LUNA NOUA IN BERBEC SI ZODIILE -28 MARTIE 2017

O Luna Noua in Berbec ofera o energie de foc necesara unor noi experiente dar mesajele acestei energii sunt extrem de contradictorii datorita fuziunii ei cu Venus retrograd (re-evaluari, pasi in trecut, care este adevarata ta valoare?), cu asteroidul Hybris (430) si cu asteroidul 151 Abundentia. Deci, nu este cel mai bun timp pentru initierea unor activitati noi, rareori, un proiect inceput in aceasta perioada merge spre succes, spre excelenta. Daca Hybris aduce izbucniri violente, aroganta extrema, nivel excesiv de mandrie, atitudine incapatanata, Abundentia ofera indrumare, devine protectoarea momentului astral dar si a noastra prin fel de fel de binecuvantari divine.
Iar simbolul sabian al gradului 8 Berbec, gradul Lunii Noi, vine sa accentueze protectia si indrumarea spirituala:” Palaria larga a unei femei, cu franjuri fluturate de un vant din rasarit”.
Cu Luna Noua pe gradul 8 Berbec, cei nascuti in jurul datei de 28 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , casa partenerului, casa carierei (MC) sau orice planeta personala in jurul gradului 8 din aceste semne zodiacale.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “re-evaluari  divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este  un moment destul de personal care ca face sa va simtiti energici si entuziasti. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Dar aceasta Luna Noua are o multime  de mesaje contradictorii datorita lui Venus retrograd( analizeaza trecutul, care valori sunt adevarate pentru voi), este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul parteneriatelor, in modul in care va prezentati lumii. Noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de lectiile pe care trebuie sa le invatati in relatia cu un partener,in relatia cu banii si cu valoarea voastra adevarata, posesivitate extrema, abilitatile si nevoile voastre reale, iar aceste lectii restante va pot tine pe loc. Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai bun strateg, eu stiu tot,eu lupt indiferent de ce aduce aceasta lupta, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie, intelepciune, atitudine pasnica. Pentru cei nascuti in jurul datei de 28 martie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrile.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ((20 aprilie -20 mai)

Luna noua in casa XII poate aduce “re-evaluari divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre, taxele karmice, punctele forte si punctele voastre slabe, durerile voastre sufletesti, rezultatele unor fapte din trecut. Casa XII transforma aceasta lunatie intr-o piatra de temelie pentru un nou mod de a merge mai departe. Prin intelegerea trecutului, puteti intrezari ce va aduce viitorul.Cum aceasta casa are legatura cu  misterele, secretele, tot ce este dificil, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete, dusmani secreti, puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. Este cea mai buna perioada pentru a primi mesaje prin vis, ghizi spirituali, legate de o problema karmica ce nu va da pace, aceasta problema poate fi legata de o sora, un frate, o ruda, parinti, locul in care traiti, radacinile voastre. Aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Venus retrograd ( trecut , pasi in trecut, valori dezvoltate in trecut), este un timp in care noul nu se poate instala datorita unor restante in trecut si cere “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de bani, valoare personala, relatii, partener de viata, munca, colegi, proiecte profesionale, abordarea sanatatii voastre. Pot aparea fel de fel de blocaje in tot ce tine de bunuri, bani castigati prin talentele voastre. Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai valoros, eu stiu tot, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie, intelepciune, atitudine pasnica, credinta, ajutorarea neconditionata a oamenilor, compasiune, intelegerea problemelor celuilalt. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 28 aprilie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI(21 mai-20 iunie)

Luna Noua in casa XI poate aduce “re-evaluari divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, asociatii caritabile, sperante. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Venus retrograd in Berbec( atitudine razboinica, trecut, pasi in trecut ),este un timp in care noul nu se poate instala datorita unor restante in tot ce tine de prieteni, un vis pierdut pe drum, un obiectiv important abandonat, adevarata voastra valoare care creaza valori, plati karmice, compasiune, credinta in Dumnezeu. Aceasta Luna Noua vorbeste si despre “re-evaluarea “ unor probleme romantice, cum priviti iubirea, relatia cu copii vostri, creativitatea personala, mandrie exagerata. O flacara veche se poate reaprinde in aceasta perioada. De asemenea, puteti lucra la rezolvarea unor fisuri vechi si reinnoirea unor conexiuni din trecut. Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai valoros, eu stiu tot, nu tin cont de nimeni si nimic, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie, intelepciune, atitudine pasnica, prieteni, omenie, fapte caritabile.
Pentru persoanele nascute in jurul datei de 28 mai, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti si care detin o anumita putere.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie-22 iulie )

Luna Noua in casa X poate aduce “re-evaluari  divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social, ambitii profesionale, sa fiti in lumina reflectoarelor. Aceasta Luna noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Venus retrograd in Berbec( trecutul este reinviat, atitudine egoista, razboinica),inclin sa cred ca veti fi pusi sa mergeti in trecutul vostru unde ati lasat ceva neterminat sau ati renuntat la cineva de care aveati nevoie totusi. Tot ce tine de cariera voastra dar si de familie, parinti, radacinile voastre, prieteni, un vis, o speranta, “ ce faceti pentru ceilalti”, sunt evidentiate in acest moment. Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul carierei, ceva din trecut poate schimba viitorul vostru. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Aceasta Luna Noua din casa carierei va pune sa va reanalizati ambitiile personale, cariera, viata sociala, relatia cu sefii, cu autoritatile, cu mama voastra. Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai valoros, eu stiu tot, nu tin cont de nimeni si nimic, nu ma intereseaza ceilalti, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie, intelepciune, atitudine pasnica, cariera, unul de parinti.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 28 iunie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU ( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa IX poate aduce “re-evaluari divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, relatia cu Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri,lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii internationale, imigrare. Aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Venus retrograd, cred ca lucrurile sunt mai grele decat par, puteti intampina piedici in calatorii, in acumularea cunostintelor, in cariera, proiecte si ambitii profesionale, functii inalte, rude, comunicare, fel de fel de inselatorii, viclenie. Tot ce tine de invatamant, strainatate, afaceri cu strainii, cunoastere, ia “foc” cu rolul de a lumina neregulile din trecut. Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai valoros, eu stiu tot, nu tin cont de nimeni si nimic, nu ma intereseaza ceilalti, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie, intelepciune, atitudine pasnica, credinta, relatia cu Dumnezeu. Pentru cei nascuti in jurul datei de 28 iulie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Atentie mare in calatorii.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA(23august–22 septembrie)

Luna Noua in casa VIII poate aduce “re-evaluari divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, manipulari, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere, prin intelegerea conceptului de putere asupra celorlalti, prin transformari majore. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. Casa VIII se refera la banii celuilalt, la credite, impozite, mosteniri, cu Luna Noua in casa VIII in amestec cu Venus retrograd in Berbec, mesajele pot fi contradictorii cu un accent deosebit pe gestionarea banilor. Ceva “ se reaprinde  “ in acest domeniu din viata voastra dar si in tot ce tine de bani, valoare personala, strainatate, straini, credinta in Dumnezeu, legea divina. Greselile facute in trecut va pot pune la treaba, sa re-evaluati ce este valoros pentru voi, ar fi bine sa nu luati hotarari definitive in acest moment, ele cu siguranta nu vor avea prea multa viata. Actiunile neasteptate si imprevizibile sunt de evitat in aceasta perioada, va pot consuma energia fara a obtine rezultatele dorite, de aceea, cel mai bine ar fi sa invatati ca actiunile minutios planificate ofera siguranta. Aceasta Luna Noua pune un accent deosebit pe “ inceputurile “ din trecut legate de bani, afaceri, asociat, partener,viata initima, iubire secreta,  familie, jocuri secrete, bani pentru a finanta o idee mare, experiente spirituale si psihice. In cele din urma, aceasta lunatie aduce un sfarsit profund transformator si arata ce lucruri trebuiesc aruncate.Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai valoros, eu stiu tot, nu tin cont de nimeni si nimic, nu ma intereseaza ceilalti, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie, intelepciune, atitudine pasnica, credinta,intuitie,experiente spirituale.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 28 august, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative,noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA (23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa VII  poate aduce “re-evaluari divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, avocati. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Venus retrograd in Berbec, este o energie cu o multime de posibilitati in casa partenerului, rude, vecini, comert, dar cu multe re-analizari,re-editari, trecutul este aprins si puteti vedea mai bine ce trebuie reparat, -definit, re-analizat. Este o perioada tensionata in acest domeniu din viata voastra, chiar si parteneriatele linistite “ pot fi cuprinse de pesimism “, important este sa fiti intelegatori unul cu celalalt, sa nu luati decizii importante in acest moment. Atitudinea nepractica, comportamentul nepasator sau din interes, neglijenta fata de semeni, prea multe pretentii dar fara a oferi nimic, va pot pune in urmatoarea perioada sa constientizati unde si cum ati gresit, ce puteti face pentru a repara relatiile cu cei din preajma voastra. Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai valoros, eu stiu tot, nu tin cont de nimeni si nimic, nu ma intereseaza ceilalti, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie, intelepciune, atitudine pasnica, intelegerea si sustinerea nevoilor celuilalt.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 28 septembrie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal pe axa I –VII, axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii,furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa VI  poate aduce “re-evaluari divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri,lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care vor aduce mai multi bani. Dar aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Venus retrograd in Berbec, este o energie cu o multime de posibilitati in casa muncii dar care in acelasi timp aduce repetitii, reeditari in acest domeniu de viata dar si in tot ce tine de lupte din trecut, egoism, ajutor neconditionat, compasiune, credinta, partener, asociat, dusman, aplicarea legii. Atentie la sanatate. Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai valoros, eu stiu tot, nu tin cont de nimeni si nimic, nu ma intereseaza ceilalti, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie, intelepciune, atitudine pasnica, credinta, compasiune fata de oameni.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 28 octombrie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR(22 noiembrie—21 decembrie)

Luna Noua in casa V poate aduce “re-evaluari divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri,lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale, pentru binecuvantari prin copii. Dar aceasta Luna Noua are o multime  de mesaje contradictorii datorita lui Venus retrograd in Berbec, este o energie cu o multime de repetitii, reeditari in casa iubirii, copii, creativitate personale, speculatii de orice fel, modul vostru de manifestare, mandrie exagerata, stralucire personala. Revizuirea modului de folosire a energiei si valorii personale devine necesara in aceasta perioada, nerabdarea si lipsa controlului asupra obiectivelor voastre pot cauza destule necazuri.Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti. Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai valoros, eu stiu tot, nu tin cont de nimeni si nimic, nu ma intereseaza ceilalti, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie, intelepciune, atitudine pasnica, credinta, copii, proiecte creative. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 28 noiembrie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc,speculatii fructuoase.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN( 22 decembrie -19 ianuarie)

Luna Noua in casa IV poate aduce “re-evaluari  divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare, putere personala. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Dar aceasta Luna Noua are o multime  de mesaje contradictorii datorita lui Venus retrograd in Berbec, este o energie cu o multime de reeditari, reparari in casa familiei, parintilor, caminului dar si in toate activitatile legate re-evaluarea unor probleme ce tin de iubire, copii, mandrie exagerata, partener de viata, bani multi, cariera, iertare. Unele intarzieri in obiectivele voatre va pot crea stres mental. Este posibil sa aveti probleme cu somnul, dar este posibil sa apara, de asemenea, vise vii si intuitii in acest timp; e ca si cum al treilea ochi este cel care vede si va atentioneaza chiar daca nu credeti in asta. Orice ati exagerat in aceste domenii, acuma, ele vor capata proportia adevarata. Locuinta, parintii vostri, o casa, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Este posibila instalarea unei stari meditative, de interiorizare, care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita.Incercari in familie,in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai valoros, eu stiu tot, nu tin cont de nimeni si nimic, nu ma intereseaza ceilalti, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie, intelepciune, atitudine pasnica, credinta, familie, radacinile voastre. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 28 decembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR (20 ianuarie-18 februarie)

Luna Noua in casa III poate aduce “ re-evaluari divine” in relatiile voastre cu rudele, fratii, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Dar aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Venus retrograd in Berbec, este o energie cu o multime de reeditari, reparari in casa mintii practice, calatorii scurte, rude, frati dar si in re-evaluarea unor probleme ce tin de familie, parinti, camin, strainatate, straini, credinta, calatorii mari. Problemele majore apar prin rude, frati, modul cum comunicati, calatorii scurte. Problema unei rude, a unui frate, va poate destabiliza emotional. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizare de acest moment de luna noua. Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai valoros, eu stiu tot, nu tin cont de nimeni si nimic, nu ma intereseaza ceilalti, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie, intelepciune, atitudine pasnica, credinta, rude, comunicare, cuvinte magice. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 28 ianuarie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI (19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa II poate aduce “re-evaluari divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Dar aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Venus retrograd, este o energie cu o multime de reeditari, reparari in casa banilor, valori personale, re-evaluarea unor probleme ce tin de rude, banii partenerului de viata, manipulari subtile, jocuri secrete, viata intima, bani multi. Acuma sunteti ajutati sa  intelegeti mai bine greselile din trecut ce tin de bani, manipulare prin bani. Daca Hybris va conduce la aroganta extrema, “eu sunt cel mai valoros, eu stiu tot, nu tin cont de nimeni si nimic,nu ma intereseaza ceilalti, etc”, Abundentia aduce binecuvantari divine prin smerenie,intelepciune, atitudine pasnica, credinta, cultivarea adevaratei voastre valori.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 28 februarie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.