LUNA NOUA IN GEMENI -3 IUNIE 2008 ORA 22: 23 – INTUITIE, CLARVEDERE, CUNOASTERE, COMUNICARE …………,

astro_2gw_48_luna_noua_in_gemeni1515324123.gif

 

Luna Noua este un moment al renasterii, este cel mai bun timp cand ni se da sansa sa OFERIM VIETII NOASTRE NOI INCEPUTURI.

Luna Noua in semnul Gemenilor, un semn al mintii, al curiozitatii, al flexibilitatii, dar si al dualismului , are loc pe gradul 13:34 Gemeni , este o Luna Noua sustinuta puternic de Venus prin conjunctie si de Marte in Leu prin sextil.

Ascendentul momentului de Luna Noua este in Capricorn 4:02 grade, un ascendent cardinal de pamant ce ne va induce destul de subtil in urmatoarele 28 de zile , o nevoie de tacere, retinere , melancolie . Tot ce vom obtine se va datora doar efortului propriu, munca, ambitiile vor fi puse pe primul loc , este o perioada care limiteaza intr-un fel sfera de activitate a fiecaruia dintre noi, vom simti de cele mai multe ori ca viata noastra, munca noastra se petrece intr-un spatiu limitat fara bucurii prea ample, eforturile pot fi mari dar adesea ne pot face sa ne invartim in jurul aceleeasi idei. Atentie la problemele cu articulatiile genunchiului , rinichii, reumatismul dar si tulburarile de nutritie. Acest ascendent ne va face sa abordam viata in aceasta perioada cu destula precautie si cred ca este cel mai bine asa deoarece cu Mercur , Jupiter si Nepun retrograde , chiar nu este cea mai buna perioada de a ne grabi in actiunile noastre.

Guvernatorul ascendentului este Saturn in Fecioara in casa VIII, asadar, Saturn va nuanta cum stie el mai bine urmatoarea perioada, va nuanta nu numai experientele in care ne vom implica , dar si modul cum abordam aceste experiente, cum interactionam cu cei din jur. Saturn in casa VIII aduce un anumit grad de rigiditate, o accentuata stare de teama, puternice sentimente de vina , emotii puternice. Dar poate sa aduca si o intelegere profunda a fortelor oculte sau inconstiente, poate sa trezeazca aceste capacitati ale noastre. Este perioada in care dorintele cele mai afectate au o legatura directa cu planul financiar , sexul emotional , planul psihologic, spiritual; renuntarea la anumite dorinte si atasamente anterioare intense, disciplinarea dorintelor fie prin frustrarea data de anumite circumstante exterioare fie prin constientizarea dorintelor personale si a modului in care ne-am folosit pana acuma de puterea financiara , emotionala , spirituala..O mare parte dintre noi vom simti aceasta perioada ca o perioada de suferinta intensa in care dorintele , atasamentele parca sunt trecute prin foc cu rolul de a le rafina dar si de a trezi energiile noastre mai profunde care sa ajute in a intelege viata pe un alt nivel. De fapt il putem vedea pe Saturn ca un protector ,ce incearca sa ne protejeze si sa ne creeze un fel de securitate a sufletului pe un nivel destul de profund. Este cea mai buna perioada in care putem invata si integra in viata noastra dimensiunea vietii noastre intime, despre importanta acesteia in tot ce decurge din modul in care ne-am canalizat pana acum energiile amoroase, in anumite cazuri pot aparea frustrarile sexuale care forteaza disciplinarea in acest domeniu.

Conjunctia destul de stransa a ascendentului cu Pluto retrograd in casa XII , accentueaza starea puternica de anxietate , fiindu-ne teama sa traim spontaneitatea , comportamentul nostru fiind unul misterios , plin de toane si cenzurandu-ne singuri.

Luna Noua in casa V indica cea mai buna perioada de crestere a potentialului nostru creator, sunt favorizate toate activitatile artistice dar si amplificarea vietii sentimentale . Este cea mai buna perioada de a redefini intr-o directie buna relatiile cu copii.

Luna Noua fiind in Gemeni , un semn ce guverneaza modul cum sunt difuzate informatiile dar si cum le colectam ,are o influenta deosebita in a ne rearanja spatial nostru mental, sa stabilim anumite limite , sa examinam cu atentie modul in care lucram cu informatiile, cum le folosim , cum le lasam sa ne afecteze viata. Este cea mai buna perioada in care mintea noastra poate fi deschisa pentru o gama foarte larga de idei dar in care sa fie respectate generozitatea, intelepciunea , responsabilitatea, veridicitatea

Venus aduce frumusete acestei Luni Noi, favorizeaza viata sociala, lumea artistica,deschiderea receptivitatii intelectuale, daca ai o dorinta , gandeste-te profund la ea si fii convins ca se va implini. Este un aspect ce favorizeaza succesul, dar un succes care are o legatura directa cu efortul depus in mod constient, prin virtute si blandete si nu prin incercarea de a folosi anumite persoane . Marte in Leu amplifica energia Lunii Noi prin aspectul de sextil, originalitatea, tenacitatea si senzualitatea devin marcante, agresivitatea se transforma peste noapte in tandrete, legaturile interumane se realizeaza sau se desfac sub efectul conlucrarii ambitiei cu afectivitatea, creste atractivitatea sexuala, apare posibilitatea unor calatorii neprevazute.

Mercur retrograde in casa VI ne indeamna sa invatam toleranta fata de oameni , tendinta exagerata de perfectiune si ordine nu trebuie sa afecteze in mod negativ colegii, oamenii din jurul nostru, fiecare om vede intr-un anumit fel perfectiunea , de aceea nu suntem noi cei mai in masura sa dam unitatea de masura pentru perfectiune si ordine. Trebuie sa constientizam ca greselile din viata noastra au o legatura directa cu modul exagerat de a vedea lucrurile , oare cine este perfect aici pe pamant si suntem cei mai in masura sa judecam aceasta perfectiune?

Trigonul lui Mercur retrograd cu Nodul Nord in Varsator, cu Kiron retrograde si Neptun retrograd ne poate ajuta in transformarea credintelor despre identitatea noastra, modul cum relationam cu cei din jur. Putem gasi acele cuvinte ascunse in interiorul nostru ce pot actiona ca o magie , de aceea este o foarte buna perioada de a ne folosi inspiratia , cuvintele , ca o forta de vindecare, de transformare . Cuvintele pot actiona exact cum actioneaza degetele asupra tastaturii, gasind combinatia corecta si “ Sesam deschide-te!” cu siguranta gasim calea de acces spre partea emotionala si mentala a unei persoane, dar si redescoperirea emotionalului din noi, redescoperirea mintii noastre .

Luna Noua este cea mai buna perioada de a aborda obiective noi, idei noi, iar in semnul Gemenilor, abilitatea noastra de a ne folosi de idei, de ganduri dar si de a invata sunt maxime. Este cea mai buna perioada de a strange informatiile necesare unei lucrari, sa vorbim despre noi , sa ne deschidem spre altii pentru cooperare si schimb de idei, doar asa putem obtine succesul. Marte in Leu ne va da tendinta de a ne axa mai mult pe propriile idei si dorinte, important este sa incercam sa intelegem ca nu suntem centrul universului si ca unele idei pot fi dezvoltate cel mai bine in echipa,

Gemenii fiind un semn mutabil, un semn ce schimba regulile, aceasta Luna Noua este momentul ideal de a incerca sa lucram la teama de schimbare,de fapt , invingerea ei, este cel mai bun moment de a deschide mintea noastra, de a acumula cunoastere.

Simbolul Sabian al gradului 14 Gemeni al Lunii Noi este “ Doi oameni , traind departe unul de celalalt , in comunicare telepatica”, deci mesajul acestei Luni Noi este legat de comunicare, spargerea barierelor care mentin intr-un fel separarea unor  persoane , abilitati de comunicare si clarvedere.

Deci , pot spune ca este o Luna Noua ce va facilita comunicarea prin orice fel de mijloace, sa lasam aceste mesaje sa ajunga la noi si sa ne folosim de ele, chiar daca vorbim de acele mesaje legate de emotiile noastre, de comunicare telepatica, de trezirea noastra prin citirea unei carti, de comunicarea directa , de premonitii. Ascultati-va intuitia si inima si totul o sa fie bine

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.