa se interfereze in progresul vostru. Neglijarea obligatiilor va poate aduce mari deceptii, incurcaturi. Este un an in care este posibil sa apara pesimismul, frustrarea, anul 4 poate fi comparat cu o piatra de moara , un an greu, plin de obstacole. Aveti grija de nervii vostri, starea de spirit va poate crea probleme de convietuire, aveti grija si nu provocati schimbari pentru ca ele vor veni foarte curand . Este un an in care trebuie sa va stapaniti , sa asteptati, sa intelegeti ca este un an lent , in care nu veti avea parte de rezultate spectaculoase. Vibratia dominanta a acestui an este calmul.

Anul personal 4 este sub vibratia cifrei 2 din codul numeric personal asta arata un an cu destui pasi negativi,poti intra in contradictie cu alti oameni chiar si cu cei apropiati tie ,trebuie sa fii atenta la tot ceea ce faci deoarece unele lucruri se pot intoarce impotriva ta ( dualitatea lui 2).

Sotul tau: 10.10.1955
Codul numeric al ciclului de 9 ani : 10 X 10 X 1955= 195500
1 9 5 5 0 0

1955 56 57 58 59 60
61 62 63 64 65 66
67 68 69 70 71 72
73 74 75 76 77 78
79 80 81 82 83 84
85 86 87 88 89 90
91 92 93 94 95 96
97 98 99 2000 01 02
03 04 05 06 07 08
09 2010 2011 2012

Anul 2011 este un an personal 3 ( octombrie 2011-octombrie 2012)

Anul personal 3

Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, te distrezi sit e bucuri de viata, asta teoretic. Din nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa muncesti din greu , chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a-ti face noi prieteni, pentru a te ocupa de hobby-uri.
Este o perioada excelenta pentru a-ti dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor tale . Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie, poti avea ocazia sa cunosti persoana visurilor tale sau sa consolidezi vechile legaturi. Forta de seductie va fi deosebita , incitandu-i pe ceilalti , in special persoanele de sex opus.
Este un an vesel, ce ofera distractii, poti avansa si progresa daca vei sti sa-ti tii mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, poti castiga un concurs,o bursa, sa primesti bani sau un premiu special. Este un an de extindere si dezvoltare personala ,creativitatea si talentul artistic sunt evidentiate , vei fi extreme de dinamica si carismatica .Provocarea este de a evita imprastierea energiilor tale ,ai o oportunitate rara de a da viata ideilor noi dar care necesita disciplina si concentrare . Inconjoara-te de oameni optimisti si pozitivi ,poti calatori mai mult decat de obicei ,poti comunica foarte bine in acest an ,dragostea pluteste in aer . Energiile acestui an personal 3 te vor sustine atata timp cat esti pozitiva, plina de sperante si deschisa noului ,este un an ce promite success .Da deoparte sentimentele negative si imbratiseaza optimismul deoarece vibratia 3 este o energie de stralucire , speranta ,aceasta energie te tine de mana in acest an si promite sa fie mentorul tau energetic atata timp cat vei cauta cresterile positive .Alegerea este a ta !
Anul personal 3 este sub vibratia cifrei 5 ceea ce arata un an plin de neprevazut , distractii ,calatorii , multa energie .
adriana

178 | Adriana

April 2nd, 2012 at 5:01 pm

Avatar

Sabina
Codul numeric al ciclului tau de 9 ani : 17 X 11 X 1985= 371195
3 7 1 1 9 5

1985 86 87 88 89 90
91 92 93 94 95 96
97 98 99 2000 01 02
03 04 05 06 07 08
09 2010 2011 2012

Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1993-1994; 2002-2003, 2011-2012 sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

Semnificatia fiecarui an al ciclului de 9 ani: inceputul ciclului este inceputul vietii in lumea materiala iar apoi de cate ori ne intalnim cu acest prim an putem considera ca si cum ne nastem din nou intr-o alta forma dupa un ciclu de 9 ani.
Anul 2 este anul odihnei si al linistii; anul 3 este anul activitatii in relatii de afaceri, anul activitatii intense; anul 4 este anul muncii incordate; anul 5 este anul deplasarilor si al calatoriilor; anul 6 este anul casatoriei sau destramarii casatoriei; anul 7 este anul care apartine soartei; anul 8 este anul implinirii dorintelor, anul banilor si al puterii ; anul 9 este anul sfarsitului ciclului, al bilantului si inceputul unor schimbari calitative in viata.

Anul 2011 este anul 9 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( noiembrie 2011-noiembrie 2012)

Anul personal 9
Cuvinte cheie : reevaluare, despartire, privit inapoi

Acesta este anul final al unui ciclu de 9 ani , este anul reevaluarii, se va trece in revista ultimii 9 ani si te vei descotorosi de lucrurile care nu-ti mai sunt de folos. Nu este prea usor sa te desparti de lucruri, deci poate fi o activitate dureroasa si dificila . De asemenea , iti vei scruta viitorul, incercand sa iti dai seama incotro te vei indrepta de acuma inainte. In cursul acestui an ti se pot oferi mai multe piste inselatoare, insa in ultimile trei luni ale anului va deveni mult mai clar care directie este cea mai buna .
Este un an in care dificultatile pot deveni tot mai numeroase, posibile probleme financiare, la serviciu, probleme legate de sanatate sau in relatiile personale. Tendinta spre descurajare, nervi , oboseala, depresiune, te vei simti acaparata si frustrata din cauza unei situatii careia nu-i gasesti rezolvare. Este necesar sa eviti impulsivitatea , este un timp in care se marcheaza sfarsitul oricarei situatii, al relatiilor problematice sau neplacute, tot ceea ce trebuie finalizat se indeparteaza de viata ta . Trebuie sa realizezi un bilant necesar renuntarii, inlaturarii si eliberarii de orice piedica materiala , emotionala. Este un an al muncii de curatire utila inceperii unui ciclu noi, fara obstacole care sa-ti impiedice mersul inainte. Posibile tradari , inselaciuni in sentimente, prietenii. Evita sa semnezi documente, conventii pe care le consideri importante, lucrurile incepute in aceasta perioada nu sunt durabile, ceea ce este valabil si pentru compromisurile de orice natura, in dragoste , la locul de munca. Desi este un an destul de problematic, exista posibilitatea sa inveti multe de la viata . Orice proiect inceput in anii trecuti , acuma poate deveni realitate, afacere,. In acest an ti se pot intampla lucruri providentiale daca le meriti, este nevoie de rabdare, incredere pentru a depasi aceasta etapa care marcheaza sfarsitul unui ciclu din viata ta .Nu persista sa traiesti in trecut , priveste cu incredere in viitor. Noua etapa te asteapta.

Anul 2012 este anul 1 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( noiembrie 2012-noiembrie 2013)

Anul personal 1

Cuvinte cheie : noi inceputuri, entuziasm, energie

Este un an al noilor inceputuri, energia si entuziasmul sunt la cote maxime cum n-ai mai avut de mult. Orice incepi acuma va ramane probabil foarte important mult timp. In acest an poyi incepe mai multe activitati noi, insa vei avea destula energie si entuziasm pentru a le sustine pe toate. Este un an favorabil hotararilor, deciziilor importante, poti deveni o persoana independenta , poti lua decizii importante in ceea ce te priveste sau sa actionezi alfel decat pana acuma.Este o perioada norocoasa in care ti se ofera multe sansa, nu trebuie sa iti divulgi proiectele pana ce ele nu au luat o forma concreta. Este un an al noilor prietenii, afaceri noi, orice alt tip de activitate. Posibila schimbare a profesiei, locuintei, tarii, starea civila. Abordeaza noi domenii de studiu, formeaza-ti noi grupuri de prieteni, deschide-ti mintea, priveste spre viitor, accepta schimbarile bruste si noile ocazii care pot aparea.
FOLOSESTE-TI CREDINTA SI INCREDEREA, UITA EXPERIENTELE TRECUTULUI CARE TE POT TINE PE LOC.
Daca nu renunti la trecut si la gandurile negre, vei actiona contrar curentului vibrator, benefic si inoitor in acest an, putand sa pui in pericol posibilitatile intregii perioade. Este un an al noilor inceputuri si daca le vei face in acest an , vei fi protejata timp de 9 ani de zile in directia aleasa. Fiti indrazneata si originala in acest an si succesul este garantat.Acest an este “ un an al renasterii tale , ca si cum te nasti inca o data dar la alt nivel”, este un an in care poti face toate modificarile personale pe care le doresti de mai mult timp ,fii deschisa la minte ,esti la o rascruce de drumuri . Ai nevoie de curaj si de un cap limpede pentru a ramane pe calea cea buna ,este un timp pentru a te ocupa de a da viata unui vis de-al tau .
Acest an personal 1 este sub vibratia cifrei 3 , asta inseamna ca trebuie sa iti folosesti mintea in tot ce faci , adesea norocul este de partea ta in acest an .
tot ce face in directia noului

Atat anul personal 9 cat si anul personal 1 sunt sub vibratia cifrei 1 din codul numeric , asta inseamna ca enegiile acestor ani cer indrazneala , hotarare, autosuficienta ,trebuie sa te bizui mai mult pe tine, pe fortele tale .
adriana

179 | Adriana

April 2nd, 2012 at 5:28 pm

Avatar

maria
Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 15 X 8 X 1939= 232680

2 3 2 6 8 0

1939 40 41 42 43 44
45 46 47 48 49 50
51 52 53 54 55 56
57 58 59 60 61 62
63 64 65 66 67 68
69 70 71 72 73 74
75 76 77 78 79 80
81 82 83 84 85 86
87 88 89 90 91 92
93 94 95 96 97 98
99 2000 01 02 03 04
05 06 07 08 09 2010
2011 2012

Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1947-1948, 1956-1957, 1965-1966,1974-1975,1983-1984,1992-1993, 2001-2002,2010-2011 sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

Semnificatia fiecarui an al ciclului de 9 ani: inceputul ciclului este inceputul vietii in lumea materiala iar apoi de cate ori ne intalnim cu acest prim an putem considera ca si cum ne nastem din nou intr-o alta forma dupa un ciclu de 9 ani.
Anul 2 este anul odihnei si al linistii; anul 3 este anul activitatii in relatii de afaceri, anul activitatii intense; anul 4 este anul muncii incordate; anul 5 este anul deplasarilor si al calatoriilor; anul 6 este anul casatoriei sau destramarii casatoriei; anul 7 este anul care apartine soartei; anul 8 este anul implinirii dorintelor, anul banilor si al puterii ; anul 9 este anul sfarsitului ciclului, al bilantului si inceputul unor schimbari calitative in viata.
Anul 2011 este anul 2 dintr-un nou ciclu de 9 ani ( august 2011-august 2012)
Anul personal 2

Cuvinte cheie : Asteptare cu rabdare

Acesta este un an mai lent , este un an de consolidare , de reducere a lucrurilor la proportii mai controlabile , cuvintele cheie ale acestui an “ asteptare cu rabdare” nu se impaca foarte bine, adesea fiind destul de greu sa astepti cu rabdare. Apare tentatia de a face presiuni in incercarea de a dori sa se intample cava, acest lucru fiind favorabil unui an personal 1 , in anul personal 2 acest lucru reprezinta o pierdere de timp si de energie . Este un an in care trebuie exersata rabdarea , sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme . Este un an bun pentru rezolvarea unor problemele legate de sanatate, a unor situatii incordate sau conflictuale. Anul personal 2 vorbeste si despre relatii, soarta .In acest an , emotiile se pot intensifica , apar experiente care pun nervii la incercare de aceea este important sa fie cultivat echilibrul in toate .
adriana

180 | Adriana

April 2nd, 2012 at 5:47 pm

Avatar

maria

Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 24 X 9X 1974= 426384

4 2 6 3 8 4

1974 75 76 77 78 79
80 81 82 83 84 85
86 87 88 89 90 91
92 93 94 95 96 97
98 99 2000 01 02 03
04 05 06 07 08 09
2010 2011 2012

Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1982-1983; 1991-1992, 2000-2001, 2009-2010 sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

Semnificatia fiecarui an al ciclului de 9 ani: inceputul ciclului este inceputul vietii in lumea materiala iar apoi de cate ori ne intalnim cu acest prim an putem considera ca si cum ne nastem din nou intr-o alta forma dupa un ciclu de 9 ani.
Anul 2 este anul odihnei si al linistii; anul 3 este anul activitatii in relatii de afaceri, anul activitatii intense; anul 4 este anul muncii incordate; anul 5 este anul deplasarilor si al calatoriilor; anul 6 este anul casatoriei sau destramarii casatoriei; anul 7 este anul care apartine soartei; anul 8 este anul implinirii dorintelor, anul banilor si al puterii ; anul 9 este anul sfarsitului ciclului, al bilantului si inceputul unor schimbari calitative in viata.

Anul 2011 este anul 2 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( septembrie 2011- septembrie 2012)

Anul personal 2

Cuvinte cheie : Asteptare cu rabdare

Acesta este un an mai lent , este un an de consolidare , de reducere a lucrurilor la proportii mai controlabile , cuvintele cheie ale acestui an “ asteptare cu rabdare” nu se impaca foarte bine, adesea fiind destul de greu sa astepti cu rabdare. Apare tentatia de a face presiuni in incercarea de a dori sa se intample cava, acest lucru fiind favorabil unui an personal 1 , in anul personal 2 acest lucru reprezinta o pierdere de timp si de energie . Este un an in care trebuie sa iti exersezi rabdarea , sa ai incredere in intuitia ta, sa te bucuri de momentele placute impreuna cu oamenii pe care ii iubesti. Este un an al muncii in echipa, al colaborarii cu ceilalti, rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte ca anul trecut, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme . Este un an nefavorabil sub aspectul profesional, ai nevoie de calm si diplomatie pentru a-ti atinge scopurile, lasa lucrurile sa-si urmeze cursul lor si vei vedea ca asa este mai bine. Este un an bun pentru problemele legate de sanatate, poti fi mediator in solutionarea oricarei situatii incordate sau conflictuale. Recupereaza-ti fortele dupa istovitorul an personal 1 si invata ce inseamna “ asteptare cu rabdare” , nu te aaventura in proiecte de mare avengura , nu este cel mai bun timp. Trebuie sa fii foarte atenta la parteneri, colaboratori si prieteni deoarece toate problemele care se pot forma in acest an vor veni numai de la acesti oameni, este un an in care cel mai usor poti fi pacalita de propriul asociat sau prieten, foarte usor poti intra in scandaluri care de cele mai multe ori sunt declansate de oamenii apropiati, cunoscuti. Este un an in care foarte usor poti ajunge la diverse judecati, de aceea, cel mai bine este sa plutesti in directia cursului apei , sa nu schimba directia ca poti fi pedepsita.
Anul personal 2 vorbeste si despre relatii, uniune , casa ta , daca relatia ta actuala “ fierbe “ , atunci in acest an, ea se poate rupe primind in schimb un alt partener de suflet care poate fi o relatie de durata . Este un an in care poti primi cadou “ un suflet pereche “. Fii deschisa catre oameni ,fii rabdatoare ,noi oportunitati pot veni la tine intr-un mod neasteptat .In acest an , emotiile tale se pot intensifica ,poti trece prin experiente care iti pun nervii la incercare ,de aceea este important sa cultivi echilibrul in toate .

Anul personal 2 este sub vibratia cifrei 2 , asta inseamna ca emotiile sunt de mana cu tine in acest an, poti avea anumite probleme cu o femeie ( 2 este guvernat de luna ce reprezinta femeia ),poti fi mai tensionata, mai nelinistita, iti poti schimba starea de la o ora la alta .

Anul 2012 este anul 3 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( septembrie 2012- septembrie 2013)

Anul personal 3

Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, te distrezi si te bucuri de viata, asta teoretic. Din nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa muncesti din greu , chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a-ti face noi prieteni, pentru a te ocupa de hobby-uri.
Este o perioada excelenta pentru a-ti dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor tale . Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie. Forta de seductie va fi deosebita , incitandu-i pe ceilalti , in special persoanele de sex opus.
Este un an vesel, ce ofera distractii, poti avansa si progresa daca vei sti sa-ti tii mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, poti castiga un concurs,o bursa, sa primesti bani sau un premiu special. Este un an de extindere si dezvoltare personala ,creativitatea si talentul artistic sunt evidentiate , vei fi extrem de dinamica si carismatica .Provocarea este de a evita imprastierea energiilor tale ,ai o oportunitate rara de a da viata ideilor noi dar care necesita disciplina si concentrare . Inconjoara-te de oameni optimisti si pozitivi ,poti calatori mai mult decat de obicei ,poti comunica foarte bine in acest an ,dragostea pluteste in aer . Energiile acestui an personal 3 te vor sustine atata timp cat esti pozitiva, plina de sperante si deschisa noului ,este un an ce promite succes .Da deoparte sentimentele negative si imbratiseaza optimismul deoarece vibratia 3 este o energie de stralucire , speranta ,aceasta energie te tine de mana in acest an si promite sa fie mentorul tau energetic atata timp cat vei cauta cresterile pozitive .Alegerea este a ta !

Anul personal 3 este sub vibratia cifrei 6 din codul numeric personal, asta arata un an echilibrat,
adriana

181 | maria

April 3rd, 2012 at 6:23 pm

Avatar

multumeasc…Adriana…

182 | Elena

April 5th, 2012 at 8:49 pm

Avatar

Buna seara
Va rog frumos sa-mi explicati ce semnificatie are data mea de nastere si sa-mi spuneti va rog semnificatia vibratiei anului 2012 pentru mine.
Data mea de nastere este 27.03.1968.
Va multumesc si va doresc numai bine.

183 | erika

April 19th, 2012 at 11:18 am

Avatar

Draga Adriana,
As dori sa aflu mai multe despre semnificatia datei de nastere ale familiei mele. Sper sa-ti rupi din timp si sa ma ajuti, deoarece vad cat esti de ocupata.

eu- 28.01.1976
sot-02.10.1976
fiica- 27.04.2009

184 | Sinziana

April 23rd, 2012 at 11:39 am

Avatar

Eu tot nu inteleg cum calculez codul numeric cu anii din cicluri. Te rog mult, da-mi mai multe detalii. data nasterii mele 08.05.1990

185 | mirela

April 29th, 2012 at 11:31 am

Avatar

Buna seara,
Aceasta interpretate mi se pare foarte interesanta.
Va rog sa ma ajutati sa interpretez data mea de nastere si sa identific semnificatia vibratiei anului universal.
Data mea de nastere este 30.11.1994.
Va multumesc din suflet.

186 | prajinariu carmen

May 1st, 2012 at 5:34 pm

Avatar

buna seara,
As dori si eu sa aflu mai multe despre semnificatia datei de nastere a fiului meu 21.01.1997 si vibratia anului 2012 Va rog frumos si va doresc numai bine Multumesc!

187 | Elena siribrinschi

May 23rd, 2012 at 7:01 pm

Avatar

Buna seara, as dori sa aflu si eu semnificatia datei mele de nastere.Anul acesta am de sustinut un examen greu si sunt foarte pesimista , nu ma reculeg pentru a parcurge cu interes tematica. Va multumesc anticipat si as vrea raspunsul Dvs. prin email.Cu stima Elena

188 | simona

May 25th, 2012 at 7:57 pm

Avatar

sunt nascuta pe 24.04.1970 va rog sa-mi spuneti ce asteptari am in 2012

189 | Elena-Monica

May 27th, 2012 at 8:48 pm

Avatar

Buna seara
Draga Adrina
Sun foarte fascinata de informatiile continute in acest sait.
As dori sa aflu mai multe despre semnificatia datei mele de nastere si vibratia anului 2012.
Sunt nascuta in 27.03.2012 1968 la Sibiu.
Va rog frumos ajutati-ma si va doresc numai bine .
Multumesc mult

190 | maria

June 15th, 2012 at 7:25 pm

Avatar

buna seara as dori sa stiu daca se poate , daca o relatie cu codul5 si codul9 ar fi reusita, el este sagetator 24/11/1977 si eu 24/09/1974 .Multumesc….

191 | Adriana

June 15th, 2012 at 7:45 pm

Avatar

maria

Persoanele cu ziua de nastere 5 sau destinul 5 ( 5, 14, 23) vor fi cei mai compatibili ( vibreaza impreuna intr-un mod frumos) cu cei nacuti intr-o zi de 9 sau cu destinul 9 ( 9, 18, 27), se spune ca un 5 nascut poate cadea in dragoste instantaneu cu un 9 nascut.

poti citi aici

192 | ana

June 17th, 2012 at 8:50 pm

Avatar

buna…ma intereseaza si pe mine mai multe detalii…eu sunt nascuta pe 10.02.1991la ora 13:00 si prietenul meu este pe data de 13.10.1988….multumesc mult

193 | cristina

June 24th, 2012 at 7:49 pm

Avatar

buna, sunt foarte incantata ca ti-am descoperit site-ul.multumiri, felicitari si mult spor!

in ultima vreme sunt din ce in ce mai pasionata de numerologie, arte divinatorii, legile universului…si iata ca am descoperit si de ce, prin intermediul tau, prilej pentru care iti multumesc!

sunt nascuta pe 9.06.1988 asadar 2012 este pentru mine an personal 7, al dezvoltarii interioare. codul meu numeric este 107352. imi poti te rog spune ce semnificatie au aceste cifre?asadar la ce sa ma astept intr-un an 7 care sta sub vibratia 1 din codul numeric?dar in 2013, an 8 sub vibratia lui 0?va fi un an mai dificil daca este prezent acel 0?celelalte numere ce sunt prezente in codul numeric ce reprezinta7,3,5,2?

am inceput relatia cu iubitul meu in anul2011, an 6 atat pentru mine, cat si ptr el-el este nascut pe 1.12.1970. codul lui numeric este 23640si avem o relatie serioasa ce dorim sa duca spre casatorie.poti te rog sa ma sfatuiesti care ar fi anul propice ptr a face acest pas ?ce semnificatia are codul lui numeric asupra anilor?

mai mult, in ceea ce priveste numerologia numelui,ne dorim sa deschidem o afacere cu comercializarea de obiecte de arta. stiu ca fiecarei litere,ii corespunde o cifra. care ar fi cifrele ideale pe care ar trebui sa le regasim in numele unei galerii de arta ptr a fi de succes si cu un bun profit?eu stiu ca este ideal sa contina 88 (adica literele H,Q,Z) dar pe langa acei doi de 8, ce imi mai recomanzi sa adaug?obiectele de arta sunt aduse din Thailanda, ar trebui sa iau in considerare vibratia tarii de provenienta?cum se calculeaza vibratia tarii?Romania este sub vibratia lui 2,4, si mai ales 8, dupa Anatol Basarab. Dar cum este facut acest calcul?m-ar interesa vibratia Thailandei…

wow, cate intrebari ti-am adresat!!! prin asta se poate vedea clar setea de cunoastere pe care o poti avea intr-un an 7, cum este 2012 ptr mine!!!sper din tot sufletul sa primesc un raspuns, ar contribui mult la dezvoltarea mea interioara

cu multumiri,
Cris

194 | crina

July 7th, 2012 at 7:05 pm

Avatar

buna ati putea sa-mi spuneti,si mie codul 1 si codul 9 intr-o relazie ar putea fi bun raport, multumesc

195 | Gabi

July 8th, 2012 at 2:19 pm

Avatar

Ajutati-ma si pe mine, va rog.
Eu, 20 decembrie 1977
Sotul, 15 mai 1969
Fiul, 03 septembrie 2010

Va multumesc anticipat,
Gabi

196 | crina

July 11th, 2012 at 8:50 pm

Avatar

buna seara as dori daca se poate destinul 1 adica codul poate fi compatibil cu codul 9

197 | Geta Vladescu

July 12th, 2012 at 6:14 am

Avatar

Draga Adriana,

As dorii mai multe informatii despre semnificatia anului 2012.

Eu nascuta pe 01.06.1959

sot.12.09.1958

fiica 30.09.1985
fiica 17.04.1981

Multumesc anticipat!

198 | Andreea

July 13th, 2012 at 12:39 pm

Avatar

Buna Adriana,
Te rog sa ma ajuti cu interpretarea catorva date importante in viata mea, din punct de vedere numerologic (mai ales matritele si numerele operative). Ne confruntam de mult timp cu probleme financiare, care par sa nu se mai termine. De aceea caut raspunsuri si rezolvari, dar se pare ca ceva imi scapa.

Data de nastere a baiatului meu 11.12.2006, in Piatra Neamt, la ora 11.30.
Data mea de nastere 06.06.1978, in Piatra Neamt, la ora 13.45 (aprox).
Data de nastere a sotului meu 15.07.1977, in Bacau, la ora 01.45 (aprox).
Data casatoriei noastre 19.08.2000, in Bacau.
Acum locuim in Piatra Neamt.
Stiu ca timpul tau e limitat, dar chiar mi-as dori sa imi raspunzi, pe e-mail, daca se poate.
Multumesc anticipat.

199 | cri

July 16th, 2012 at 5:12 pm

Avatar

buna seara as dori daca se paote codul 1 si codul 9 ar fi o relatie excelenta…multumesc

200 | crina

July 24th, 2012 at 9:07 pm

Avatar

buna , as dori sa stiu daca se poate daca destinul 1 ar merge bine cu destinul 9 intr-o relazie..multumesc..

201 | Loredana S.

July 25th, 2012 at 6:01 am

Avatar

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi explicati si mie anul meu de nastere 01/11/1974 si al sotului meu 22/11/1975. Care este anul nostru personal si care este anul vibratiei ? Multumesc frumos.

202 | Victor

September 4th, 2012 at 10:48 am

Avatar

Buna ziua
Draga Adrina
Sun foarte fascinat de informatiile continute in acest sait.
As dori sa aflu mai multe despre semnificatia datei mele de nastere si vibratia anului 2012, si care e semnificatia nr.11/2 referitor nr destinului.
Sunt nascut in 07.09.1984
Va rog frumos ajutati-ma e o perioada ce nu o pot intelege a vietii in toate laturile si va doresc numai bine .
Multumesc mult

203 | Adriana

September 7th, 2012 at 7:21 pm

Avatar

VICTOR
7.09.1984
LA MULTI ANI!

Numarul de destin 7+9+1+9+8+4=38=3+8=11
Cifra destinului este numarul tau individual, cel mai important numar. Se gaseste in data nasterii. In numerologie ea este la fel de importanta ca si Semnul Soarelui in astrologia occidentala. Desi trebuie luate in considerare toate numerele, cifra destinului reprezinta cheia intregului tau. tablou numerologic. Ea este considerata a fi nr.tau. norocos. Respectarea directiei indicata de cifra destinului va face existenta mai usoara, nerespectarea ei o face mai dificila. Este o vibratie care te guverneaza, iti arata, deci, directia in viata, principalele sanse pe care le vei atrage, talentele si caracteristicile tale.

VIBRATIA NASTERII 11
“11 “ este primul dintre Numerele Maestre ce are caracteristica generala , notiunea de iluminare. Este numarul asociat cu constiinta spirituala. Ca unul din cele doua numere maestre, vibratiile numarului 11 aduc intelegere si cunoastere dincole de limitele perceptiei altora. Atitudinea fata de viata a celor ce au aceasta vibratie a nasterii este oarecum extrema: extrem de intuitiva, avangardista, idealista, vizionara si elevata. Aceste extreme te fac o persoana interesanta, daca nu chiar deosebita , cu multe de oferit lumii. Persoana cu vibratia 11 este o persoana cu o gandire profunda si fara indoiala interesata in intelegerea multelor mistere si fatete interesante ale vietii. Mintea ta inventiva si vederile largi iti vor aduce succesul in orice actiune. Poti, totusi, fi de folos societatii in acele activitati in care sa-ti folosesti talentele de sfatuitor si indrumator. Idealul tau il reprezinta oamenii altruisti. Astepti mult de la tine si de la cei apropiati. Pe partea negativa, exista multa tensiune nervoasa asociata cu vibratia 11 si din aceasta cauza poti fi o persoana cu care este destul de greu sa te intelegi. Este o vibratie care pare sa favorizeze schimbari bruste de dispozitie, de la extaz la depresie. S-ar putea sa ai probleme in luarea deciziilor si in a-ti da o directie vietii. Exista o tendinta ca numarul 11 sa aiba sentimente de neliniste si insatisfactie in ceea ce privesc realizarile si progresul personal al vietii. Schemele tale grandioase sunt rationale, dar adesea poti sa deraiezi si sa devina impracticabile. Ai o latura distinctiva careia ii lipseste ratiunea si adesea nu esti in starea sa faci deosebirea intre fantezie si realitate. In aceasta privinta esti mai mult un visator decat un om de actiune. Cand ajungi la tinta, ideile tale par sa fi fost foarte inspirate. Esti un vizionar si o persoana cu idei foarte bune.

Poti fi ca un paratrasnet ce atrage idei puternice ,intuitie , informatii spirituale. Esti o prezenta puternica fara a constientiza ce putere personala ai, esti un canal pentru vibratii mai mari . Trebuie sa inveti sa controlezi acest flux imens de energie iar pana ajungi aici ,se poate intampla ca in tine sa fie o continua lupta intre sensibilitatea ta si tensiunile nervoase . Ai simtit dintotdeauna ca esti diferit ,esti extrem de sensibil iar acest lucru te face vulnerabil la toate situatiile conflictuale si situatiile dureroase . Sensibilitatea ta extrema poate arata ca ai fost un copil timid . Esti foarte atent la schimbul de sentimente cu ceilalti si in alegerea prietenilor .

Numerele Maestre confera celor care s-au nascut sub semnul lor o obligatie morala superioara. Cu alte cuvinte, persoana in cauza are posibilitatea de a trai in deplin acord cu Numarul Maestru corespunzator sau se poate limita la Numarul de Baza, daca nu se simte capabila sa se ridice la exigentele Vibratiei Maestre. Odata decise sa se inalte la cerintele Vibratiei Superioare, viata si actiunile sale vor straluci deasupra omenirii, pentru ca isi va indeplini menirea sa pe pamant.
A merge pe calea Vivratiei superioare, de cele mai multe ori inseamna a merge pe un drum singuratic. Lupta si idealurile nu vor fi intotdeauna intelese, deseori apare izolarea , dar niciodata nu trebuie sa coborati la nivelul celorlalti, v-ati pierde stralucirea si forta interioara care va anima, iar rolul unui om cu aceasta cale in viata este sa ajute semenii sa se elibereze de lanturile care le leaga sufletele de latura materiala a vietii, de pasiunile josnice si sa se ridice la inaltimea zonelor pure ale spiritului.

Cifra de vibratie interioara este cifra zilei de nastere -7
Cand omul se naste intra in aceasta lume intr-o anumita zi , care are anumite calitati, temperatura, umiditate, lungime de unda, radiatii solare; toate aceste calitati ale zilei de nastere isi pun amprenta lor asupra lumii interioare a omului. Omul se poarte manifesta diferit, dar in afancul lui el este caracterizat sau va avea calitatile cifrei de vibratie interioara data de ziua respectiva.
Ziua de nastere arata calitatile interioare ale tale, nivelul psihic, structura interioara; in numerologie este numita cifra de vibratie interioara. Vibratia zilei de nastere arata talentele tale , structura interioara , aceste talente sunt de mare ajutor in realizarea destinului vietii tale , ele se vor manifesta cu putere mai ales dupa varsta de 28 de ani.

“ 7” este cifra invatatului, misticului, ocultismului, tinzi sa te indepartezi de viata agitata, nebuna, de toate zilele intr-o forma anumita de singuratate ce-ti ofera posibilitatea de a gandi si medita.Serioasa, mareata, nu suporti prostiile omenirii dar nici ale oamenilor usuratici,.Nu se poate spune ca te intereseaza prea mult banii, confortul personal, nu-ti face mare placere sa ti se puna intrebari sau sa intri in discutie cu oricine si asta din cauza ca nu prea usor iti poti exprima gandurile. Uneori poti fi destul de dezamagit in adancul sufletului ceea ce iti poate da o stare de melancolie. Tinzi si vorbesti tot timpul despre lucruri ideale iar datorita interiorizarii tale , nu intotdeauna poti sa-ti exprimi cu usurinta sentimentele de iubire . Ai nevoie de o munca creativa. Tot timpul gandesti chiar si atunci cand pari a fi relaxat si de aceea de multe ori ai nevoie de a fi lasat in pace. Ai un mod de gandire netraditional, nonconformist, dar totusi iti este foarte greu sa exprimi ceea ce vezi cu ochiul mintii, tu mai usor vezi ce vrei sa spui decat sa spui prin cuvinte. Supui controlului ratiunii absolut totul chiar si notiunea de iubire, nu prea uiti usor daca cineva ti-a facut un rau .Serios, grav, analitic, profund , dispui de intuitie , inteligenta si talent , esti atras de cunoasterea profunda a ta dar si a celorlalti. Provocarea ta in viata este de a mentine independenta ta fara a te simti izolat ,trebuie sa te deschizi catre ceilalti si catre cunostintele care pot veni la tine prin intermediul oamenilor . Cu abilitatile tale de a invata , analiza ,ai un potential de crestere enorm ,poti gasi raspunsurile la multe intrebari ale vietii, asa ,vei radia rafinament si intelepciune . Pitagora a iubit foarte mult cifra 7 pentru potentialul sau spiritual extreme de mare.

Conform numerologiei , viata noastra se desfasoara in cicluri de 9 ani, fiecare an contine o energie diferita propice realizarii anumitor lucruri.Viata este aranjata in asa fel incat ofera omului posibilitatea de a produce diverse schimbari in viata lui dar numai in anumite perioade de timp si nu la intamplare.De exemplu: in viata fiecaruia exista un an foarte favorabil pentru casatorie, altul pentru calatorii, altul pentru a incepe un nou mod de viata, o noua cariera, etc.

Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 7 X 9 X 1984=124992

1 2 4 9 9 2

1984 85 86 87 88 89
90 91 92 93 94 95
96 97 98 99 2000 2001
2002 2003 2004 05 06 07
08 09 2010 2011 2012

Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1992-1993, 2001-2002, 2010-2011 sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

Semnificatia fiecarui an al ciclului de 9 ani: inceputul ciclului este inceputul vietii in lumea materiala iar apoi de cate ori ne intalnim cu acest prim an putem considera ca si cum ne nastem din nou intr-o alta forma dupa un ciclu de 9 ani.
Anul 2 este anul odihnei si al linistii; anul 3 este anul activitatii in relatii de afaceri, anul activitatii intense; anul 4 este anul muncii incordate; anul 5 este anul deplasarilor si al calatoriilor; anul 6 este anul casatoriei sau destramarii casatoriei; anul 7 este anul care apartine soartei; anul 8 este anul implinirii dorintelor, anul banilor si al puterii ; anul 9 este anul sfarsitului ciclului, al bilantului si inceputul unor schimbari calitative in viata.

Anul 2012 este anul 2 dintr-un nou ciclu de 9 ani ( septembrie 2012-septembrie 2013)

Anul personal 2

Cuvinte cheie : Asteptare cu rabdare

Acesta este un an mai lent , este un an de consolidare , de reducere a lucrurilor la proportii mai controlabile , cuvintele cheie ale acestui an “ asteptare cu rabdare” nu se impaca foarte bine, adesea fiind destul de greu sa astepti cu rabdare. Apare tentatia de a face presiuni in incercarea de a dori sa se intample cava, acest lucru fiind favorabil unui an personal 1 , in anul personal 2 acest lucru reprezinta o pierdere de timp si de energie . Este un an in care trebuie sa iti exersezi rabdarea , sa ai incredere in intuitia ta, sa te bucuri de momentele placute impreuna cu oamenii pe care ii iubesti. Este un an al muncii in echipa, al colaborarii cu ceilalti, rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte ca anul trecut, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme . Este un an nefavorabil sub aspectul profesional, ai nevoie de calm si diplomatie pentru a-ti atinge scopurile, lasa lucrurile sa-si urmeze cursul lor si vei vedea ca asa este mai bine. Este un an bun pentru problemele legate de sanatate, poti fi mediator in solutionarea oricarei situatii incordate sau conflictuale. Recupereaza-ti fortele dupa istovitorul an personal 1 si invata ce inseamna “ asteptare cu rabdare” , nu te aaventura in proiecte de mare avengura , nu este cel mai bun timp. Trebuie sa fii foarte atent la parteneri, colaboratori si prieteni deoarece toate problemele care se pot forma in acest an vor veni numai de la acesti oameni, este un an in care cel mai usor poti fi pacalit de propriul asociat sau prieten, foarte usor poti intra in scandaluri care de cele mai multe ori sunt declansate de oamenii apropiati, cunoscuti. Este un an in care foarte usor poti ajunge la diverse judecati, de aceea, cel mai bine este sa plutesti in directia cursului apei , sa nu schimba directia ca poti fi pedepsit.
Anul personal 2 vorbeste si despre relatii, uniune , casa ta , daca relatia ta actuala “ fierbe “ , atunci in acest an, ea se poate rupe primind in schimb un alt partener de suflet care poate fi o relatie de durata . Este un an in care poti primi cadou “ un suflet pereche “. Fii deschis catre oameni ,fii rabdator ,noi oportunitati pot veni la tine intr-un mod neasteptat .In acest an , emotiile tale se pot intensifica ,poti trece prin experiente care iti pun nervii la incercare ,de aceea este important sa cultivi echilibrul in toate .

Adriana

204 | Elena

September 24th, 2012 at 6:13 am

Avatar

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati sa interpretez vibratia anului 2012 pentru mine. M-am nascut in 27.03.1968; va rog sa-mi spuneti care este anul perspnal pentru mine, care este cifra destinului si cum pot fi ele interpretate.
Va multumesc

205 | cristian

October 9th, 2012 at 10:22 am

Avatar

Buna ziua
Draga Adriana,As dori sa aflu mai multe despre semnificatia datei mele de nastere sant nascut pe 24/05/1969 multumesc

206 | Adriana

November 2nd, 2012 at 5:13 pm

Avatar

Buna ziua,
Am ajuns si eu pe aici, , din curiozitatea de a afla mai multe despre numerologie si modul de afla mai multe despre semnificatia datei mele de nastere.Am intrat un pic in panica ,ptr ca nu stiu cum sa interpretez acel 0 din codul meu numeric pe care il am in 2013. Dupa calculele mele 2013 este al 9-lea an din ciclu si 0 din codul numeric!?La ce ma pot astepta? Va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti ptr ca acest 0 imi da fiori, mai ales ca m-am mai intalnit cu el in decursul anilor, dar in alta localitate,(oare are importanta?). Sunt de felul meu f optimista, dar mai stiu ca un sfat bun nu e de neglijat.
Sunt nascuta in 29.09.1960. Acum locuiesc in Turda. Multumesc mult…..si astept! :)

207 | Elena

December 11th, 2012 at 6:32 pm

Avatar

Buna seara
Varog frumos spuneti-mi ce reprezinta anul 2013 pentru mine.
Sunt nascuta in 27.03.1968 la Sibiu.
Va multumesc frumos.

208 | Monica

December 29th, 2012 at 6:42 pm

Avatar

Din intamplare am ajuns pe acest site si mi se pare foarte interesant. Totusi daca puteti va rog sa imi faceti dumneavoastra un calcul mai sigur si o interpretare mai buna decat a mea ..intrucat in codul meu numeric am cam multi de 0 si nu stiu cum sa ii interpretez. Data mea de nastere este 25.01.1968 si sunt nascuta in Bucuresti in jurul orei 18.
Va multumesc

209 | elenygruia

January 5th, 2013 at 12:22 am

Avatar

25 08 1976 ora 17 si 15 min.bucuresti,cu mii de rugaminti va rog sa imi faceti si mie o descriere.am incercat si anul trecut si nu am avut noroc sa imi raspundeti,poate de data asta,am mai mult noroc .va multumesc din suflet,un an nou asa cum il doriti.

210 | Miri

January 17th, 2013 at 9:28 am

Avatar

Buna,
sunt interesata de informatiile din acest site, felicitari.
As dori sa stiu mai multe despre semnificatia datei mele de nastere 01.11.1975, ora 00,05 Oradea, precum si vibratia anului 2013 pentru mine.
Pentru sotul meu:21.06.1975, ora 08,30 Marghita, si vibratia anului 2013 pentru el. Si ceva pentru amandoi impreuna ca si cuplu. Daca este de ajutor va dau si data casatoriei.
Multumim pentru informatii.Va dorim un an 2013 plin de iubire.

212 | OLGA NEGRU

February 5th, 2013 at 11:58 am

Avatar

Buna ziua, as dori sa stiu mai multe despre vibratia zilei mele de nastere 30.04.1957 si a sotulu meu 13.03.1945 deoarece traversam o perioada mai dificila in casnicie multumesc,

213 | Pintea maria

February 6th, 2013 at 7:26 am

Avatar

data nastere 16.10.1979. Va rog sa imi sfaceti si mie codul numeric si ce vibratie am.

214 | cristian

February 6th, 2013 at 6:31 pm

Avatar

Buna seara
Draga Adriana,As dori sa aflu mai multe despre semnificatia datei mele de nastere sant nascut pe 24/05/1969 multumesc

215 | Petroniela

February 10th, 2013 at 6:52 pm

Avatar

Draga Adriana..sunt nascuta in 08 o2 1968.Poti sa-mi spui si mie daca codul 31488 e calculat bine si 7 cifra destinului…ce semnifica cifra destinului 7? si daca sunt in primul an din ciclul de 9 ani?iar acest an ar avea vibratia 3…ce semnifica pt mine…multumesc mult…daca vei avea timp si pentru mine….

216 | Teo

February 18th, 2013 at 2:13 pm

Avatar

Buna Adriana. Sunt foarte interesata de subiectul numerologie Si sunt intr – un moment ciudat al vietii in care incerc sa gasesc semnificatii Si noi directii. The rog daCa se Poate o analiza Si pt mine. 27 octombrie 1985 la ora 11 45 am. Iti Multumesc din suflet.

217 | r.g

February 21st, 2013 at 10:48 am

Avatar

01.08.1952 -care este anul personal,iniversal.
multumesc

218 | mare tanase george lucian

March 4th, 2013 at 10:11 am

Avatar

BUNA ADRIANA,AS VREA DACA SE POATE SA FACI O ANALIZA SI PENTRU MINE ,AM INCEPUT ANUL CU STINGU ,NU AM DE MUNCA ,SUNT STRESAT ,DIN CAUZA ASTA MA CERT SI CU NEVASTA MEA ,UN AN CRED PROBLEMATIC SUNT NASCUT PE 13 .02 .1981,MULTUMESC DIN SUFLET

219 | Mia

March 15th, 2013 at 6:02 am

Avatar

Buna, data mea de nastere este 23 decembrie 1970. Inceputul acestui an a fost foarte dificil, ma intreb daca va fi asa tot anul.
multumesc anticipat

220 | dianisa

March 23rd, 2013 at 10:08 am

Avatar

Buna ziua! Sunt nascuta in 17.11.1985. Dati-mi un sfat in ceea ce priveste dragostea, de 4 ani nu reusesc sa am parte de o relatie stabila.Multumesc!

221 | cristian

April 3rd, 2013 at 8:41 pm

Avatar

Buna seara
Draga Adriana, sant CRISTIAN s dori sa aflu DACA AR MERGE O RELATIE CU MARIA 24.09.1974 MULTUMESC

222 | cristian

April 3rd, 2013 at 8:43 pm

Avatar

Buna seara
Draga Adriana, sant CRISTIAN 24/05/1969 sI dori sa aflu DACA AR MERGE O RELATIE CU MARIA 24.09.1974 MULTUMESC

223 | gabriela

April 30th, 2013 at 10:41 am

Avatar

Buna, sunt Gabriela – nascuta pe 13.09.1966 .
Daca poti sa-mi spui macar citeva cuvinte – despre servici, sanatate ….etc Multumesc anticipat!

224 | oana maria

May 7th, 2013 at 3:03 pm

Avatar

Buna Adriana, sunt Oana nascuta in data de 26.10.1984…doresc cateva idei atat despre mine cat si despre Alex, 22.09.1986…astept mail…

Va multumesc!
O zi cat mai placuta!

225 | Valeriu Dobre

June 27th, 2013 at 10:28 am

Avatar

Buna Adriana , Sunt Valeriu 11.06.1969 si as dori sa stiu daca ar merge o relatie cu Geta 24.12.1980.

226 | Valeriu Dobre

June 27th, 2013 at 10:29 am

Avatar

Multumesc mult sper sa primesc pe mail.

227 | maria

July 5th, 2013 at 3:46 pm

Avatar

Buna ADRIANA,SUNT mARIA 30.12.1963 CE POTI SA MI SPUI DE MINE ,POTI SA-MI DAI CITEVA CALCULE,,ITI MULTUMESC

228 | maria

July 5th, 2013 at 3:48 pm

Avatar

Buna ADRIANA,SUNT mARIA 30.12.1963 CE POTI SA MI SPUI DE MINE ,POTI SA-MI DAI CITEVA CALCULE,,ITI MULTUMESC ,CARE E VIBRATIA MEA AL ANULUI 2013,,

229 | diana n

July 19th, 2013 at 8:23 pm

Avatar

Fetita mea este nascuta 09.09.2009.Va rog mult sa-mi scrieti ceva despre evolutia sanatatii si carierei ei. Daca se poate as vrea raspunsul pe email.MUltumesc.

230 | Alexandra

July 24th, 2013 at 7:00 am

Avatar

Buna ziua
sunt nedumerita in privinta calculari matricei pt fiica mea
data nasteri este 09.02.2004
care este al treilea nr operativ/cum se calculeza in aceasta situatit|?
multumesc anticipat
o zi frumoasa

231 | Georgian

July 24th, 2013 at 1:51 pm

Avatar

Buna ziua,

Am citit materialul postata de dumneavoastra si dat fiind faptul ca sunt nascut iin 12.03.1988 , codul numeric calcult prin metoda prezentata este 71568, dar mai departe m-am blocat si as fi tare recunoscator daca m-ati ajuta cu anumite informatii legate de parcursul meu profesional si cel personal, pe site-ul dumneavoastra sau pe mail.
Cu multumiri,Georgian

232 | Laura Nitu

November 29th, 2013 at 7:57 am

Avatar

Buna Adriana,
Eu nu inteleg inca ce este cu codul numeric calculat. La ce este el bun? Sunt nascuta in 25.07.1981 si codul meu numeric calculat este 346675. Am asezat anii cum ai explicat , am inteles vibratia anului, in functie de ciclul vietii, de 9 ani. pana aici este clar. La ce ajuta codul numeric?
Ai putea sa imi explici?
Multumesc mult!
Laura

233 | Corina

December 4th, 2013 at 6:27 am

Avatar

Buna ziua,

Am citit si recitit si tot nu am inteles.
Data nasterii mele este 29. 07. 1982.
Deci daca fac 29 x 7 x 1982 = 4 0 2 3 4 6
1982 83 84 85 86 87
88 89 90 91 92 93
94 95 96 97 98 99
00 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11
12 13 14
Rezulta ca anul 9 este 1990, 1999 2008
Anul 1 este 1982, 1991, 2000, 2009
2014 este anul 6.

Daca fac vibratia nasterii 29 +7 + 1982 = 2018 = 2+0+1+8=11
Vibratia lui 2014 = 7
Deci daca adun 11+7 = 18 =1+8=9 cifra anului

Care este variant corecta?

234 | CAMELIA

December 8th, 2013 at 10:34 am

Avatar

CIAU ADRIANA !

MULTUMESC cu sinceritate si recunostinta ca iti faci timp (sau rupi din timpul tau )pentru a raspunde tuturor.

Daca poti sa-mi spui mie si fiului meu pe maill

CAMELIA 28.10.1967
ALIN 20.03.1998

Multumes cu sinceritate !

235 | inna

December 26th, 2013 at 8:29 pm

Avatar

Buna Adriana,

Cautand alte informatii am descoperit acest site. Te rog mult de tot sa-mi faci o analiza pe datele:
5.09.1972-eu
5.11.1967-el
Am calculat pana la un punct dupa care m-am impotmolit .
Multumesc din suflet.

236 | Catalina

December 30th, 2013 at 9:12 pm

Avatar

Buna, eu sunt nascuta pe 6 ianuarie 1996 si mi-a iesit numarul 11976, este corect? Sper sa vezi si raspunsul meu, multumesc! :-*

237 | Ani

January 3rd, 2014 at 10:42 am

Avatar

Buna ziua si un an nou bun pentru toata lumea! Am citit toata corespondenta si toate informatiile dvs de pe site! As avea o intrebare> cum se calculeaza data mea de nastere si anume 26.03.1975? Ramane 33 sau se aduna si reiese 6? Apoi, ar exista vreo compatibilitate pe termen lung intre mine si partenerul meu cu data 11.11.1967? va multumesc pentru rabdarea de a raspunde tuturor de pe acest site! multa sanatate, Ani.

238 | daniela

January 8th, 2014 at 4:47 am

Avatar

22.07.1977 este data mea de nastere … desi ma tot chinui sa deslusesc toti “7”(septarii) si ce vibratie are asupra destinului meu .te rog daca mi poti face o analiza mai concreta iti voi fi recunoscatoare.Va multumesc ca existati ,va citesc de ceva timp si chiar ma bucur ca am reusit sa va gasesc……numai bine va doresc tuturor si un an cu multa caldura sufleteasca sa aveti

239 | Ana-Maria

January 12th, 2014 at 7:02 pm

Avatar

Buna Adriana,
Daca se poate sa-mi trimiti o analiza pentru urmatoarele date:
20.03.1976 – eu
09.11.1976 – sotul
01.03.2000 – fiica
Multumesc frumos.

240 | carmen

January 29th, 2014 at 4:59 pm

Avatar

Buna seara, Adriana,
De multa vreme ma pasioneaza numerologia. Astazi am decoperit site-ul tau si mi s-a parut foarte interesant modul de calcul pe care il utilizezi. Eu stiu ca am numar personal 7, dar poate ca este gresit, nu am incercat sa il calculez pe cel pe care l-ai postat tu.
Data nasterii mele: 11. 02. 1961, orele 23.
Iti multumesc mult si-ti doresc mult succes in tot ceea ce faci!
Carmen

241 | tripa rodica gabriela

February 15th, 2014 at 9:30 am

Avatar

Adriana te rog sa-mi faci si mie calculul,sunt nascuta pe 20.05.1966 te rogggggg. multumesc din suflet

242 | roberta

April 29th, 2014 at 11:15 pm

Avatar

Ma ajuti, te rog, sa interpretez?
Anul 2014 este anul personal 1 aflat sub vibratia cifrei 9.
Multumesc
Roberta

243 | carmina

June 6th, 2014 at 7:23 am

Avatar

Ma ajutati putin cu calculatia ,sunt nascuta pe 06.05.1975.Mi-am calculat cifra personala si a mea si a sotului si a copilului meu.Spuneti-mi daca cele 3 cifre personale sunt 6 ce inseamna?

244 | Claudia Bagocsi

June 30th, 2014 at 2:30 pm

Avatar

Buna ziua, as dori sa stiu mai multe despre vibratia zilei mele de nastere 27.01.1970 a sotulu meu 26.06.1955, a fetitei mele 16.05.2009, deoarece traversam o perioada mai dificila in casnicie multumesc mult.

245 | irina

August 2nd, 2014 at 7:28 pm

Avatar

buna, sunt nascuta in 7.11.1983, am facut calculele insa nu inteleg cum se coreleaza anul personal cu codul numeric calculat.

246 | constanta

January 2nd, 2015 at 6:03 am

Avatar

Buna ziua , as dori sa stiu despre vibratia zilei de nastere 24 oct 1985 si 21 ian 1952 . va multumesc

247 | Mihai

January 4th, 2015 at 2:35 pm

Avatar

Nu am inteles un lucru.
La primele 2 metode de calcul se aduna ziua, luna nasterii, respactiv anul pentru varianta 2, cu vibratia anului respectiv.

La metoda Anatol Basarab se mai aduna vibratia lui 2015 cu anul din ciclu care cade in 2015?

De ex:
9.11.1974, imi da an 6 pentru 2015 intr-un ciclul de 9 ani, 6 il adun cu 8 (vibratia lui 2015) si rezultatul e anul meu personal sau direct acel 6 e anul personal corect?

248 | Adriana

January 5th, 2015 at 8:21 am

Avatar

Mihai
o metoda este : aduni ziua cu luna si anul 2015, deci in cazul tau:9+11+2015=28=2+8=10=1+0=1,deci un an personal 1.
Prin metoda lui Anatol Basarab, in care eu cred ca am verificat in primul rand la mine, apoi la apropiatii mei:insiri anii de cand te-ai nascut si numeri cate 9 ani(un ciclu ) pana ajungi la anul care te intereseaza.In cazul tau se calculeaza codul numeric personal care este 9x11x1974=195426

Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 9 X 11 X 1974=195426

1 9 5 4 2 6

1974 75 76 77 78 79
80 81 82 83 84 85
86 87 88 89 90 91
92 93 94 95 96 97
98 99 2000 2001 2002 03
04 05 06 07 08 09
2010 2011 2012 2013 2014

prin metoda lui Anatol , esti intr-un an personal 5.
Adriana astro

249 | Mihai

January 5th, 2015 at 1:47 pm

Avatar

Multumesc, am intrebat sa fiu sigur pentru ca am vrut sa creez acest fisier in excel care sa calculeze automat.

Calculul_anului_personal.xlsx (Functioneaza cu Office 2007 sau mai nou)

Sper sa fie util acest fiser pentru cine este interesat.

P.S. anul meu este 6 prin metoda Anatol.

250 | malina

January 10th, 2015 at 7:53 pm

Avatar

Buna seara
ultima jum?tate a anului trecut a fost foarte dificila pentru mine. Inca încerc sa imi revin. O perioada tot cu probleme am avut si in 2004. As dori sa aflu mai multe despre Semnifica?ia datei de na?tere 2 mai 1985 si vibra?ia anului 2015. V-as fi recunosc?toare pentru câteva informatii deoarece incerc sa în?eleg aceste lucruri si sa pot trece cu bine peste aceasta perioada.
Va multumesc!

251 | Clementina

January 21st, 2015 at 9:28 am

Avatar

Buna Adriana ,
Cand am dat de acest site, am incercat sa calculez si eu , dar mi-am prins urechile .
Ma intereseaza copiii , care in 2014 au avut si au inca numai probleme .
Te rog mult sa ma ajuti
Cristina nascuta 19-07 -1974
Alexandru nascut 06-07 1980.
Eu sunt nascusta 11-02-1950
Multumesc anticipat si astept sa vad cand se vor termina aceste probleme

252 | Ionela C.

February 10th, 2015 at 8:48 pm

Avatar

Nu prea ma descurc cu calculele… :)
Ma ajutati si pe mine putin? Data mea de nastere este 9.11.1987. Multumesc !

253 | clementina

March 22nd, 2015 at 7:53 am

Avatar

Buna Adriana ,
Cand am dat de acest site, am incercat sa calculez si eu , dar mi-am prins urechile .
Ma intereseaza copiii , care in 2014 au avut si au inca numai probleme .
Te rog mult sa ma ajuti
Cristina nascuta 19-07 -1974
Alexandru nascut 06-07 1980.
Eu sunt nascusta 11-02-1950
Multumesc anticipat si astept sa vad cand se vor termina aceste probleme

254 | Carmen

March 31st, 2015 at 10:04 am

Avatar

Buna ziua,
eu am studiat putin din cartea lui Anatol insa mi-am prins urechile de-a binelea cu ciclul energetic de 9 ani. Din calculele mele imi iese ca sunt in an 8 , doi domni numerologi imi spun ca sunt in an 7.
Te rog ce-mi poti spune despre mine si iubitul meu.
Carmen 14.12.1981
Andrei 27.03.1984

P.S. Ne poti spune si daca ne potrivim si perioada favorabila pt casatorie?

Multumesc,
Te imbratisez cu drag!

255 | Gabriela

April 7th, 2015 at 7:01 am

Avatar

Buna,Adriana,scz.m am tot chinuit sa inteleg si degeaba,te rog frumos poti sa mi faci si mie calculul pt mine?Multumesc!

256 | Gabriela

April 7th, 2015 at 7:03 am

Avatar

Ahh..scuze..sunt nascuta pe 11 iunie 1972
Mulumesc!

257 | daniela

December 28th, 2015 at 1:08 pm

Avatar

buna, adriana! eu am incercat un calcul, dar nu stiu sa il interpretez…te rog sa ma ajuti…sunt nascuta in 31.08. 1962…dupa calculul facut de mine reiese ca sunt intr-un an personal 9, sub vibratia cifrei 6 din codul numeric…am facut calculul corect? oricum nu stiu sa interpretez, asa ca te rog din suflet sa ma ajuti…anul 2015 a fost greu, greu…m-a secatuit…cum sa privesc acum, in 2016?Multumesc.Iti doresc un an plin de sanatate si multa lumina!Cu drag, Daniela.

258 | Ionel

January 4th, 2016 at 9:29 pm

Avatar

Buna seara!
Acum am aflat despre dumneavoastra si as dori cateva lamuriri pentru situatia familiei
Eu 18.03.1972
Sotia 23.05.1970

259 | carmen diaconescu

January 9th, 2016 at 9:52 pm

Avatar

NU INTELEG CUM TREBUIE SA LE ADUN.SUNT NASCUTA PE 16 MARTIE 1957 NR TOTAL ESTE 32 ADICA:3+2=5 APOI??? CE FAC? IL ADYN CU 2009?CA MAI SUS AM VAZUT CA SE INMULTESC.NU INTELEG,VA ROG FRUMOS SA MA ELUCIDATI SI VA MULTUMESC.AM VAZUT IN COMENTARII CA AU TRECUT SI ORA NASTERII.EU SUNT NASCUTA PRIN CEZARIANA LA 7 LUNI LA ORA 12.15 LA PRANZ.
PS: MULTUMESC

260 | Mariana Lungu

January 23rd, 2016 at 5:22 pm

Avatar

Buna seara,

Am incercat sa calculez ciclul energetic de 9 ani dar nu mi a iesit.Va rog frumos daca puteti sa ma jutati si sa mi faceti si o mica descriere. Data de nastere 2.06.1970. Dupa calculele mele mi a dat an 6 ?.cod numeric 23640. Va multumesc mult

261 | Elenas

February 12th, 2017 at 11:37 am

Avatar

Am calculat …. dar ce fac cu interpretarea???!!!!
Eu -23.12.1967, sotul – aici o problema (e nascut 28.05.1964 dar in certificat de nastere 01.06.1964) baiat 02.05.1994 si alti 2 baieti 21.11.2003.
Probleme … ehhh!
Sper in bine!
Felicitari pt disponibilitatea oferita!

Comment Form


March 2017
M T W T F S S
« Feb    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CURRENT MOONVideo