ECLIPSA DE LUNA SI ZODIILE -16/17 AUGUST 2008

Eclipsa de Luna actioneaza ca un catalizator al schimbarilor dramatice ce au legatura directa cu ceva experimentat in viata, aduce sentimente definitive, inevitabile , pentru unii povestea vietii poate suferi modificari prin finalizari in bine sau in rau, ne fac sa fim mai noi insine accentuand calitatile si defectele zodiilor carora le apartinem .

O eclipsa de luna poate avea influente asupra vietii cuiva si cu doua saptamani inainte de a avea loc sau chiar si la sase luni dupa. , depinde de ceasul karmic din fiecare harta natala energizat de aceasta eclipsa.

De-a lungul istoriei, eclipsele de luna nu au fost vazute cu ochi prea buni , in termeni mai directi , “ reputatia “ unei eclipse de luna este destul de rea fiind associata cu fatalitati, catastrofe naturale, razboaie, foamete.

Daca eclipsa de luna face un aspect strans cu o planeta natala , atunci este bine sa stii ca este o aclipsa importanta pentru tine.

Leii, Sagetatorii, Berbecii cu planete intre 22-28 grade vor trebui sa-si regandeasca modul in care spiritualitatea ii ajuta in evolutia lor, fiind necesara o impletire armonioasa intre informatiele spirituale si evolutia lor.

Taurii, Scorpionii, Varsatorii cu planete intre 22-28 grade pot avea pierderi in viata lor din care cu siguranta vor invata ce inseamna sa ierti.

Eclipsa de Luna poate fi vazuta pe timpul noptii, nu exista nici un pericol de a o privi, Luna nu devine total intunecata , in multe cazuri ea devine rosiatica din cauza atmosferei terestre si a trecerii luminii Soarelui prin aceste straturi atmosferice .

BERBEC –ASCENDENT IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealului, Luna eclipsata este in casa XI , casa a prietenilor si a activitatilor de grup , fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie.

TAUR-ASCENDENT IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familieii, Luna eclipsata este in casa X , casa carierei putand aduce teste destul de grele in acest domeniu mai ales pentru cei nascuti intre 14-19 mai , este un timp al unor pierderi si a unor decizii critice datorita unor situatii nascute din alegerile facute in trecut , trecutul da nastere prezentului, greselile trecutului trebuiesc rezolvate si aduse la un echilibru cu viata de familie.Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor.Eclipsa de Luna va sti atat de bine sa schimbe notele muzicii in care dragostea s-a transformat in ambitie iar  cariera prin intermediul femeilor a devenit subiect de scandal.

GEMENI –ASCENDENT IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor, Luna eclipsata este in casa IX aducand teste legate de convingerile personale , posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu persoane total diferite de persoana voastra, calatorii. Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate, fiind o perioada in care vesnic sunteti pusi pe drumuri .

RAC –ASCENDENT IN RAC

Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale , Luna eclipsata este in casa VIII aducand teste legate de mosteniri , bani celuilalt, este un timp dificil putand aparea preocupari oculte , metafizice si spirituale dar si conflicte interioare si suferinte legate de egoism, zgarcenie, dorinte carnale, jocul puterii. Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale.

LEU –ASCENDENT IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I , axa eu –tu , Luna eclipsata este in casa VII , casa parteneriatelor ,, fiind posibile teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor .

FECIOARA –ASCENDENT IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata este in casa VI aducand teste legate de locul de munca colegi dar si sanatate. .Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca , al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate , deci atentie .

BALANTA –ASCENDENT IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii , Luna eclipsata este in casa V o casa ce are legatura cu creativitatea personala , iubirea , copii, putand aduce diverse teste legate de diverse afaceri cu o persoana iubita , totul poate merge in bine daca aceasta afacere nu este cladita pe escrocherii . Este cel mai bun timp in care minciunile pot iesi la lumina, in relatia cu copiii sunt posiblile modificari ce necesita din partea voastra o mai mare atentie , de ce nu, un mai mare sprijin si intelegere. Activarea axei afective de catre eclipsa poate face lumina si asupra adevaratului caracter al unor prieteni din grupul vostru .

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei , Luna eclipsata este in casa IV putand aduce teste destul de grele legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta fortate, atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera .

SAGETATOR –ASCENDENT IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor , Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare putand aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra,. Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate .

CAPRICORN –ASCENDENT IN CAPRICORN

Eclipsa de L;una activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti, Luna eclipsata este in casa II ,o casa a finantelor personale aducand teste legate de bani, de tot ce are legatura cu bani , apar probleme , fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Este lumina care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani .

VARSATOR –ASCENDENT IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII , axa eu-tu , Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii aducand teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate .

PESTI –ASCENDENT IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata este in casa XII aducand teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primate de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul , daca in trecut ati facut lucruri ce au afectat pe altii sau chiar pe voi. Mare atentie la sanatate . .

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.