24 May, 2012

DOCTORUL ARDELEANU VASILE – “ UN CHIRON PRINTRE NOI “

Posted by: Adriana In: IMPORTANT

Asa cum nimic nu este la intamplare in aceasta lume mica –mare ( cu toate ca de multe ori avem tendinta de a crede ca noi ne conducem viata dupa capul nostru ) ,  am avut ocazia sa merg la niste sedinte de acupunctura chiar in perioada in care Chiron –asteroidul vindecarii sau Vindecatorul ranit facea o conjunctie extrem de stransa cu asteroidul  820 Adriana ( asteroidul numelui meu ) . Imi doream de mult sa fac acupunctura dar cred ca acuma Cosmosul mi-a aranjat cum stie el mai bine intalnirea cu acest doctor special –Ardeleanu Vasile .

Nici pe departe nu ma gandeam ca voi intani de fapt “ povestea lui Chiron “  intiparita in destinul lui , in viata lui . Curiozitatea din mine m-a impins sa-l intreb in ce zodie este nascut , asa am aflat ca este Taur nascut pe 21 aprilie 1969 .

Cand am ajuns acasa , am ridicat harta natala si am fost surprinsa , are Chiron in conjunctie cu Nodul Nord in Pesti ( destinul vietii actuale ) in casa X  iar acest aspect apare de obicei in harta medicilor care vindeca prin metode netraditionale . Daca ne intoarcem la mitologie , gasim in Chiron un copil parasit de ambii parinti dar care a fost “ adoptat “ de Apollo, primind o educatie aleasa, a invatat artele , divinatia , medicina , astrologia , despre razboi si cum sa devina un adevarat erou . Chiron a fost aproape de natura cunoscand plantele si proprietatile miraculoase de vindecare ale acestora . De obicei , Chiron este proeminent in hartile copiilor infiati, parasiti de parinti iar in cazul copilului meu , Chiron este in casa IV –o casa unghiulara,  deci un Chiron puternic   iar  copilul meu  trebuie sa invete in aceasta viata sa traiasca cu o rana in suflet creata de tatal lui , de faptul ca nu vrea sa-l vada , sa vorbeasca cu el. Dar sa revenim la doctorul nostru special , el a fost infiat la varsta de 7 ani pentru a putea primi o educatie buna ( Chiron a fost adoptat de Apollo care i-a oferit o educatie buna ) . Chiron a fost aproape de natura cunoscand plantele si proprietatile miraculoase de vindecare ale acestora . Daca citim pe situl doctorului , el spune ca a fost ucenicul unui terapeut , preparand si invatand sa faca diverse remedii fitoterapice . Chiron s-a lovit intamplator intr-o sageata otravita de-a lui Hercule , rana lui Chiron a fost incurabila si foarte dureroasa , marele vindecator nu a putut sa se vindece cu toata intelepciunea lui . Doctorul Ardeleanu a avut un accident grav la varsta de 10 ani .

Avem aici o legatura profunda intre Chiron din mitologie si doctorul Ardeleanu Vasile , un doctor nascut sa vindece oamenii , sa le vindece sufletul . Chiron in conjunctie cu Nodul Nord in Pesti in harta lui este un aspect astrologic ce arata ca Vindecatorul Chiron lucreaza in el si prin el catre noi  care apelam la tratamentele lui .

Pozitia lui Chiron intr-o  casa astrologica  arata o zona de viata in care suntem in mod natural mai vulnerabili dar tot aici gasim  calea de a iesi din suferinta iar  Chiron a gasit o cale de a iesi din suferinta lui prin salvarea lui Prometeu , oferind un ajutor neconditionat omenirii -focul .

Doctorul nostru are Chiron in casa X , o casa unghilulara , o casa de destin  ce arata destule vulnerabilitati , dureri legate de cariera lui pana in momentul cand va accepta ca  “ durerea lui sufleteasca “ se poate transforma in “ aur spiritual”. Este important sa-si accepte si  sa transceada propriile dureri sufletesti , astfel cheia lui Chiron ( simbolul astrologic) se afla in mainile lui putand vindeca miraculos prin metodele netraditionale . Daca ne uitam la Chiron dar si la doctorul Ardeleanu , vedem ca ranile lor  sufletesti nu i-au descurajat , amandoi au reusit sa lucreze cu aceasta durere in suflet, “ durerea lor  sufleteasca “ s-a transformat in “ aur spiritual”, au trecut dincolo de durere prin cunostintele accumulate , au trecut dicolo de durere invatand si vindecand pe altii , aici  vedem o “ slabiciune “ transformata in forta prin acumulare de cunoastere . Atat Chiron cat si doctorul Ardeleanu poarta in suflet o invatatura rezultata prin respingere , excludere , accident dar si efort personal. Unde este Chiron in harta natala ne simtim diferiti , alungati din orice norma de multe ori datorita intelepciunii accumulate , cu Chiron in casa carierei, doctorul nostru este diferit , special, cu o capacitate de a vedea dincolo de realitatea obisnuita , perceptia lui este un dar chironian . Cu Chiron in casa carierei , darul lui nu poate fi tinut doar pentru el ci trebuie sa il dea si la altii , sa faca bine cu “ darul lui” , sa faca anumite sacrificii pentru a putea oferi acest dar oamenilor . Cu Chiron in casa carierei , apare “ o foame perpetua  dar nimeni nu-i poate oferi nimic de mancare “ , aceasta foame poate fi stavilita doar prin intelepciunea acumulata de depasirea anumitor experiente dureroase , de efortul personal, prin studiu , cunoastere inalta ,bunatate ,compasiune . Atat lui Chiron cat si doctorului Ardeleanu , durerea a constituit un “ start “ in evolutia lor , a fost piatra de temelie a intelepciunii lor , a dorintei de a sti cat mai multe , de a cunoaste tainele plantelor , de a vindeca . Promisiunea lui Chiron este imensa , el ne spune ca in fiecare rana este un cadou pentru noi. El  ne pune in acelasi timp la indemana o cheie pentru a deschide cutia cu acest cadou cu conditia sa nu ne plangem de mila , sa trecem peste aceste accidente profunde . Prin curatarea chironiana a sufletului , doctorul Ardeleanu are acces catre puteri spirituale , catre descoperirea a tot ceea ce este mai bun in el . Chiron este un ghid important in viata acestui om spre tot ceea ce sufletul lui are nevoie .

 

Simbolul Sabian al gradului 5 Berbec  locul lui Chiron in harta lui natala – “ Un triunghi alb , cu aripi de aur in partea superioara “ .

Este un simbol ce ofera posibilitatea transcederii omului vechi si aducerea lui intr-o noua dimensiune . Triunghiul este un simbol mistic care combina forta ( 1) si sensibilitatea (2 ) in   nasterea adevaratei intelepciuni (3) . In triunghi vedem tot timpul numerologia cifrei 3 , un simbol al creatiei , al Sfintei Treimi-Dumnezeu Tatal, Fiul si Sfantul Duh . Aripile sunt un simbol al iluminarii , al unui ghid spiritual, al unui mesager divin ,al posibilitatii de a avea acces la spiritualitate . Acest mesaj astral transmite doctorului Ardeleanu sa dezvolte o relatie personala cu Divinitatea care ii va oferi cu siguranta un tel spiritual, o noua deschidere , o mare intelepciune . Aripile semnifica spiritualitatea combinate cu simbolul trinitatii ar putea sugera destul de clar ca “mana lui Dumnezeu “ este la locul de munca prin doctorul Ardeleanu .

Despre metodele de vindecare folosite de doctorul Ardeleanu Vasile gasiti  aici

Adriana Tudosa

 

8 Responses to "DOCTORUL ARDELEANU VASILE – “ UN CHIRON PRINTRE NOI “"

1 | Anita

May 24th, 2012 at 10:13 pm

Avatar

Este un om minunat doctorul Ardeleanu Vasile si avem tot respectul si admiratia pentru devotamentul si iubirea sa pentru oameni.
Imi permit sa te rog, draga Adria, sa imi spui ce influenta are Chiron in viata unui prieten pe care il admir pentru ceea ce daruieste oamenilor. Este un om cu har si trateaza oamenii cu multa iubire. Este nascut pe 1 decembrie 1956, ora 10:00, la Roman. Multumesc mult !

2 | Marinela

May 25th, 2012 at 12:06 pm

Avatar

De multa vreme ma straduiesc sa-l inteleg pe Chiron.
Articolul pe care l-ai publicat este un pas inainte.
Multumesc

3 | monik

May 25th, 2012 at 3:28 pm

Avatar

Felicitari pentru articol, ma regasesc in el…am chiron in C10 in taur;am invatat multe in cariera,m-a doborit de multe ori dar m-a si invatat sa ma ridic si sa invat cite ceva din aceste caderi…dupa multi ani in care am fost instabila pe planul carierei acum simt ca mi-am gasit locul…

4 | Alina

May 25th, 2012 at 7:45 pm

Avatar

Multumesc pentru articolul interesant.

Chiron la 20 de grade si 25′ in casa X, Berbec fiind la limita cu casa XI, in care dintre cele 2 case se considera?

5 | Daniela

May 27th, 2012 at 6:18 am

Avatar

Eu am Chiron la grad 29 pesti in conjunctie cu NN si in opozitie cu jupiter la grad 29 fecioara. V-as ruga sa ma ajutati cum sa interpretez acest aspect. Sunt nascuta in Cluj -Napoca ,11.11.1968,ora 4.30.Va multumesc .

6 | otilia

May 27th, 2012 at 3:32 pm

Avatar

Draga Andreea, dispun la rindu-mi de un kiron conj cu NN si Venus in Pesti, in cs XII, bogat in aspecte bune dar si mai putin bune… Kiron fiind la gradul 29,44 Pesti, un grad foarte dificil, dupa cum spun astrologii… rugamintea mea este de a ma lumina ce mesaj sabian are acest grad. Iti multumesc, cu deosebit respect pentru amabilitatea de a-mi raspunde si la fel de mult pentru articolele tale, pline de invataminte si calauzitoare persoanei mele. In unele trasaturi ale lui kiron, m-am regasit de multe ori. Nu am inteles pe deplin, in totalitate mesajul lui, in ceea ce ma priveste… . probabil inca, nu am evoluat suficient.

7 | otilia

May 27th, 2012 at 3:55 pm

Avatar

Imi aduc aminte ca in momentul in care am decis sa citesc si sa incerc sa inteleg cit mai mult din abecedarul astrologiei sufletu-mi era rana si durere iar mortarul , liantul, aferent consolidarii destinului meu de pina atunci din asta era compus. Il simt ca este foarte semnificativ in harta mea nu numai prin aspectele avute dar si prin semnul interceptat in care salasueste… Cred ca din anul acesta imi este deschisa usa pentru a avea liber arbitru si intelege mesajul semnului interceptat,… axa Ascendent/Descendent din anuala corespunde semnului interceptat. mi se pare foarte interesant si urmaresc cu mare atentie cursul anului acesta. Cu respect, Otilia.

8 | Vlad

June 15th, 2012 at 7:04 am

Avatar

In astrograma mea il am pe chiron in rac si in casa 1 cine imi poate da mai multe detalii?

Comment Form


March 2017
M T W T F S S
« Feb    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
CURRENT MOONVideo